Új privát üzeneted érkezett!

Marika, BettiKép
Szorítok.

D.

Kép

Kép
ditta76

Panka!
Gratulálunk Molli-babához!Már napok óta rá sem néztem a gépre, így csak most értesültem a nagy hírről! Legyen sok örömötök a kicsiben!

Amúgy most a szerenádosokat várom!!

Andrea
ania62

Sziasztok,

Lányok

Köszi szépen a megnyugtató szavakat!
Próbálok egy kicsit átrázódni az egészen..

Mondjuk az ezt megelőző két hónapban valóban nem igazán gyarapodott Rebeka, de most meg kifejezetten igen. Sztem a Védőnő valamit elszámolt..
Igaz már amikor meglátott minket azzal kezdte, hogy ha most sem gyarapodott eleget, akkor küldjük vizeletvizsgálatra. Egészen beparáztatott, hogy biztos valami baja van a gyerekemnek Kép
Vitamint még E-t írt fel, heti 2x.
Szerintetek tömködjem a gyereket ezzel a rengeteg dilibogyóval?

Ditta
Igen, még szopizik, igaz mennyiség már nme hiszem, hogy nagyon van, inkább csak az, hogy cumizik vele. Reggel, és este. Ja, és napközben, ha eszébe jut Kép Lehet, hogy nem helyes, de én nem bánom.

Marika & Betti
Szorítok Kép

Sylke
Sok boldogságot és jó egészséget kívánunk!!

Kriszta
Nincs ábra a kiskönyvünkben Kép

Na megyek, mert dolog van.

De előtte dobok egy képet Rebekáról, akinek a Védőnő szerint még híznia kéne....

Kép

Ági

delice

Kriszta!Kép

Mi volt a dokinál? Hová kaptál beutalókat? Szívelégtelenség nálunk is va a családban. Nem akartalak megijeszteni!!
Nekem azt mondta az orvos, hogy innentől kezdjük el a 3 hónapos felkészülést, ami abból áll, hogy szedjem a vitaminokat. Aztán majd július végén aug. elején el küld vizsgálatokra. Nekem azért is fontos a vitamin, mert tudod korán jött Marci. Meg azt is mondta, hogy az előzményeim miatt csak császárral szülhetek és veszélyeztetettként indulok. HA valami legkisebb probléma is fellép valószínű befektetnek a kórházba. Azt mondta, hogy ha pl. a legcsekélyebb mértékben elkezd keményedni majd a hasam akkor kapásból irány a kórház, míg más esetben esetleg fokozottabb pinenést írnak elő otthonra. Hát elég sz.. kilátásokkal indulok neki.Kép
Még az is lehet, hogy a 3 hónap alatt meggondolom magam.

Delice

De tündéri a kislányod! Nagyon édi! Nekem is van egy ismerősöm, akinek szintén ilyet mondtak, hogy sovány a gyerek és nem hízik rendesen, pedig szerintem egy normális súlyú baba volt. Aztán megnézte nekik egy másik doki is, aki semmi ilyet nem mondott. Szerintem se aggódjál, a képek alapján is látszik, hogy nincs ott baj!Kép

Sylke!

Szintén gratulálok és jó egészséget és sok örömöt kívánok a babához!

Koda!Kép

Akkor ez a Cebion csepp tényleg jó lehet, most már adom neki én is. Remélem lesz hatása.

Ebba!

Te most hol is tartassz a babás dologban?Kép

Láttátok már ezt a képet? Milyen érdekes!

Kép
Vendég

Sziasztok!

Olvasgattam itt a hozzászólásokat vitamin ügyben, egyébként szerintem sincs probléma Rebekával, gyönyörű, formás kislány! Én csak halkan kérdezem: mióta indukálhat egy védőnő bármiféle gyógyszert? Akár vitamint is? Ezek a látszólag ártalmatlan készítmények adott esetben nagyobb bajt is csinálhatnak...orvos írhat, javasolhat gyógyszert, vitamint. A védőnőnek nem ez a dolga, szerintem. Én annyira berágtam azon, hogy az én védőnőm a szülésig nem jön fel, hogy nem foglakozom vele. Tegnap felkerestük a gyerekorvost, nagyon rendes, szimpatikus férfi, és annak ellenére, hogy még nem tudunk átköltözni a körzetileg oda tartozó lakásba, mert nincs még befejezve a felújíáts, azt mondta, hogy kijön a babához, ha megszületik, sőt, ha már a kórházban lesz valami probléma, nyugodtan szóljunk neki. Nagyon sok jó dolgot mondott, felírt egy újszülött-receptcsomagot, szóval elégedett vagyok és nyugodt. Írigylem azokat a kismamákat, akiknek normális védőnőjük van.

