Új privát üzeneted érkezett!

Doktorkitti!
Megértem a szorongásodat,hogy félted a csalódástól a kicsidet.Mindegy hány éves,akkor is nehéz feldolgozni,hogy ő nem kell.A lányom 2 és fél éves volt amikor elváltunk az apukájától.Még egy ideig jött,azután jó pár évig nem.Amikor 12 éves lett a lányom,akkor találkozni akart az apjával.Nem tiltakoztam,mert azt hihette volna én tíltom el tőle,de féltem,mert tudtam milyen.Nos röviden,összejött a találkozó én kértem az apját ne hitegesse,ha nem akarja vele a tartós kapcsolatot fenntartani,akkor ne csapja be.Dehogynem,ő látni akarja,jönni hozá stb.Megint becsapta,már egy éve nem jön,nem hívja.Most lesz a ballagása a kislányomnak,14 éves és mélységesen megbántott,csalódott.Mégő sem képes felfogni,hogy nem kell,hogy nem kiváncsiak rá.
Ja és pénzt évek óta nem fizet,de ez egy másik történet.
Csak azért írtam le ezt,hogy hátha te tudsz jobban dönteni!Bár ilyen helyzetben szerintem nem lehet!
Aranka
ari3
 
 


Sziasztok!

Szonibaba!
Igen, már van neve egy a bébinknek, amióta tutira tudjuk, hogy lány. Persze még a végén lehet, hogy fiú lesz :-)
Mázlink volt, mert pont akkor mutogatta magát, amikor a képet csináltuk. Azóta csak arccal lefele hajlandó feküdni.
Még pont egy hetem van - elvileg - már nagyon szeretnék túl lenni rajta.
Üdv mindenkinek
Dóri

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Sziasztok!

Aranka, korábban írtad,hogy mennyire jó dokid van a MÁV-ban. Megtudhatnám, ki ő? Ha nem a fórumon, akkor magánba: jkoltai@axelero.hu
Köszönöm előreis!

Egyébként tegnap voltunk a félidős UH-on, minden OK, igaz pár nappal kisebb a gyerkőc a számítottnál. Az is kiderült, hogy újra fiút várunk, sokat nem láttam a képernyőn, de a fütyit tisztán Kép

További szép napot mindenkinek!
Judit
jucc
 
 

 
 

Judit
gratula a kisfiúhoz Kép Nekem is 2 fiam van és tök jóóóó Kép
csak nem dokiváltáson gondolkodsz?

Andi
psandi
 
 


Sziasztok!

Dóri!
Ha biztosra mondták, hogy lány, akkor már csak nem gondolja meg magát, de azért a biztonság kedvéért készüljetetk fiú névvel is. Mi a szülőszobán döntöttük el végül Babóca nevét, mert két név között nagyon vaciláltunk. Gondoltuk, hogy ha kibújik, akkor majd ránézünk és egyből látjuk, hogy melyik név passzol hozzá inkább - de nem láttuk, de vhogy mégis sikerült dönteni, muszály is volt. Aztán Apukája meg is írhatta a karszalagját.

Sikerült naptejet vennünk: Garnier 40-es faktorú gyerekeknek való kence. Kék színe van és miután bekenjük a gyerkőcöt felszívódik a kékség. Azért van, hogy jól lásd, hogy mindenhol bekented-e? Mit ki nem találnak? Remélem a nap ellen is véd.

Üdv Mindenkinek:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok!

Kitti, nagyon örülök, hogy végre tényleg megtaláltad a boldogságot, és az esküvőtöknek is!Kisfiad majd szórhatja a rízst meg a rózsaszirmot!:-))Amúgy tök jó, mert hasonló a helyzetünk ugyanis nekünk is kb ez volt a forgatókönyv.2001-ben volt a polgári, de az csak kiskosztümös balhé volt, mert a kölcsön miatt kellett a papír! Férjemmel azóta is nevetünk ezen, hogy az volt az érdek házasság!Aztán 2002 szeptemberében pedig a templomi + a lagzi, az már a fehérruhás! Az utóbbi dátumot tartjuk!Mi is azért csináltuk így mert nem akartuk előre elkölteni a pénzt, előbb látni akartuk az építkezés végét!Baba is azért csak az esküvő utánra lett betervezve, mert féltem, ha nem sikerül valami akkor ne egy csecsemővel kelljen esetleg albérletbe nyomulni! Gondoltuk így tiszta, és nyugodtabban várhatjuk a babát is!Amúgy hamar terhes is lettem, de az sajnos méhen-kívüli terhesség lett!Arra majdnem rá is mentem, az elég durva volt! Csak a tanulság kedvéért le is írtam abba a topikba, hogy mi is történt velem hátha felnyitom a szemét az akkori dokimnak, hogy lehet hogy nem olyan jó orvos?!Vagy aki nála szül majd, hogy jobb lesz ha vigyáz vele!Egyértelműen az ő hibája lett volna, ha rámegyek!(ha érdekel a HIETE klinikás topikban van)Majdnem abba a szutyi kórházba szültem!Na de szerencsére nem, és aztán azután is hamar jött Esztike!
Amúgy amit írtál, hogy itthon hogyan működnek ezek a jogi dolgok, hát tudod én alapjáraton nem értek egyet az igazságszolgáltatással!De erről te többet tudsz, ezt tanultad!Nem tudom, hogy egy ilyen "embernek" egyáltalán hogyan lehetnek még jogai??????Megbocsáss de a te volt párod is egy gerinctelen, szívtelen valaki lehet.De jobb is így, hogy vége, mert nem hiszem hogy megérdemelne téged!Nem tudom ugyan, hogy ő értelmiségi-e vagy sem, de mondhatni a cipődet nem vihetné! Na ez az én vélemeényem, remélem nem bántottalak meg!
Na más!Képzeld lett Eszti fenekén egy csaúnya pelenkakiütésnek induló gomba! Szegénykém, annyira szenved hogy el sem tudom mondani! Eddig még 1x sem volt a 10 hónap alatt piros a popsija, de ez most nagyon durva!Kaptunk rá fertőtlenítőt, meg kencét gyógyszertárit, de éjszakára Bepanthennel kell kenni!Ja, és meztelenkedünk, mert azt mondták, hogy akkor gyógyul a leghamarabb ha szabad levegőn van! Élvezi a kisasszony, csak mi nem annyira, mert megint fűthetünk, hogy meg ne fázzon a kis pucér s......e!:-)) Gáz szla meg az egekbe! De hát ez van!Ja, meg akartam még írni, hogy kajaügyileg is talán rendbe jöttünk. Vettem neki mindenféle ízű tejpépeket, meg a sinlakot is felváltva adom vacsira, és ezeket szereti!Adtam már túrót is, gyümivel azt is szívesen esszük uzsira, vagy tízóraira! Ma meg csipdestem a szájába reggel vajas zsemlét, és egy 4-5 csipetet meg is evett! Szóval lassan de biztosan haladunk!
Ti miket esztek már Dorcsival?

Mse, van telepátia!!!Pont ma gondoltam, hogy megkérdezlek napozóügyileg!De kiváncsiságom kielégítetted, csak még annyit hogy mennyibe került?

