Új privát üzeneted érkezett!

úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:43-kor.
vas
 
 


Szirom ,hol vagytok?Kép
vas
 
 


Sziasztok!

Ildi! Szekszárdon voltunk Miksával, a párom meg Orfűn horgászottKép Már csütörtökön lementünk.

Gabi! Nagyon boldog szülinapot utólag is! És gratula a tornához is!

Most rendesen nem bírok visszaolvasni, mert Miksa közben befejezte a reggelti, csak annyit írok, hogy baromira nem fogytam egy dekát se a mérleg szerint a -1,5 kiló óta, és ez kicsit elkeserít. Látványra viszont igen, az ember is azt mondja, és én is úgy érzem. Az adagokat Szekszárdon is rendesen betartottam, sőt nagyon sokat sétáltunk a kissráccal ott is, és tegnap este is mentem Miksával 50 percet rendes tempóban, úgy, hogy közben ült a hordozóban rámkötve. Nemigaz, hogy nem megy lejjebb...Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 

 
 

úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:43-kor.
vas
 
 


Sziasztok csajok!

Nem mentek el az üzeneteim..

Képzeljétek, becsípődött egy ideg a derekamban, és két napig nem tudtam megmozdulni. Nem is torna közben, hanem csak úgy. Pokoli fájdalmaim voltak, alig tudtam ellátni a gyerekeket.
Most már jobb, de komolyabb tornába még nem merek kezdeni.
Mondanom sem kell, hogy a diétát is elfelejtettem ezekre a napokra, úgyhogy visszajött egy kicsi.
A férjem is nagyon bunkó volt, üvöltözött, hogy miért akkor hisztizek, mikor ezer dolga van.
Lehet, hogy lefogyok, és elválok.

Jubi, Én is debreceni vagyok eredetileg. A szüleim most is a Vezér úti lakótelepen laknak!
Tök jó, hogy belevágtok az építkezésbe. Mi tavaly fejeztük be. Persze most nincs semmi pénzünk, mert mindent elköltöttünk, de van egy szép házunk!! Imádom a kertet, és egyáltalán nem bántam meg, hogy kiköltöztünk a városból.
Persze azt hittem, hogy az építkezés, költözés, kertészkedés majd lefogyaszt. De akkor jöttek a kerti partik, pihengetés a napon kis nasival stb.

Ildi!
Ahogy itt dícséred a kajákat, éhen halok!

Mia
mia
 
 


Sziasztok!

Ildi, köszi a biztatást! Muszáj, hogy fogyjak, állandóan üresnek érzem a gyomrom és tök sokat mozgok. És úgy is látom, hogy fogytam. Igaz, most inkább felülről, de nagyjából ennél a pontnál szoktam elkezdeni lentről is jobban fogyni.

Miksa már az ágyában alszik, úgyhogy most talán marad egy kis időm kajálniKép 2 perc alatt beborult, remélem, most nem 1,5 órás alvás lesz belőle, mint a múlt héten kétszer is. Én ma szénhidrátozok, szóval simán tésztát főzök ki, és most igénytelen leszek, ketchuppal fogom enni.
A kaják, amiket leírtál, nálam is játszanak, hússal ugye fehérjenapon, keményítőnapon pedig husi nélkül. A cukkini nagy kedvenc és még Miksa is szereti. A mozzarellasütéshez még annyit, hogy ha nem sima mozzarellát vesztek, hanem füstöltet, akkor annak van egy keményebb héja, szóval simán ki lehet sütni szeletben egy kis olíván. Valami jó kis fűszerrel, nekem ízlik rajta a mediterrán zöldségfűszer is. Tudom, hogy a virslit mindenki unja, de próbáltátok már sütve is? Esetleg oliván hagyma, arra cukkini, vagy gomba vagy paprika vagy mindegyik vagy bármi más zöldség, és arra rákarikázni a virslit, én ezt is szeretem. Kis sajttal vagy majonézzel imádom. Tényleg, a majonézt ti hová soroljátok? Ugye olaj, tojás, elvileg egyes, nem?