KrisztaKép
Május 29-re vagyunk kiírva, méhlepénytől függ elsősorban, hogy meglesz-e előbb a baba.
Most két barátnőm is Fenesinél szült, és nagyon pozitívan nyilatkoztak róla, meg az egész szülésről. Úgyhogy én is nyugis vagyok, és már nagyon váromKép
Legyetek rosszak!Kép)
üdv, Fény
fény

Niki!
Jártam ma a Fazekas utcában a homeos patikában.
Echinacea 5 CH inmunerősítő. Gyerekek is szedhetik. Nap 1*, 20 napig kell szedni utána 10 napig nem. Az ára is baráti 400 Ft körül van 80 szem. A nagyobb ksizerelés is 1000 alatt van!

Ági!
Rebeka nagyon "normális" baba! A pofiján mi az a kis zacskó? A fogyás jele? Itt mifelénk a jóhusinak szokták betudni azt! Kép
Ha rám hallgatsz inkább gyümiket és zöldségeket adjál neki! Kivéve az eper, málna, és az egyébb kismagvas! Abban elég lesz neki a vitamin!
Az én tapasztalatom, vagy inkább így csináltuk mi: szóval Bence kapott tápszert, regggelire vagy estére? már nem emlékszem! kakaóval ízesítettük és azt mondta a dokinénink, hogy ameddig elfogadja nyugodtan adjam neki! na most a tápszerről is olvastam rosszakat, de őfelsége itt durmol mögöttem makk egészségesen, gyöngyörű fogsorral! Kép
http://www.babaszoba.hu/services/percentil
Találtam egy kalkulátort! Mi lett a vége???

Fény!
Nekem is a gyerekorvosom volt a védőnőm! Ha nem sajnáljátok rá a pénzt, kérd majd meg, hogy menjen ki és otthon nézze meg a gyerkőcöt. Nem tudom, hogy itt mi a tarifa! Szerintem jobb! Mi az utolsó oltást kivéve, mindegykiet otthon kaptuk meg!
Nekem jobb volt ez így! Tanácsadáson nem voltam, így leet, hogy megúsztam néhány "parát" lsd Ági esete! Kép

Niki!
Azért a para bent maradt! Elmeséltem apának és már mondta is, hogy ugye nem fogok lázmrőzni! De fogok! Kép
Miért lettem ilyen alapos? Talán a rosszhírek miatt!
Ma volt MM Diósgyőrben! Tök jó a hely! Úgy elfáradt Bence, hogy még az sem zavarja, hogy itt gépelek!
Ja! Orvoshoz nem jutottam! Majd megyek! NEkem az a háziorvosom akinél Kata és Magdi szültek! Kép

Ovi: nem írattam be sehová, egyenlőre!

Nyomtatás: ha olcsón szeretnétek nyomtatni ajánlom szíves figyeletekbe a Fazekas utcán /a sulival szemben a 4. em. házak aljában / az üzletet! Nagyon olcsó! Ja! És a patron töltés is az!
k
kriszta13

Kriszta

Nézd csak, itt a kalkulátor eredménye:

Kép

de ha nem megyek tanácsadásra, hol mérjem le a gyereket? Azért tudni nem árt, hogy havonta mennyi a súlya... szerintem..

delice

Mondjuk 6. és 8. hó között eléggé stagnált...

Ági

delice

Kriszta!

Nekem ő a házi orvosom bi-bi-bá!!

MAgdi
lilien_csenge

Magdi!
Ide jársz ki?

