Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok !
Az elmúlt hetekben egészen jól összeszedtük, hogy mit is kell bevinni, de azért mondtak olyat amiről nem esett szó, vagy legalábbis nekem új volt.
Azt kihangsújozták, hogy legyen egy külön csomag, amit a szülőszobára viszünk be. Ez tartalmazzon 2-3 hálóinget mert biztosan jól fog esni többször lezuhanyozni, legyen egy köntös vagy fürdőlepedő amibe belebújhatunk utána, nyugodtan vigyünk kispárnát, amit magunk alá gyürhetünk, ezeket a cuccokat aztán apa hazaviheti, és egy tiszta csomag marad nálad amivel felmész a gyerekágyra.
Ami még fontos a szülőszobán, hogy apának is legyen egy papucs betéve, hogy ne kelljen a cipővédőt használnia, mert abba nagyon befülled a lába, az összekészített cuccok között legyen egy kényelmes póló apának, ha netán a munkahelyéről kell berohannia ( az öltöny-nyakkendő nem a leg ideálisabb viselet).
Ami még a szülőszobán kellhet: papucs, wc papír, pipere táska, kedvenc cd, ásványvíz,fél citrom, pici csoki, esetleg energia ital.
Ha a gátvédelemről beszéltetek a szülésznővel akkor a megbeszélt olajat vinni kell, mert ott nincs.
Amit a gyerekágyra kell vinni, azt szinte teljesen összeszedtük. Annyit mondtak, hogy éjszakára adnak betétet, de nappalra vinni kell.
A babócáknak ruhát nem kell vinni, azt adnak. Pelusból 5 db-ot kapnak egy napra, abból esetleg érdemes néhányat berakni, viszont a textil pelust Õk is mondták .
A házassági anyak.papírról annyit mondtak, hogy hivatalos másolat kell, nem elég a fénymásolat.

Naggyábó ennyi volt.

Szaffy
szaffy
 
 


Szaffy, köszi az infókat. Megnéztem a korábbi hozzászólásoknál, hogy valaki a május-júniusi ütemtervet leírta a felkészítőre vonatkozólag. Gondolom többször is lesz ilyen téma még.
Egyébként olyan nagyon én sem féltem Apát otthon, mert bár nem nagyon voltunk külön egymástól, de azért ő is ünneplésre készül!
Kép
Recece (30+2)
recece
 
 


Indigo

Köszi a táblát. Imádom. Egy kis észrevétel. Anitq nem lehet31 ha én 30+6 vagyok és ő 4 nappal előbb szül.Vagy igen? Valami nem stimmel.

Én is drukkolok a vizsgáidért majd írd meg milyen lett bár nem a jegy számit csak sikerüljönKépKép

Titi
Jól vagy? Vérnyomásod?

Lini

Kép
lini
 
 

 
 

Szia Lini!!!

Abszolút jól számolsz, de ennyi hiba belefér...31+3 vagyok, azt hiszem. Remélem mindkettőnk lurkója úgy időzít, hogy együtt lehessünk, ha már ilyen közeli az időpont!!!

Az apukákat egyébként én sem féltem....ünnepeljenek, legyenek egy kicsit egyedül, aztán már úgyse tehetik!!!! Az én párom pont tegnap ecsetelte, hogy most milyen csend van a lakásban, bezzeg ha két hónap múlva hazajön, lehet, hogy majd nagy sírás-rívás fogadja....
anitq
anitq
 
 


Anitq, Lini!

Én nagyon örülök, hogy végre találtam olyan sorstársakat akikkel van esélyem együtt lenni a klinikán! Remélem tényleg összejövünk ott vagy addig is valamilyen vizsgálaton!

Recece/Eszter
recece
 
 


Anitq, Recece

Igen tényleg nagyon jó lenne együtt babázni és biztos a többiek szurkolni fognak nekünk. Olyan jó lesz vissza olvasni.Mi meg irhatunk egymásról hogy ki van még bent a klinikán és mi újság a babával meg vele.

