Szia Manó!
Igen,én is hozzá jártam,és azon gondolkodatm,kell egy doki,mert azóta kettőben csalódtam borzalmas nagyot,és szeretnék visszamenni hozzá,de nem egyszerű döntés.Gondolom nem kell ecsetelnem,miért.Én teljesen egyetértek veled arról,amit mondasz róla,szerinte is így van.Hosszú évekig semmi bajom nem volt vele,mind emberileg,mind szakmailag teljesen meg voltam vele elégedve,azóta sem találtam hozzá hasonló dokit-számomra.És azért ez nem egy szemész-dolog,hogy addig próbálgatom,míg jó nem lesz...mert sajna nincs más választása a nőnek,keresnie kell,és addig bizony mindig más vizsgálja meg esetleg,és az meg elég rossz érzés.Mindenki más dokitól van elájulva,mindenkinek más a "normális",ez teljesen természetes dolog.Én is olvasok itt olyan dokikról,akiket az egekbe magasztalnak,de sajnos megvan róluk a tapasztalat,ezért mindenki maga dönti el,kihez jár.Jártam én a MÁV-ban olyan dokihoz,aki fűt-fát mondott HSZ-ról,szidta mint a legyet,közben ő is megéri a pénzét,mert úgy alkudozol vele előre,ahogy csak nem szégyelli.Kérdezem,akkor ő miért tartja magát jobbnak?Vagy egyszerűen csak féltékeny....Nagy a harc a dokik között mindenhol,pláne,ha valakinek nagy a sikere.Nem csak a dokiknál van így,a politikában is.Addig amíg hozza a betegeket,az jót tesz a kórháznak is:akár a hírének,akár anyagilag.Amint baj van,mossák kezeiket:A politikus is tud dolgokról,de addig kussol,amíg neki is előnye van belőle.Azután mintha ott sem lett volna,mikor borul a bili.Elhangzott,hogy már évek óta tudták.Akkor ki volt az,aki engedte???Az nem hibás?Mondani lehet,hogy nem volt bizonyíték...évek alatt tudnak valamiről,és bizonyítékot nem tudnak szerezni?Aztán adminisztrációs okokra hivatkozva küldik el?Bármelyik orvossal megtehették volna ugyanezt,bárhol,és ezt több orvos is elmondta a médián keresztül...Tudod,az vessen rá követ először...
Bocsánat a kirohanásomért,de ami igaz azt elfogadom,vele kapcsolatban is természetesen,nem védem.De ami igazságtalan,az felháborít,bárkiről legyen is szó.Azért vádoljanak valakit,am igazán a bűne,és csak azok,akik nem ugyanúgy viselkednek.
Majd küldök olyan képeket is,amik az esküvőn készülnek,akkor majd láthatod,mennyit fogytam,és milyen a hajam.Úgy néz ki már nem pöttyösödünk ki,ha eddig nem sikerült.De azért lekopogom.Viszont innentől beoltás!!!
Megyek,mert Dorina már evett,alszik is,viszont a többiek éhesek!!!
Puszi:Kriszti