Gréta, Ifj. Kelemenhez te hova jársz az ambul.-ra?

Na, megyek mert már késő van!Jó sokat írtam már megint,bocs!
puszi mindenkinek: Manó
manóci
 
 


Sziasztok!

Andi, köszi Kép Nem tervezek dokiváltást, egy ismerősöm kért meg, hogy kérdezzek erre rá. Egyébként ő is Bancziknál szült.

MSE, én is pont ilyen naptejet vettem a gyereknek. / meg magamnak/. Ha jól emlékszem, 3-4000 Ft körül volt, ugye?

Sziasztok!
Judit
jucc
 
 


Sziasztok!

Manó, Jucc!
A Corában vettük hétfőn a napozókrémet, akciós volt (most a Garnierek mind le vannak akciózva) és 2800,-körül volt.
Kicsit megijedtem, mert ma a baba-mama delelőben az egyik anyuka azt sms-ezte, hogy a naptejtól a gyerekét kórházba kellett vinni (nem tudom milyen márka volt). Remélem az Õ esete csak vmi nagyon kirívó, extra probléma.
Manó! Pelenkakiütést nem mondta a dokitok, hogy mitől lett? Drukkolok, hogy hamar elmúljon!

Szonimnak foga még mindig nem bújt ki, de már mintha duzzadtabb lenne az ínye, mint volt.

Üdv Mindenkinek:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Szia Manóci!
Olvastam rólad,és elszörnyülködtem,mert érthetetlen,hogy vannak még ilyen orvosok,egyszerűen nem tudod magad biztonságban érezni ezek után sehol 100%-ig.Aki egyszer már ki volt szolgáltatva,az gyanakvó lesz mindig is.Megértelek,mert Dorina előtt nekem is volt egy vetélésem.Nem méhen kívüli terhesség volt ugyan,szépen indult minden,de elkezdtem vérezni,és már hiába pihiztem,nem segített.Nem volt könnyű érzelmileg.Dorinával is bajok voltak az elején,volt a lepényen egy bevérzés,ami arra utalt,hogy kezdhet leválni,ezért szigorú pihi volt,de szerencsére nem lett semmi gond.Csak gondolhatod az elkövetkező hónapokat.Amilyen szépen éltem meg a terhességemet Domcsival,ezt annyira rettegve éltem át Dorinával.Pont akkor volt ugye az orvosváltás is a MÁV-os balhé miatt,kijutott rendesen.
Na de vidámabb dolgokról is tudok ám írni!!!A kezdeti 78-ról már csak 71-72 vagyok,de majd a holnap reggeli mérce lesz a mérvadó,mert ma van gyümölcsös napom.Ez 37 nap termése,és olyan jól áll az új gatyóm...Domi szerencsére kullancsmentesen és épségben hazaért a Mogyoróhegyi kirándulásról az ovival,és még mindig nem bégetünk,ez volt a kritikus 21.nap.Még nem kopogom le.....
Dorina ma elaludt a babakocsiban ülve,a babáját szorongatva,mert haza gyalogoltunk a Nyugatitól az Árpád hídig,azt hittem a lábam leszakad...
Evés:11 hónaposan kezdtem neki adni a lisztes és a tejtermékes dolgokat,féltem az allergiától,Domit is most visszük a Rókusba,mert valamilyen ételallergiája van.Dorina most 13 hónapos,és mindent eszik.Reggelire kenyérféléket,kiflit,zsömit,valamilyen felvágottal,sajttal(8 foga van),de megeszi a hagymakarikát,paradicsomot,stb.is.Tízórait általában átcsicsikáljuk.Ebédre a sültkrumplitól,sültvirslitől kezdve a paprikáskrumpliig,a spenótig,mindenevő.Vacsira ugyanaz.Azt észrevettem,hogy nem nagyon érdekli a tejcsis innivaló,de szerintem majd mostantól igen,mert egyedül akar már inni állandóan.Szerintem bármit rakok a poharába,minden oké,csak egyedül ihassa.Gyümiből is mindent eszik.Ha túrót,sajtot teszek a főzire,azt is megeszi.Tejbegrízt is,és csokis müzlit is.A túrórudit képzelheted....a fele az arcán marad...ezen kívül tisztán eszik.Mindent a kezébe adok,csak a kanalat nem....azzal csak játszik,én meg a másikkal etetem.
Küldesz nekem képet magatokról?
Megyek mert hazaugrik a párom,és addig még kiteregetek.Sziasztok!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Szia Gréta,

Köszi a bíztatást. Közben én is meglestem a múltkor a folyosón és ahogy az egyik kismama mondta tényleg "szemtelenül" fiatalnak de szimpatikusnak tűnik. Úgyhogy én is valószínűleg hozzá fogok menni. Nekem már van egy hétéves kislányom, aki id. Kelemennél született császárral mindenféle komplikációk miatt hála Istennek és Kelemennek köszönhetően gyorsan és egészségesen. De talán ilyen előzmények után bizonyára megérted miért olyan fontos nekem, hogy az új orvos ne csak szimpatikus de jó is legyen. Hiszen az újabb császárra min. 50-60% esélyem van.
Esetleg tudsz vmit a piszkos anyagiakról is???
A szülésig még jó pihenést és egészséget kívánok Neked, és persze kicsit irigykedek is, mert Te már nemsokára meglátod a zsebibabádat.
Szia Horvi
horvi
 
 


Sziasztok!

Mse, köszi az infót a naptejről hétvégén ha megyünk vásárolni veszünk!Én is szoktam nézni a bab-mam delelőt, de néha már unom, hogy annyi a reklám meg a zene- bona, ami igazán érdemi az a műsorból kb. 15-20'!de a mait pont nem láttam, mert időre kellett mennünk a gyógyszertárba a kenőcsért! Csak nem fordul már velünk elő??!!!
Annyit mondott a Dr. néni, hogy a fogától kezdődhetett a pel. kiütés, és a pelus általi állandó dunsztolódástól, no meg a kakiból a baktériumoktól alakulhatott át gombává!Pedig nem szokott sokáig kakiba lenni, mert ahogy megérzem rögtön tisztába teszem, de úgy látszik ennyi is elég volt csórinak!Mondjuk már jobb 1 fokkal a helyzet, mert legalább a pisinél nincs üvöltés.De amennyit tudom szabadon hagyom neki.Úgy is érzem magam mint ha kiskutyánk lenne!Szoktatás a szobatisztaságra! A ronggyal a kezembe törölgetem a pisifoltokat a parkettáról, a szőnyegen meg nem mindíg veszem észre! :-))Zoknit ma "csak" 6 párat cseréltünk!De majd csak elmúlik 1x!

