Új privát üzeneted érkezett!

Annácska
Ez nem igazság! Kép Annak a szegény Fülesnek már mért nem tudtak egy széket rajzolni? Kép Azért talinak jól néz ki nagyon Kép Aranyos, köszi Kép

Évi
Sok sikert a vizsgádhoz!!!!!!! Drukkolok a tüsződnek, biztos megnő szép nagyra, a mnyhártyád is, és azért akciózzatok bőszen még UH előtt Kép
Tavaszi babák... szép gondolat KépRemélem tényleg akkor akar születni hogy ne legyen olyan depis mint az anyja Kép

Wish
Szuperül felvázoltad a lehetőségeket Kép Fogalmam sincs mi lehet most veled, szivesen szavaznék a +1-re, de a hőd nem nagyon magas hozzá. Azt hiszem az idő megoldja tipikus esete forog fenn. Szerintem nem titkolózik már sokáig Kép

Tündi
Vendég

Tündi Kép
Ha jobban megnézed a képet Bagolynak sincs széke Kép
Na de itt van még egy kép Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Na még egy utolsó és befejezem Kép
Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lamika
Gratulálok!!!!!!!!!!!! El sem tudom képzelni milyen boldogságot érezhetsz most, olyan jó olvasni Kép Vigyázz magatokra nagyon!
Mikor is volt az utolsó menzid pontosan? Nehogy hülyeséget írjak a táblába Kép

Annácska
Édi édi édi édi Kép Füles, Tigris, a legjobbak Kép

Kinga
Örülök hoyg sikerült a kép kérdést megoldani Kép Nagyon jó ez a fotó is, szépek vagytok nagyon Kép Esküvőit mikor lehetne látni? Kép

Tündi
Vendég

Lamika,
szuper!Jajdejó!!!

Annácska,
ez a sok Micimackós kép csúcs!Én is nagyon szeretem őket!

Évi,
drukkolok a vizsgához. A tüszőcske meg még nőni fog tutira.

Dorka,
szerintem is a 15.cn-en volt a repid.

Kinga,
sok boldogságot a kiskutyához!Hogy fogjátok hívni???De jó lesz Nektek holnap!Kép

Tündi,
tojd le magasról a kollégáidat.Az enyémek sem a legjobbak, régebben sokszor kiborítottak, de már tudom kezelni. csak lazán, legyél cool.KépKép

mindenkinek szép hosszú hétvégét! Kedden aztán csupa jókedvű mosolygós topiclakó jöjjön ide!KépKép
Lányok: a héten megtört a jég: lett új zebrásunk, kell ennél több?Most jön majd a topic sikerszériája!Kép

Jófi
jófi

WishKép
Akkor most próbálok valami okos diagnózist felállítani.
Szerintem ez hormonkavar leszKép!
tessék mérni a hődet és haszálni a fürdősót, de nem túl forró vízben!
És napi 1-2 csésze cickafarkfüvet is felírok neked.
Pere Jancsit pedig lakoltatsd ki a fejecskédből. Élvezd az életet, bújjatok össze apával. Lehet, hogy a barnázás nálad most a félidőt, vagyis a tüszőrepit jelezte.
Ez lehet, hogy ijesztően hangzik és próbára teszi a türelmedet, de nagyon is elképzelhető!
Kitartás és még egy pici türelemke neked.
Lehet, hogy arra vagyunk ítélve, hogy együtt babásodjunk?!

LányokKép
Nagyon jók a Micimacis képek!
Egy ilyen taliban én is benne lennék!

TündiKép
Már nem kell sokáig elviselni a kollégákat!
Hosszú hétvége, aztán már csak párat kell aludni és itt a nyaralás. Aztán még egy kicsit belehízunk és elmegyünk gyes-re!
Tetszik a terv? Én a nyaralás részt helyettesítem lombikos pihivel, de a többit igyekszem betartani Kép!

LamikaKép
Tök jó lehetett!

KiviKép
Így már sokkal jobb!

