Sziasztok lanyok!
Hat engem utol ert minden szoptato anyuka remalma
Mellgyulladasom lett. Irtam, hogy sielni megyunk a parommal. Nos azon az oldalon, ahol a sifelvonot kellett fognom total begyulladt a mellem. Kedden voltunk sielni, szerdan probaltam szoptatni Doncit, de nem ertettem, miert nem hajlando szopizni. Ra fel orara elkezdett razni a hideg bent a korhazban, a noverkek egybol megmertek a lazam, akkor meg 39.5 volt, egybol telefonaltak a paromnak, irany az ugyelet, ott mar 40.5 fokos volt
Antibiotikumot kapok, pentek ota mar abszolut nincs hoemelkedesem se
, a cicim se faj (annyira), persze fejek rendesen, de igy most egy kicsit kell meg varni Donat hazaengedesevel. Antibiotikum mellett nem kaphat a tejcimbol
10 napig kell szednem a gyogyit
JOHIR!!!Kepzeljetek, jovo hetvegen jon a parom anyukaja (anyos) meg a parom huga, mert mar nagyon szeretnek latni Donatot, nagyon hianyzunk nekik. Olyan jo lesz
Kozvetlenul utanuk meg jon anyukam 2 hetre, azt hiszem elkel majd a segitseg
Via!
Nekunk itthon a kisagy labara a fejvegnel hozza van szerelve egy vastagabb deszkalap. A korhazban meg alapbol olyanok az agyak. De a mar ajanlott tegla is megfelel szerintem.
Kerdes:
Mennyiert lehet otthon elektromos mellszivot venni? Foleg a Medela erdekel. Hogy nez ki otthon egy elektromos mellszivo? Mi itt berelunk egyet, 9000 ft egy honapra, csak remelni tudom, hogy otthon olcsobbra jon ki.
Doncirol
Mar 2160 gramm es 44 cm
Mar egeszen babas. Annyira EDES, gondolom ezzel minden anyuka igy van. Kepzeljetek, hason fekve atforditja mar egyk oldalrol a masikra a fejet. Ezt mennyi idosen csinaljak a babak? En total ledobbentem, a parom meg buszken nezte. Ja es mar lazan megeszi cumisuvegbol az adagjat. Jelenleg 50 m-t kap 8x. Szoval haladunk
Penteken volt 2 honapos Donci, es kepzeljetek mi vart minket a korhazban. A noverek csinaltak egy kepeslapot, rajta finnul, hogy gratulalunk a 2 honapos babucihoz. Bekentek Donat talpat meg kezet festekkel es azzal nyomdaztak a lapra. Annyira edes a kek kis tappancs meg a kezecske
Majdnem elbogtem magam a meghatottsagtol, az oromtol. Nem semmi, hogy ennyire figyelmesek, es hogy igy torodnek az emberekkel. Amikor a 2 kilot elerte Donci, akkor meg egy 2 kilos gratulacios kartyat csinaltak tele pillangokkal, a pillangok potroha helyen kisbabak vannak
Hihetetlenul kedvesek!
Ne haragudjatok, hogy ennyit fecsegtem, de ugy ereztem, muszaj nektek mindent elmeselnem
Mindenkinek jo hetveget! Megyek aludni!
Nyuszimano (en mit irjak a korhoz?????? Jelenleg -3.5 hetnel tartunk a kiiras szerint, amugy meg 9 hetes Donat.)