Kitti, köszi az együttérzésedet, hát ezek a kórházi dolgok már csak ilyenek! A bajba tudod meg igazán melyik a jó doki, de baj meg inkább ne legyen, szóval lutri!Az előző dokimhoz több mint 6 éve jártam, és soha addig nem volt vele gondom!Na mindegy ez van, de reméljük most jól választottunk!
Nagyon ügyi vagy ezzel a fogyással! Én még nem veszek új gatyát!:-(( De írd csak le nekem ezt a fogyikúrát?! Lszi,hátha be bírom tartani, és nekem is bejön! Bár én igazán még sose fogyóztam, eddigi életemben nem volt rá szükség, inkább amióta a férjemmel együtt vagyok évről évre csak több kg vagyok! Ez a korral jár???
Tök jó, hogy Domi el tudott menni a kirándulásra, és szeremcsésen meg is úszta a barikát! Nem hiszem, hogy kijön már rajta.
Te én ezzel az etetéssel béna vagyok 1 kicsit úgy érzem! Nem igazán merek neki már felnőttes kajákat adni!Nem tudom mért, de meg kéne próbálnom már! Mondjuk nem igazán akar rágni még, pedig már 7 fogunk van, és lassan kijön a 8.-ik is, mert igen be van duzzadva az inye!
Dorcsi már meg is rágogat neked minden szilárdat?
Az igen, jó nagyot sétáltatok akkor megérdemelt a pihenés ma, nem?:-))Szerencse ma elég jó idő is volt, bár a szél kicsit fújt de legalább nem esett már, és ez jó hír!Bár a jöv hétre csupa jó időt mondanak! Én is kitikkadtam ma, fűnyírás projekt volt amíg a manó aludt!Ugyhogy engem sem kell ma altatni! Na megyek is! Ja, kép! Hát szégyenlem bevallani, de nem tudom mikor fogok tudni már küldeni -pedig azon vagyok -csak az a baj, hogy túl nagyok és nem tudok tömöríteni! Lesem örökké a neten a barátaimat akik értenek hozzá, hogy útba igazítsanak, de manapság sosincs fönnt egyik se! Szóval nem felejtettem el! De te addig küldhetnél magadról, neked megy ez a pc - guruskodás! :-))))
Na jó éjt mindenkinek, pusz:Manó
manóci
 
 


Sziasztok!

Szonibaba!
Tuti, hogy lányunk lesz, a neve is marad, de a biztonság kedvéért fiúnevünk is van.
Segítség kellene megint. (Első gyerekes vagyok :-))
Tegnap voltam dokinál, elvileg 17-ére vagyok kiírva, de lehet, hogy később szülök 1 héttel. Elvileg mindegy, de már jó lenne túl lenni rajta. Viszont rám ijesztett tegnap, mert eddig mindig határon volt a vérnyomásom, az elmúlt hónapban már naponta szedem a vérnyomáscsökkentőt. Így is 130-140/80-90 között van. Tegnap mondta a doki, hogy jó lesz, ha felkészülök az edára, mert ilyen esetben szoktak adni. Volt valakinek már ilyen? Én elvileg nem akartam semmilyen fájdalomcsillapítót. Egyébként meg ezerrel félek ettől a gerincdöfitől. Tudom, hogy ha kell, akkor nincs mese, meg a császárt is ezzel csinálják. Hát nem tudom, minden esetre egy kicsit megijedtem.
Járt már valaki hasonló cipőben?

Dóri, Blanka & Balázs
dóri78
 
 


Judit!

Dr.Kisfalvi István a dokim.Sajnos a két nagyot nem nála szűltem,de ha lesz még babám,és remélem lesz,akkor csakis vele!Ha kíváncsi vagy még valamire,szivesen válaszolok!

Aranka
ari3
 
 


Szia Manóci!
Nekünk kétszer volt nagyon kiütéses Dorcsi popsija.Mindkétszer meg volt kicsit fázva előtte,és azt mondták,kicsapódott a fehérje a pisijében,és az szó szerint fölmarta a kis bőrét.Tudod hogy nézett ki?Mint a kráterek...Sok kicsi piros púp,és mindnek hiányzott a közepe,úgy fölmaródott.Visított,úgy fájt neki.Neogranormonnal semmi eredmény nem volt,a dokinőnk esküszik egy kikevert gyógyszertári csodakenőcsre,de az is nulla,nekünk a bepanthen jött be rá,és pár nap alatt bevarasodott,és szépen meggyógyult.De addig már a cunikája is olyan volt belül,képzelem hogy szenvedhetett szegénykém...
Még én sem fogyóztam soha,Domi után ment le magától,a kezdeti tornákba is belefáradtam,úgyhogy tényleg csak magától ment le,nagyon szerencsém volt.Most meg...a párommal zacskó chips a tévé előtt,egy neki,egy nekem,nem ám egyet közösen..Éjféli zabálások,imádunk együtt enni,mert olyan jó étvágyúan eszünk,jó nézni a másikat.Viszont már fulladtam,már minden bajom volt,hogy nem megy le az a kb.20kg fölösleg,és akkor kezdtem el a 90napos fogyit.Ott is van fórum,tartjuk a lelket a lányokkal,csak ott jobban pörög,tudod,nem mindenkinek van kicsio gyerkőce.A lényege,hogy minden nap mást kell enni,és 4 nap egy egység.Az elsőn fehérjét,kenyérrel és friss zöldségekkel:ez lehet husi,tejtermékek,tojás.Csak ebédre és vacsira ehetsz,közte semmit.Mert minden reggel csak gyümölcs lehet.Nekem ezt volt a legnehezebb megszoknom...Második nap keményítős,itt minden zöldséges étel mehet:lecsó tojás nélkül,rizottó,gombapöri,paprikáskrumpli,stb.Friss zöldségből sali ma is mehet.Harmadik napon szénhidrát van:tésztafélék,pizzák,péksütik,sütik,fagyik,ropik,kekszek,lángos,gofri,palacsin ta,stb.Csak ne legyen rajta sajt,husiféle.Persze nem mindet egyszerre,és nem is dögivel.Negyedik napon pedig gyümölcsök egész nap,mogyoró,aszalt gyümik.Ihatsz cukor nélkül teát,édesítővel vagy mézzel,kávét is,és vizeket.Tahát nem kell koplalni,ehetsz amit szeretsz,és olyan hamar látszik,az pedig nagyon jó érzés..
Dorina mindent megrág,a házt.kekszet is.Ami szétázik a szájában azt imádja,de pl.a paprikát sokszor kiköpi,mert leharapja,ízlelgeti,rágja,de mire fölaprózza,megunja és kiköpi.A főzikből is van amelyiket úgy csinálom,hogy kicsit pürésítek,és az az alap,abba rakom a többi darabosat,és úgy imádja.Bármit a kezébe adhatok,írtam tegnap a tejcsit,na azt töltöttem a poharába,egy csepp sem maradt belőle.A tejszeletet imádja,egyedül elnassol egyet.Rántott husit is adhatok neki,azt is megeszi.
megyek,iszom egy kávét,mert ledőlök a székről.Szép napot nektek!A címemre elküldheted tömörítés nélkül is a képet.A képre katt jobb egérgombbal,és kép küldése levélben.
PuszI!!!

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Ari, visszaolvastam a Juditnak szóló üzidet. Én a Kisfalvihoz azóta járok, mióta a Korpás elment, ő meg megjelent a korházban (talán pont a helyére jött???). Eddig főleg csak rákszűrés volt, most készült az első babucim (20heteKép). Olvastam itt, hogy csak pozitívat írnak a dokiról. Erősítsél, hogy nyugisan lehet nála szülni, ahogy a vizsgálatok, meg minden menni szokott.
Persze ha valakinek van saját negatív tapasztalata, azt is szívesen venném (a topicban nem találtam, ami azt jelentheti, hogy nincs ilyen, vagy kicenzorálták).
Dudukly
dudukly
Isaszeg
 
 


Szia, Dóri!