Dirtha! Próbáld ki a Norbit, hátha neked sikerül, nekem nem jött be. Én nem tudtam rendesen csinálni. Ha egyes kajákat eszel az Atkins, ha meg ettem mást is, akkor elszaladt velem a lóKép Ha gondolod, gondolkodom inkább neked gyors 90 napos kajákonKép Bár most majd jól lehurrognak a többiek, hogy ne akarjalak lebeszélni, de...Kép A pizzát említetted, de végülis vehetnél előre gyártott pizzalapot is, vagy főzhetsz ilyen-olyan tésztákat, én azokat a kék dobozos olaszokat szoktam váltogatni, esetleg bekaphatsz két pogácsát is.

Gabi! Nagyon boldog szülinapot, most láttam csak, hogy ünnepelsz!

Én nem szívesen költöznék innét sehová, én kötődöm a babenethezKép Tudom, hogy mostanában szar, de valahogy mégis. Az izgire különben átnéztem, de ismerem azt a felületet, pont olyan, mint ami a szentendrei-sziget portálon van, és nem zártam a szívembe. De lehet, hogy lassan nem lesz más választás...

Mia! Jobbulást! Most szerintem se tornázz, a férjed pedig lehetne egy kicsit belátóbb!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!
mar jo reg irtam, de tegnap vegre elmentem futni, ugyhogy orulok neki azert irok. Par napig kitartottam a Norbi dieta mellett, de most megint visszatertem a szokasos nagy vacsikhoz, na nem baj, ma ujrakezdem.
Mia, hat sajnallak, mert en nagyon derekfajos vagyok, tegnap a futastol kicsit elo is jott, de ugyse megyek mindennap, remelem megjavul. Viszont volt olyan, hogy hetekig nem tudtam felegyenesedni, es olyan is, hogy negykezlab kozlekedtem egy fel napot, en is nyafogok olyankor a ferjemnek, hogy cserelje mar le a pelust a gyereken, mert en nem tudom felemelni, es ha latja komoly a dolog mindig segitokesz, sot addig nyaggatott, hogy vegre vettem ra kremet es meg is massziroz vele, egy kicsit segit. Egyebkent en megyek vegre dokihoz nemsokara vele, mert nekem mar vagy tiz eve van ezzel a bajom. A ferjeden viszont teljesen ki vagyok akadva, hogy lehet ilyen, mintha direkt csinalnad, persze akinek meg nem volt ilyen baja az el se tudja kepzelni, hogy minden mozdulat hogy tud fajni.
Eredetileg en is Debreceni vagyok, de aztan Eger melle koltoztunk.
Vas, nem talalom a tejfolt az en listamon, de szerintem az nem lehet 1-es, de ha a neked konkretan megvan ez a listan akkor orulnek neki, mert en imadom a tejfolt.
Eniko
enikonyc
 
 


Sziasztok!

Navégremár megmozdult a mérlegKép Jó, hogy csak -2,1 kg, de a tendencia lényegKép És ma gyümölcsnap, most tulajdonképp örülök neki, mert így holnap is várható ereményKép

Enikő! Ügyes vagy a futással, de azért vigyázz magadra!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok,
elödzör is, Gabi, nagyon sok boldog szülinapot igy utolag is!!

En is Norbizom, ez a masodik het, kiolvastam mindket könyvet es most epp ott tartok, hogy nem tudok ranezni az edessegre. Ha masra nem, hat erre legalabb jo volt. Teljesen belemültette ezt a cukros mereg dolgot, ugy, hogy ha csak ranezek valami edessegre, az jut eszembe, hogy ha megeszem, akkor az a tömeny cukor hogy fogja mergezni a testemet. Fuujjjjj! Jo, mi?
En most 60 kg helyett 58,7 vagyok, ez is valami. Na meg tornazok rendesen, egyik nap Reka, masik nap Norni kick box. Nem hagyom ki, csak hetvegen ha nagyon nincs idöm. Szerintem lassan kezd latszani, hogy ha a kilok nem is mennek olyan gyorsan, de legalabb formalodok egy kicsit.
Futni most sajna nem tudok kimenni, mert megint tök szar idö van, kb 14 fok es esik az esö. Olyan szep csendes egesznapos esö. Utalom!