Anitq
Amúgy szerintem az enyém előbb meg lesz egy kicsivel mert a baba elég nagy úgyhogy veled majdnem biztos együtt leszek.Ctg- re majd együtt megyünk? KépKép

Lini

Kép
lini
 
 


Sziasztok!

Én sem az apukát féltem ám (ő is kiélvezi majd a csendet, amíg lehet), amikor erről a témáról írtam, hanem arra gondoltam, hogy nekem lesz furi, hogy nem együtt nézegetjük a Babót, mint most a pocakomat, amikor vicces alakzatokat vesz fel.

Egyébként az én párom is sóhajt néha egyet, hogy mi lesz itt majd néhány hét múlva, ha a kis poronty rázendít és fogalmunk sem lesz, hogy mit is csináljunk veleKép

Titi!
Irtam e-mail-t!

Szilvi
szilvi8
 
 


Lini, Recece!!!

Igazi kis csapat van kialakulóban....Csak az jutott eszembe, hogy milyen mókás lesz, ha majd keressük egymást "álneveinken"...(Szia! Bocs, te nem véletlenül Recece vagy???)Egyébként mehetünk majd egyszerre ctg-re. Még nem tudom a dokinőnél lesz-e a magánrendelésen vagy a klinikán. Ezt majd gondolom 24-én megmondja.

Titi!
Te mikor mész a doktornőhöz legközelebb??? Én 24-én délelőtt.
anitq
anitq
 
 


Szia Antiq!

Én is 24.én ha addíg nem változik a dolog Kép11re megyek CtGre és utána a doktornőhöz rögtön.
Neked mikorra van időpontod?

Szilvi, köszi mindjárt utánanézek.Kép

Lini, egyébként jól vagyok, Kép a vérnyomásom nem ment még vissza, sokat pihizek , várom hogy javuljon.
Szaffy, köszi a bővített kiadást, jól jön nemsokára.
titti
 
 


Szilvi Kép írtam .
titti
 
 


KISMAMÁK:

<pre>
NÉV SZÜLÉS IDEJE TERHESSÉGI HÉT BABA BABA NEME ORVOS SZÜLÉSZNÕ ÉLETKOR
Aysegül37 2005.05.05 40+3 Első Aysegül Prof. Asztalos Még nincs 37
Csücsök 2005.05.28 37+4 Első kisfiú Dr. Bánhidy Még nincs 30
Szilvi8 2005.05.29 37+3 Első Virág Dr. Sipos Zsoldosné Eta 29
Titti 2005.05.31 37+1 Első Klaudia Kitti Dr. Radványi Tóth Anna 28
Akinorev 2005.06.04 36+4 Első Gergely Dr. Gimes Dömötör Margit 22
Anitq 2005.07.10 31+3 Első Zsófi Dr. Radványi Tóth Anna 32
Lini 2005.07.14 30+6 Első Lacika Dr. Valent Még nincs 29
Recece 2005.07.18 30+2 Első Virág/Botond Dr. Valent Még nincs 34
Gmoni 2005.07.24 29+2 Első Kislány Dr. Ács Még nincs 32
Dorka34 2005.08.01 28+3 Első Benedek Dr. Radványi Még nincs 34
Terika 2005.08.24 25+2 Második Zalán Dr. Valent Még nincs 31
Nedinabp 2005.09.08 22+6 Második Bence/Zita Dr. Kazy Még nincs 28
Kökény 2005.09.08 22+6 Első Bulcsú Dr. Radványi Még nincs 30
Mea 2005.09.11 22+3 Első Lívia Dr. Valent Zsoldosné Eta 26
Szaffy 2005.09.18 21+3 Első Kislány Dr. Matányi Dömötör Margit 31</pre>

Bocsi lányok, javítottam!

