Sziasztok!
Az előbb írtam! Meg akartam nézni valami a Kezdő Pékek lapján, amit rányitott agép erre és hussssssss elszállt minden!
Akkor most mégegyszer!
Perpike!
Nem tudom, hogy lehet-e helyettesíteni! Azért gázos egy kicsit mert a rozslisztnek más az állaga.
Tegnap még kimértem rendesen mérleggel, de már "átmértem" a kenyérsütő poharába.Most majdnem bekavrtam! A joghurtos kenyérrel tettem ezt, de a lényeg a lényeg marad! Szóval a 20 dkg rozsliszt is két pohár és a 30 dkg finomliszt is 2 pohár.
Betti!
Igen a kenyérsütőben sütöttem a kalácsot! Nagyon figyeltem, mert a kakaót 2:21-kor kell beletenni, hogy csíkos legyen!
Dodus!
Jobbról-balra és balról-jobbra, közben varázsigéket kell mormolni!
Nekem annyiból egyszerű az életem, hogy beteszek mindent a gépe és Õ megkeveri, megdagasztja, megkelszti és nekem már csak annyi dolgom van, hogy kiveszem, átgyúrom és megformázom a cipókat!
Bemnásoltam az oldalmara, hogy mit kell tenni gép nélkül!
Amikor megsül vizes kenőtollal megkenem és letakarom! Ami még nagyon fontos, hogy fán kell kihűteni!
Jó étvágyat!
Virág: ha valmiben tudok szívesen segítek!
Koda!
Köszönöm a dicséretet!
Neked van türelmed megfőzni a krumplit? NEkem nem sok van!
Örülök, hogy jobban vagy!
Hajrá a köv. babához!
Lehet, hogy egyszerre leszünk páran pocakosok?
Drágáim!
Mit szólnátok egy kézműves talihoz????
Gyerekek játszanak, viszünk játékokat, apákkal
, mi meg kézműveskedünk! A nagyobb manók segíthetnek is!
Csináljunk magunknak egy gyereknapot! Most komolyan!
Mindig a nagyoknak szól minden program!
Az egyesületünk próbál támogatókat is szerezni!
Tud valaki egy jó helyet??? Zöld, fedett résznek is kell lennie a szopis manók miatt és a pelenkázás is fontos, na és persze a déli alvás!
Ebédre főzhetünk finom bográcsos cuccot!
Na?????
Mit szóltok?
Most május 29. lesz gyereknap!
Belevágjunk????
k