Stella

Kép
stella9

Stella Kép
Letetted közben az orvosit? Kép Nagyon profi lettél a témában, persze sajnos, hogy volt idő megtanulni a dolgokat Kép
A terv nagyon tetszik, jó lenne ha már a forgatókönyv szerint történnének a dolgok Kép

Lányok
Az a baj, hogy én se mtudom elviselni magam sokszor, így nem is várhatom el a kollegáimtól ugyanezt. Most is inkább elbújdokolnék a föld alá. De az tény, hogy fel tudnak húzni. Na, nyavalygást befejeztem, inkább bízom a következő 3 napban, mag a babánkban, hátha meggondolta magát, és mégiscsak ebben a hónapban akar beköltözni a pocimba Kép

Annácska
Köszi a képeket! Kép Szegény bagoly is..... KépKépKép

Lamika
Már kiszámoltam, csak ellenőrizd le hogy jó-e Kép Ápr. 2 volt az uccsó menzid szerintem Kép

Tündi

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Ezvicc!
Nem olvastam még végig a termést, de téged szeretnélek megnyugtatni, bár lehet, hogy már sokadikként!Kép
Ne aggodj a méretek miatt, és ne ess abba a hibába amibe én!
Nekem is valami kiselefánt méretű babát jósoltak, meg korai szülést, mert már nagyon korán befészkelődött a szülési pózba. tehát mind a hason belüli elhelyezkedés, mind az ultrahang rémes adatokat jósolt.
Teszem hozzá a párom most kb 205cm magas, és annak idején 61cm-vel született, igaz ugyan, hogy kis kukac volt, mert csak 2600gr volt. Jómagam 53cm-vel és 3500grmal születtem Így összeadva lett egy jó súlyú óriásbébi!
A 37. héttől kevés híjján hisztériásan szülni akartam, hogy inkább idekinn nőljön tovább a csemete, mert megszakadok. A bordáim már így is kék-zöldek lehettek belülről. Kép
Majd jött a szülés, és rögvest a méreteket kérdeztem, amint kibújt.
49cm és 3260gr.
Mire én: olyan kicsi???
Mondanom sem kell, hogy mindenki aki ott volt lekapott mind a tíz körmömről, hogy ez a gyerek nem kicsi, viszont nagyon arányos.
Apának is szép hosszú combja van!Kép

Szóval nyugi! Bár gondolom ez csak részben nyugtat meg, de tényleg ne aggódj!
Inkább vedd szemügyre az arányaitokat a pároddal, és lehet, hogy ott a válasz a baba méreteire!Kép

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Na most értem a végére, volt mit olvasni.
Én csak bitorlom a tábla tetejét, mert az első ciklus végét várom. Az biztos, hogy ebben a hónapban még nincs "albérlőm".
Viszont jövő hónapban már remélem esélyesként indulok, csak lennék végre ezen túl.
Remélem hamar a tábla aljára kerülök, hogy rajthoz állhassak! Kép

Lamika!
Terhesség jeleként bármi jelentkezhet, de ahogy már elöttem írták, valószínűleg az még csak most jön majd.
Lehetnek bőrtünetek is!
Nekem pl elég extravagáns formában jött vissza az ekcémám. Még a bőrdoki is másnak nézte. Emellett orrfolyásom volt még, ami október elején még simán a parlagfűnek lett betudva. Kép
Bár kívánom, inkább legyél tünetmentes boldog pockosodó!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét! Szép tiszta gondolatokat!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Tündi

igen jól számoltad... hova tűnt a zebrácskám? Azt hittem hogy majd később jár nekem babaKépKép hi-hi és kék, én fiúcskát szeretnék, bár a párom meg kislányt

Lami

Kép
Kép
lamika

Lamika Kép
Gratulálok

Stella Kép
Én is a hormonkavarban gondolkodom. Az lenne számomra a leginkább elfogadható megoldás a második lehetőség után. Az elsőnek nagyon nem örülnék.
Mindenesetre tegnap jól kiborultam ezen az egészen. Egész este csorogtak a könnyeim. Az a legrosszab az egészben, hogy valójában nincs miért szomorúnak lenni és sírni és mégis valamiért a szemem ezt nem tudja Kép
Mostantól mindenestre majd mérem a hőmet hogy lássam változik-e. Kedden meg úgyis hívom Dévait, akkor majd megkérdezem tőle is, hogy mit csináljak.
A fürdőt kipróbálom, plusz elmegyek megint a thai lányokhoz talpmasszázsra és több felülést is csinálok, mint eddig. Úgyis rámfér.