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Nekem nem tűnt úgy, hogy Párom búslakodna itthon egyedül. Sokat pihent, mindig hozott nekem finomakat (a kórházi kaját ugye nem kell ecsetelnem? Kép), babusgatta Balázst.
Akkor neki még csak a szép dolgok jutottak: illatos, alvó kismanó, fényképek töltögetése, nézegetése, alvás éjszaka, ilyesmi.

Annamari
muter
 
 


Márti ? mi újság veletek?

Nem tudom ilyen lesz keveset aludni, de már nagyon nagyon várjuk Kép
Kicsit aggódós is vagyok, azt mondják ez majd javul talán..

Szerintem nem is fogok soha többet aludni Képállandóan puszilgatni és bámulni fogom.... Kép
mindíg

...majd írok a 3. nap után KépKépKép
Titi
titti
 
 


Szia Titi!

Köszi a képet, majd figyellek!KépMajd küldöm a számomat is.
Tuti, hogy én is rengeteget fogok gyönyörködni a Babánkban!Nyolc éve, amikor az egyik tesómnak született meg a fia, amikor egyedül maradtam vele és néztem, ahogy alszik, könnyek szöktek a szemembe, mert olyan nagy csodának láttam! Hát még akkor a sajátom!Már eszméletlenül várom!!!KépSzerintem minden nap le fogok döbbenni, hogy a kezemben tarthatok valakit, aki belőlem(ünk) lettKép
Pihenj sokat a vérnyomás miatt és ne izgulj túlzottan!

Puszi,
Szilvi
szilvi8
 
 


Sziasztok!

Sajna a CTG megint nem lett az igazi, de szerencsére haza engedett a doki. A Manó alig mocorog, nem tudom mi lelte eddig tök rendesen tornászott, meg minden. A doki szerint sem bírja ki még három hétig, szóval lehet hogy tényleg beelőzünk titeket! :-))

Szilvi: én azt nem tudom elképzelni hogy "soha" többet nem leszünk egyedül. Pl. néztük tegnap a tv-t és olyan fura volt, hogy valószínű nagyon sokáig nme fogjuk ilyen nyugalomban együtt tölteni az estét. De ennek ellenére minden nap azt mondja a párom, hogy már készen áll, mehetnénk már végre a kórházba, tök ari, annyira szereti már most a kis Manónkat!

Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én már úgy szeretném a karomban tartani és agyon puszilgatni a kis tappancsát, meg pofiját stb, ugyanakkor úgy félek is!

Ja! A szülésznénik tök rendi, és azt mondta, hogy már senki, ismétlem senki nem kap beöntést, mert feleslegesnek tartják! Ez jó hír nem? :-)))

Kép
Kép
akinorev
 
 


Jó reggelt,

Akinorev,
Szerintem ne aggodj a CTG miatt a te babád is már biztos érett és életképes is hogy bármikor megszülessenKép
Amugy az én kisfiam délelőtt alszik és délután aktiv ugyhogy nem tudom mi lesz a Ctg-n.Nekem 5 után a legaktívabb.

Én úgy döntöttem hogy ha megindul a szülés és lesz időm lehet hogy otthon felrakok egy glicerin kúpot. Az nem higitja fel és mégis segít egy kicsit hátha akkor nem lesz baj?!

Lini

Kép
lini
 
 


Sziasztok! Újabb aggódnivalóm akadt...Kép
Tegnap voltam dokinál este, megvizsgált és azóta vérezgetek... Egyértelmű, hogy a vizsgálat miatt van, de vajon miért?
És azon is el kell gondolkozzak, hogy epidurális érzéstelenítést akarok-e, mert állítólag a 6 ügyeleti csapatból 3-ban van olyan aki meg tudja csinálni. Így érdemes előre eldönteni és megbeszélni valakivel... De én ezt előre hogy találjam ki???
Na szóval ma nem látom olyan szép derűsnek a világot, mint amilyen szép idő van...
Akik most fonak szülni, nekik az érzestelenítéssel kapcsolatbna mi a véleményük?
recece
 
