Sziasztok!
Most látom csak, hogy milyen béna vagyok. Tegnap írtam egy regényt, és nem küldtem el.
Solya,
Sajnálom, hogy nem tudsz jönni, és hogy nem sikerült személyesen találkoznunk.
Titi,
Nekem amikor szivárgott a magzatvíz sétálhattam, de mondjuk épp, hogy annnyira szivárgott, hogy észre sem vettem volna
Egy vasárnap gyanútlanul bementünk ctg-re, és megvizsgálta a dokim, majd mondta, hogy minden rendben a magzatvíz is tiszta, csak épp szivárog
Akinek burkot repesztettek annak kellett feküdnie a vajúdóban. Egyébként a vajúdóba is be lehet menni a hozzátartozóknak, csak egyenként.
Tavaly márciusban amikor Bálint született annyian voltak a gyermekágyon, hogy az ebédlő rész is le volt függönyözve ott is feküdtek, de csak azok, akik 1napos műtétr jöttek. Az üvegajtón túlra nem lehetett tolni a babaát, kivéve amikor visszatoltad, mert mindig volt valaki aki rádszólt, hogy ne.
Én azért gondolkozok az 1ágyas szobán, mert engem nagyon megviselt a gyermekágyon töltött 16nap. plrossz volt, hogy a férjem nem foghatta meg Bálintot, nem lehettünk hármasban, amikor be akartam tolni a csecsemősöknek egy kicsit, hogy lemenjünk a büfébe, vagy egy emelettel feljebb menjünk, mert csak ott volt hely, akkor szinte könyörögni kellett. De ehhez az is hozzá tartozik, hogy nem voltak jó szobatársak.
Kakukkfu,
Nagyon édesek a gyerekek
Mennem kell, felébredt a haramia
Szép napot!
Edina