Wish

wish

Lamika Kép
Zebra csak addig van, amig nem megy valaki az első UH-ra Kép UH után szoktuk elkezdeni számolni a heteket, és akkor kap babát a neve mellé a kismami Kép Ezért kérdeztem hogy mikor volt az uccsó menzid, hoyg pontos hetet írhassak be Kép
Miben maradtatok a pároddal, mikor mondjátok meg a szülőknek? Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Lányok!!
Jó hétvégét mindenkinek!!!
Kép

Kép
stella9

SziasztokKép

Most csak Juditnak van időm írni:

Nehogy aggódj a baba súlya miatt, az UH-os saccolás sokszor nagyon távol áll a valóságtól! (kivéve nálunkKép, mert a szülés előtti napon 2705gr-ra saccolta az UH Kristófot, másnap pedig 2700gr-mal megszületettKép)
Bár a 4D UH-on azt mondták 3500-3800gr-os baba lesz belőle, mégis, 2 héttel korábban ugyan, de 2700 lett. Aligha hiszem, hogy ha még 2 hétig bent maradt volna, felszedett volna még 1 kilót.

A tavaszi babásoknál nem egy lánynak óriásbébit jósoltak, mégis 3300-3700 körüliek lettekKép

Ráadásul ha az a "valami" el van simulva, akkor talán ki sem húzzátok egyben a 40.hétig, akkor pedig ugye eleve kisebb baba leszKép

Az 56-os ruhákon se aggódj! Talán nem használjátok majd őket hónapokig, de egy ideig mindenképp! Kristóf kb. 5 kilós koráig hordta az 56-os rugikat, sőt, most is van két 56-os rugija, ami jó rá(szerintem el van számozva)
És a 62-es ruhákban még most, 6 és fél kilósan is elveszik a talpikájaKép,kivéve a body-kat, mert azokból pedig már 68-as kell neki!
Úgyhogy a számozás semmit se ér!

Ja, és a vizsgálat és méhszájtágítás valóságos élmény a szüléshez képestKép
Elhiszem, hogy nagyon fájt, nekem is, de készülj fel előre, hogy a szülés olyan fájdalommal fog majd járni, amit még sosem tapasztaltál meg, (nem kell tőle félni, de jobb ha erre előre felkészülsz), ellenben a legcsodálatosabb dolog és hidd el, már másnap újból végigcsinálnádKép

Na megyek, mindenkinek minden jót:9
Kristófkám most ébredt, úgy-ahogy sikerült 2-2 és fél órát aludnia (10 percenként visstaaltatva), én meg közben kúrálom magam, mert jól meg vagyok fázva, fáj a torkom, a fejem, tüsszögök, meg ilyesmik. csak Kristófkám el ne kapja!

Jó hétvégét mindenkinek és sok-sok zebrát már végre!!!Kép

Babus

Kép
babus2005

Én is mindenkinek nagyon jó hosszú hétvégét kívánok! Pihenjétek ki magatokatKépés érezzétek jól egymást!
Virag2

Tündi
Szülőknek a 8. hét körül mondjuk el. Modnjuk én már 2 barátnőmet, párom meg az egyik legjobb haverjának elmondta a titkotKép

Mindenkinek nagyon kellemes hétvégét, pihenést, kirándulást, feltöltődést kívánok!Kép

Lami

Kép
Kép
lamika

-------------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:33-kor.
seszi

---------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:32-kor.
seszi

---------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára seszi 2009.11.26 16:32-kor.
seszi

Lányok, nekem pár napja olyan érzésem van, mintha felfáztam volna, pedig erre nem sok esélyt látok? Szerintetek mi okozhat hasonló tüneteket? Lehet hogy összeszedtem valamit? Fáj elöl a hasam, pisilnem kell egy csomószor stb.