Én EDA-val szültem, de nem azért mert komplikáció volt, hanem akkor már több mint 8 órája vajúdtam és kiment az erőm,nem maradt volna már a kitolásra!Én is úgy indultam neki, hogy idegenkedtem ettől a gerinc szurkálstól, de aztán annyira kínlódtam, hogy végül kértem!
Egyáltalán nem éreztem semmit belőle, és egyáltalán nem volt szörnyű mint ahogy elképzeltem!Egyébként szakképzett aneszteziológus adja be, így azért egy kicsit megnyugodtam!
Szerintem ne izgasd magad rajta, meglátod nem lesz gáz, és még jobban is jársz!Nem leszel úgy kipurcanva mire megérkezik a baba, és agyilag is tisztább leszel! Én egyáltalán nem bántam meg, és a következőnél tuti biztos már előbb is kérem!Szerintem nagyszerű találmány, és miért szenvedjünk ha nem muszály?
De amúgy ha kicsit visszalapozol nem olyan rég pont az EDA-át tárgyaltuk ki, és ott mindenki leírta a véleményét ill. tapasztalatát! De neked jobb ha megbarátkozol vele, mert ahogy kivettem sok válsztásod nem lesz?!
Már nincs sok hátra, ne izgulj jó lesz majd meglátod!
Jó babavárást!

Manóci
manóci
 
 


Sziasztok,

Kittikém, ez egy szupi recept ezt nekem találták ki ahogy elnézem!:-))Valamikor el fogom kezdeni, hátha ilyen hamar lejön az a 10kg. az tök jó!
Nekünk is kráteres szinte nyílt sebes a popója! A Bepanthen az tényleg jó, meg amit kaptunk gyógyszertárit az is jó zsíros, és már sokkal szebb neki!
Megpróbálom a szilárd kajákat is lassan, csak félek mi van ha nem tanult még meg rágni? De egyszer el kell kezdeni, nem?
Ti szeretnétek majd még 1 babát?
Na megyek itt van anyukám, és nem akarom sokáig egyedül hagyni! :-)
ok. rakom az emailedre a képet, puszi, Manó
manóci
 
 


Manó!
Megkaptam!Egy édi tündér kis hölgy...Olyan bájos kis pofija van!!Én is küldtem neked,remélem megkapod.Azt úgyis látni fogod,mi az amit elfogad és szeret.Dorina két foggal ette a babapiskótát,de nem ezt a puha közértit,hanem a kőkemény milupa biskottit.Azt ehetik 6 hótól,azt adtam,és falta.Ha akarja két foggal is megőrölgeti,főleg,ha ilyen szétmálós a pofijában.A paprikát nekem is meg tudná enni,de apróra megrágja,és kiköpködi.A főzelékben is van az alap,és benne a darabok.Ha túl nagy a különbség,kiköpködi a darabokat.Ezért csinálom jó sűrű krémesre,és benne puhára a darabokat.Úgy megeszi.
Szeretnék babát még,de csakis most.Később nem szeretném már,mert egyrészt 30 éves vagyok,másrészt ha visszamegyek dolgozni,akkor onnan nem jöhetek el megint évekre,mert akkor borul minden.Azt sem szeretném,ha egy anyamalachoz hasonlítanék:terhességnél híztam,utána szép lassan le az évek alatt,majd 5 év múlva megint,majd 5 év múlva újra.Én szeretnék sok babucit,ha anyagiak is engednék,csak ne ötévenként.A párom félt,mert szerinte itt vagyunk egy fiúcskával és egy kislánnyal szépen egészségesen,nem szeretné,ha baj történne.Megértem,hogy így szeret és félt,jól esik.Mi is hárman vagyunk tesók,három lány,és igazi barátnők vagyunk.Csak ő végignézte a vetélésemet,ahogy orvost váltunk a MÁV-os balhé miatt,ahogy hetekig orvost keresünk,mert a végén már egy sem vállal el szívesen,tele volt a tévé a két MÁV-os anyuka esetével,meg az én terhességem sem volt egyszerű,és fél.Én megértem,és nem is erőltetem.De azért bízom benne,hogy meggondolja magát hamarosan.
Megyek,mert nagyon szédelgős vagyok ma,és a picurkák is alszanak lassan.Kép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!
Jucc, megkérdezhetem, hogy ki volt a szülésznőd akivel meg voltál elégedve? Én kb. egy hónap múlva szülök szintén a Bancziknál ezért érdekelne. Ha ide nem magánba is küldheted: dike90@freemail.hu
Előre is köszi:Tünde

Dike
KépKép
KépKép
dike90
 
 


Sziasztok!

Manó!
Azért lánykád édes lehet, ahogy a csupasz popójával kavar a lakásban. Én imádom, amikor Szonit tisztábatevésnél hagyom 1-2 percig csupaszkodni. Olyan drága a meztelen kis popikája.

Dóri!
Akkor így elöljáróban gratula a kiscsajszihoz, szorítok, hogy minden rendben menjen.
Én eda nélkül szültem, nem is akartam fájdalomcsillapítót kérni, nem is lett volna már értelme (gyorsan ment minden), és Én is féltem a gerincbe szuritól. De ez biztos csak buta és alaptalan félelem, olyan sokan szültek már úgy (ebben a topikban is írtak mamik róla).

Mindenkinek jó babázást és babavárást.
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Sziasztok!

Tünde! Kunné Irén volt a választott szülésznőm. Épp tegnap voltam a dokinál és rákérdeztem, van-e még, és lehet-e választani. Nem ugrott ki a bőréből örömében, de lehet választani, nekem meg ő nagyon bevált, ragaszkodom hozzá. Ha bármi érdekel, írj: jkoltai@axelero.hu
Van telefonszámom is, talán nem változott, de elvileg a szülőszobán el lehet érni.
Remélem, Neked is beválik! És várom a beszámolót, ha már túlleszel a szülésen! És persze a Te véleményed is érdekel a dokiról!

Minden jót Nektek!
Judit
jucc
 
 


Sziasztok!
Dudukly!MegerősítelekKépNagyon jó orvosnak tartom.A szülésnél is ott volt amikor szükségem volt rá és amikor nem ,akkor visszahúzódott.Lelkiismeretesen csinálta a vizsgálatokat is és amikor a terhességem vége felé lett egy kis gubanc,akkor is mindent megtett,hogy kiderítse miért.Vannak akiknk nem jön be a stílusa.Fiatal,elég laza,de a munkáját komolyan veszi!
Tudok még segíteni?
Sok boldogságot a babátokhoz és majd ha itt az idő könnyű,gyors szülést.Legalább olyan gyorsat,mint az enyém volt!Kép

Aranka
ari3
 
 


Dudukly!
Én is szeretnélek megerősíteni ha nembaj,én is a Kislalvihoz járok és nála szültem 3 hete.A vizsgálatok alatt is nagyon figyelmes,kedves és humoros volt ami nekem nagyon "bejött".A szülésnél meg egyszerüen olyan volt mint amira vágytam,csak akkor lépett közbe amikor kellett.Szerintem nagyon lelkiismeretes,él még benne a hivatástudat.A szülésznővel tuti párost alkottak,eltekintve a kisebb komplikációktól amiről ő nem tehetett,élmény volt vele a szülés.Csak ajánlani tudom!!!
Szia,Panni

Kép
Kép
Kép

Kép
panny
 
 


Sziasztok!

