Sziasztok Lányok!
Először is sűrű bocsánat, amiért így "eltűntem". Ennek több prózai oka is volt, de a topic-hoz legközelebb álló a következő: miután csütörtökön egész délután éreztem a bal oldali petefészkemet szurkálni, rávetettem magam apura!
Majd pénteken megint... a hőm nem ment fel, 37,0-37,1 körül van (nekem ez lent-nek számít...)
Úh lehet, hogy nem is repi volt
Viszont ma reggel is akcióztunk, attól meg behalok teljesen hogy utána 2 óráig kispárnáztam, mégis volt, ami "kifolyt".... Kikészülök ettől a gravitációtól!
A végén persze nem mentem el pénteken UH-ra, hiszen úgyis csak azt láttam volna rajta, amit tudtam is
Ezvicc
Nagyon-nagyon büszek vagyok Rád! Szuper eredmény!!! Ha ennyit számít a topic drukkja, akkor már mindenkinek pocakosodnia kellene szerintem. Én is sokat gondoltam Rád. És folyt. köv. jövő pénteken!
Szeszi
Üdvözlet közöttünk! (ha kicsit megkésve is)
Ebba
Szerintem biztos jó a actival is (Stella nekem a Centrum-ot, ill. az Elevit-et javasolta)!
Nicol
Drukkolok Neked, hogy minden OK legyen a baba körül!
Tündi30
HAJRÁÁÁÁÁÁÁ!!!! Nagyon örülnék neki, ha zabrácskát hoznál a hét elejére!!!
A banki story-hoz csak annyit fűznék hozzá, hogy nekem volt olyan esetem, hogy a pénzt levonta az automata, de nem adta ki. Na ezt bizonyítsd!
Írtam mindenféle leveleket, majd 3 (!) hónap múlva megjelent a számlán a jóváírás. És még szerencsés voltam...
Melyik bank volt? O-val kezdődik???
Lamika
Szeretnék zebrásodást olvasni a hét elején Tőled is !!!!
Drukkolok nagyon!!!
Stella
Mi hír a spontánról?
Sikerült kiaknázni az évforduló szépségeit?
Én még adok 1-2 hónapot a spontánnak, majd felkeresem az általatok javasolt legjobb dokit!
És legjobb módszert
A rövidítéseket megtalálom vhol? pl. ICSI, IVF, .... vagy inkább ne is kelljen megtudnom, mit jelentenek ezek?
Pusza mindenkinek!
Unique