Jó hétvégét mindenkinek!

Dorka

Kép
szdorka

-------------
seszi

Seszi,

Jaj, annyira nem vészes hogy dokihoz rohanjak! Sajna nálam nem ritka a felfázás, eléggé hajlamos vagyok rá, csak akkor mindig tudom hogy mikor mit csináltam, és miért van. Most pedig nem látom indokát...

Kép
szdorka

Lamika!
Annyira jó nektek!!
Nagyon vigyázz magatokra a hét végén,én nem tudom,meddig bírnám eltitkolni,én olyan kis kikotyogós vagyok Kép
Az anyukám meg mindent észrevesz rajtam,olyan jó barátnő féle nekem Kép

Tündi!
Mára egy kicsit lement a hőm,de ma kellene megjönni és semmi jelét nem érzem. Nem szeretnék tesztelni,nem érzem magam terhesnek. Mert érzi az ember nem??????

Puszi mindenkinek,aki nem lesz fenn a hét végén
zita
ebba

Seszi Kép
Lamika azért kapott kék babát, mert sok volt a rózsaszín, de semmi jóslatnak ez nem tudható be Kép Ha majd kiderül hoyg kislányuk lesz, akkor átváltoztatom rózsaszínre a babáját Kép

Zita
Nem mindig érzi az ember, lásd Lamikát Kép
Te nem akarsz bekerülni a táblába? HA igen, akkor majd írd meg az adataidat, jó? Kép

Én hamarosan megyek haza a férjecskémhez Kép Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok, pihenjetek sokat, vigyázzatok a babáitokra! Akciózzon akinek éppen aktuális, és egyébként is szeretgessétek meg a párotokat!

Puszi nektek, kedden találkozunk!

Tündi
Vendég

Lamika!
Gratulalok Nektek megegyszer! Majd meglatod milyen hamar elroppen ez a par honap Kép Kivanok Neked gondmentes, gyonyoru terhesseget, hasznald ki minden percet!

Eszter!
Koszi a megnyugtatast, jo volt olvasni. Remelem nalunk is tevednek. Mi mind a ketten a parommal 55cm koruliek, es 3500g voltunk, azt hiszem. Most 180cm koruliek vagyunk, de a sulyomat en meg nem irom Kép Koszonom! Kivancsi vagyok mekkora lesz majd. En csak a buksija miatt aggodom mar.

Babus!
Neked is nagyon koszonom a megnyugtato szavakat. Szerintem sem fogom vegighordani a kis Attit, mert mar most alig fer el szegenykem, ugy rugja a bordaimat. Mi kora reggel megyunk ki a borzere. Szerintem mar nem tudunk talalkozni Kép

Ja, tul vagyok a vizsgan Kép 5 lett. De tenyleg nem tanultam olyan sokat erre, csak szerencsem volt, mert olyan lerdesek voltak. Nincs tobb vizsgam, majd csak januarban lesz. Most mar tudok a kis Attira koncentralni Kép El sem hiszem.
Vasarnap lesz az egy eves hazassagi evfordulonk, vacsizni megyunk, es megunnepeljuk a sikeres felevemet, es azt, hogy mar IV.lettem Kép

Mindenkinek nagyon-nagyon jo hetveget!

Most megyek szunyokalni, mert tegnap sikerult megint hanynom, ma meg a hasam ment. Ez nalam mar minden hetes KépBaromi faradt vagyok.

Koszi mindenkinek a drukkot a vizsgahoz!