Ági!
Lehet, hogy akkor stagnált, de most!!!! Ível fölfelé!
Lehet bérelni mérleget!
Ez most nem negatív!!!!Kép
Az a gáz, hogy most megkímélhetted volna magad pár óra idegességtől! Egy jó nagy adag lelkiismeretfurdalástól / ami gondolom most is gyötör, hogy adjam Rebekának a vitamint, vagy ne? Jó anya vagyok vagy nem? Mégis egy orvos mondta! ..../ és az egyéb dolgoktól! Kép
Szóval no para!
A zöld a normális, de az átlagostól eltérő értékek sávja.
A narancs sáv a leggyakoribb, átlagos értékek sávja.
A lila a gyermek megadott értékei alapján készült görbe.

k
kriszta13

Amit ajánlottam program, Egerbe, sajna elmarad betegség miatt!
k
kriszta13

Kriszta!

Igen, mert egy szuper doki! Minden fáradtságot megér, amúgy ismerem már legalább 10-12 éve!

MAgdi
lilien_csenge

Többiek merre vagytok?
Hogy bírjátok ezt az eső-napsütés időt?
k
kriszta13

KrisztaKép
Épp most vettem ve egy fejfájás csillapítót...gondolhatod. A migréntől nem látok....

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Drága Janka!
Gratulálunk Molli babához, jó egészséget és sok tejcsit kívánunk!

Sylke!
Neked is gratulálunk a kisfiadhoz Mátéhoz!

Koda, Búzaszem!
Megkésve is ,de boldog névnapot kívánunk!

Gyöngyöske!
Lányodnak boldog szülinapot, neked boldog névnapot kívánunk!

Delice!
Rebeka gyönyörű! Ne foglalkozz a védőnő véleményével!

Ma még jövök ha tudok.

Puszi

Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk.Kép Ma jöttünk haza. Mindenkinek köszönjük a gratulákat. Jól vagyunk, tejcsi is van bőven. Molli igazi kis mintababa eddig.Kép Megyek mert szopiidő, ha lesz egy kis időm írok bővebben.

Addig is két fotó a kisasszonyról.Kép
2 órásan:
Kép
3 naposan:
Kép

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Panka! Kép

Gyöngyörű a kishölgy Kép Ha van egy kis időd, kíváncsi lennék Beni hogy fogadta? Te jólvagy?

Gyöngyöske
gyöngyöske

Szia Panka!!Kép

Nagyon édi baba!KépKépKép Engem is érdekel Beni véleménye! Remélem, te jól vagy! Majd ha lesz egy kis időd, írsz egy sztorit, ugye??
Délelőtt gondoltam rátok, hogy biztos ma engednek haza! Az egyágyas, papásban szültél?

Na, nem zavarlak titeket, jó szopizást!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Panka!
Tényleg gyönyörű a kislányodKép!
Csatlakozom Gyöngyöskéhez és Dittához a fenti kérdésben. Mit szólt Beni? Hogy bírta négy napig nélküled?

Sylke
Neked is gratulálok és sok boldogságot kívánokKép!

Most csak benéztem, kb. egyheti munkával vagyok itthon elmaradva!

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Drága Panka és Laci és persze Beni!
Nagyon-nagyon szép lánykátok / tesód van!!!
Kép

Melinda!
Félve mondom azaz írom le, hogy http://gportal.hu/portal/kriszta13/
itt megtalálod a kreppvirág leírását, persze képekkel! Kép
Azért még áll a dolog? Kép

Betti!
MM csak hétfőn lesz! 9:45-től és 10:30-tól! Kép

Ja!
A zsömléket is lefényképeztem és feltettem oda!Ezek még nem a legjobbak, mert nem jól csiáltam! Egyből a 220 fokos sütőbe tettem és nem langyosba! Így nem keltek meg!
Most ide egy felfelé mutató nyilat képzeljetek! Kép

Most sül a márványos kalács! Ha sikerül arról is jön a fotó! Kép

Imádlak Titeket!
Tsók!
k
kriszta13

Panka!

De jó hogy már otthon is vagytok! Tündéri kismanó Molli, mégegyszer gratulálok! Aztán én is várom ám a történeteket!Kép

Kriszta!

Nagyon szuperek a zsömléid!Kép
Most már csak arra lennék kíváncsi, hogy milyenek lettek volna, ha még hagyod kelni őket.
NEm semi, hogy még ilyenkor este van energiád sütögetni! Én már mindig "hulla" vagyok ilyenkor.