 


Recece

Szerinzem hivd fel a dokit ha vérezgetsz.Amúgy valószínű a vizsgálat miatt van.Én nem kérek érzéstelenítést.Félek a mellékhatástól meg nekem túl macerás is ezt megbeszélni.Úgyanis nem tudom napra pontosan hogy mikor szülök ezért nem tudom kivel beszéljem meg.Meg teheted azt is hogy még egy dokit megkérsz aki csinál érzéstelenítés hogy jöjjön be a szülésedre de az + költségKép

Lini

Kép
lini
 
 


Azt mondta a doki, hogy ha azt mondom, hogy érzéstelenítés (nem teljesről van szó persze), akkor ő bemutat valakinek, aki ugyanúgy be fog jönni a szülésre mint ő (gondolom pénzért).
Viszont, ha bármi okból császárra kerül sor és nincs bent szakember az epidur. érzéstelenítésre, akkor elaltatnak és én ezt nem nagyon díjazom.
De leginkább egy sima szülést szeretnék, minden nélkül. Csak ezt nem én döntöm el Kép

Recece
recece
 
 


Hát igen. Én sem szeretnék aludni császár közben.De gondolom ha császárra kerül sor az általában sürgős és nem lesz idő behívni senkit hogy epidurált adjonKépVégül is a legfontosabb a baba meg a te egészséged.Én is simán szeretnék szülni.

Mea
Merre vagy? HiányzolKépKépKép

Lini

Kép
lini
 
 


Na, nem szövöm a témát, csak annyit még, hogyha kapsz epidurált, akkor császár esetén megnövelik az adagot a teljes érzéstelenítéshez, tehát nem akkor kell beadni.

Recece
recece
 
 


Kedves Recece!!

A vérzés miatt én is azt javaslom hívd fel a dokidat. Legutóbb én is vérezgettem (inkább barnás folyás volt), de már a vizsgálat után mutatta a doktornő a kesztyűjén a vért, és szólt, hogy emiatt ne ijedjek meg. 2-3 nap alatt elmúlt.
anitq
anitq
 
 


Sziasztok!

Nálam Bálint születésekor nem volt idő keresni olyat, aki epidurált adjon, ezért elaltattak.Mikor a dokim mondta, hogy akkor irány a műtő, szerintem rá 10 percre már aludtam is. Most már előre szoltam, és mondta, hogy majd úgy szervezzük, hogy akkor legyen ott valaki.

Mea,
Milyen volt a dokinál?

Recece,
Szerintem is hívd fel a dokid, fő az óvatosság.

Lini,
én sem kaptam beöntést, reggel én is használtam a glicerines kúpot.

Edina

nedinabp
 
 


Edina,

De jó hogy te már probáltad.És hasznos volt? Szülés közben nem volt malőr?Kép



Lini

Kép
lini
 
 


Lini,
Sajna császár lett, nekem nem voltak fájásaim sem, szóval nem volt semmi. Különben olyan szempontból mindenféleképpen hasznos volt, hogy nélküle tuti nem tudtam volna WC-re menni reggel, és ha oda került volna a sor, hogy nyomni kell, biztos kijött volna.......

nedinabp
 
 


Sziasztok Lányok!

Az érzéstelnítőkkel kapcsolatban szeretnék írni,mert szerintm egy kis zavar van ezzel kapcsolatban:

Az én ismereteim alapján (pl:A terhesség mindentudó nagykönyve) a két fajta (epidurális és spinalis) között nem az a különbség, amit írtatok, hogy egyikből egy kicsit többet adnak be, hanem az epidurális időlegesen (kb.1,5- 2 óra) kiiktatja az idegeket a gyomor aljától a térdig és akkor alkalmazzák,amikor a vajúdás előrehaladott állapotban van, oly módon, hogy a derék két hátcsigolyája közt található epidurális térbe fecskendezik. Ez nem közvetlenül a gerincvelőbe megy, és a baba vérkeringésébe sem kerül be, s a tolófájásokat előidéző simaizmok működésére nem lesz hatással.Kb. 20 perc múlva kezd hatni.

