Sziasztok,
Van par szabad percem, igy vegre irhatok
A fiatalur tegnap mar jobb volt, legalabb a reggeli (hajnali) 5oras szopi utan alszik, es engem is hagy aludni fel7ig, aztan rohanas, oltozessel, reggelivel es ovibamenetellel
Utana fel9korul bealudt a kezemben (autoban szokott ilyenkor elaludni, de mikorra elaludt volna, a szerelobacsi elvitte az autonkat
), aludt 20 percet, majd kaja, kicsi jatek, es 10 korul ujra szunya. Jol is tette, mert halom melom volt, igy nekikezdtem dolgozni. Igen am, de az aramszolgaltato ugy dontott, hogy sok a 3 fazisonkenti 220, igy 1 vagy 2 fazisrol lecsokkentette a feszultseget, es igy a szamitogep nem mukodott (meg meg jonehany dolog, ami ezeken a fazisokon volt..). Telefonalas, hibabejelentes, nem ez volt az elso alkalom, amiota uj trafoallomast helyeztek uzembe, majdnem minden esos napnal igy jarunk..
Delben helyrejott az aram vegre, juhejj, gep bekapcsol, kezdunk melozni vegre. Ahha, a fiatalember ezt megneszelte, es ebredt. Nah, melorol ennyit... halistennek utana delutan olyan jol elvolt a jatekokkal, es az idonkenti anya-markolaszassal, hogy haladtam is a munkammal. Igaz, hogy almos volt, de nem akart aludni, es legalabb nyugos sem volt. Legkozelebb csak 5ora korul aludt egy felorat, utana pedig vmikor fel8-3/4 8 korul aludt el.
Fogacska meg nem latszik, viszont az inyduzzanat profi modon
Mondtam is paromnak, hogy ez meg csak az elso ketto, mi lesz a tobbi 18nal?
Betti,
Nagyfiunal csak annyi van, hogy ovodas, es sajnos nem a legjobbaktol veszi at a viselkedesi kulturat.. Ha csak velem van, akkor tudja, hogy nincs "menekulesi utvonal" (Apa), es akkor nem szemtelen, max. csak lusta
Ha ketten vagyunk vele, akkor orul meg..
Gratula Kevinnek az ujabb fogacskahoz, lassan adhacc neki rantottszeletet
Momo,
Az esti szertartasokat neha enis egyedul viszem veghez, hat nem egyszeru, neked meg meg nehezites van plusz 1 fovel
Bar mostanaban egyszerubb a furdes (es korabban is furdik legalabb Gyuszko, nem huzza sokaig, hogy meg meset nez, jatszik stb.), ugyanis a kicsit vegre a furdoszobaban furdetjuk, es a nagynak nagyon tetszik, hogy o bent van a nagykadban, amig a kicsi a kadra tett allvanyon levo kiskadban furdik
Ez azert jo, mert a kicsi nem csuszkal a nagykadban, a nagy meg tombolhat, mert nincs mellette a kicsi a vizben
Azota hatalmas mosolyokat latok Zolika arcan furdes kozben, mig a szobai furdetesnel inkabb csak turte a dolgot
Kered a nagyobbikat par napra?
Talizas johet, most epp talan medence-buli az idealis, nalunk a kislibak mar az udvaron is tudnak uszkalni, nemcsak a "medencejukben"
Mica