Sziasztok!
Megvagyunk, jól vagyunk, tegnap már 2× aludt kint Molli. Már voltunk kocsikázni is, jó volt egy kicsit már kimozdulni itthonról. Néha már olyan mehetnékem van.
A kisasszony 1 hét alatt 1/2kg-t hízott, így már 4kg.
Mi ezekről a mesterséges vitaminokról azt tanultuk, hogy vigyázni kell a szedésével, mert a szervezet hozzászokik a magasabb adaghoz, azt fogja természetesnek tekinteni és mikor abbahagyod akkor úgy gondolja, hogy nincs meg a normális szint, hiányolni fogja. Szerintem ha szeditek is a terhesség előtt, elég hetente max. 2-3×. De ez csak az én véleményem.
A folsav az viszont nagyon fontos.
Dodus
Nagyon jó ez a videó, amit küldtél. Ezt a szopipózt még nem próbáltuk.
Lórántnak nagyon jó a sérója.
Képeslap jól néz ki, a papírt vetted vagy te merítetted?
Ditta
Pici fiad ezen a fotón nagyon hasonlít rád.
Fény
Ok, a következő táblázatban már benne leszel.
Pamacs
Gyógyuljatok meg gyorsan, remélem semmi komoly.
Betti
Azóta meg már sütöttem 2× sütit is.
Népkert nincs messze, de még nem merem 2 gyerekkel bevállalni. Tegnap csak anyukámékhoz mentünk át a szomszéd utcába, de hazafele már majdnem felhívtam Lacit, hogy jöjjön elénk, mert nem tudok hazamenni a két gyerekkel. De aztán csak sikerült, igaz Beni a fele utat végignyígta.
De bármikor szivesen látunk benneteket itt nálunk (ez persze másra is vonatkozik), van itt is hinta, meg homokozó és nem kell a gyerkőc után rohangálni.
Zita
Attól, hogy még nem tudod melyik kórházban fogsz szülni és nincs még csemetéd bekerülhetsz a táblába ha szeretnél.
Napközben ne mérd a hőd, az nem mutat sajna semmit, csak a reggeli számít. Azért drukkolok neked. Hol méred a hődet? Én is mértem sokáig.
Az én párom is nagy horgász. Szombaton jöttünk haza Mollival a kórházból, ő már vasárnap horgászversenyre ment, jól itthagyott a két gyerekkel, de túléltük.
Folsav az nem elég, ami a vit.készítményekben van, lehet kapni külön is, azt szedjed inkább.
Ági
Gratu Rebekának a mászáshoz és a sok fogacskához.ú
Kalácsod szupin néz ki, biztos az íze is jó. A honlapod is tetszik.
Kriszta
Én a Maltofer Folnak köszönhetem, hogy kijött az aranyerem. Igaz ez nem rágótabletta volt (legalábbis nem mondták a kórházban, hogy nem vízzel vegyük be), rózsaszín drazsé.
Bőrrák
Hol ért benneteket az este?
Anita
Bárányhimlő
Closti mellett nagyon könnyű teherbe esni, sőt az ikreknek is dupla az esélye.
Én is ennek köszönhetem Benit.
London, szuper
Készíts jó sok fotót nekünk.
Szobatisztasághoz gratula, mi még nem tartunk sehol. De Beni már egyedül tisztábateszi magát.
Koda
Igen, szerencsére Molli még mindig jó baba, bár ezt az esős időt már a pocakban sem szerette, így ma hajnalban volt egy kis sirdogálás.
Megyek, mert öcsém ma bérmálkozik, lassan készülődni kell.
Puszi mindenkinek, Panka