Új privát üzeneted érkezett!

Delice!
Ja,és megnéztem az albumaidat,de csak úgy lehet megnyitni,hogy én gépelem be a címet!
Annyira szép volt a ruhád(menyasszonyi),olyan hamupipőkés!!!! Kép
ebba

Zita!
Az activalos nem biztos, hogy elég! Gondolom én! Az nem kifejezetten babás vitamin.
Vas. Fogalmam nincs! Komolyan!
Gondoltam most nem leszek olyan "felelőtlen", amennyiben az votlam azaz voltunk és jól felkészülök a kismamaságra. Elmenem a körzetihez, aki nőgyogyi is és elmondtam a kérésemet.
Elméletileg 3 hónapig kell szedni a folasavat baba előtt! Kifogom én azt bírni???? Bár azt számoltam, hogy szept. környéke,inkább előtt és akkor májusi baba lesz. Viszont az még nagyon messze van!
MEgyek pakolni!
a foragtkönyv annyiból változott,hogy 'csak" úgy belevezetünk a világba. aztán majd ér valahol minket az este!
Nyugi! már csináltunk ilyet!
Szép napos, hétvégét!
k

Noszvajon kirakodóvásár lesz holnap!
kriszta13

Kriszta!
De jó lesz,én is szeretem az ilyen kirándolásokat!De nekem most esélyen sincs ilyenreKép,egyedül nem igazán jó nem? Majd ha visszajösz,megtárgyaljuk még ezt a témát
pussz
ebba

Sziasztok!

Megsütöttem ma életem első kakós kalácsát! Kriszta módra Kép
Csíkos ugyan nem lett, Kép , de finomnak finom! Kép

És belevágtam a honlapkészítés dologba is

Úgyhogy itt : http://gportal.hu/portal/csernatony/
nézhetitek meg, hogy mit sütöttem!

Noszvaj hány km?

Ági

delice

Ja!
Nem tudom a háttérképet beállítani, tudja Valaki hogyan kell?

delice

Sziasztok!

Pocsék idő lett ma reggelre!Kép Remélem ez még változik a nap folyamán.

Megfigyelésen alapuló véleményem a pasikról: két csoportra lehet őket osztani. Az egyik csoportot az autók/autós sportok érdeklik, a másik csoportot a számítógépek/programok, stb. Igazam van, vagy igazam van?Kép

Tettem fel új képeket, köztük az anyák napjára készített képeslapot is. Hátha valakinek még jól jön az ötlet valamikor.

Szép napot!

Puszi, Dodus

Dodus
Kép
Kép
dodus

Sziasztok!

Időjárás....KépKép
Kép
Pedig gondolom ti is beterveztetek sok szabadtéri programot a 3 napra...
Mi tegnap Szlovákiában jártunk, szerencsére még ragyogó napsütésben, nagyon jó volt, azt leszámítva, hogy a Veronika reggeli kakaóját viszontláttuk úgy Edelény tájékán...KépKép
De utána kutya baja sem volt! Vannak képek, majd teszek fel.
Ma délután is lett volna egy kis kiruccanás, de nem tudom, mi lesz belőle. Szerintem semmi!

DodusKép
Képek!Kép Nagyon édi azzal a tüsi hajjal!
És igazad van! Mármint a pasi csoportosítással!Kép
Az én párom inkább az utóbbi kategória (sz.gép), de a kocsinkkal is órákig el tud bíbelődni. Viszont autóverseny nem érdekli! Szerencsére!

AnitaKép
London... Megesz a sárga irigység!KépKép
Nekem is nagy vágyem, hogy egyszer a gyerekek nélkül tudjunk elutazni pár napra...
De a 2 hét lehet, hogy már hosszú lenne! Majd azért egy élménybeszámolót tartsál!
BárányhimlőKép

MarikaKép
Vizsgák haladnak?

KrisztaKép
Szerintem a noszvaji kirakodóvásárnak is annyi...Kép
Én is a 29 felé cammogok... Hát igen, ebben a korban már kihagy az agy...KépKép

PankaKép
Jól vagytok?