A másikat, a spinálist közvetlenül a deréktáji gerincvelőbe adják!Ez a csak közvetlenül szülés alatt vagy császármetszéskor alkalmazott eljárás egészen a mellkasig elzsibbasztja a kismamát, aki ébren is marad. Ez a fajta olyannyira lelasíthatja a tolófájásokat, hogy azok gyakorlatilag meg is szűnhetnek és jelentősen megnehezül a baba kitolása.
Persze ezt Ti is a császármetszés esetén gondoljátok kérni, hogy hallja az ember amikor először felsír a baba.Kép

Nekem a dokim azt mondta (ha jó értettem), hogy csak ehhez a spinálishoz kell olyan szakorvos, aki ki van erre képezve, (s akiből kevés van) és be kellene külön hívatni.

De reméljük, egyikre sem lesz szükségünk, ugye Csajok?! Én legalábbis ezért imádkozok!Kép

Szilvi
szilvi8
 
 


Recece!

Sikerült beszélned a dokiddal? Elállt a vérzés?

Szilvi
szilvi8
 
 


Szilvi,
Nekem a császárhoz kellett volna anno, és most is ahhoz kell majd. De az én esetemben gondolom előre lesz szervezve a dolog.
Nekem így most jobb, mert Bálintnál óriási csalódás volt a császár. Magamat okoltam, jött a sírás....stb rossz érzés volt, hogy nem tudtam megszülni, de már túlvagyok rajta. Tudom, hogy az ő érdekében volt.
Recece!
Hogy vagy?

Edina

nedinabp
 
 


Sziasztok!

Ma egész nap itt kushadtam a munkahelyemen, alig mozogtam. Úgy tűnik elállt a vérzés.
Hívtam a dokit, aki épp olyan helyen volt, hogy minden 2. szavát értettem, de a lényeg az volt, hogy előfordulhat ilyen a vizsgálat után... De azért pihenjek (mindig ezt mondja ha gond van Kép )
Azt felejtettem még megkérdezni, hogy felírt kúpokat (bő hüvelyváladék esetén nem árt fertőtleníteni címszóval) és ezeket most használjam vagy kicsit várjak. Azt hiszem kicsit várok.
Egyébként tegnap nekem a doki kizárólag epidurális érzéstelenítésről beszélt és arra mondta, hogy nem minden ügyeleti csoportban van alapvetően. Érdemes beszélni valakivel előtte, hogy bejöjjön, mert nem tuti hogy bent lesz ilyen szakember. De azért nekem még van időm, még utánajárok és tőle is megkérdezem újra...
Köszi, hogy érdeklődtetek felőlem...

Recece (30+3)
recece
 
 


Edina!Kép

Nem kellett most mennem, majd a Paulin be szeret nemutatni neki Kép (Presztizs)
Most időpontot szereznek nekem hozzáKép
Már nagyon várom hogy lepasszoljonKép

Edina!Kép
Ti jól vagytok?
Te mikor mész legközelebb a klinikára?
Vérvétel mikor lesz legközelebb???

Lehet, hogy mi egyszerre leszünk bent a klinikán majd nem?

Mea
mea
 
 


Aysegül!

Nagyon nagy a csend!Egyben vagytok még?Kép
Mi volt tegnap a ctg-n?Lehet, hogy mégiscsak már szülni mentél be, ahogy szeretted volna?Kép

Szilvi
szilvi8
 
 


Kismamák!

Ajánlom figyelmetekbe(ha még nem olvastátok)az e havi Kismama magazin egyik cikkét,ami a szülés beindulásának első jeleiről szól.Kép
Most olvastam itt a neten.

