Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

EzVicc!
Gratulálok, nagyon ügyes vagy!KépKépKép
Külön elismerés, hogy tudsz pocakkal tanulni! Nekem nem ment.Kép

Sziasztok!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Na lányok!
Most indulok a kórházba. Olyan erős fájásaim vannak, hogy a védőnő bezavart. Remélem még nem akar a pici kijönni. Drukkoljatok! Mindenképp jelentkezem, vagy majd Tündi ír.

Nicol

Kép
nicol

Nicol!
Na ezt nem hiszem el!!! Remelem minden rendben lesz, drukkolunk.

Timika!
irok mindjart mailt.

Ironram!
En is buszke vagyok magamra, mert tobb ejszakat is atvirrasztottam ez a tantargy miatt, a tanar is eleg fura volt, eddig 4volt nala a legjobb jegy, tobb embert meghuzott, nekem meg max pontot adott, es tuti nem azert, mert babat varok. Szoval nehez volt, de sikerult. Penteken van az utolso, informatikabol. Utana mar csak januarban megyek legkozelebb.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Nicol Kép HIPER DRUKKOK MENNEK! Kép Kép Kép

Judit, mindjárt olvasom Kép

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok Lányok! Kép

Először is sűrű bocsánat, amiért így "eltűntem". Ennek több prózai oka is volt, de a topic-hoz legközelebb álló a következő: miután csütörtökön egész délután éreztem a bal oldali petefészkemet szurkálni, rávetettem magam apura! Kép Kép Kép
Majd pénteken megint... a hőm nem ment fel, 37,0-37,1 körül van (nekem ez lent-nek számít...) Kép
Úh lehet, hogy nem is repi volt Kép
Viszont ma reggel is akcióztunk, attól meg behalok teljesen hogy utána 2 óráig kispárnáztam, mégis volt, ami "kifolyt".... Kikészülök ettől a gravitációtól! Kép Kép Kép
A végén persze nem mentem el pénteken UH-ra, hiszen úgyis csak azt láttam volna rajta, amit tudtam is Kép

Ezvicc Kép
Nagyon-nagyon büszek vagyok Rád! Szuper eredmény!!! Ha ennyit számít a topic drukkja, akkor már mindenkinek pocakosodnia kellene szerintem. Én is sokat gondoltam Rád. És folyt. köv. jövő pénteken! Kép Kép

Szeszi Kép
Üdvözlet közöttünk! (ha kicsit megkésve is)

Ebba Kép
Szerintem biztos jó a actival is (Stella nekem a Centrum-ot, ill. az Elevit-et javasolta)! Kép

Nicol Kép
Drukkolok Neked, hogy minden OK legyen a baba körül! Kép

Tündi30 Kép
HAJRÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Nagyon örülnék neki, ha zabrácskát hoznál a hét elejére!!! Kép Kép Kép
A banki story-hoz csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem volt olyan esetem, hogy a pénzt levonta az automata, de nem adta ki. Na ezt bizonyítsd! Kép
Írtam mindenféle leveleket, majd 3 (!) hónap múlva megjelent a számlán a jóváírás. És még szerencsés voltam... Kép
Melyik bank volt? O-val kezdődik??? Kép

Lamika Kép
Szeretnék zebrásodást olvasni a hét elején Tőled is !!!! Kép Kép Drukkolok nagyon!!!

Stella Kép
Mi hír a spontánról? Kép Sikerült kiaknázni az évforduló szépségeit? Kép Kép
Én még adok 1-2 hónapot a spontánnak, majd felkeresem az általatok javasolt legjobb dokit! Kép Kép És legjobb módszert Kép

A rövidítéseket megtalálom vhol? pl. ICSI, IVF, .... vagy inkább ne is kelljen megtudnom, mit jelentenek ezek? Kép Kép

Pusza mindenkinek!