Sziasztok!
Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Megvagyunk, jól vagyunk, tegnap már 2× aludt kint Molli. Már voltunk kocsikázni is, jó volt egy kicsit már kimozdulni itthonról. Néha már olyan mehetnékem van.Kép
A kisasszony 1 hét alatt 1/2kg-t hízott, így már 4kg.

Mi ezekről a mesterséges vitaminokról azt tanultuk, hogy vigyázni kell a szedésével, mert a szervezet hozzászokik a magasabb adaghoz, azt fogja természetesnek tekinteni és mikor abbahagyod akkor úgy gondolja, hogy nincs meg a normális szint, hiányolni fogja. Szerintem ha szeditek is a terhesség előtt, elég hetente max. 2-3×. De ez csak az én véleményem.Kép A folsav az viszont nagyon fontos.

DodusKép
Nagyon jó ez a videó, amit küldtél. Ezt a szopipózt még nem próbáltuk.Kép
Lórántnak nagyon jó a sérója.Kép Képeslap jól néz ki, a papírt vetted vagy te merítetted?

DittaKép
Pici fiad ezen a fotón nagyon hasonlít rád.Kép

FényKép
Ok, a következő táblázatban már benne leszel.

PamacsKép
Gyógyuljatok meg gyorsan, remélem semmi komoly.

BettiKép
Azóta meg már sütöttem 2× sütit is.Kép
Népkert nincs messze, de még nem merem 2 gyerekkel bevállalni. Tegnap csak anyukámékhoz mentünk át a szomszéd utcába, de hazafele már majdnem felhívtam Lacit, hogy jöjjön elénk, mert nem tudok hazamenni a két gyerekkel. De aztán csak sikerült, igaz Beni a fele utat végignyígta.Kép De bármikor szivesen látunk benneteket itt nálunk (ez persze másra is vonatkozik), van itt is hinta, meg homokozó és nem kell a gyerkőc után rohangálni.Kép

ZitaKép
Attól, hogy még nem tudod melyik kórházban fogsz szülni és nincs még csemetéd bekerülhetsz a táblába ha szeretnél.Kép
Napközben ne mérd a hőd, az nem mutat sajna semmit, csak a reggeli számít. Azért drukkolok neked. Hol méred a hődet? Én is mértem sokáig.
Az én párom is nagy horgász. Szombaton jöttünk haza Mollival a kórházból, ő már vasárnap horgászversenyre ment, jól itthagyott a két gyerekkel, de túléltük.Kép
Folsav az nem elég, ami a vit.készítményekben van, lehet kapni külön is, azt szedjed inkább.

ÁgiKép
Gratu Rebekának a mászáshoz és a sok fogacskához.ú
Kalácsod szupin néz ki, biztos az íze is jó. A honlapod is tetszik.

KrisztaKép
Én a Maltofer Folnak köszönhetem, hogy kijött az aranyerem. Igaz ez nem rágótabletta volt (legalábbis nem mondták a kórházban, hogy nem vízzel vegyük be), rózsaszín drazsé.
BőrrákKép
Hol ért benneteket az este?

AnitaKép
BárányhimlőKép
Closti mellett nagyon könnyű teherbe esni, sőt az ikreknek is dupla az esélye.Kép Én is ennek köszönhetem Benit.
London, szuperKép Készíts jó sok fotót nekünk.
Szobatisztasághoz gratula, mi még nem tartunk sehol. De Beni már egyedül tisztábateszi magát.Kép

KodaKép
Igen, szerencsére Molli még mindig jó baba, bár ezt az esős időt már a pocakban sem szerette, így ma hajnalban volt egy kis sirdogálás.

Megyek, mert öcsém ma bérmálkozik, lassan készülődni kell.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka!
Szegény párocskám! HA kinézek,hogy milyen az idő,nagyon sajnálom! De azért egy ici-pici káröröm is van Kép
Jó mulatást!

Most gondoljatok bele! Autó mánia+horgász! Ezt nem lehet kibírni!!!