Amúgy merre jártok Többiek? Kicsit unalmas így magammal levelezgetniKép

Szilvi
szilvi8
 
 


Én vagyok. Már itthon... De lehet hogy inkább feküdnöm kellene.
recece
 
 


Kicsit pangás van most, nem?
Hol jártok?Kép

Teszek fel egy édes képetKép

Kép

Puszika Mindenkinek!

Mea(22+5)

Mea
mea
 
 


Sziasztok!

Úgy tűnik mindenki készül a három napos ünnepre... Végre nem kell dolgozni 3 napig Kép És én május végéig vagyok, tehát már erősen fogynak a napok Kép
Van az nlc-n egy júliusi babások fórumunk... ha van kedvetek nézzétek meg a web oldalunkat, én csináltam :-)

Recece
recece
 
 


Ja a web oldal: http://2005julius.uw.hu
recece
 
 


Sziasztok

Megnéztem a web oldalt. Tök jó lett.Főleg a képek. Te vagy a Repkény??

Tényleg van egy kis pangás biztos sokan elutaztok az ünnepre.A férjem mondta hogy elmehetnénk welnessezni de mondtam neki hogy ott én mit csinálok. Fürdeni szaunázni gőzőlni masziroztatni nem lehet.Más mi van még?!

Aki itthon mered mit terveztek a hétvégére? nincs valami jó ötletetek?

Lini

Kép
lini
 
 


Szia Recece!!

Megnéztem a fórumotokat, egész jó dolgok hangzanak el ott is!! És a linkajánló is szuper. Gyorsan leteszteltem, hogy tényleg lányunk lesz-e, és a kínai táblázatban is ez szerepel...Érdekes, nem?

Egyébként a találkozón bárki résztvehet? Legközelebb is az árkádba szervezitek???

Egyébként mindenkinek jó hétvégét kívánok!!! Reméljük az idő is jó lesz!

**Ha sos-ben valaki tud egy "kiadósabb" alváshoz valami praktikát, akkor írja meg, mert én már napok óta szenvedek, pedig jobbról-balról kipárnáztam már magam....Hiába beszélem meg esténként Zsófival, hogy most alszunk, rendszeresen éjszakai meccseket játszik a hasamba...

anitq
anitq
 
 


Anitq, Lini!

Igen ott Repkény vagyok Kép Szeretem a hülye neveket Kép
Nagyon jó kis társaság alakult ki, többször találkoztunk már. Van amelyikünk kórházba került, hozzá járunk rendszeresen látogatni, meg ilyesmi.
Nyugodtan csatlakozhat persze bárki. Napközben rengeteg duma van a fórumon, csak győzze követni az ember fia. A találkozó legközelebb május 27-én a millenáris parkban lesz valahol (szabadban akarjuk a füstös cukrászda után).
Aludni én sem alszom túl jól, most nagyobb párna van a fejem alatt, azzal jobb.
Ti nem mentek a holnapi babörzére a BNV-re?

Recece
recece
 
 


Sziasztok!

Lini!
Úgy tűnik, mégsem fogunk összefutni szerdán.Kép Én a rendelés elején megyek, este nekünk már fürdetés és egyéb programok vannak...

Mea!
Édik a képek.Kép

Jó hétvégét mindenkinek!

puszi: Terika
terika
 
 


Sziasztok!

Ma tényleg nagyon kevés a hozzászólás!
Ha valaki megadja a jó alvás receptjét, arra én is vevő lennék.
Én párna nélkül próbáltam a fejem alatt, és párnával a hasam alatt. Így talán egy picit jobb volt. De azt vettem észre, hogy minél fáradtabb vagyok, annál nehezebben tudok aludni. Sajnos a derekam annyira fáj néha, hogy minden egyes mozdulatra felébredek. A párom már azon csodálkozik, hogy bírom ilyen sokáig normális alvás nélkül.