Manó!
Elfelejtettem múltkor írni, hogy a b-m delelőről nekem is hasonló a véleményem. Nem tudom, hogy miért nyomják tele a műsort mindenféle oda nem illő témával, ami meg érdekes lenne, azt 2 perc alatt leállítják.
Csak ennyi.

Üdv:
MSE

Kép
Kép
Kép
szonibaba
 
 


Szia Horvi!

Szerintem biztosan nem bánod meg ha te is az Ifj. Kelemen mellett döntesz.
Én most csütörtökön voltam nála elöször vizsgálaton, tudod múlt héten igazából csak bemutatkozott.
Meg is vizsgált, egyáltalán nem volt kellemetlen. Nagyon türelmes és alapos. Megnézte a vérvételi eredményemet is nagyon tüzetesen. JövQhét szerdán megyek ismét, akkor már mennem kell az utolsó hasi ultrahangra is. Kiváncsi leszek mit mondanak hogy lefordult e már a baba, illetve a méhlepény milyen állapotban van. Majd referálok az eredményrQl.
Neked is minden jót kívánok, vigyázzatok magatokra, én is igyekszem most így az utolsó hetekben pihenni amennyit csak lehet.

Gréta
ggréta80
 
 


Sziasztok?

Szona,tényleg ari a kis pucér s.....e, de az állandó törölgetéstől már hülyét kapok! De már annyit gyógyult, hogy már csak 2 pötty van rajta!:-))
Amúgy a műsorra visszatérve én 1x már olyan ideges lettem, hogy majdnem beírtam egy sms-t, de aztán nem!Sajna ez a sok hülye reklám is elrontja a műsorokat! Tudom, hogy abból van a pénz de akkor is! Ami szombatonként szokott lenni a babház Nórával az is jó, de ott is annyi reklám van közbe, hogy a 20'-es műsorból kb. 10' ami jó, aztán semmi!

Kitti, én is láttam Dorcsi nagyon szép kiscsaj, és tök jó, hogy hasonlónak képzeltelek el!Biztos jól áll a fekete haj is neked, mert világos szemed van!1x nekem is volt fekete hajam, akkor még hosszú volt, most rövid de növesztem! Érdekes volt mert vagy tetszett nagyon, vagy nagyon nem!Mármint a környezetemnek!
Amúgy amit a múltkor írtál az esti kajálgatásokról hát azért én is valószínű azért is híztam el, mert nekem is este jön csak haza a férjem a munkából, és olyan jó együtt megbeszélni az asztalnál kaja közben a napi dolgokat, meg eleve én is szeretek enni!Hát ez van.Folyamatban van már hozzánk a tömörítő program és aztán árasztalak a képeinkkel! Majd küldök családi "idillit"is!:-))
A Mávos botrányt csak hallomásból tudom, mert én akkoriban még ahhoz a "hülyéhez" jártam és nem voltam Mávos! De egy családtagunk a HSZ-hoz járt. És ő nagyon meg volt vele elégedve! Engem is majdnem hozzá vitt, csak addig kirúgták!
Te is hozzá jártál?Amúgy én azt hallottam, hogy szegény alaptalanul lett ott nagyon meghurcolva! Jó valamennyire tehett róla, de nem olyan szinten mint ahogy a sajtó felfújta ezt az ügyet!
De ha te akkoriban jártas voltál a kórházba akkor biztos többet tudsz erről!Egyébként tudom melyik kórházba ment, át! De lehet, hogy te is.
Na, mindegy én is megyek már aludni a kislánykám mellé mert majd elalszom!Másfél órás vasalás után vagyok!
Jó éjszakaát nektek, Manó
manóci
 
 


Szia Manó!
Igen,én is hozzá jártam,és azon gondolkodatm,kell egy doki,mert azóta kettőben csalódtam borzalmas nagyot,és szeretnék visszamenni hozzá,de nem egyszerű döntés.Gondolom nem kell ecsetelnem,miért.Én teljesen egyetértek veled arról,amit mondasz róla,szerinte is így van.Hosszú évekig semmi bajom nem volt vele,mind emberileg,mind szakmailag teljesen meg voltam vele elégedve,azóta sem találtam hozzá hasonló dokit-számomra.És azért ez nem egy szemész-dolog,hogy addig próbálgatom,míg jó nem lesz...mert sajna nincs más választása a nőnek,keresnie kell,és addig bizony mindig más vizsgálja meg esetleg,és az meg elég rossz érzés.Mindenki más dokitól van elájulva,mindenkinek más a "normális",ez teljesen természetes dolog.Én is olvasok itt olyan dokikról,akiket az egekbe magasztalnak,de sajnos megvan róluk a tapasztalat,ezért mindenki maga dönti el,kihez jár.Jártam én a MÁV-ban olyan dokihoz,aki fűt-fát mondott HSZ-ról,szidta mint a legyet,közben ő is megéri a pénzét,mert úgy alkudozol vele előre,ahogy csak nem szégyelli.Kérdezem,akkor ő miért tartja magát jobbnak?Vagy egyszerűen csak féltékeny....Nagy a harc a dokik között mindenhol,pláne,ha valakinek nagy a sikere.Nem csak a dokiknál van így,a politikában is.Addig amíg hozza a betegeket,az jót tesz a kórháznak is:akár a hírének,akár anyagilag.Amint baj van,mossák kezeiket:A politikus is tud dolgokról,de addig kussol,amíg neki is előnye van belőle.Azután mintha ott sem lett volna,mikor borul a bili.Elhangzott,hogy már évek óta tudták.Akkor ki volt az,aki engedte???Az nem hibás?Mondani lehet,hogy nem volt bizonyíték...évek alatt tudnak valamiről,és bizonyítékot nem tudnak szerezni?Aztán adminisztrációs okokra hivatkozva küldik el?Bármelyik orvossal megtehették volna ugyanezt,bárhol,és ezt több orvos is elmondta a médián keresztül...Tudod,az vessen rá követ először...
Bocsánat a kirohanásomért,de ami igaz azt elfogadom,vele kapcsolatban is természetesen,nem védem.De ami igazságtalan,az felháborít,bárkiről legyen is szó.Azért vádoljanak valakit,am igazán a bűne,és csak azok,akik nem ugyanúgy viselkednek.
Majd küldök olyan képeket is,amik az esküvőn készülnek,akkor majd láthatod,mennyit fogytam,és milyen a hajam.Úgy néz ki már nem pöttyösödünk ki,ha eddig nem sikerült.De azért lekopogom.Viszont innentől beoltás!!!
Megyek,mert Dorina már evett,alszik is,viszont a többiek éhesek!!!
Puszi:KrisztiKép

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek szerencsére meggyógyultunk rendbe jött teljesen a popó! :-))

Mi van veletek lányok? Mostanában nagy a csend, elment mindenki szülni???Lassan Kittivel kisajátítjuk a topikot!:-))))
Csilla, te jól vagy,rég hallottunk felőled???Remélem monden ok!