Ditta!
És hol voltatok? Mi is nagyon szertnénk kimenni,csak jó időt keresünk!
Delice!
Nagyon fini lehetett!! Gépben sütötted?Gondolom. Milyen fajta?Mi is mostanában szeretnénk venni,milyet vegyünk??
zita
ebba

Fáj a hasam,meg fog jönni Kép
ebba

Panka!
És milyen volt a szülés? Én nagyon félek tőle,már évek óta! A hónaljban mérem,de mindig ott,és így tudom,magamhoz képest,a 36.6-hoz merre mászik a hő
ebba

Hahó Lányok!
NA hol ért az este? Na hol? Hát itthon! Kép
Nagy szervezkedés, pakolás és akkor Apa meggyőzött, hogy inkább maradjunk itthon! Lehet, hogy Neki volt igaza? Az időjárást nézve! Kép

Kel a zsömletészta!
Már megsült egy joghurtos kenyér, bár ezt most kefírből csináltam. Az ízét még nem tudom, hogy milyen!

Ági!
Az elős kalács nekem se lett csíkos. Rosszkot tettem bele a kakaót! Kép Azóta még 2 sütöttem és egyre csíkosabb!
Noszvaj kb 70 km innen Mályiból! Neked egy kicsit messzebb van! Kép

Zita!
Jó lenne személyesen találkozni, hogy jól megnyugatsalak a szülést illetően! A leendő Pocaklakóra lélekben és testben egyaránt fel kell készüélni! Kép
Ha utad egy nagyobb patika felé visz akkor menj be légyszi és kérj egy másjusi Baba patikát. Nagyon érdekes dolgok vannak benne! Pl. az Elevitről. Egy reklám cikk van benne,de a Czeizel ajánlásával. A lényege az, hogy a tervezett fogantatás előtt 1-3 hónappal ajánlott elkezdeni szedni a pocakosság 12 .hetéig.

Panka!
Már megijedtem, hogy hol vagy! Kép
Tegnap este kimentünk a Diósgyőr-Vasas meccsre. Bencével. Milyen kicsi a város? Találkoztunk azzal a lánnyal aki a szalonban dolgozik! NEm tudom a nevét! Kép
Meccs: borzasztó volt! 800 a belépő. Bence nagyon unta! Én is! Eddig azért jártam ki, hogy ki kiabáljam magamból a feszültésget; most még több lett bennem! Kép

Ditta!
Merre jártatok Szlovákiában? Nézik az útlevelet?
"gyűlölik" még a magyarokat? Kassán azt tapasztaltam, hogy nagyon! Gáz amikor angulol kell beszélned!

Anita!
Akkor most nem Tőletek fogjuk elkapni! Kép
London.... Érezzétek nagyon-nagyon jól magatokat!
Ajánlom szíves figyelmedbe, bár nagyon kevés pénzzel szabad odamenni az Oxford str-en a 2. em-es a Disney játékboltot. Sőt! Van még jobb is! 5 em. játékbolt! Húúúúúúúúúú! Nagyon kafa!

Dodus!
Mire ez a megállapítás??? Be kell lássuk IGAZ! Az én nagypasim az autó örültek közé sorolható! Abban is a saját autó takarításában bír nagyon elmerülni! Most neki is gáz, mert ugye esőben... Hi-hi-hi!

MEgyek megsütni a zsömléket!

k
kriszta13

Kriszta!
Kedden be is megyek,megnézem azt a Baba patikát!
Hát rám férne egy kis nyugtatás,mert én tényleg be vagyok szarva!!!

Davallia!
Ha nem kell szedned,én átveszem!!! Kép
zita
ebba

HAhóóó!

Ha valakire szavazni kell a BOON.Hu-n akkor szóljon mert már nagyon szavaznék!!!

MAgdi
lilien_csenge

Itt oldalt találtam egy terméket, utána olvast hogy mire való az ára: kb.:2800 ft.
Nektek mi a véleményetek?
http://www.vitaminkosar.hu/termek/protexinrestore/
lilien_csenge

Dodus!