Evi!
Neked kitartast, Te is tul leszel nemsokara a vizsgakon.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Szdorka!
A felfazas nem vicc, ne hanyagold el! Vigyazz nagyon. Szerintem is menj el dokihoz. Remelem hamar elmulik!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Még új vagyok itt. Olvastam, hoyg a nőgyógyászok mostanában nem nagyon adnak felvilágosítást. Szeretnék hozzászólni a hőmérőzés témához: a menstruáció befejeztével az ösztrogén nevű hormon kezd el termelődni, létrehozza a zygóte befogadásához kellő nyálkahártyát a méhben. Szépen lassan emelkedik, majd kiváltja a ciklus közepén egy LH nevű hormon csúcsát, ez hozza létre a tüszőrepedést. Ez után kezd el növekedni a progeszteron nevű hormon, amely a terhesség fenntartására kell. A nő szervezetét egy magasabb anyagcsere állapotra állítja be, amekly a hőmérséklet emelkedését is magával vonja. ez 2 hétig tart, koncentrációja 2 nap alatt leesik, a nyálkahártya távozik a méhből, azaz menstruáció lesz. méregetni úgy érdemes, hogy hónapokon keresztül, meg kell ismerni a görbét. Amint megvan pár görbe, visszamenőleg lehet megállapítani az ovuláció időpontját. Van akinek nem is esik le a hőmérséklet előtte, van akinél árok is keletkezik. Minden nő más és más. De arra biztosan jó, hogy megálapítható legyen, hoyg van-e egyáltalán petesejt a ciklus közepén.

remélem tudtam segíteni, ha szeretnétek még szívesen segítek orvosi ügyekben.

Viszont nekem is van problémám. Néztem mindenféle tehességi vitamint, de egyik sem megfelelő nekem. Így a fejembe vettem, hoyg majd megoldom gyümölcsökkel ezt a problémát. Szeretnék valami jó összeállítást, hoyg mit érdemes ennek érdekében megenni egy nap.

Köszi

Kép
narco

Tünde! Ma reggel teszteltem egy negatívat (Clear Blue) és a hőm is már második napja esik: 36.7 - 36.6 - 36.4 Szóval mivel elszámoltam a ciklusom nekem pont ma aktuális, mert ma lenne 29cn, és a hő is azt mutatja hogy MA meg fog jönni! Ez van! De azért sajnálom!

Tegnap vettem egy nagyon gyönyörű könyvet, már rég óta fájt rá a szívem és most nem birtam megállni hogy ne vegyem meg pedig nagyon drága volt...

Idézek belőle egy rövidet, mert ez volt nálatok a téma!
"Tüszőrepedés idején derékfájás, pecsételő vérzés léphet fel. Ebben az időben a test hőmérséklete kb. fél fokot emelkedik; ez az átmeneti változás szintén alkalmas módszert kínál a termékeny napok meghatározásához."

TEHERBEESÉSI ESÉLYEK
0.nap a tüszőrepedés!
-3. nap.:0%
-2. nap.:11%
-1. nap.:15%
0. nap.:20%
1. nap.:26%
2. nap.:15%
3. nap.:9%
4. nap.:5%
5. nap.:0%

Tehát végülis akár 7 nap is lehet esélyes!
Remélem segítettem!
Egyébként ez a könyv nagyon sok okosságot tartalmaz! Ja a címe: Gyermek születik

KépKép
nicika

Ja és le tudnátok szűrni nekem valamit a hőgörbémből? Kiváncsi vagyok a véleményetekre!

Kép

KépKép
nicika

Nicika, sajna a görbékhez én nem nagyon értek, csak 1,5 hónapnyi tapasztalatom van, de Tündi majd biztosan tud segíteni Kép
Nekem egyébként kicsit hektikusnak tűnik, nem nagyon látszódik belőle az, hogy hónap elején egy alacsonyabb szinten mozog a hőmérsékleted, aztán meg felmegy egy magasabb szintre. Én elképzelhetőnek tartom (de mint mondtam, én kezdő vagyok e téren), hogy nem is volt tüszőrepi ebben a hónapban. Ez egyébként mindenkinél előfordul, ugyanis nincs mindig minden hónapban tüszőrepi. Ha viszont több hónapon keresztül ilyen kicsit összevissza a görbe, akkor érdemes dokihoz fordulni. De remélhetőleg következő hónapban már szebben fog alakulni. Egyébként mindig ugyanakkor mérted? Mert az rengeteget tud befolyásolni...