Niki
Vendég

Niki!
Ez ám egy nagy csalás! Kép
A sütés annyi, hogy kimérem, belerakom és már dagasztja és süti!
A kalács annyival macerásabb, hogy időbne kell beletenni a kakaót! Kép
NEkem már csak annyi dolgom van, hogy kiveszem! Kép
k
kriszta13

Hahó!
Kalács tök jó lett!
A kép már kevésbé!
Receptek és képek feltöltve!
Jó éjt!
k
kriszta13

Sziasztok!

Panka, Molli tündéri! De jó, hogy jól vagytok és van tejcsid is bőven! Majd gyere és mesélj, milyen volt!Kép

Kriszta, megnéztem az oldalad és már csöpög is a nyálam! Ezek a zsemlék nagyon guszták, azt hiszem én is ki fogom próbálni. Tényleg csak annyit kell csinálni, amit ott leírtál? Nincs még valami kis fortély (csak balról jobbra szabad kutyulni, vagy ilyesmi), amit elfelejtettél?Kép Hmmm, már érzem az illatát!Kép A krepp virág is nagyon ötletes, azt is "lenyúlom", ha szabad.

Én is készítettem egy kis ajándékot a nagyiknak, keresztmamának Lóránt nevében, majd felteszem a fényképet róla az albumomba.

Jó éjszakát!

Puszi, D.

Dodus
Kép
Kép
dodus

PankaKép
Ez a kis Molli egy gyönyörűségKép

KrisztaKép
Szépséges minden sütésedKép Nekem is pont most sül egy rozsos-burgonyás kenyérkeKép

NikiKép
Marcitok hogy van? Javul már? A Béres cseppet is ajánlják a gyerekeknek! Nekünk is van és Emeséék is szedeti Ádival. (orvos ajánlotta) (Emese ide szokott írni, csak most ritkábban net hiánya miatt)

Ezeket találtam róla:

"""Én Béres csepp párti vagyok. Másfél éves kisfiam elég beteges gyerkőc volt de ezt úgy értve,hogy 2 hét betegség,2 hét szünet. Aztán ajánlották a béres cseppet. Kipróbáltuk,és Dominiknak bevált. Sőt! Hihetetlen,hogy olyan helyzetekből egészségesen jövünk ki, amik miatt régen az ágyat nyomta hetekig. Ha mégis bereked néha, akkor duplájára emelem az adagot(ez rajta van a tájékoztatón) és minden féle antibiotikumok nélkül rendbe jön"

"Egy
másik vizsgálat során preventív szerként gyermekközösségbe (óvodába)
járó gyermekek egyik csoportja a légúti fertőzések tekintetében
kiemelkedően fontos őszi-téli szezonban öt hónapon keresztül Béres
Csepp Pluszt kapott, míg a másik csoport csak megbetegedés esetén
részesült a szükséges kezelésben (antibiotikum, lázcsillapító stb.).
Az eredmények kiértékelése azt mutatta, hogy a Béres Csepp Pluszt
szedő gyermekek felső légúti fertőzése ritkábban fordult elő. A
megbetegedett gyermekeknél a betegség lefolyása jóval enyhébb volt,
rövidebb ideig tartott, antibiotikus kezelésre ritkábban került sort,
az otthon töltött betegnapok száma is szignifikánsan kevesebb volt,
mint a Béres Csepp Pluszt nem szedő gyermekek esetében. Béres Csepp Plusz mérsékelte a bronchitis,
középfülgyulladás, vírusos eredetetű légzőszervi megbetegedések
kifejlődését."""

BettiKép
szorítunk!

DittaKép
Jól vagytok? Gyerekek nem betegek?

DodusKép
Hogy vagytok? Mekkora már ez a Lóránt nagyfiú? Jó baba? Alszik rendesen?

FényKép
örülök, hogy Ti is jól vagytokKép Már nincs sok hátra..KépKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Kriszta!
Éppen kérdezni akartam. Na és mikor menjünk?
Most megnézem én is az oldaladat. A kalácsot a gépben sütötted meg?

Dodus!
Kipróbáltad már a kenyérsütőt?

Koda!
Hogy vagy? Vége van már?

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Koda!
Látom jobban vagyKép!
Az előbb még a Dodus írása volt az utolsó. Közben elmentem Gerdához... az időérzékem meg úgy négy éve elhagyottKép

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Koda!
Most elolvastam, amit írtál. Ez a Béres Csepp info elég meggyőző. Jövőre kipróbálom.