Van még egy "kategória". A foci-őrült Kép
Persze én meg sem szólalhatok, mert a családban van egy rock-őrült is...ki lehet az??? Kép
Neva
neva

Davallia! Ebba!
Alszik a gyermek! Apa autót takarít! Szóval van időm böngészni!
Ez az Elevit leírása. Ebben azt írja, hogy előtte, végig és utána is kell szedni.
http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=878

Na és megtaláltam a Dr. Czeizel féle ajánlást is. Bár ez nem az amit olvastam, de az is benne van! Kép
http://www.euuzlet.hu/szines/magzat.html

Magdi!
Nagyjából átolvastam! Nem tudom! Mégegyszer neki fogok futni!

Csatlakozva ez előttem szólóhoz, kire és hol kell szavazni?

Töltök fel képeket az öcsém esküvőjéről. http://kriszta13.gportal.hu
MElinda!
Neked is vannak közötte képek! A virágokról! Kép
Bocsi, hogy nem jelentkeztem! Megy a mail!
k
kriszta13

Sziasztok!Kép

A fene vigye el ezt a rossz időt! MA készültünk a Nyíregyházi állatkertbe, hát nem jött össze. Itt vagyunk beszorítva a lakásba.

Mi is jelentkeztünk a boon-on a versenyre, de nem szeretném hogy "kötelességből" szavazzatok ránk, csak ha úgy gondoljátok megérdemli Marci. Bár az a kép amit elküldtünk így utólag nem lett valami jó.
Buday Marcell néven van a manócskánk.

Kriszta!Kép

A mélt megkaptad? Érdekelne a dolog amiről írtál. Főleg, hogy ilyen rossz időt mondanak egész hétre.
Ez nagyon tetszik, hogy azért jársz, hogy kikiabáld magadból a feszültséget. Jó ötlet! KépKép

Niki
Vendég

Kriszta!
Én is hallottam Czeizeltől egy olyan előadást,amin a vitaminnal dúsított kenyérről szól. Nagy ember ez,csak mi magyarok nem tudjuk értékelni!Sajna!

Niki!
Az én uram is jól elázott a nagy horgiban Nyéken!
ebba

Niki!
Melyik mailre gondolsz? Amit későn olvastál el? Kép
Nem bíííííííííííííííírrrrrrrrrrrrrrrrroooooooooommmmmmmmmmmm! A gyerekem folyamatosan kérdez, beszél és nem hagy békén! most meg jókat kacag rajtam! Kép
Most valami soraban vannak a játékok, olyan pirossal, vonatossal akar játszani! Segítség!!!!
k
kriszta13

Sziasztok Lányok!

Képzeljétek az én nagy lányom ma lesz (15.52-kor)7 éves!!!
Tegnap gyerekbuli volt nálunk, az osztálytársaival ünnepelt, ma pedig családi ünnepelés lesz délután. A tegnapi tortáról teszek fel ide képet ha sikerül.
Kép

A kicsi lányom viszont beteg. Szerdán kezdődött, rá nem jellemző módon egész nap csak feküdt az ágyban és vagy aludt, vagy sírt. Éjszakára 40 fokos láza lett, alig tudtuk levinni. Csütörtökön elvittük a dokihoz, aki csak annyit mondott, hogy egy picit piros a torka. Írt fel egy antibiotikumot (cedax baby), amit csak egyszer kell beadni neki egy nap. Csütörtök óta nem volt láza, viszont továbbra sem a régi önmaga (igaz mára már valamivel jobb). Máskor még lázasan is virgonc volt. Tegnap a gyógyszer bevétele után fél órával hányt. Azóta nem, de félek hogy ha ma megint beadom a gyógyszert hányni fog. Csütörtökön, és pénteken nem volt gond a gyógyszerrel. Nem értem. Ráadásul valamilye tuti fáj, éjszaka is sokat voltunk fent, és sírt, de sajna még nem mutatja hol, és ami a legrosszabb ő az a fajta, hogyha valamilye nagyon fáj, akkor senki ne menjen a közelébe, magának szenved, én meg ölbe szeretném venni, megnyugtatni, énekelni neki, de ezt ritkán hagyja. Ha nem változik vissza viszem a dokihoz, mert valami tuti van érzem.