A termékenységi napokon meglepődtem, mert ugye ez azt mondja, hogy tüszőrepi előtti 2 nap, és az utána következő 4 nap a jó. Én eddig inkább fordítva tudtam, hiszen a petesejtnek csak 2 napja van, de a spermiumok 5 napig élnek, és igy jönne ki a 7 nap... Lassan én már kezdek elveszni abban, hogy mi is a jó idő, mert már annyifélét olvastam, meg ugye ki honnan számolja a dolgokat, a min. ponttól, vagy amikor már megy felfele a hő.

Na jó, eldugulok, mennem kell dolgozni ezen a szép napon Kép

Jó akciózást mindenkinek a hétvégére!
Tacsifülről tud valaki valamit? Ha jól emlékszem az előző mensije végre megjött időben, de ahogy látom már megint a 30. napnál tart...

Dorka

Dorka

Kép
szdorka

Szdorka! Én is nagyon ingadozósnak tartom ezt a a ciklust a hő szempontjából! És ugyan a PG/53 jelzett a 21-22-23. napon páfrányt, de csak úgy ímmel ámmal! Nekem is gyanus hogy talán nem is volt PÉ-m! Mindenesetre még nem jött meg...

KépKép
nicika

Sziasztok!

Küldök Nektek egy cuki váltakozós képet nagyon sok szeretettel!!!Kép

Mielőbbi pocaklakót kívánok Mindenkinek ittKép

Szerettem itt lenni én is, jól esett beszélgetni ugyanarról a problémáról.

Mi jól vagyunk, pocim lakója rugdos, tegnap Mozartot néztük Operett színházba, úgy mozgott a babaKép

Hihetetlen, hogy itt tartunk már, lassan már a III.harmad kezdődik!!!!

Nem gondoltam volna, hogy így elmegy az időKép

És december elején még a dokin gondolkoztunk, hogy jobban kivizsgáltatjuk magunkat.
Szerencsére az első closty adag megtette hatásátKép és itt a mi kis várva várt manónkKép

Nyugi mindannyiotoknak lesz pociban babója hamarosan, csak kitartás!!!!

Puszi mindenkinek

Mea(22+6 már!!! Kép )

Kép

Mea
mea

Sziasztok!

Gyorsan egy kép, aztán még írok majd, csak kicsit húzós ez a mai nap.
Íme Vivien:
Kép

Nicol

Kép
nicol

Szia Nicol!

De jó hogy már otthon is vagy!
Vivien nagyon édi! Mennyit nőtt már? Várjuk majd az újabb képeket!

Kép
szdorka

Nicol! Nagy nagy gratula! Gyönyörű szép a kislányod!

KépKép
nicika

Narco!
Tényleg doki leszel? Milyen? Hanyad éves vagy? Írj magadról valamit. Kiokosítottak egy másik topikban,vas tablettát meg folsavat mindeképp érdemes szedned(nekem is)
A gyümiről meg szerintem annyit,hogy nemsokára lesznek a kertészetekben is,de arra még vagy 2 hetet várj,ne egyél tesco gazdaságos gyümiket meg zöldségeket.
Nekünk van kertünk,anyának köszönhetően nem permetezünk,így teljesen bio. De csak így szabad szerintem.
zita
ebba

Tündi!
szeretnék bekerülni a táblázatba,csak még egy hónapot várok,hogy teljesen beálljon a ciklusom,a gyógyszer után,mert eddig 25,22,ma meg a harmadik hónap 23.napján tartok.ez eléggé rövid ciklus nem?
ebba

A hajnalban megcsinált negatív tesztemből pár óra elteltével nagyon-nagyon halvány de pozitív lett. Ez lehetséges? A Clear Bluenál 1 perc után leolvasható az eredmény, szerintem akkor nem is volt ott függőleges vonal. De az óta is látszik és a párom is pozitívat lát! Akkor most mi van?