Enikö, csak igy tovabb! Meglatod, egyszer-ketszer elmesz futni es utanna mar kivanni fogod!

Szirom, latod megy ez! Ugye ha izmosodsz, akkor az elöször nem latszik meg a merlegen, mert az izom nehez. Ha mellette fogy is, az meg tök jo. Es elöbb-utobb a merleg is kevesebbet fog mutatni, lasd ma is. Kitartas! Gyönyörü menyasszony leszel!

Ildi, köszi a Norbis kajaötleteket! En is imadom a cukkinit is meg a mozzarellat is, veletlenül mindkettö van itthon. Asszem ma ki is probalom!

Mia, a derekkal tessek vigyazni, sajna en is tudom milyen az, mikor faj. Egy regi sportbaleset ota nekem is csak egy par fölös kilo es egy rossz mozdulat kell, es mar alig tudok mozdulni is. Epp most megint szarakodik, ugy, hogy neha en is alig tudom felemelni Abelt. Letenni meg kesz horror. A ferjed pedig elmehet valahova, ha ilyen bunko. Gondolja, hogy direkt csinalod, hogy öt idegesitsd? Na ilyenkor kene neki is megtapasztalia, milyen az, ha faj, es a parja csak morog ra es nem erdekli a dolog... Bocs. Lehet, hogy tök jo fej, meg minden, de ezzel kiakasztott igy latatlanban is.

Na megyek, mert Abel epp most ebredt es jatszani kene egy kicsit..

Mindenkinek jo fogyizast es szep napot!!

Pusszancs

Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:44-kor.
vas
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:44-kor.
vas
 
 


Szasztok csajok!

Kösz a bíztatást!
Már tudok mozogni, csináltam is egy pár lábemelést. Ugrálni még nem mertem.
Viszont ma este befaltam egy nagy tányér tésztát, ami tuti nem 1-es, ugye.

Az olasz kaja a gyengém, és a gyerkőcöknek is sajna, így nem lehet kiiktatni. (Õk kétszer vacsoráztak, jó nekik, hogy megtehetik..)

A férjemnek minden betegség nyafogás. Még negyven fokos lázzal is azt mondja, na, ki az ágyból! Viszont egy szó nélkül hoz a patikából bármit éjszaka is. Kicsit nehéz kiigazodni rajta. Néha jó fej, néha teljesen elképesztő.

Ismeritek ezt a Réka 2 kazit? Nehezebb, mint az 1? Gondoltam, megveszem, mert az egyes már unalmas, a kick box-ot most nem kockáztatom.
Rájöttem, hogy akkor fogyok a leggyorsabban, ha minden nap "izzadásig" tornázom (ez lehet, hogy csak 15 perc), sok kefírt eszem, és minden nap legalább egyszer müzlit. Hiába édes a müzli, úgy felgyorsítja az anyagcserémet, hogy minden kaja csak "keresztülszáguld".
Már csak be kéne tartani...


Olivér nagyon édes.

Mia
mia
 
 


Hahó!

Rövid leszek: Ildi, Jubi, köszi a kaja ötleteket, van, amelyiket megcsináltam, bár kicsit másképp. Mozarellát amúgy is szoktam reggelizni paradicsommal, mentalevéllel.