Unique

KépKép
unique

Tündi Kép
Én E betűs bankra tippelek, mert pénteken reggel én is szívtam náluk Kép
Ki nyert? Kép

Unique Kép
IVF-In Vitro Fertilization = Lombik
ICSI- Intra Cytoplasmic sperm Injection = Olyan lombik, amikor a spermiumot beleszúrják a petesejtbe.
Keresőbe beírva a rövidítéseket részletes infót kapsz, de inkább ne legyen szükségetek rá Kép

wish

Unique!
Koszi, nagyon jol estek a szavaid!!!!!!!!!!
De jo nektek, szinte irigyellek a ..x miatt Kép Nekem mar olyan nagy a hasam, meg ... Szoval errol nem szoktam irni, de latjatok minden rosszban van valami jo. Nincs baba, de lehet ezerrel probalkozni Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Nicol!
Kitartás!!!!!!!!!!
Vivien Baba!
Neked még túl korai lenne anyuci finom meleg, pihe-puha pocijából kijönni! Maradj még egy kicsit, úgy négy hetet bent, meglásd akkor már sokkal jobb lesz idekint!

Puszi - Kriszta

mohácska

Judyt hirado!
Jol vannak, minden rendben. A fiuk is jol vannak. Minimum 3hetet kell kibirniuk egyutt. Szegenyket nagyon sajnalom, borzaszto lehet ennyi ideig korhazban fekudni.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Ezvicc!
Melyik suliba jársz?
Én a SZIF-en végeztem, és a mi opkut tanárunk a vaskalap és ennél keményebb jelzőket zsebelte be nálunk. Még az egyest sem volt hajalndó beírni, ha nem voltak nála a jegyek! A vizsgázók átlaga pedig valahol a béka segge alatt.

Nicol!
Jól vagytok?

Kérdeznék valami hülyeséget.
Mivel nekem újra kell tanulnom az aktív petefészkeim huncutságait, kíváncsi lennék, hogy ha szurkál, akkor az a tüsző repedése, vagy lehet csak simán az érésnek is betudni?
Másik kérdés
ha páfrányos vagy a minimikroszkóppal akkor, ha megfogantál az is maradsz, vagy visszavált göböcskékre?
Harmadik
ha hőmérőzől és a kiugrás után két nappal visszakúszik a hőd, de páfrányos a nyálképed, akkor mi van?

Több variáció nem jutott eszembe, de ezekre is jól jön a válasz, mert nem igazán tudom, most mi a búbánat történik velem.

Mindenkinek legszebbeket

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Szép jó reggelt mindenkinek!

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
ilyen nagyon vigyori vagyok, szombaton reggel két csíkom lett
nagyon boldog vagyok/vagyunk
Köszönöm a drukkokat, babatapasztókat!

Lami

Kép
Kép
lamika

SziasztokKép

LamiKépKép
GRATULÁLOK Vigyázz magatokra

Nicol: Mi van veled????????
Azt írtad meg üzened hogy mi van veletek!!!!!!
(igaz nincs semmi baj???)
Jól vagytok!!!!!!

Judit: köszönjük Judytról a "híradót"
Én is sajnálom hogy milyen hosszú ideig kell kórházban lenniükKép
De a babákért mindent
Én 1 hétig voltam kórházban minden bajom volt márKép

puszi szép napot

Kép

Kép
edinka

LamikaKépKépKépKép
Gratula!!

LányokKép
Én nem tudom mi van. A hőm egyszer volt 37 közelében, aztán azóta se!
szombaton nagyon szúrkált a hasam és azt hittem, talán a repi, de a hőm még mindig nem ment föl.
Pedig ez már a 24. cn!
Miért is számít ez? Hát mert ha így szórakozik velem a természet, akkor tutira csak júliusban tudunk kezdeni!
Mire meglesznek az eredmények pont ott fogok tarta ni a következő ciklusomban, hogy akkor már nem lehet elkezdeni a stimut és várnom kell még újra megjön!
Kicsit elegem van a maratoni cikusaimból!
De ez van!

TündiKép
Hogy vagy?

JuditKép
Gratula a vizsgádhoz! Talit megbeszéljük!
Stella

Kép
stella9

Sziasztok! Kép

A pénteki évfordulós történethez még elfelejtettem hozzáfűzni, hogy ekkor Orfűn voltunk és ezek után Orfűnek különleges erőt tulajdonítokKépKépKép, mert annak idején a férjem ott kérte meg a kezem, tehát csupa-csupa jó dolog történik ott velünk……

Lami

Kép
Kép
lamika

Sziasztok!