KépKép
nicika

Sziasztok!Szia Ebba!

Tényleg orvos leszek, legalábbis júniusban államvizsgázom. A fólsavat már megvettem és szedem is pár napja, mert fogamzásgátolót szedtem. De vasat nem szedhetek, a szilvabefőttől viszont tavaly aza egekben volt. Kert nálunk is van otthon, de nekem valami olyasmi kellene, ami tételesen leírja, hoyg milyen gyümiből mennyit kell megenni. De látom, hogy nagyon optimista vagyok, igazából minden könyvben jócskán mellébeszélnek.

A tesztekből szerintem a legjobb a Discovery nevű, piros, fehér dobozban van, és kb 700-800 FT. Úgy érdemed megcsinálni, hoyg pohárba pisiltek és beleállítjátok, amíg a nedvesség felkúszik. Nagyon szépen látszik. A mártogatós része is szivacsosabb, mint a többié. Nekem eddig ez tetszett a legjobbn. (Élettanon tanultuk).

Kedves Nicika!

Szerintem simán látszik a tüszőrepedés a 15. napon. Hajrá, a következő hónapban érdemes ráhajtani a napi szeretkezésre a 12-17. napig.
remélem tudtam segíteni.

Kép
narco

Narco! És szerinted mért ugrott le a 19.napon a hőm? És mire véljem ezt a furcsa teszteredményt?

KépKép
nicika

Van egy kis probléma is. A szölészet-nőgyógyászat könyv azt írja:az ébredés után vaginálisan vagy rectálisan (popsiban) kell hőmérőzni, ugyanabban az időpontba. A peteérés időpontjában az alap hőmérséklethez képest először lecsökken, majd 0,3-0,5 fokot emelkedik az első 14 naphoz képest. Az emelkedéshez képest 3. naptól bizotonságos az együttlét.

Az alaphőmérséklet emellett egy állandóan változó érték, ezért maghőmérsékletet kell mérni a tankönyv szerint, azaz hüvely, fenék.

A tesztet szerintem ismételd meg, de ilyet vegyél, ha lehet, és úgy csináld, ahogy az előbb írtam, Így elég vastag lesz mindkét csík.

Remélem tudtam segíteni.

Kép
narco

<font color="aa00aa">CsajszikKépKépKép
Ehhez mit szóltok? 2 prcen belül jelent meg!!!
Kedden megyek vissza a dokimhoz. Már a múlt héten berendelt! Olyan boldogok vagyunk Kép
Persze nagyon várom a kivizsgálást, mert csak akkor nyugszom meg egy picit!!!
Mindenkinek ezt kivánom!!! Sok-sok zebrát!!!
Puszkó
ps.3 éve ezen a napon eljegyeztünk egymást. Azért ez tök jó kis ajándékKép</font>Kép
Vendég

Olik!
Gratulálok!!!!!! Ezek szerint bejött Stella sejtése, és gyorsan babás lettél!!!!
Kiváncsi vagyok mit mond a doki kedden, bár valószínű, hogy még nagyon az elején vagytok, igy lehet hogy nem is fog még látni semmit. Hányadik napon leszel akkor?

Nicika!
Próbáld holnap újra! (vagy esetleg már túl is vagy rajta?) Ha pár percen belül megjelenik a vonal, akkor tuti a zebra, de addig sajna nem. A legtöbb tesztre egyébként rá van írva, hogy 10 perc után nem értékelhető az eredmény. Sajna.
Mennek a drukkok!

Ezt a ronda időt! Ma reggel készültünk le a Balcsira 2 napra, de úgy tűnik hogy legalább délutánig elhalasztjuk... Kép

Kép
szdorka

Még mindíg nem jött meg! Ma sem teszteltem! Ha holnapig nem jön meg, akkor holnap reggel csinálok egy tesztet!
Viszont a hőmérsékletem felment újra 36.7-re! Nálam az már elég magasnak számít!