Ma bevásároltunk, de itt egy csomó Norbis cucc nincs: még csak egyszer sikerült norbis túrórudit vennem, cukormentes majonéz-mustár-ketchup itt nincs, viszont találtam Mizo pudingot. És a beharangozott Algida update 1-est sem találom sem a Tesco hipermarketben, sem az Intersparban (itt Auchan, Cora meg ilyenek nincsenek még). Vettem virslit, meg Anikó sajtot, hát ez utóbbi azért hagy kívánnivalót maga után, de hogy sok köze nincs a tejhez, az tuti (nem mintha a 900 Ft-os trappistának lenne), az igaz, hogy a sajtokat illetően finnyás vagyok, és szeretem a méregdrága sajtokat (na nem az áruk miatt Kép, éppen ezért ritkán is eszem)

Tornáztam, és nagy elhatározásra jutottam: minden nap megcsinálom ezt a háromnegyed órás kazit, plusz ált. biciklizem is a fiammal, mire hazatekerek, belepusztulok. Egy hónapot adok magamnak, hogy leadjak 4-5 kg-ot! Nem hiszem el, hogy kenyér, rizs, édesség nélkül és ennyi tornával ne menne!

Szirom, jöhetnek a 90 napos receptötletek, majd beépítem a Norbiba! Nagyon drukkolok Neked, és biztos vagyok a sikeredben. Mindannyiunk tök kitartó itt gyerekek, akármennyire is szenvedünk, bizonyítottunk már nem is egyszer, nem?

Ildi, csak nem Leventéé volt a naci? Kép

Pusz,

*Dirtha
dirtha
 
 


Bocs, most olvasgatok vissza: Gabi, boldog szülinapot!!!
dirtha
 
 


Kép
dirtha
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:45-kor.
vas
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:45-kor.
vas
 
 


Sziasztok!

Ildikó!
Durumtészta tök jó! Én mindig azt eszem amúgy is, mert azt jobban szeretem. Persze nem este nyolckor kéne.. De mától semmi kilengés.
Amúgy is annyit stresszelek az óvodai beíratkozás miatt, hogy biztos lemegy még 1-2 kiló.

Ti hol laktok? Mi is kiköltözők vagyunk, úgyhogy itt is a havi nagybevásárlások mennek, mert különben nincs semmi.
Mia
mia
 
 


Sziasztok!

Lendületben vagyok, 2,6 kgKépÉs kedvem is van hozzáKép

Ildi! Jajj, nagyon aranyos Olivér ezen a képenKép Illetve mindkettőn, de a locsolós az nagyon tutiKép
Taliban benne vagyok, de nekünk inkább a délelőtt vagy a késő délután a jó, mert Miksa ebéd után alszik 2-3 órát.

Dirtha! Én nem tudom, milyen sajtokat lehet enni a norbisoknak, de szerintem a trappista az mostanában botrányos, én edamit vagy pannóniát eszem inkább, mindkettőnek van íze. meg szekszárdi csemegesajtot, de azt csak akkor, ha az ember nincs itthon, mert ki nem állhatjaKép Ezeket Miksa is bírja, a trappistát nemKép
Receptek: vettem spárgát, majd tudósítok, mit tudtam kezdeni veleKép

Mia! És amikor a fárjed beteg, akkor hogy viselkedik? Õ is kikel az ágyból usgyi és szalad a dolgára lázasan? Vagy fetreng mint a pasik általában és meg akar halni?

Bevásárlás: én akkor is kijártam a hiperekbe, amikor bent laktam a Margit körúton. Pedig ott aztán tényleg mindent lehet kapni. Évek óta az a megszokott, hogy nagybevásárlás valahol egy hipermarketben, a napi tej, kenyér, meg ami éppen kell, az meg itt a kisboltban, vagy Dunakeszin vagy a faluban a CBA-ban. Szerintem ez így nem rossz egyáltalán.

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:45-kor.
vas
 
 


hahó!

íme a csöpp fürdőszobánk egy részlete! A fehér pöttyök nem a csempén vannak, hanem koszos volt a fényképezőgép lencséje!