(Aztán majd nem tudom eldönteni, hogy mitől kevesebb a betegségKép:
1. A Béres Csepp miatt
vagy
2. Túl vagyunk az első közösségben töltött éven)
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

BettiKép
Igen, jól vagyok, vagyis sokkal jobban. Megfázások elmúltak, és a pánikbetegségem is javul. Már csak nagyon kis adg gyógyszert szedek, de ezt még kell egy ideig. 2 hónap múlva megyek vissza a dokihoz. Addig tuti szedni kell. De nem bánom, ha meggyógyulok. Azt mondta a dokinő, hogy akár terhes is lehetek a gyógyszer mellett, (olyan kis dózis) de azt javasolta azért inkább várjuk vele. Na meg persze én sem vagyok bolond!Kép

És a Béres cseppről eddig csak jót hallottam babaügyileg. Még Emese is nagyon dícsérte!Kép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Milyen jó hírekKép!
"A vége van már?" a migrénre vonatkozott, ezek szerint az is elmúlt!
Mi mostanában olyan sokat voltunk betegek, ezért gondolkoztam el rajta. Egy ideje én se szedem a vitamint. Nem előzetes meggondolásból, egyszerűen elfelejtem.
B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Kriszta!

Kipróbálnám én is a zsömléket, de nincs itthon rozslisztem. Azt lehet helyettesíteni szerinted sima liszttel? Most megyek a boltba, megnézem van e ott.

Szia
Vendég

Sziasztok!
Az előbb írtam! Meg akartam nézni valami a Kezdő Pékek lapján, amit rányitott agép erre és hussssssss elszállt minden!
Akkor most mégegyszer!

Perpike!
Nem tudom, hogy lehet-e helyettesíteni! Azért gázos egy kicsit mert a rozslisztnek más az állaga.
Tegnap még kimértem rendesen mérleggel, de már "átmértem" a kenyérsütő poharába.Most majdnem bekavrtam! A joghurtos kenyérrel tettem ezt, de a lényeg a lényeg marad! Szóval a 20 dkg rozsliszt is két pohár és a 30 dkg finomliszt is 2 pohár.

Betti!
Igen a kenyérsütőben sütöttem a kalácsot! Nagyon figyeltem, mert a kakaót 2:21-kor kell beletenni, hogy csíkos legyen!

Dodus!
Jobbról-balra és balról-jobbra, közben varázsigéket kell mormolni! Kép
Nekem annyiból egyszerű az életem, hogy beteszek mindent a gépe és Õ megkeveri, megdagasztja, megkelszti és nekem már csak annyi dolgom van, hogy kiveszem, átgyúrom és megformázom a cipókat! Kép
Bemnásoltam az oldalmara, hogy mit kell tenni gép nélkül!
Amikor megsül vizes kenőtollal megkenem és letakarom! Ami még nagyon fontos, hogy fán kell kihűteni!
Jó étvágyat!
Virág: ha valmiben tudok szívesen segítek!

Koda!
Köszönöm a dicséretet! Kép
Neked van türelmed megfőzni a krumplit? NEkem nem sok van!
Örülök, hogy jobban vagy! Kép
Hajrá a köv. babához! Kép Lehet, hogy egyszerre leszünk páran pocakosok? Kép

Drágáim!
Mit szólnátok egy kézműves talihoz????
Gyerekek játszanak, viszünk játékokat, apákkal Kép, mi meg kézműveskedünk! A nagyobb manók segíthetnek is!
Csináljunk magunknak egy gyereknapot! Most komolyan!
Mindig a nagyoknak szól minden program! Kép
Az egyesületünk próbál támogatókat is szerezni!
Tud valaki egy jó helyet??? Zöld, fedett résznek is kell lennie a szopis manók miatt és a pelenkázás is fontos, na és persze a déli alvás!
Ebédre főzhetünk finom bográcsos cuccot!
Na?????
Mit szóltok?
Most május 29. lesz gyereknap!
Belevágjunk????
k
kriszta13

Kriszta!

Küldtem egy mailt és remélem nem írtam hülyeséget!!!

Magdi
lilien_csenge

Panka!
Tündér Maci!
k
kriszta13

Megláttam az utolsó képet!
Most sírok egy sort!

ISTEN ÁLDJON TITKET!!!! Kép
kriszta13

Pnaka!