Panka!
Gratula ahhoz, hogy Molli ilyen minta baba, és örülök, hogy már jól vagy. Nekem is furcsa volt, amikor Vivi megszületett, ő is ilyen minta baba volt, a nővére viszont az ellentéte.

Anita!
Engem is esz az irígység. Nagyon szeretnék egyszer Angliába kijutni. Csinálj sok képet!

Zita!
Én Maternát szedtem mindkét eddigi terhességem alatt, és jelenleg is(harmadik).De csak másnaponta.Nekem ajánlották, hogy szedjem a tervezett terhesség előtt is.

Dodus!
Az én férjem autómániás pár hete voltunk kint a vredestein rally-n. Vivi még kicsi volt amikor már mentünk. (hozzáteszem én is szeretek kijárni, és a forma 1-et is szeretem).Persze előtte is, de ő imádja a számítógépet is!!!

Puszi
Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Kriszta!Kép

Igen, arra gondoltam! Kitartás!!!!!!Türelem!!!!!Kép
Most Marcit is Apa foglalja le így tudok írkálni.

Cat

Boldog szülinapot Alexandrának!
Kép

Niki
Vendég

Cat!

Jobbulást a picinek!
Niki
Vendég

Lányok!

Megtennétek hogy a boon-on szavaztok a gyerkőceimre?

kisfiamra itt:
www.boon.hu/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=164

kislányomra itt:
www.boon.hu/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=168

Előre is köszi!!!!!!KépKépKép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Az előző levelet még délelőtt írtam, csak nem volt képszerkesztő programom. Teszek fel az új tortáról, és a szülinaposról is képet.
Kép
Kép

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Lányok csak egy gyerkőcre lehet szavazni a boonon?

Niki!
Köszönjük!

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Niki!
Kedd 9:30 és 10:15-től a Szinva park mögött.

Cat!
Szavaztam!
Többet lehet küldeni csak több e-amil cím kell. A megadott e-mail címre küldenek egy levelet amit vissza kell igazolni, csak így fogdják el!
k
kriszta13

Ditta76!Kép

Szavaztam a kislányodra!A fiaink meg versenytársak!

Niki
Vendég

Kriszta!

Ez az MM? Írok mailt!

Nik
Vendég

SziasztokKép

Mi tegnap mégis csak belevágtunk az egri kirándulásba. Nem is bántuk meg, mert nagyon jó volt az idő. Még a kicsi gyerekek is sapka nélkül voltak. Az utak is teljesen szárazak voltak, úgyhogy szuper volt.
Igaz odafelé a Bükkön keresztül mentünk a szerpentines, kanyargós úton..... Mondtam Gabinak, hogy ez nem lesz így jó, de ő arra szeretett volna menni. Szerencséje volt. Nem a kocsiba hánytamKépKép

DittaKép
Én is kakaót ittam tegnap reggel az út előttKépKép Hú de rosszul voltam.....

CatKép
Sok boldogságot a nagylánynak! A torták meseszépek lettek! Te hogy vagy? Nem is mesélsz.

PankaKép
Örülök, hogy ilyen jól vagytok. Azon pedig nem is csodálkozok, hogy Mollit megviseli ez az idő. Még engem is, de nagyon.....

DodusKép
Engem Gabi jövőhét végére elhívott egy tájékozódási autóversenyre, ahol persze mi is részt vennénk. Kitalálta, hogy én leszek a navigátorKépKép
És hát a kisfiad! Nem is találok szavakatKép TénylegKép A haja mindíg így áll? Ilyen kis tüskeböki? Zabálni való!

ÁgiKép
Naggggyon jó az oldalad! Végignéztem Rebeka képeit. Olyan aranyos! Kép

Ebba!
Mi újság??