Kép
dirtha
 
 


Sziasztok,
koszonom mindenkinek a biztatast, sajnos azert minden nap nem tudok menni, csak a ferjem szabadnapjain (megiscsak a futobabakocsit kellett volna megvenni az elejen, de mostmar 5 babakocsi utan-igaz harmat orokoltem idokozben-nem hajlando a ferjem nekem venni megegyetKépnem ertem miert...).
Nem tudom ismeritek e a Pilates tornat, majdnem ugyanaz mint a Callanetics egy enyhebb formaban, hetfon egyutt csinaltuk a ferjemmel, o csak szolidaritasbol csinalta, es nem is tudta az osszes gyakorlatot vegigcsinalni, pedig tenyleg nem nehez. A lenyeg, hogy nem eppen egy izzazto fajta, fogyokurahoz nem is jo, de azert nagyon jo atmozgat mindent es minden derekfajos sorstarsamnak tudom ajanlani, nagyon jo ra!!!Legalabbis nekem hetfo ota elvagtak minden fajdalmat. Meg a Carmen Electra Aerobic Sriptease is jo, azt a ferjetek is imadni fogja ha csinaljatokKép En ezeket (meg egy par masikkal egyutt) a soulseekrol toltottem le, sajnos a Norbi felet nem tudtam meg leszedni, itt meg nem aruljak, na de ezeket csinalnam legalabb minden nap.
Nagyon orulok, hogy a tejfol 1-es, mert minden tejfolos salatara vevo vagyok! Vegre valami engedelyezett vacsira.
A hasam megy lefele, azt az ovekbol erzem, es a nadragon is latszik, de suly semmi. Hat lehet ugy altalaban kellene kevesebbet enni, de olyan nehez, mikor itthon vagyok a gyerekkel.
Eniko
ui. A locsolos kep nagyon edes!
enikonyc
 
 


Sziasztok!

Enikő,
az tök jó, hogy megy le a hasad! Kép Én azzal vagyok még mindig bajban... Én is a callanetics tornát szoktam csinálni itthon, és nagyon szeretem, tényleg nem izzaszt és nem fogyaszt (mérleg szerint), viszont nagyon jó testformáló. Hú, az a striptease jó lehet Kép

Dirtha,
szép a fürdőszobátok Kép Tetszik ez a terrakotta szín.

Motiot,
gratula az eddigi kilókhoz! És menni fog ez neked is, nagyon jó hogy így mindennap tudsz tornázni!!!

Szirom,
neked is gratu Kép A spárgából mi lett végül? Kép

Ildikó,
igen-igen, legyen tali! Nekem személy szerint a péntek délelőtt lenne jó, mert közel lakunk a Gyöngyösi úthoz Kép És a könyvet is nagyon szívesen megnézném!

Lányok, most szaladok, ezer a dolgom, de azért annyit még megírok, hogy én is nagyon tornázok, mindennap csinálom a callanetics-et Kép És elég gáz, de újítanom kell a ruhatáramon: előszedtem a nyári nacikat, mert ugye pár napja még nagyon meleg volt. Hááááát... enyhén szólva nagyok, de hát muszáj volt valamit felvenni Kép A barátnőm meg is jegyezte, hogy kicsit furcsán nézek ki a bő gatyómban Kép De azért ez nagyon jó érzés!

Puszi mindenkinek:
Gabi

pgaboka
 
 


Sziasztok!

Ma nem lettem kevesebb kiló, de számítottam is ráKép Tegnap vacsira tarját sütöttem, meg elkészült a spárga isKép

Gabi! Gőzön megpároltam a spárgát, aztán jénaiba fektettem, leöntöttem egy tojássárgájával elkevert tejszínnel, a fiúk oldalát megszórtam zsemlemorzsával, majd ment be a sütőbe. Először letakarva, majd kitakarva. Szerintem fincsi lett, ajánlom mindenkinek! De próbáljatok zsenge spárgát venni, mert az öreggel nagyon meg lehet szívni. A tornáért bizisten tisztellekKép

Ildi! Jövő szerda tutira nem jó, gyerekdokihoz megyünk szokásos kontrollra délután egyre Dunabogdányba. Totál fel fog borulni Miksa alvása, de hát délután van rendelés. Holnap van már dolgom, de a jövő péntek az nem hangzik rosszul, Újpest nekünk is közel van. Szerintem jó lenne. Meg Gabinak is jó, ez már minitaliKép

Dirtha! Tetszik a fürdő, és hogy fog a fiad majd oda a sarokba fölmászni, öröm lesz nézniKép Tudom, nekünk is hasonló vanKép De komolyra fordítva, olyan kis nyugis zugnak látszik, jó lesz!