Kicsi Vivi megszületett tegnap este 23.25-kor Kép51 cm, és 2250 gr. Baba, mama jól vannak, bár Nicolnak még fáj a vágás (ez még biztos normális Kép), és Vivike még inkubátorban van.
Írtam neki, hogy várjuk majd a képeket Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok Kép
Lami Kép
Óriási gratula!!! Vigyázz magadra Kép

Judit Kép
Gratula a vizsgádhoz, nagyon ügyi vagy Kép Egy nagy kalappal a péntekihez Kép

Lányok!
Nekem sajnos ez a hónap nem jött össze. Vasárnap reggel megjött Kép

Tündi Kép
Veled mi a helyzet?
Kijavítanál a táblában? Ma vagyok újra cn. 2.napon Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Tündi Kép
Nagyon köszi!

Nikol Kép
Gratulálok a kis Vivihez Kép
Nagyon-nagyon sok boldogságot, egészséget, örömöt kívánok nektek és sok-sok tejcsit Vivinek Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Lamika
Gratulálok én is, fantasztikus érzés lehet!!!!! Kép Sok boldogságot nektek! Kép Mikor mész a dokidhoz?

Stella
Hogy sikerült az ünneplés? Kép Gondoltam rátok Kép
Jó lenne látni most neked egy UH-t, hogy megtudd biztosan mi is lett a petesejteddel. Nem lehet hoyg most neked is csak picit később megy fel a hőd? Akkor simán lehetett szombaton vagy vasárnap a repid. Vagy csak nagyobbacskára nő meg a repi előtt Kép
Köszi kérdésed, elvagyok... voltam már jobban is. Nyelem a könnyeimet.

Unique, Wish
K betűs meg H betűs a bankom KépKépKép

Judit
Jólesett az sms-ed tegnap, meghatott a szereteted Kép

Eszti
Ha szurkál a petefészked, akkor az nálam tüszőrepikor szokott lenni. De ezt biztosan cask UH-val lehetne megmondani.
A termékeny napokon páfrányos csak a PG, elméletileg utána már nem lehetne.
A harmadik kérdésed nem egészen értem Kép Mi neked a kiugrás és visszakúszás? Kép Felmegy és lemegy?

Unique
Amit ígértem múlt héten a tejjel kapcsolatban:
"A túl sok, pl. tejből származó foszfor gátolja a kalciumfelvételt. A foszfor kálciummal nehezen oldódó vegyületté alakul. Ha az anya túl sok tejet iszik, nagy kalcium menyniségre tesz ugyan szert, de az egész ne mtud felszívódni, mert az így felvett, ugyancsak többszörös foszformennyiség megköti a tejből felszabaduló kalciumot. Ezért ne igyon napi fél liternél több tejet, azt is inkább két részletben."
Nekem hihetően hangzik, de járj utána, ha gondolod, szerintem érdemes. Persze azt nem tudom, hoyg a ma forgalomban lévő tejek a különböző hőkezelés meg nem tudom milyen eljárás következtében egyáltalán mennyi kalciumot és foszfort tartalmazhat...

Tündi
Vendég

Végre !! Megtört a jég!!! Zebra hegyeket szeretnék látni!! Kivánom hogy csíkozódjon be a tábla Mindenkinek a nevénél!!

LAMI!!
Gratulálok!!!!
Olyan jó, hétfőn reggel ilyen szépet olvasni, meg mindíg!! Lányok vegyünk példát!!!

Tündi,
úgy szorítok és azoknak is akik a tábla tetején vannak (meg a közepén meg az elején!!).

Ezvicc!
Neked is garatulálok a gyönyörű vizsgaeredményedhez. Remélem hamar végzel és akkor jól kipihened magad. Le a kappal a szorgalmad előtt, pocakosan meg főleg!! Nekem is mennek a vizsgák de nálam ha görbülnek a jegyek akkor már nagyon-nagyon örülök. :o))

Nicol,
remélem jól vagy és Vivi baba is úgy gondoja hogy még elidőzik odabent.

Kivi
kivi2

Most látom csak a NICOL HÍRADOT!!
ez hihetetlen!!
Gratulálok a mamának és a babának is!!!
kivi2

Annácska
Fájó szívvel javítottalak...

Kép
Kép
Vendég

Nicol Kép
Gratulálok KépKépKép
Éljen az új donsült Család, Vivikének meg boldog szülinapot Kép

Lamika Kép
Gratula neked is Kép Ügyik vagytok Kép

Annácska Kép
Sajnálom...