KrisztaKép
megnéztem az esküvői fotókatKép én is megkívántam Egy jó kis lagzizástKép Tényleg! Volt lagzi is? Csak mert arról nem látok képeket.
Ja! És én mindíg kefírből csinálom a kenyeret. Nekünk nagyon ízlikKép Bár szerintem sok különbség nem lehet.

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Nem volt! Kép Ez csak olyan estebédes esküvő volt! Megettük az ebéd/vacsit aztán mindenki amerre látott!
Kefírrel is jó lett!
Zsömléből lenne jó annyit csinálni, hogy maradjon. Nem megy! Tegnap is alig volt ideje kihűlni, már el is fogyott! Kép

Most talán rá tudom venni Apát, hogy menjünk valamerre! De nagyon mérges vagyok rá, hogy tegnap Egerben jó volt az idő mi meg itthon maradtunk, hogy esik! Kép
k
kriszta13

Sziasztok!

Koda Kép
Én is végignéztem az oldalad Kép
Elárulod, hogy a kezdőlapra hogy tetted azt a macis képet?
Nekem se a háttér változtatása nem sikerül, se képet nem tudok oda középre tenni Kép

Nálunk ma is borongós az idő Kép
Miskolc fele milyen?

Kriszta
Esküvős képek Kép Te csináltad?
Még mindig nem próbáltam ki a zsömléket.
Kalács jelentem Rebekának is bejön Kép

delice

Ági!
Tojásos Rebi babának???
Örülök, hogy ízlik! A zsömle miatt nagyon megijedtem, hogy Nikinek nem sikerült! Kép
Képekből elég sokat én csináltam. Azaz a gép! Kép
Sietek mert elmegy az áram!
Az előbb is nagyban írtam és hoppppáááá! Az a gáz, hogy sül egy kenyér és mindig újra kell indítani, mert nincs neki agya és kikapcsol!Kép
Szóval a külső képekből néhányat nem a mi gépünkkel csináltuk.A többit én.
Ja! És az autódísz is az unokatesóm és az én kezünk munkája.
Jó olcsón megúsztuk! Kép
k
kriszta13

Kriszta!
Hát igen, tojásos, de nyugi nem sokat kapott belőle! Remélem ennyi nem gond!
Mi az hogy Pünkösdkor áramszünet????
Nem tudod hány MB-al lehet a gportalon gazdálkodni?
Ági

delice

Nem írtam tegnap,de megjött,és egyész este fájt a hasam. Nem is nagyon gondoltam,hogy elsőre sikerülni fog. De holnap ellátogatok a patikába és veszek vitamint,és újra próbálkozunk.
A kicsi férjemék tegnap háromszor eláztak a horgászásban,de fogtak halat legalább. Lehet,hogy jó is,hogy megjött,így csabi is hozzászokik,hogy tényleg próálkozni kell,nem megy egyszerre,és ő is vigyáz arra,amit eszik,iszik.

Koda!
Én is ngyon szeretem Egert,de ma mi a háznál fogunk tevékenykedni,felmérjük a csempéket,hogy pl. a konyhába milyet vegyünk.
Nem tud valaki valami jó helyet,ahol szépeket lehet kapni???

Cat26!
És hova jár suliba a kislányod? Hogy ízlik neki a suli?
zita
ebba

Lányok!

Képzeljétek kb egy fél órája hatalmas robbanás volt nálunk! Úgy megijedtünk! Valami felrobbant az Üveggyár környékén, vagy a gyárban. Hatalmas fekete füst hömpölyög és már nálunk is érezni a GYőri kapuban az égett szagot. Én még ilyet sosem hallottam és sosem láttam. Húúúú. Este tuti benne lesz a Híradóban!

Niki
Vendég

Ha van valami közelebbi infód,rögtön írd le!!!!
ebba

Helló!
Próba!

M
adnilem

Sziasztok!
Nagyon vacak a netünk, muszály volt kipróbálnom, hogy egyáltalán tudok-e valamit küldeni.

Ránk is lehet szavazni a Boon-on Képes Tamara és Képes Olivér néven.
www.boon.hu/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=164
www.boon.hu/tools/myfavorite/welcome.asp?wahl=168

Bár teljes mértékben egyetértek Ágival.