Enikő! Én hallottam erről a Pilatesről, ajánlják termékenységi gondoknál is, meg még egy halom másnál. De még csak könyvet láttam eddig. Tornázni sezrintem nem mostanában fogok, egyszerűen halál fáradt vagyok ahhoz, hogy amikor Miksa elaludt, még tornázzam is. Örülök, ha eszem, végzek a konyhában, meg egy kicsit netezhetek. Jó, mondjuk mi szervezzük az esküvőnket isKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:46-kor.
vas
 
 


Sziasztok!

Jó a Brendon? Próbáljuk már ki, hogy tényleg eljátszhatnak-e a kölykök, amíg mi kávézunk és salátázunkKép És ott elég jól lehet parkolni.

Fogyás jelentem most megállt, de hát nem mehet le minden nap fél kiló, mert még a végén elfogyokKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:46-kor.
vas
 
 


Gabi?

És más senki se akar jönni?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Én salátázok Ildi, nekem még küldetésem vanKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:47-kor.
vas
 
 


Fogalmam sincsKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Halihó Csajok!

Nekünk továbbra is jó a péntek, már nagggggyon várom, hogy talizzunk! Akkor tehát a Brendon grill- és salátabár, hánykor legyünk ott???

Cupp:
Gabi

pgaboka
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:47-kor.
vas
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:47-kor.
vas
 
 


Altatás után gyövökKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Altatás után gyövökKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Nem akartam kétszer, bocsi!

Szóval: mi a fél 10-es kompnál korábban nem nagyon tudunk kimenni, inkább a 10.10-es szokott összejönni, mire Miksa megkajál, felöltözünk meg minden nyavalya. De azért megy a fél 10-es is, ha azt beszéljük meg, mert akkor majd koncentrálokKép Haza a 11.40-essel vagy a legkésőbb 12.40-essel kell jönnünk. Kompindulástól számítva olyan 25 perc nekünk a Brendon, mert 10 perc, mire átér a hajó és további 15 az út. Most elég részletesen leírtam a lehetőségeinketKép
Ildi, neked küldtem telcsiszámot, Gabi, neked nem tudtam, mert nincs emilcím a profilodban!

De addig még úgyis dumálunkKép

Ha már a fogyókúrás topikban vagyunk, akkor megemlíteném, hogy megvan a -3 kg, ami nem is csoda, mert tök jól bírom, hogy keveset eszem. És mindenki észreveszik hogy mennyit fogytam, és ez azért érdekes, mert tavaly ősszel voltam már ennél kevesebb is egy picivel, csak hát akkor még szopiztattam, és D-s melltartó kellett, most meg már föl tudtam venni egy régit. Olyan, mint ha eltűntek volna a melleimKép Pedig azért ott még nem tartunk, de nekem nagyon furcsa, kétségbe is estem miatta, de a párom megnyugtatottKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


őok
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:48-kor.
vas
 
 


Sziasztok!

Reggel már -3,5 kg-nál tartottam, de ez nem mérvadó, mert ma kacsát sütöttem, és nagyon belaktam ebédre. Salátával ettem ugyan, de jóllakásig, és mostanában nem szoktam ilyet csinálni. Ráadásul a párom húslevest főzött, és bár csigatészta nélkül ettem, az sem maradt kiKép Este már csak saláta csúszott, mégis még mindig tele van a gyomrom. Szóval holnap vagy nem leszek kevesebb kiló, vagy több leszek, mint ma. Lehet, rá se állok a mérlegreKép
Ildi! A 10.10-es komp jó lesz, akkor egyelőre állapodjunk meg ebben, és reméljük, nem lesz szükség változtatásra. Én is nagyon váromKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


knhbn
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:48-kor.
vas
 
 


Sziasztok,

Influenzásak vagyunk, megint a gyerök hozta haza az oviból, és most már a kicsi is az. A legviccesebb, hogy én vagyok a legszarabbul, és a gyerekek ápolnak.
Hát igen, Tomek lázasan is dolgozik, nagyon macsó.