Tündi Kép Unique Kép
Ezek szerint egyik betűs bank sem az igazi... Kép

Hurrá, ma megyek megbeszélni a dokimhoz a hogyan tovább-ot. Mensi nekem sincs sehol előjelek szintén nincsenek. Szolidartok Stellával Kép

wish

Nicol!
Gratulalok!

Lamika!
Nagy gratula Nektek! Nagyon orulok. Csupa jo hirek ma reggel.

Reggel hettol az az ismerosunk (rokonunk) van szuloszoban, akit mondtam, hogy het evig nem sikerult a babo, es a Torok doki segitett nekik. Utana van meg egy baratnom, aki szulni fog, es en. Tiszta cidri vagyok Kép Tegnap egesz nap kemenyedett a pocakom, es ma reggel is Kép Remelem ez nem jelent semmit.

Mi van itt ma reggel, tok jo! Biztos a front inditott be ennyi szulest.

Eszter!
En a Szolnoki Foiskola sulira jarok. Kozgazdasz leszek idegenforgalmi es szalloda szakon.

Mindenkinek koszi a gratulaciot a vizsga miatt. Pentekre is drukkoljatok legyszi, mert tuti ez segitett. Azt hiszem ma kimosom az osszes gyerekruhat, nem varom meg a jo idot. Mig megirtam ezt a levelet ketszer kemenyedett be a hasam Kép Pedig fekszem!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Szaisztok!

Ezt már szeretem! Végre egy zebra és egy baba!

LamikaKép
Nagyon, nagyon örülök! Sok boldogságot és küldök babatapasztókat is, hogy jól kapaszkodjon a kis "csíkgyártó". + Kép + Kép + Kép + Kép

Nicol Kép
Gratulálok Vivihez! Ugye raksz fel képeket a lányodról? Kép

Tündi, Annácska Kép
Sajnálom. Remélem most már megtörik a topikon ülő "átok" és elindul végre a babaeső.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Tundi!
A ciklus hossza rovatba, vagy valahova nem lehetne beirni, hogy hanyadik heten szulettek a babak? Nekem picit fontos lenne, mert eddig ugye mindharman hamarabb szultek.

Tenyleg nagyon jo volt dumcsizni tegnap, koszonom! Ugy orulok, hogy Nicollal minden rendben! Koszi a hireket!

Stella!
Csodamagus ez a Torok, szerintem most sikerulni fog.

Wish!
Szoritok, hogy jo hireket mondjon a doki!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Annacska!
Sajnalom, most olvastam, hogy megjott. Nagyon szomoru vagyok!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Ezvicc
Én is oda jártam és sikerült magam jól beszivatni, az egyetlen olyan szakkal,amihez két szakmai nyelvvizsga kell. Grrr... most vizsgázhatok egy olyan nyelvből megint, miből már van vizsgám. Kép

A többiektől bocsi a kitérőért.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Ket kozepfoku kell, vagy egy szakmaival bovitett kell, en igy tudom.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

TündiKép
Jót ünnepeltünk, csak sz.r volt az idő!
Majd meglátjuk mi lesz ezzel a hővel, próbálom nem paráztatni magam. Most semmiképp nem lesz uh, mert ezen a héten nem lesz a doki!
Most jöttem vissza a kórházból. Megcsinálták az összes labort! Most jön a várakozás!

WishKép
Kedves tőled, hogy szolidarítasz, de azért nem kell ám megvárnod!

JuditKép
Én is nagyon bízom a Sámánban!

NicolKép
Gratulálok Vivikéhez. Várom a képeket és a születéstörténetetKép! Sok tejcsit Vivinek!
Stella

Kép
stella9

Ezvicc
Külgazdon két szakmai középfokú, vagy egy felsőfokú és egy szakmai középfokú kell.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok!
Annyi féle véleményt lehet erről hallani. Szerintetek mennyi ideig kell várni a fogamzásgátló (Triodena) abbahagyása után az éles akciózásig? Köszi!
alíz

Majcsi!
Ne remisztgess! Most ez tenyleg nem hianyzik Kép Amikor beiratkoztam, akkor ez volt: ket kozep, vagy egy szakmaival bovitett. Ha nem igy lesz, en ugy kivagom a balhet, hogy csak na Kép