Reméljük, hétvégén jó idő lesz. A II. ker.-ben, a Lövőház utcában lesz egy bor és sajtfesztivál, mi oda kilátogatunk. Én eszek sajtot, a férjem pedig megissza az én boradagomat is.
Azt mondták, szombaton még nagyon jó idő lesz. Talán kihúzza hétfőig.

Mindekinek jó pihenést és babázást.
Móni
gmoni
 
 


Terika!Kép

Örülök, hogy tetszenek a képekKép
Legalább színesek az oldalak ígyKép

Móni!Kép

Én sem tudok aludni és hanyatt meg pláne nem akkor annyira fáj a derekam hogy még megfordulni sem tudokKép
Én már fejem alá nem teszek párnát és az oldalamra fordulok és a felső lábamat behajlítom, az alá teszem a kispárnátKép
Így úgy ahogy kényelmes,

mi lesz velem a végére nem tudomKép

Mert én még csak 23.héten vagyok és már most nem tudok.)

Mindenkinek gyönyörű hétvégét!!!

És még egy kép Nektek Tőlem sok szeretettelKép
Kép

Mea
mea
 
 


Sziasztok!

Még egyben vagyunk, bár a doki azt mondta szerinte nem sokáig. Elég sokat görcsölök :-((((

Igazából sajnálom is egy kicsit hogy vége lesz a kismamaságnak, mert ez olyan jó volt. Soha többé nem lesz olyan kapcsolatunk a Manóval mint most, szinte csak a Miénk, hiszen mi élünk vele együtt, stb. Nekem hiányozni fog, még szerencse hogy csak annyi lesz a változás hogy kibújik.

szép hétvégét!


Jók a képek!! :-)

Kép
Kép
akinorev
 
 


sziasztok!

Akinorev,
Amikor megszületett Bálint, és én felébredtem a császár után az első dolgom az volt, hogy autómatikusan megsimiztem a pocimat. Kicsit megrémültem, hogy már nincs ottKép de amikor a férjem mutatta a fotót meg a videót már jó voltKép Rögtön sírtam, olyan boldog voltam, hogy végre a szemébe nézhetek, a karomba tarthatom, puszilgathatom, érezhetem az illatát megpuszilhatom, még most is elérzékenyülök, ha rá gondolokKép

nedinabp
 
 


KISMAMÁK:

<pre>
NÉV SZÜLÉS IDEJE TERHESSÉGI HÉT BABA BABA NEME ORVOS SZÜLÉSZNÕ ÉLETKOR
Aysegül37 2005.05.05 40+6 Első Aysegül Prof. Asztalos Még nincs 37
Csücsök 2005.05.28 38 Első kisfiú Dr. Bánhidy Még nincs 30
Szilvi8 2005.05.29 37+6 Első Virág Dr. Sipos Zsoldosné Eta 29
Titti 2005.05.31 37+4 Első Klaudia Kitti Dr. Radványi Tóth Anna 28
Akinorev 2005.06.04 37 Első Gergely Dr. Gimes Dömötör Margit 22
Anitq 2005.07.10 31+6 Első Zsófi Dr. Radványi Tóth Anna 32
Lini 2005.07.14 31+2 Első Lacika Dr. Valent Még nincs 29
Recece 2005.07.18 30+5 Első Virág/Botond Dr. Valent Még nincs 34
Gmoni 2005.07.24 29+5 Első Kislány Dr. Ács Még nincs 32
Dorka34 2005.08.01 28+6 Első Benedek Dr. Radványi Még nincs 34
Terika 2005.08.24 25+5 Második Zalán Dr. Valent Még nincs 31
Nedinabp 2005.09.08 23+2 Második Bence/Zita Dr. Kazy Még nincs 28
Kökény 2005.09.08 23+2 Első Bulcsú Dr. Radványi Még nincs 30
Mea 2005.09.11 22+6 Első Lívia Dr. Valent Zsoldosné Eta 26
Szaffy 2005.09.18 21+6 Első Kislány Dr. Matányi Dömötör Margit 31</pre>