Már megint nem tudok tornázni, és nagyon ideges vagyok. Most jövök ki a gyakorlatból, mikor már belejöttem?

Mi Pátyon lakunk, és a Millenáris Parktól költöztünk ki. Mi is gondolkoztunk Gödöllőn, de Tamás mindenképpen budai oldalra akart végül, és igaza is volt, így nagyon keveset változott az életünk. Ugyanoda járunk oviba, ugyanazokkal játszizunk stb. Csak a gyerekorvosunk lett pátyi. Szerintem nagyon megérte belevágni, imádok itt lakni.

Szerintetek betegen is diétázzam vagy ne gyengítsem le magam, inkább gyorsan gyógyuljak meg , és aztán hajrá? Ha nem eszem semmit, akkor marja a gyomrom a gyógyszer, viszont étvágyam nem sok van. Nem főztem, csak majonézes krumplisali van itthon, az meg nem diétás.

Mia
mia
 
 


őőő
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:49-kor.
vas
 
 


Sziasztok!

Ildikó,
elküldtem a mobilszámomat a profilodban lévő e-mail címre!
Már nézegettem a nacijaimat, valahogy nekem is át kellene alakíttatni őket, mert már így is egy vagyont költöttünk új ruhatárra Kép Csak megbízható varrónő kéne... Te Gödöllőn varratsz?

Szirom,
a Te címed viszont nincs a profilodban. Régebbről volt egy címed, csak most új levelezőnk van, és egyenlőre nincsenek meg a régi elérhetőségek... De már az is valami, ha Ildi tudja a számom Kép
Most nagyon elkezdtem én is (ismét), mert látom, hogy neked milyen szépen mennek le a kilók KépKépKép Nagy gratula, csak így tovább! Hú de jó lenne, ha nekem is egy esküvői ruha képe lebeghetne a szemem előtt Kép

Mia,
jobbulást nektek! Szerintem ne nagyon diétázz, inkább tápláló, egészséges ételeket egyél, ugyanakkor persze nem javasolt a tábla csokikat bemajszolni Kép Szóval csak mértékkel.

LÁNYOK!!!!
Ki jön még talizni??? Jó lenne többetekkel találkozni, persze tudom, sokan éltek külföldön. De azért még hátha valaki tudna csatlakozni Kép

Akkor tehát Brendon grill és salibár, 10:35 körül.

Jó éjt,
Gabi

pgaboka
 
 


Sziasztok!

Gabi! Betettem a címem a profilomba, nem is tudom, hogy tűnt el onnét az is, meg a többi szöveg is. Valószínűleg a nagy leállásoknál.

Lányok, hát én fogyok megállíthatatlanulKép -3,8-nál vagyok, és úgy örülökKép Mondjuk azért a soványtól messze vagyok, mint Makó JeruzsálemtőlKép

Miksa ül a földön, kirakózik és folyamatosan motyogja, hogy háppá, háppá, ez a hoppá egyik változataKép No, mire leírtam, átváltottunk gágá-raKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


lll
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:49-kor.
vas
 
 


Sziasztok csajok,
en is vagyok am, csak mostanaban nem nezek be minden nap, mert sokat vagyok Abellel, ha meg alszik, akkor tornazom vagy hazimunka.

Megy a Reka-torna meg a Norbi-Kick box felvaltva minden nap, hetvegen nem, akkor ha jo az idö, futunk apaval. Szoval csinalom becsülettel. Meg Norbi szerint kajalok. Most -2 kg-nal jarok, 58 vagyok a 60 helyett. Mar csak 8-9 kilot kell leadnom, hurraa!!