Kitti, az tök jó lesz ha küldesz az esküvőtökről képet majd, akartam is kérni!Mikor is lesz?
A múltkor elfelejtettem még írni, hogy a leendő férjed is jóképű!;-)A gyerekek is mennek, ugye?
Láttad, hogy nyitottak egy új topikot, ami HSZ-nál született gyerekekről szól??Én kicsit meglepődve olvastam, de nem akarok beleszólni, nem volt az orvosom!
Na, legyetek jók, Manó
manóci
 
 


Sziasztok!
Én nyitottam azt a topicot. Gondolkodtam rajta, hogy leírjam-e, hogy mi történt velünk...de azt hiszem, hogy ne nézzetek "hülyének" leírom.
Ez a bizonyos HSZ doki, - akihez hűségesek voltunk a botránya után is és visszamentünk hozzá második terhességem idején is - nos nem vett észre egy súlyos fejlődési rendellenességet a kicsi babámnál. Nevezetesen, hogy nyitott gerince van. A 30. héten, 4D-s ultrahangon derült ki. Aztán persze kapkodott össze-vissza, mikor kiderült, sőt utána még a terhes kiskönyvembe is belejavított, mintha ő már rég észrevette volna ezt a rendellenességet. Meg kellett szülnem a kisfiamat a következő héten, hogy tudjanak rajta segíteni, de sajnos olyan nagy volt a nyitott rész (3cm), hogy nem lehetett rajta segíteni. 1 napot élt...
Bocs, ha ezzel valakit megsértettem, aki kedvelte/kedveli ezt a dokit, de úgy éreztem, hogy megértsétek, hogy a negatív hozzáállásomat vele szemben, ezt le kellett írnom...
És ez nem régen történt...

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród
 
 
 
 
 
 


Kriszti!!!!!
Rettenetesen sajnálom,ami veled történt.Õszintén mondom,nem sok kell,hogy elsírjam magam,mert ráz a hideg ettől az egésztől...Megkeresem ezt a topicot,mert nem hagy nyugodni.Hónapokkal ezelőtt itt,a babaneten olvastam,hogy hol is van ő,és azóta morfondírozom...ezek szerint volt okom.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Doktorkitti!
A doki a Schöfi-be ment át. Ott praktizál.
Szeretnénk még kisbabát, de semmiképpen sem szeretnék nála szülni. Tudsz esetleg ajánlani egy jó orvost?
Tudod az első babámmal is gondok vannak (szintén nála született), nem úgy fejlődik mint a többi és ezért szeretnék hasonló cipőben járó anyukákkal levelezni...

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród
 
 
 
 
 
 


Kriszti!
Sajnos én is dokit keresek,mert a második babámat akkor szültem,mikor pont szünetelt a doki.Átmentem máshoz a MÁV-ba,de köszönöm,nem kérek abból a dokiból többet.A hugomnál koraszülés volt,a doki sehol...
Ezért gondolkodtam HSZ-en,mert olvastam a söfis topikot,és nagyon dícsérték.Ezért gondolkodtam,de valahogy nem mertem lépni még felé.Féltem,nehogy rosszul járjak.Nekem Dominál nincs semmi gond,ő gyönyörűen fejlődik,a társainál jóval előbbre jár tesileg-értelmileg.Dorinát pedig nem nála szültem.Ebben a kérdésben nem tudok hozzátenni érdemlegeset,de ha bármi másban,akkor szívesen segítek.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Manóci!
küldtem neked képeket!!
Megtaláltam ma gépet,és nekiestem lefotózni magam.Majd küldök olat is,ahol a párom normális képet csinál rólam.Dorina napok óta nem akar napközben aludni,és éjjel is nyűgös.Ömlik a szájából a nyál,hurutos is,ez mindig akkor jellemző nála,ha jön a foga.Most meg úgy kátszik újra beindult,mert január óta szenvedünk vele,kisebb-nagyobb kihagyásokkal,és nem akarnak kibújni azok a rágófogacskák.Még az eddigi bevált csillapítók sem segítenek szegénykémnek.Tegnap a kezébe adtam egy szelet paprikás szalámit,nem csípőset persze.Mire odanéztem,eltűnt.Először azt hittem,eldobta,vagy ráült,ahogy szokott,aztán éreztem,hogy kolbász szagú a kis szája.Kinyitottam a hűtőt,remegve várta....elnyamnyázott még pár darabot.
Ma vettem Dominak az évzáróra egy csokornyakkendőt és egy ingecskét,legyen már úriember a fiam,mire megjegyezte:olyan vagyok mint egy szolga vagy egy pincér...De láttam rajta,milyen büszke magára a tükörben!!Az óvónéni azt mondta,ő tudja a legszebben a verseket szavalni...nem hiába foglalkozott vele az anyja pelenkás kora óta...Mert mi csak úgy tudtunk enni,ha közben anya olvas meséskönyvből...A Novum kiadótól van Az első könyvem,és abban vannak nagyon jó képek,ráadásul keménylapos,tehát széttépni sem tudja.Minden oldal másról szól,aminek segítségével okosodhatnak nagyon könnyen.Nem tanító jellegű,hiszen először a képeket nézegettük,de nagyon nagy segítség,mert összegezve van benne mindaz,ami először kell nekik.Persze én sem könyvből tanítottam a gyerekemet,csak kiegészítésként ,ha már úgyis könyveket nézegettünk,ez a tirkitarka mellett még hasznos is volt.Õ meg élvezte,mert szépek és egyszerűek a képek,és érdekes volt később is,mikor beszélni tanultunk.
na megyek,mert egy-egy témába akkora beleéléssel vetem bele magam,hogy még holnap is azt olvashatnátok.

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


Sziasztok!
Szia Gréta!

Annak ellenére, hogy id. Kelemennél fogok szülni, tegnap megismerkedtem ifj. Kelemennel. Nagyon szimpatikus volt, bár tényleg szemtelenül fiatal. 30-nál nem lehet több. Na de nem a kor a lényeg, hanem a hozzáállás és a szakmai hozzáértés.
Szerintem nem kell aggódni, hogy nála fogsz szülni. Õ is egy nagyon nyugodt, kiegyensúlyozott embernek tűnik.
Gréta! Már nincs sok hátra! Hogy érzed magad? Hogy birod ezeket a frontokat?

Szia:
Ági
Ági76
 
 


Szia Ági!