KépKép
nicika

Sziasztok!
Kezdek ideges lenni.
Még mindig nem látogatott meg Piroska, csak az érzés van meg. Más nem.
Előbányásztam a 2003-as naptárt, mert ott volt három ciklusom, ami fogamzásgátlómentes volt, és 34, 35, 34 naposak voltak, aztán már Olivér befészkelte magát.
Ma, ha jól számoltam a 36. napon vagyok.
32. napon volt 36,4,/ 33.nap 36,7 / 34.nap 36,6 ma reggel 36,8.
A táblázatot sajnos nem tudom feltenni, mert hiába nyomkodom a melléklet feltöltése gombot, meg se nyikkan.Kép
Lehetséges, hogy az esedékes mens napján ugyan leesik a testhő, majd újra felmegy?
Ami még izgisebbé teszi a dolgot, hogy két napja teszteletem negatívat, ám újból a 2003-as adatokra hivatkozva, ez két nappal korábban volt mint akkor.
Tünetek mégis vannak, mert megint kezd előjönni az ekcéma =ilyenkor kéne elmúlnia!), kicsit folydogál az orrom, és annak ellenére, hogy mindent ugyanúgy eszem, sőt tegnap hosszú idő után 3 szelet kenyeret is bevágtam, mégis lefelé megy a súlyom. Ami persze önmagában jó lenne, de ha ez megint előjele a kis albérlőnek... akkor azt jó lenne tudni. (épp a minap írtam, hogy biztos nincs pocok, hát most már nem vagyok benne olyan biztos)
Másodmagammal nem igen kéne lóra ülnöm. :S

Na kicsit kinyavajogtam magam.

Azért mentőövként: nyitva vannak ma még a drogériák?

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

olik!

Gratulálok a zebrádhoz!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Nemrégiben azt mondta valaki,hogy most beindul a zebrásodás...és lám!!!!Olik! Nagyon örülök!

Narco!
Hát én hónaljban mérem,de úgy gondolom,hogy ha mindig ott mérem,egy időben,az egy állandó.Ne mondd azt hogy nem,mert 3.hónapja csinálom,mióta abbahagytam a gyógyszert. Milyen szakirány érdekel?
A fólsavat lehet csak úgy vanni a patikában?vagy fel kell íratni?
zita
ebba

Nicol,

De tunderi Vivien!!!! Hogy vagytok? Minden rendben veled is a baboval is? Hogyan telnek az elso napok otthon? Annyira furcsa, hogy meg javaban benned kene lennie, ehelyett itt mosolyog egy fenykepen es egyaltalan nem tunik picinek a fejecskeje alapjan!

Olik,
Nagyon nagyon gratulalok neked en is, biztosan mindent rendben talal majd a doki a jovo heten, bar teny, hogy ha meg csak mos kellett volna megjonnie, nem biztos, hogy latni fogja jol a mano-kezdemenyt!!!

Lanyok,
tegnap engem kapott el a depresszio, valami olyan megmagyarazhatatlanul szomoru voltam egesz nap, hogy csak na. Biztosan azert, mert 3 napig nem latom a kedvenc ferjemet es ettol kerultem sokkos allapotba.

Egyebkent penteken voltunk Mate nezoben, mar 2200 grammos a kisbabank. Olyan furcsa. Es az UH kozepette elmosolyogta magat, szerencsere sikerult felvennunk videora. 35 het alat ez volt az elso igazan jo video!

Nalunk mar sut a nap, kitartas!!!

Vanda
vanda72

Ironram! Amiket írtál az nagyon egybevág az én szitummal. Nekem sincs mensi csak olyan érzésem van minta meg akarna jönni. A hőm nekem is úgy néz ki 4 napja hogy 36.7 - 36.6 - 36.4 - ma reggel pedig 36.7! Én tegnap teszteltem egy negatívat amibő pár óra múlva halovány pozitív lett. Holnap akarok újra tesztelni!
Ja és az én orom is folydogál! És én sem tudom hogy akkor most mi van. 28 napos a ciklusom, ma van 30cn!

KépKép
nicika

Nicika!
Szerinted van ma nyitva drogéria?

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X