Töndéri a pici Mollika! Nézegettem a képeket!

Tök jó ez a fénykép dolog!A Dm-eset tudtad?
Nézd meg ezt:http://asp07.photoprintit.de/microsite/2376/

Ez a többieknek is szól!
Bár már korábban is megírtam!

Kriszta!
Rozslisztet hol veszel?

Puszi mindenkinek!
Vendég

Niki!
A Kaisersben. van több fajta én a Komáromit vettem!
Most kirpóbáltam egy másik receptet. Sajna az nem olyan jó, mert nagyon tömény a tésztája! Semmi nem kell hozzá csak tj, liszt és sütőpor.
Kivülről nagyon szép de belülről már nem annyira jó!

Csajszik!
Ha valahol még találtok légyszi rakjátok el a tegnapi MiNapot! Több példány is érdekel!
Szórakoztam vele, hogy megnézzem neten, de nem ment! Hirdettünk benne és jó lenne látni!
Előre is köszi! Ha nem gáz légyszi vigyétek be az uncsitesónak, Szilvi, az Amfóra helyén lévő darabáras, angol turiba! Köszi!
k
kriszta13

neva

Panka!Kép

Fogadd szívből jövő jókívánságainkat Molli születése alkalmából!Kép

Neva és családja
neva

Kriszta!
A Minapban ott van a mi hirdetésunk is a tiétek
alatt, mellett.Képes és Németh Bt. Kép

Melinda
adnilem

Sziasztok!

Tudjátok hogy a boon-on gyermekszépségverseny indult?
http://www.boon.hu/gyermek/boon/

Mi már jelentkeztünk!Kép

Niki
Vendég

Perpike!

Mi is jelentkeztünk! Még a múlt héten elküldtem a gyerkőcök fotóját!

Panka!
Nagyon édi Molli! A photohall-osról is olvastam, ki is próbálom!

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!

Merre jártok ebben a jó kis kora tavaszban? Az oviban ma volt a sport nap. Pénteken lett volna, csak hát az eső...! Persze ma egész nap napsütés, de délután megint elkezdett esniKép. Szegény gyerekek!

Kriszta!
A végén nem vettem semmit. Egy órakor eszméltem, hogy még postára is kell mennem, lakást fizetni...
Én benne vagyok a gyereknapos dologban. Bár a kézműveskedésben rám ne nagyon számíts! Gerda nyakig belemászik mindenbe, összekutyulja. Én mellette nem tudok semmit csinálni.
Milyen helyre gondoltál? Van konkrét ötleted?

Marika!
Vizsgák? Sok van még?

Ditta!
Vezetés?

Többiek???

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Sziasztok Kép

Kriszta
Ki fogom én is próbálni a kalácsodat, amint lesz egy kis szusszanásnyi időm. Sőt! MÉg az is lehet, hogy a zsömiket is.

Niki , Ditta , Többiek
Nekem ezekkel a gyermekszépségversenyekkel az a bajom, hogy az a gyerek fog a legtöbb szavazatot kapni, akinek legtöbb ismerőse van, vagy éppen sok sok emailcíme. Ja, meg az ismerősöknek sok ideje... Tehát nem is a külső számít...
Kicsit hasonló ehhez néhány fotópályázat - ahol a közönség választ, és nem a szakértő zsűri...
Ezeken mindig egy kicsit felbosszantom magam Kép Kép, de azért lehet, hpgy beküldöm Rebeka egy képét Kép

Panka Kép
Tündéri a kicsi lány! Kép És TE hogy vagy?

Ági

delice

Gyönyörű baba Mollika! Mégegyszer nagyon sok boldogságot kivánok nektek!
Az a kép tetszik a legjobban amin hárman vagytok. Beni is tündéri,.

Kép

KépKép
búzaszem

Ági!
Igen, szerintem is így van.
De Niki, Ditta!
Ha beküldtétek a képet én majd szavazok, csak tegyétek ide a linket.

Lányok, akik kenyeret sütögettek!
Nézzétek meg a www.kenyer.lap.hu - t

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Zsuzsa készitett Hannáról képeket 11 hetes a drága.
KépKépKép

Kép

KépKép
búzaszem

A többi kép lemaradtKépKép

Kép

KépKép
búzaszem

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?