ANYUKÁK:

<pre>
NÉV GYEREK(EK) NEVE;KORA ÉLETKOR ORVOS SZÜLÉSZNÕ SZÜLÉSI MÓD KISTESÓ PROJEKT
Mohácska Dani (1994.09.12) 35 Dr. Ruzsvánszky Nem volt Császár Igen
Maszat <table>
Péter (2001.10.17)
Anna (2004.02.29)</pre> 29 Dr. Bánhidy Tóth Anna Császár Nem
Muter(Annamari) Balázs (2002.03.20) 30 Dr. Vermes Nem volt Hüvelyi Nem
Terika Botond (2002.05.31) 31 Dr. Valent Nem volt Hüvelyi Pocaklakó
Krizsi Panna Krisztina (2002.10.16) 33 Dr. Vermes Nem volt (Bagóné Annamária) Hüvelyi Jövőre
Picus Andrea (2002.11.14) 28 Dr. Vermes Nem volt Császár Nem
Orsoly <table>
Lackó (2002.12.30)
Botond (2004.09.23)</pre> 30 Dr. Radványi <table>
Tóth Anna
Dömötör Margit</pre> Hüvelyi Nem
Indigo Fanni (2003.01.21) 28 Dr. Vermes Nem volt Császár Igen
Piroska Zsombor (2003.01.23) 29 Dr. Mericli Dömötör Margit Hüvelyi Igen
Fülescsacsi Szabolcs (2003.11.06) 26 Dr. Várbíró Nem volt Császár Nem
Ágiboszi Dani (2003.12.09) 38 Dr. Matányi Zsoldosné Eta Császár Félig igen; nem
Nedinabp Bálint (2004.03.08) 28 Dr. Kazy Nem volt Császár Pocaklakó
K_gabi Beni (2004.05.29) 30 Dr. Bánhidy Nem volt Császár Júl. Aug.-tól
Shine Ádám (2004.06.04) 29 Dr. Vermes Dömötör Margit Császár Júniustól
Repa Anna(2004.07.29) 34 Dr. Vermes Ismeretlen Hüvelyi Idővel
Icsilya Levente;Máté (2004.10.20) 25 Dr. Ujvári Nem volt Császár(35+0) Idővel
Emma8 Balázs (2005.04.28) 29 Dr. Ács Zsoldosné Eta Hüvelyi Nem</pre>

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo
 
 
 
 
 


Látom senki sincs itt, no nem baj de küldök Nektek sok szeretettel egy váltakozó cuki képet!!!!Kép

További szép hétvégét, élvezzétek kiKép

Akinorev!Kép
De jó, hamarosan talizol a kis csodával a pocidban!Kép
Izgi!!!Kép

Mea
mea
 
 


Kép

Mea
mea
 
 


Képzeljétek volt a fórumunkon egy lány, aki már kb 2 és fél hete kórházban van, a Kútvölgyiben, mert a méhlepénye nem igazán táplálta a babát és baba nagyon picike volt. Infúziókat kapott folyamatosan. Erre ma olvasom, hogy átszállították a II-es klinikára és éjjel 800 gr-mal megszületett a kisfia. Kb. a 32-33 héten járt.
Annyira drukkolok nekik!!! Szorítsatok, hogy a következő két kritikus hétben erősödjön Palkó...

Remélem Ti jól vagytok!

Recece
recece
 
 


Szisztok!
Medet vagyok Márti férje.Szerdán,11-én 17.01.órakor megszülettet kislányunk,aysegül.
51.cm,3200.gr és gyönyörü.Császármetszéssel született,böveben márti ir majd ha jövü héten hazajönnek.
Medet

KépKépKépKép
aysegül37
 
 


Kedves Aysegülék!

Nagyon gratulálunk nektek!

Recece
recece
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?