Sziasztok
Most csak Juditnak van időm írni:
Nehogy aggódj a baba súlya miatt, az UH-os saccolás sokszor nagyon távol áll a valóságtól! (kivéve nálunk
, mert a szülés előtti napon 2705gr-ra saccolta az UH Kristófot, másnap pedig 2700gr-mal megszületett
)
Bár a 4D UH-on azt mondták 3500-3800gr-os baba lesz belőle, mégis, 2 héttel korábban ugyan, de 2700 lett. Aligha hiszem, hogy ha még 2 hétig bent maradt volna, felszedett volna még 1 kilót.
A tavaszi babásoknál nem egy lánynak óriásbébit jósoltak, mégis 3300-3700 körüliek lettek
Ráadásul ha az a "valami" el van simulva, akkor talán ki sem húzzátok egyben a 40.hétig, akkor pedig ugye eleve kisebb baba lesz
Az 56-os ruhákon se aggódj! Talán nem használjátok majd őket hónapokig, de egy ideig mindenképp! Kristóf kb. 5 kilós koráig hordta az 56-os rugikat, sőt, most is van két 56-os rugija, ami jó rá(szerintem el van számozva)
És a 62-es ruhákban még most, 6 és fél kilósan is elveszik a talpikája
,kivéve a body-kat, mert azokból pedig már 68-as kell neki!
Úgyhogy a számozás semmit se ér!
Ja, és a vizsgálat és méhszájtágítás valóságos élmény a szüléshez képest
Elhiszem, hogy nagyon fájt, nekem is, de készülj fel előre, hogy a szülés olyan fájdalommal fog majd járni, amit még sosem tapasztaltál meg, (nem kell tőle félni, de jobb ha erre előre felkészülsz), ellenben a legcsodálatosabb dolog és hidd el, már másnap újból végigcsinálnád
Na megyek, mindenkinek minden jót:9
Kristófkám most ébredt, úgy-ahogy sikerült 2-2 és fél órát aludnia (10 percenként visstaaltatva), én meg közben kúrálom magam, mert jól meg vagyok fázva, fáj a torkom, a fejem, tüsszögök, meg ilyesmik. csak Kristófkám el ne kapja!
Jó hétvégét mindenkinek és sok-sok zebrát már végre!!!
Babus