Ma voltam dokinál és hasi ultrahangon is. Úgy néz ki az átlagnál kicsit kisebb lesz a baba, végsúlya kb. 2kg80dkg. Nem bánkódom e miatt a doki is azt mondta, örüljek neki, így talán könnyebb lesz a szülés.
Tényleg nekem is szimpi az Ifj. Kelemen. Annyira normális volt ma is, elég sokat kellett várakoznom ö ezt tudta és felvitt a szülöszobára hogy ott csinálja meg a CTG vizsgálatot mert lent mindig foglalt volt a készülék. Nagyon figyelmes, óvatosan vizsgál és többször is elmondta b.mi gondom bajom van azonnal hívjam akár éjszaka is. A férjemnek is szimpatikus volt. Olyannyira fiatal hogy még 30 éves sincs, ha jól tudom 28 éves (a férjemmel egyidös).
Úgyhogy tényleg már nem aggódom a miatt hogy nem az apjánál szülök, szerintem itt sem lesz semmi gond.
Hát igen, már nincs sok hátra. Szerencsére eddig egyáltalán nem éreztem meg a frontokat, bár van egy olyan érzésem hogy egy héttel késöbb fog megszületni a baba,nem tudom miért ez csak egy megérzés, akkor viszont lehet hogy találkozunk a kórházban. Veled mi újság, hogy vagytok? Remélem minden rendben van. Te is tudod már kb. mekkora lesz a baba?

Szia

Gréta
ggréta80
 
 


Sziasztok, egy kis programajanlo:Kedves Te!

Lehetsz férfi vagy nő, kamasz, gyermektelen, anya, apa, nagymama, nagypapa, szóval az életkor teljesen mindegy. Mert mindannyiunknak közünk van, volt, lesz vagy lehet ahhoz, amiről jövőhéten, május 23- tól 29-ig szó lesz.

Jövőhéten ugyanis a Születés Hete országos rendezvénysorozat lesz sok-sok helyszínnel. Hogy pontosan hol és mikor, azt megtudhatjátok itt: www.szuleteshete.hu , a térképre kattintva.

Maroknyi csapatként (de rengeteg támogatóval) hónapok óta keményen dolgozunk azért, hogy megmutathassuk mindenkinek, neked, nektek is, hogy lehet máshogy is szülni (függetlenü a szülés helyétől), hogy miért lehet ez nekünk jó, mint egyéneknek, mint társadalomnak.

5 napunk van a kezdésig, és most a segítségedet kérem, mert a reklámozásra nagyon kevés időnk maradt.

Kérlek Téged, kérlek Benneteket, hogy küldjétek el ezt a levelet a szélrózsa minden irányába, akinek csak tudjátok, és gyertek el ti magatok is, ha találtok olyan programot, amely felkeltette az érdeklődéseteket. Bízom benne, hogy lesz ilyen.

Ha tudnátok vállalni, hogy akár csak egy oviba, bölcsibe vagy suliba, babamamaklubba, művházba elvinnétek szóróanyagot, kérlek, jelentkezzetek.

Szeretettel és remélve, hogy minél többen leszünk, ezért Neked is hála,

Bajó Csilla Virág
programkoordinátor
06205569713
06205538416
virag.dula@szuleteshete.hu
boksay_rita
 
 


Szia Manóci!
csak kicsit ugrok be,mert tegnap voltam a fogorvosomnál,elkezdtük a fogaimat,és nagyon megszenvedtem vele,most a fél arcom bedagadt meg kacsaszám van,így megyek majd a mai ovis ünnepségre is,gyönyörű..Beszéltem Csillával,még egyben van,de már bármikor szülhet.Üzen,és szólok rögtön,ha megvan a baba!!Megkaptama képeket,a picur nagyon édes kajás pofival,küldhetsz még,én is szeretem!!!A páromnak is megmutattam.Olyan jó,hogy az arcokat is látom már,mikor olvasom a sorokat.Te is olyan mosolygós vagy a képen,mint a lányod!És milyen jól lefotóztad magad,én béna vagyok,mert valamim mindig lemarad,vagy grimaszolok.Mennem kell,mert ordít,egész éjjel nem aludt a foga miatt,meg gondolom ez az idő is összezavarja szegénykéket.Majd még később írok,ha tudok!Puszi:Kriszti

Dorcsi,Domcsi,Kriszti
doktorkitti
 
 


sziasztok,

kriszti örülök, hogy tetszettek a képek majd még küldözgetek ha csinálgatunk újakat!A fog dolog nem a legkellemesebb, de muszály rendben tartani, főleg mi még fiatalok vagyunk! Akartam is kérdezni, ha már fogról van szó, hogy te Dorcsinak mosod már?És ha igen mióta? Mert én még nem vettem neki fogkefét, ettől ezt hallom attól meg azt! Ez most nagyon értelmes volt, de mindegy érted, szóval van aki szerint elég csak 1-2 évesen elkezdeni van aki meg már azt mondja, hogy szinte ahogy kibújik egyből kell!Édes lehetett Dorcsi a szalámis jelenettel!Mi még itt nem tartunk, de ő is tökre figyel amikor eszünk, meg inni akar minden pohárból! :-)
Hát ettől az időtöl én is rosszul vagyok, be vagyunk zárva a házba, Eszti meg örökké menne ki! Nem tudok tőle szellőztetni se, mert már mászik is kifelé ezerrel.Amúgy meg ma reggel kicsit féztam, ugyhogy még 1 picit(remélhetőleg utoljára) be is fűtöttem!Ez durva, május végefelé!!

Kriszti77, őszíntén sajnálom ami veled történt, igazán nem is tudok mit mondani, erre nem is lehet! Ilyen téren teljesen igazad van, hogy rá sem bírsz nézni.Tudod ez olyan érdekes, mert mindenkinek más doki jön be!Az én régi dokim is, aki miatt majdnem "eltávoztam" már egy idősebb ember volt, és nyilván az évek során elég sok kismamája, és szülése volt akik mind meg voltak vele elégedve! Hát én meg elvenném a diplomáját!Na, de mindegy, viszont láttalak a másik topikban, ahol próbálkozol dokival, mert a barátnőm is ott szült, és néha szoktam olvasgatni őket is! Az egy nagyon jól felszerelt kórház, és ott valóban minden problémára fel vannak készülve, szóval csak bátran!:-))

Gréta, tökre megörültem amikor olvastam a JÓ tapasztalataidat Ifj. Kelemenről! Akkor már megnyugodtam, hogy jövőre hová is menjek, ha ismét beköszönt a Gólya!:-)
Drukkolok neked kitartást. A front nekem se jött be soha, pedig mindenki azt mondogatta, hogy na majd most, majd most, aztán akkor jött amikor semmi front, és tök nyugi volt.Amikor Õ akart! :-))
Legyetek jók!Manó
manóci
 
 


Szia Manóci!

Igen, tényleg csak jó tapasztalataim vannak az Ijf. Kelemenröl, bártran merem ajánlani neked. Köszi, már tényleg nincs sok idö hátra, ha túl vagyok a nagy eseményen jelentkezem, beszámolok élményeimröl és a dokiról is.

Szia

Gréta
ggréta80
 
 


Szia Gréta!

Köszönöm az érdeklődést, én is jól vagyok. Bár estére kicsit kiütöm magam, de hát nekem van már egy másik poronty itthon.
Nekem valószínű nagyobb a baba egy kicsit az átlagnál, de mivel a császár előbb történik, lehet, hogy pont e miatt normál méretű lesz. De a 2,80 sem kicsi. Különben a január 6.-i héten szülök, de lehet, hogy csak a hét második felében. Majd ha pontosat tudok megírom, bízva abba, hogy még akkor otthon leszel.

