Sziasztok!
Ildi, köszi a biztatást! Muszáj, hogy fogyjak, állandóan üresnek érzem a gyomrom és tök sokat mozgok. És úgy is látom, hogy fogytam. Igaz, most inkább felülről, de nagyjából ennél a pontnál szoktam elkezdeni lentről is jobban fogyni.
Miksa már az ágyában alszik, úgyhogy most talán marad egy kis időm kajálni
2 perc alatt beborult, remélem, most nem 1,5 órás alvás lesz belőle, mint a múlt héten kétszer is. Én ma szénhidrátozok, szóval simán tésztát főzök ki, és most igénytelen leszek, ketchuppal fogom enni.
A kaják, amiket leírtál, nálam is játszanak, hússal ugye fehérjenapon, keményítőnapon pedig husi nélkül. A cukkini nagy kedvenc és még Miksa is szereti. A mozzarellasütéshez még annyit, hogy ha nem sima mozzarellát vesztek, hanem füstöltet, akkor annak van egy keményebb héja, szóval simán ki lehet sütni szeletben egy kis olíván. Valami jó kis fűszerrel, nekem ízlik rajta a mediterrán zöldségfűszer is. Tudom, hogy a virslit mindenki unja, de próbáltátok már sütve is? Esetleg oliván hagyma, arra cukkini, vagy gomba vagy paprika vagy mindegyik vagy bármi más zöldség, és arra rákarikázni a virslit, én ezt is szeretem. Kis sajttal vagy majonézzel imádom. Tényleg, a majonézt ti hová soroljátok? Ugye olaj, tojás, elvileg egyes, nem?
Dirtha! Próbáld ki a Norbit, hátha neked sikerül, nekem nem jött be. Én nem tudtam rendesen csinálni. Ha egyes kajákat eszel az Atkins, ha meg ettem mást is, akkor elszaladt velem a ló
Ha gondolod, gondolkodom inkább neked gyors 90 napos kajákon
Bár most majd jól lehurrognak a többiek, hogy ne akarjalak lebeszélni, de...
A pizzát említetted, de végülis vehetnél előre gyártott pizzalapot is, vagy főzhetsz ilyen-olyan tésztákat, én azokat a kék dobozos olaszokat szoktam váltogatni, esetleg bekaphatsz két pogácsát is.
Gabi! Nagyon boldog szülinapot, most láttam csak, hogy ünnepelsz!
Én nem szívesen költöznék innét sehová, én kötődöm a babenethez
Tudom, hogy mostanában szar, de valahogy mégis. Az izgire különben átnéztem, de ismerem azt a felületet, pont olyan, mint ami a szentendrei-sziget portálon van, és nem zártam a szívembe. De lehet, hogy lassan nem lesz más választás...
Mia! Jobbulást! Most szerintem se tornázz, a férjed pedig lehetne egy kicsit belátóbb!
szirom