Megvan a baba az ismerosoknel. Kiderult, hogy Torok ajanlott valaki mast maga helyett, es milyen jol tette. Csaszar lett vegul, mert nagy volt a baba. Vivien lett a neve Kép

Na megyek tanulni Kép De lehet alszom egyet Kép

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

SziasztokKép

Nicol
Gratulálok a kislányodhoz!Kép Nagyon-nagyon sok boldogságot, egészséget, tejcsit kívánok…. Meg persze kíváncsi vagyok a pici VivireKép

Judit
Gratula a vizsgádhozKép

Annácska, Tündi
Nagyon sajnálomKép , bár most szerintem elindulnak a zebrák mert ők nem magányosak, hanem csoportba járnakKépKép
Tündi
Köszönöm a zebrácskát a táblába, aranyos nagyon-nagyonKép

Majcsi
Hát igen remélem a kis pöttyöm nagyon-nagyon kapaszkodikKép

Stella
Emlékszel annak idején amikor az én hőmet elemeztétek mindenki azt mondta hogy elég fura és nem egy tankönyvi eset és hát valószínű nem lesz belőle babó, a vége azért elég jó lettKép

LányokKép
Mindenkinek köszönöm szépen a gratulációkatKép nagyon jó érzés hogy velem örültök!
Mindenkinek kívánom azt az élményt amit mi szombat reggel átéltünk Kép. Pénteken tudok csak dokihoz menni, remélem mindent rendbe talál! Még senkinek nem mondtuk el, pedig anyósomék is annyira várják a kis unokátKép Szerintetek mikor érdemes bejelenteni?

Lami

Kép
Kép
lamika

Sziasztok!

Lamika, gratulálok neked!!!! Reméljük tényleg beindítod a zebrahullámot! Ahhoz képest hogy hónap közepén nem is gondoltam volna a hőgörbédből Kép Esetleg elküldenéd a teljes hónapi értékeket? Kíváncsi lennék hogy végülis hogyan alakult a dolog.

Nicol! Gratulálok az új családtaghoz! Várjuk a beszámolót, hogy mi és hogyan történt! Remélem hamar hazajöhettek, és Vivi is gyorsan megnő! Egyik közeli ismerősömnél is 35. hétre született a babó (az 5.), és utólag mondta, hogy az volt a nagyon jó ebben, hogy nagyon sokáig volt bújós a baba, sokáig lehetett babusgatni, nem akart rögtön önálló életet élni, mint a többiek Kép

Dorka

Kép
szdorka

JuditKép
Vendéglátó-szálloda szakon is egy középfokú és egy szakmaival "könnyített", vagy egy felsőfokú kellett.

Ha téged így vettek fel, akkor nem változtathatnak rajta. Erre törvény van!
Akkor is akartak változtatni, mikor mi jártunk, de írtunk egy petíciót, és erre a törvényre hivatkoztunk. Úgyhogy nyugi!
Stella

Kép
stella9

Lamika, szerintem akkor jelentsd be, ha már a doki is mindent rendben talált (látszik a kis zsákocska, és jó helyen van). Persze nekem van olyan ismerősöm, aki a teszt után 2 perccel már újságolta a szüleinek, és a közeli barátoknak is még aznap, de én személy szerint várni fogok egy kicsit tovább. Legalábbis igy tervezem, aztán persze meglátjuk hogy hogyan is alakul.
De persze ez is lehet szülőfüggő dolog. Nekem anyum legutoljára azt mondta, hogy ha már késik 1 napot azt is szeretné tudni, de én inkább nem akarom ezzel "idegesíteni". Elég ha majd akkor tudja, amikor már tuti biztos.
Sokan a 12. hétig nem mondják meg, én addig biztos nem tudnék várni.

Kép
szdorka

Ezvicc
Ez csak külgazdon van így. Ifon (ahova te jársz) és a többi szakon csak egy nyelvvizsga kell. Különben mérges vagyok rájuk, mert régen volt fent a honlapjukon nyelvizsgával kapcsolatos információ, most meg semmi sincs.
Jó tanulást a vizsgához. Kép

Majcsi

Majcsi
majcsi

Lami Kép
Szerintem is várjál addig, amíg a doki nem látott. A családnak aztán elmondhatod.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Tündi, csak most látom, hogy te is a tábla aljára kerültél Kép
De ahogy visszanéztem, valószínüleg másnak is azért nem tűnt fel, mert nem írtad meg, csak a táblában javítottad magad.
Pedig olyan jó lett volna, ha a tábli szerencsét hoz, és rögön magadnak rakhatod fel az első zebrát Kép

Kép
szdorka

Kepzeljetek, most hivott anyum, hogy unokatesomeknal is most szuletett a baba, egy fel oraja, 3hettel korabban. ez tuti a front miatt. Kivancsi vagyok hany baba szuletett mostanaban Magyarorszagon.