Szia:
Ági
Ági76
 
 


Szia Ági!

Hát igen, gondolom nem unatkozol a másik gyerköc mellett. Értem, mindenképpen írdd meg mikorra várható a szülés. Én legközelebb jövöhét szerdán megyek a dokihoz, lehet akkor talán már lesz fejlemény. Addig is vigyázzatok magatokra.

Szia

Gréta
ggréta80
 
 


Kép
manóci
 
 


Naaa, végre sikerült, már mióta ígérem itt! Szóval ő Eszter, és lassan 11 hónapos!
Üdv: Manó
manóci
 
 


Szia Gréta!

Én kedden reggel megyek, úgyhogy nem fogunk találkozni. De hátha tényleg együtt szülünk. Jó lenne.
Érdeklődve várom, mit mondanak Neked szerdán. A doki is azt mondja, hogy később fogsz szülni? Leszállt már a feje? A hasad lentebb ment már? Mennyire vizesedsz? Ezeket szokták előjeleknek mondani. Bár ez csak a papírforma. Ahány nő, annyi féle szülés és előjel. Nekem a vizesedésen kívül semmi nem volt Dórival, mágis megindult a szülés, csak végül császár lett. Lehet, hogy pont az előjelek hiánya miatt? Hát? Ezt nem lehet tudni.
Szóval, írjál ha tudsz valamit. Ha van privát címed megírhatnád, mert akkor tudnánk telefonszámot cserélni, és tudjuk egymást értesíteni a kórházból a babócákról. Ha Te is jónak látod, írd meg a címed, és válaszolok.

Szia:
Ági
Ági76
 
 


Sziasztok!

Bocs, hogy most jelentkezek, de elutaztunk pünkösdre. így csak most van alkalmam Pannynak és Arinak megköszönni a bíztatást. Én általában hiszek az első benyomásban, és a Kisfalvinál nagyon pozitív volt. Bírom, ha egy orvos felnőttnek néz, és értelmesen válaszol a kérdéseimre. Szülési tapasztalatom még nincsen, de azt hiszem csendben és nyugisan szeretném letudni (meg főleg komplikáció-mentesenKép).
Kriszti!
Nagyon megijjedtem. Nálam a 20. héten a Mészáros csinálta az ultrahangot. Semmi gondot nem jelzett. Lehet, hogy ez sem biztos? Érdemes elmenni 3D-re? Ha igen hová?
Kisfalvihoz 3 hét mulva megyek, addig szerintetek érdemes befizetni máshová? Pláne félek a nyitott gerinctől, az AFP-m a felső határértékhez közelítettKép.
Pussz:
Dudukly
dudukly
Isaszeg
 
 


Szia Dudukly:
Én mindenképpen ajánlom neked a 3D-s vizsgálatot. Nem csak azért mert tényleg alaposabban képes kiszűrni az esetleges fejlődési rendellenességeket, hanem azért is mert hatalmas élmény. Meg legalább megnyugszol és nem idegesíted magadat feleslegesen. A Praxis rendelőt ajánlom. A doki egy tündér!
milia
 
 


Szia Ági!

Sajnálom,hogy jövöhéten nem találkozunk. Hát én is kiváncsi vagyok mit mond a doki szerdán. Igen, befordult már a szülöcsatornába. A hasam elhelyezkedése érdekes. Ugyanis szinte hónapok óta lent van a hasam, meg is kérdeztem a védönötöl ez normális e. Azt mondta igen, mivel vékony alkatú vagyok ez teljesen normális. Elég kis súllyal kezdtem a terhességet is és most sem nagy a hasam ahhoz képest,hogy két hetem sincs már hátra.
Vizesedni egyáltalán nem vizesedek. A doki nem mondta hogy késöbb jön a baba, ez csak az én megérzésem, lehet hogy teljesen hülyeség nem tudom, na majd kiderül.
Persze, szívesen megadom a privát mail címemet, és akkor mostantól folytathatjuk ott a levelezést. Ha írsz a címemre, természetesen cseréljünk számot, jó lenne tartani a kapcsolatot. Várom leveled a: gold80@freemial.hu címre.
Szia addig is, vigyázzatok magatokra.

Gréta
ggréta80
 
 


Dudukly!
Szerintem mindenképpen menj el 4D-s ultrahangra. Mi a Praxis rendelőben voltunk, a Győrfi dokinál.
Érdemes rá külön pénzt áldozni. A gyermek egészsége mindennél fontosabb!

Szia. (Nem akartam senki megijeszteni a történetemmel.)

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród
 
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Nem tűntem el (annyira), csak épp nagyon sokat pihentem, de látom Kitti elujságolta h beszéltünk telefonon, és igen, még nincs meg a kisfiam, hiába vannak frontok, meg a dokim is többször megállapitja h nemsoká szülünk, már nem fogom húzni olyan sokáig, a méhlepényem teljesen elmeszesedett, de az áramlásvizsgálat során megállapitották h nincs semmi gond a köldökzsinórral, szállitja az oxigént, és jól van a fiam is. Ehhez persze kell h számoljam a napi mozgásokat, ami nálunk ugy néz ki, h melegfront idején, már 1-2 óra alatt mozog "kötelező" tizet, hidegfront esetén, ez délután 2-3ra érhető el. Van valakinek hasonló tapasztalata ez ügyben? De a frontokat sajna csak igy érezzük meg, pedig már annyira szeretnék túlleni rajta. Nagyon várom már őt, és bizom benne h sikerül úgy szülnöm ahogy megálmodtam..ezt majd elmesélem, ha megszülettünk...ehhez is kérlek drukkoljatok nekem. Legutóbbi mérés során, 2,7o és 2,8okg közötti értéket mondtak és 5o cm. Hát meglátjuk ha meglesz, most ugy érzem h mégis birni fogja, akár május végéig. Az összes problémám ezenkivül h elég sűrűn kell éjszaka wc-re járnom, és reggelre nagyon fájnak az ujjaim alig birom mozgatni.

Ennyit most rólunk.

ja és még egy nagyon édes jelenetet képzeljetek el, voltam megint megnyugtatásom képpen 4d-uhon, ahol a picikém fent volt végig, és a pici ujját a szájába szerette volna helyezni, de nem jött össze neki, ezért a csuklóját sikerült bekapnia és azt cumizta, erről van képem, olyan édes rajta.

Manóci!

ÉN is szeretnék telefonszámot cserélni veled, a privátomba megirod? és köszi a képet, tündéri a pici lányod.

Kitti!

köszi, h értesitetted a többieket, szerettelek volna megkérni rá, de olyan jó h gondolatolvasó lettél...és gratula a fogyódkurádhoz, az elért sikerekhez, és kitartás a fogad miatt, bátor vagy!!!

puszilok mindenkit, és vigyázzatok magatokra!

jelentekezem amint lehet..

CSilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 


Manóci!

most olvastam vissza amit rólunk (rólam és Kittiról irtál az én topicom kapcsán), erről majd mesélek neked, privát, mert szerintem alényeget ott leirtam, de amik mögötte vannak, azt nem szeretném még jobban kiteregetni.

CSilla

Kép

Kép

Kép
kcsilla27
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?