Sziasztok
Bedi
Gratulálok, gyönyörű a kislányod!!
Szüléstörténetedet leírod majd? Remélem, gyorsan mentek a dolgok!
Sokan vannak a kórházban most a gyerekágyason? Elég sokan várják most májusra a babájukat, ismerőseim közül is 3-an szültek most.
Sweetladynak is hatalmas gratulációt küldök, úgylátszik, fiú fronton még tartjuk az előnyt
Annamari: kíváncsi vagyok, milyen nemű lesz a pocaklakód
Lila radiátorok
Képzeljétek, Balázsbaba felállt 12-én
azóta persze állandóan csak állni akar, tegnap meg apja kezébe kapaszkodva meg lépegetni...remélem, nem tesz rosszat a lábának, de gondolom, ha nehezen menne, nem tudna felállni.
Hétvégén lesz 8 hónapos.
A múlt héten megvolt az első és a második átaludt éjszakánk is, tök furcsa volt egybe aludni 7,5 órát, úgy éreztem, hogy túlaludtam magam
Most megint felkelt éjjel 2x, de érzem, hogy jön a 6. fogacskája, már egész lent van, és fehérlik az ínye. Az 5. fog miatt a hét elején aludtunk egyik éjjel nagyon keveset, mert 3/4 óránként felébredt.
Azért legalább megmutatta, hogy tud ő aludni is, ha akar.
Sajna, a tejcsim már nem elég neki, este is kap a szopi után tápszert, egy hatalmas cumisüveggel benyom, ezzel már nem tudok lépést tartani
Azért kicsit szomorkás vagyok, hogy már csak naponta 3x vagy 4x szopizik csak, az is inkább csak megnyugtatásképpen. Olyan jó szoptatni, Ákost is csak 9,5 hónapos koráig szoptattam. Kíváncsi vagyok, a jövő heti mérlegelésen mennyit nyom majd a nagylegény
Ennyi idősen lehet már adni neki narancslét? Mert mostanában elég száraz és kemény a kakija, hiába itatom teával meg vízzel, nehezen kakil. A narancslé meg oldaná kicsit neki.
Mikor és hol lesz a következő tali?
A taliról készült képeknek mindjárt készítek egy albumot és felrakom oda.
Fürdés közben:
A céklaevés
Pussz
Lau