Nem ma van az erettsegi?

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Sziasztok!

Lamika! KépKépKépKépKépKépKépKép.....
Vigyázz magatokra nagyon!
A hírrel azért én is kivárnám a dokit a helyedben, de csak azért a kis izgalomért, amit egy ilyen "kis" titok okozni tud!

Nicol!
Gratulálok a babához! Sok-Sok tejet!

Ezvicc!
Pihenj sokat! Magneb6-ot szedsz? Vigyázz magatokra, ráértek még arra a szülésre!
A 32. héttől engem feketetett a doki, és magnéziumot kelett szednem. Haskeményedések voltak, és kicsit felpuhult a méhszáj, de végül megvolt a 40 hét úgy, hogy a 37-től már nem nevezhetem ágynyugalomnak amit műveltem!
Kitartás!

Tündi, Annácska!
Sebaj, a lényeg, hogy egészségesek vagytok, és mivel megtört a varázs, ez a hónap a tiétek lesz!Kép

Sziasztok!

Eszter

ui: megnézegetem a hőértékeket, és pontotsítom a kérdésem!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

A hírrel azért én is kivárnám a dokit a helyedben, de csak azért a kis izgalomért, amit egy ilyen "kis" titok okozni tud!

Nicol!

Ezvicc!
Pihenj sokat! Magneb6-ot szedsz? Vigyázz magatokra, ráértek még arra a szülésre!
A 32. héttől engem feketetett a doki, és magnéziumot kelett szednem. Haskeményedések voltak, és kicsit felpuhult a méhszáj, de végül megvolt a 40 hét úgy, hogy a 37-től már nem nevezhetem ágynyugalomnak amit műveltem!
Kitartás!

Tündi, Annácska!
Sebaj, a lényeg, hogy egészségesek vagytok, és mivel megtört a varázs, ez a hónap a tiétek lesz!Kép

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Nicol!

Ezvicc!
Kitartás!

Tündi, Annácska!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

bocsi, ez kétszer sikerült!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

bocsi, ez kétszer sikerült!

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter!

Sikerült két levél helyett 5-öt küldened Kép Ráadásul az időpontok is kerverednek: 12.56 - 12.56 - 12.57 - 12.57 - 12.53 Te vissza tudsz menni az időben? Kép

Kép
szdorka

Szia Éva, köszi a választ. Nálad miből derült ki, hogy nincs peteérésed? Lehet, hogy már írtad, bocs, új játékos vagyok... Én két hónapja hagytam abba, mindkét ciklusban normálisan megjött, úgyhogy elkezdenénk próbálkozni. Alíz
alíz

Éva, köszi, elkezdtem rögtön az Elevitet, amikor abbahagytam a tablettát. Hú, nagyon izgulok - persze nem kéne - hogy összejön-e... Most lesz az első hónap, amikor próbálkozunk. Vettem egy PG53-at is, hogy ne csak vaktába lövöldözzünk...
Remélem, neked is összejön újra és megmarad a baby. Szurkolok! Mikor próbálkozhattok újra? Alíz
alíz

Évi79
Köszi a buksisimit, jól esik!

Eszti
Én nem merem kijelenteni hogy egészségesek vagyunk. Augusztusban visszatérünk erre a témára.

Lamika
Tényleg aranyos a zebrácskád Kép
Én a 8-9. hét előtt nem szeretném majd bejelenteni a dolgot.

Dorka
Bocs, tényleg nem írtam meg, inkább örüljön a topik végre a sikernek, mint az én nyavalygásomat olvassa. Bevált az új hőmérőd? Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!
Bocsi a túlszereplésért, tényleg nem volt szándékos. Ez nem teljesen az én napom.

Tündi!
Majd én mondom, te pedig bizonyítod augusztusban! Kép

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?