Jo nektek, hogy taloztok. Nekem kicsit bajos lenne "fölugrani" Pestre egy talira, he-he-he!
Bar hetvegen hazamegyünk, parom jön vissza hetfön, mi maradunk Abellel egy hetet aztan vagy visszarepülünk vagy a szüleim visszahoznak. De azert bajos lenne igy is Pestre szaladgalnom, mert szerintem igy is tul sürü lesz a program. Egyebkent en otthon Tatan laktam, pontosabban Tata mellett. Gyönyörü kis svab falu, fönt a Duna fölött, tele szölövel, borospincekkel, erdövel, hegyekkel. Csodalatos hely. Nyugodt, csöndes. Imadok hazamenni.

Szirom, hatalmas gratula!!! Latod megy ez!!! Mi a titkod, hogy ilyen gyorsan fogysz? Aruld mar el nekem is! Hatha meg gyorsabban mennenek a kiloim!

Mia,
jobbulast az egesz csaladnak! Szerintem se dietazz, de probalj nem is hizni!

Ildi, irto aranyos Oliver! Mar alig varom, hogy Abel is jobban mocorogjon! Most probalgatja a kutyazast, lassan szerintem el fog kezdeni maszni.

Na megyek, mert itt alszik mellettem, nem akarom, hogy fölebredjen.

Pussz mindenkinek!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!

Tobbiektol bocs a betolakodasert.

Dirtha,
23-ig ingyenes a Marcal 2-n a spinning, nem jossz? 2 honapig birtam a 90 napost, 8 kilo minusszal. Aztan jott egy hanyos-hasmeneses het a csaladnak, s akkor abbahagytam. Szabalyok nelkul viszont keptelen vagyok keveset, csokimentesenKép enni, igy ujra elkezdem, azt hiszem. Mellé heti egy pingpong, neha tollas, most meg kiprobalom ezt a bicajt. HathaKép

-Afonya
afonya
 
 


Sziasztok!

Ildi! Az a veszély engem még sose fenyegetett, hogy elfogyjakKép Olivér nagyon aranyos, és tényleg ennyire érdeklik a Teletubbiek? Miksát nemkülönösebben izgatják a mesefilmek, kb. 2 percig nézi a Teletubbiekat vagy a Cliffordot. Aztán már nem foglalkozik velük. A reklámokra és a szignálokra felkapja a fejét, azokat mindig végigköveti, de hát azok rövidkék.

Motiot! Nem olyan gyors ez, csak az elején nem indult meg. Így most végeredményben kicsit több mint 3 hét alatt volt meg a majdnem 4 kiló. De látványos, és úgy örülök nekiKép Egyébként elég keveset eszem, kifejezetten kicsi adagokat. De ha nem jönne az esküvő, szerintem ezt nem bírnámKép

Áfonya! Én is így vagyok vele, hogy szabálymentesen nem megyKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:50-kor.
vas
 
 


Hali!!!

Ildikó,
ez szuper!!! Tényleg nagyon szeretem az Apentát Kép Már ezer éve nem ittam. Viszont ez tényleg jó kalóriaérték, meg is nézem a boltban KépKépKép Egy kis változatosság Kép Én cukormentes, energiamentes szörpöket szoktam inni, és persze ásványvizet. Néha egy kis Nesteát Kép A férjem imádja, ezért van itthon olykor.
"Norbi atyánk" KépKépKép
Húha, nagyon jó a súlyod Kép Az a baj, hogy én hiába csinálom, nem mennek le pikk-pakk a kilók Kép De most nem is a kilóimmal van a gond, hanem a hasammal Kép El is kezdem a Super Callanetics-et, már félig megnéztem, hogy egyáltalán milyen, hát jó kemény lesz! De a régit már untam.

Szirom,
hajrá-hajrá, így tovább! Most már, hogy beindult a fogyás, szerintem szépen olvadnak majd le rólad a kilók Kép Mikor mész ruhapróbára? Minden megvan már amúgy, mindent beszereztél? És mennyire izgulsz?

Motiot,
egyszer jó lenne pedig talizni, hátha sikerül mégis összehozni! Hajrá házimunka, ma Zsoltika alvásidejében (azaz most) én is azt csinálom Kép

Na megyek is, már felszáradt a padló, most jön a főzőcske Kép

Gabi

pgaboka
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?