Robbanás!!!Az anyósom az Üveggyárnál lakik, a szomszédja háza leégett, de a veszély már elmúlt azonkívül, hogy megijedt semmi baja.
Állítólag a kohóból pattant ki valami salakdarab nagy erővel és akinek a házára esett ott okozott bajt.

Pussz:Melinda
adnilem

Hát nem semmi! Aranyosan írtad: Leégett a háza,de semmi baj nem lettKép Köszi az infókat,várom a többitKép
ebba

Szia Cat!
Gratulálok Szandink születésnapja alkalmából!
Vivinek pedig gyors gyógyulást kívánok!
Nem tudom írtade, hogy te jól vagy e. Mi újság a pocaklakóval? Jó lenne már összejönni veletek. Valamelyik délután felugorhatnátok, ha Vivi már rendbejött.

Panka!
Örülök, hogy Molli baba ilyen jó ! Mázlista vagy.
Nem lesz valamikor mini tali mondjuk a Népkertben? Ha igen, akkor dobjatok már egy SMS-t! Előre is köszi!

Emese

Üdv: Emese
mse173

Sziasztok!
Gondolom a részleteket és a különböző történeteket! Mi a rádióból és a híradóból értesülünk a különböző hírekről! Sajnos a lényeg marad!

Davallia!
Van a Semmelweisben és talán már a Szentpéteri kapuban. Vagy fordítva? Én nem tudom, pontosan! a léyneg, hogy 12e Ft.
Milyen? Azt én nemtom! Majd a többiek! Kép

Ági!
Jó-jó, csak óvatosan azzal a tojással!

Ebba!
Nyugi! Ez a legfontosabb! Kép Tudom, hogy könnyű írni, de....

Ha nem kapok idegrohamot akkor felrakom a mai kirándulásról.
Tudtátok, hogy Bélapátfalván van egy Vidámpark? Nagyon aranyos! 100 Ft / 1 jegy. Minden játéknak más-más a "tarifája". Amiket láttok a képeken: csúszda 1 jegy /személy, vizidodszem 2 jegy / szem.; motor 2 jegy / 1 szem.. A gyerekeknek is kell fizetni!
Nagyon jó volt!
Utána Szilvásváradon voltunk! Húúú, nagyon drága!
Kb. 5-600 Ft a parkolás; egy menü (levels, főétel, savanyú 1200 ft); sós perec 300; kisvasút 220 ft / szem. egy út. Még jó, hogy vittünk enni, inni és találtunk ingyen parkolót, egyébként nagyon drága kirándulás lett volna! Kép
Pusza!
k
kriszta13

Kriszta!
De jó volt nektek! Mi nem mentünk sehova,csak ki a leendő házunkhoz,ahol jó összevesztünk minden kis apróságon. Máshol is így van ez???Kép

Davallia!
Az ultrahangot mindig reklámozza az Észak,majd holnap megnézem neked!

többiek: Ti is voltatok valahol? Meséljetek! Találtatok jó helyeket?
zita
ebba

Davallia!

Van a Semmelweis kórházban a Litoterápiás intézetben, tudtommal 12 ezer forint, kb. fél óra, és cd-n kapod meg a felvételt. Állítólag jó minőségű, modern gép.
Mi a Diósgyőri Kórházban voltunk, 29 hetes terhesen. Gyengébb minőségű, a kismama előtt nincs monitor. Nekünk sajnos úgy feküdt ababa, hogy nem lehetett 3 dimenziós képet kihozni belőle. Viszont kaptunk egy csomó bájos sima ulthangos, 10 másodperces klippeket a babócáról Kép Csak 4000 forintot kellett fizetünk, mert a 3d nem sikerült, ha sikerült volna, akkor 9 ezer lett volna. Felajánlották, hogy ha visszamegyünk 1-2 hét múlva, újra megpróbálják a 3d-t, és ha sikerül, akkor csak a különbözetet, azaz 5 ezert kell fizetnünk. De mi nem mentünk vissza, annyira nem voltunk elájulva ettől a 3d-s izétől. Viszont a klippek aranyosakKép
Én is hallottam, hogy már a Szentpéteri kapuban is van, de nincs róla bővebb infóm. Esetleg a védőnő többet tudna mondani.

Nálunk már többé-kevésbé készen áll minden babóca fogadásáraKép Bölcs családom szerint hétvégére várható a gólya, frissen szült szomszédasszonyaim pedig kárörvendezve jegyezeték meg ma: én sem sokáig vigyorgok már nagy pocakkalKép)
Van valakinek valami tapasztalata a mellbimbó környékén és mell alsó részén megjelenő csalánkiütésszerű, viszkető piros izékről?Ez is az utolsó napok kellemes meglepije, vagy ki tudja mitől jött? Mindenesetre a bőrgyógyásznak lövése nincs. Úgyhogy próbálok nem vakarózni...
Jó nektek, hogy kirándultatok ma, szép idő volt. Én már a volán mögé sem férek odaKép)
Fény (38+1).
fény

Mi az hogy a frissen szült szomszédasszonyaid? Meglátogatta a környéket a gólya?? Kép
Muti fényképet magadról, a pocakodról!!
Hol szülsz? Kinél? Te mondtad,hogy ismered Meskót,jól emlékszem?
zita
ebba

Sziasztok!

Most kaptam ezt a versetKép

Baba

Mélykék szemek csodálkoznak
fitos kicsi orr felett
rózs-ajkak próbálkoznak
milyen ha a száj nevet.

Puha kis fej pelyhes-kopasz
sapkát ad rá féltő kéz
de már benne formálodik
gondolattá a sok ész.

Mini kezek, mini lábak
járnak mint a szélmalom
hol meg beléd kapaszkodnak
-ez maga a bizalom...

alszik, eszik, ürít, ordít...
azt hinném, hogy gondtalan,
pedig dolgozik, nő tanul,
szüntelenül, untalan.

Nem arany, de Õ a kincs,
tiszta-kakás pelenkás,
nem ér semmit, ha ő nincs,
élet, vagyon, rohanás...

Panka

panka

Ez nagyon szép volt, Panka!

Kép

Kép
ditta76

Ebba!Kép

A frissen szült szomszédasszonyok egyike februárban, a másik kéthete szült. Utóbbi csak úgy, mint én fogok, Fenesi Istvánnál a Semmelweisben szült. Na mi hárman egy lépcsőházban lakunk, és bizony ideszokott a gólyaKép) De annyira érdekes, mert a mellettünk lévő lépcsőházban pedig van egy 5 hónapos kisfiú, szóval valóban különös ez a nagy babaáldásKép Meskót nem ismerem, csak a 3d-s ultrahangot ő csinálta nekem a diósgyőri Kórházban. annyit állapítottam meg, hogy jó humora van és szimpatikusnak találtam. De többet sajna nem tudok róla.
Ami a fényképet illeti, az van, mert kispapa havonta megörökít, de nem tom, hova rakjam fel, hogy lássátok...ez ügyben még tájékozódtam itt a honlapon...de nagy a pocakom, éppen ma kérdezték, hogy ikereket várok-e..mondtam nem, csak óriásbébitKép)
Fény
fény

Fény!
Siess a tájékozódással,mert nagyon kíváncsi vagyok!

Panka!
aranyos a vers!

Ma kérdeztem meg a citológiám eredményét. EWgy picit izgultam,de semmi baj,P2 lett!!! Holnap veszek Elevitet.Bespajzolok egy csomó pénzt,hátha még veszek valami jó drága dolgot! Úgy tudom,hogy az Elevit is drága. Nem?
pussz zita
ebba

Ebba!

Az Elevit jó drága, már én is érdeklődtem, de nekem még maradt a Marcival való terhességből.

A 100 szemes 5489 forint, a 30 szemes 1991 forint.
Itt a neten néztem meg.

Fény!

Csinálj itt a babaneten fényképalbumot!

Niki
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?