Sziasztok!
Köszönöm a rengeteg megnyugtató szót, bíztatást!
Vantal: adjuk Lucának az Infacolt, szerintem a pukira rásegít, a büfire nem annyira. De majd kipróbálom a térdre fektetést, az még nem volt eddig. Porszívózom persze a nóziját, néha jön is vmi. Te mennyi c vitamin ampullát adtál per nap? (ha emlékszel persze) Nekem nem mondták külön, hogy mennyit kell adni, csak felírták, a tájékoztatóban pedig nem térnek ki külön a csecsemőkre. Egy ampulla 20 ml. Nem emlékszel esetleg? Teáztatom is Lucát a mecsekkel. Tudom, ez nem kifejezetten torokra van, lehet, hogy kamiilát főzök majd.
Judit!
Köszönöm a bíztatást, igazán jól esik, remélem az a nap még 1x nem fog megismétlődni.
Nyeste!
Nagyon igaz, amit írtál az aggodalomról! A férjem sokkal lazábban (természetesebben???) veszi az egészet, azt mondja, majd eszik ha éhes lesz, meg ilyesmik. Sajnos, én egyenlőre még nem tudok így hozzáállni, nem gondoltam volna azelőtt, hogy vkit ennyire félteni fogok és aggódni és lesni a sóhajtásait. Remélhetőleg ez mérséklődni fog, ahogy telik az idő.
Dóri!
Nálunk is ment a cumi kiköpés+semmi alvás. Akkor azon gondokodtam, hogy egy gyereknevelési könyv szerint az egy hónapos babák kb. 20 órát alszanak, akkor Luca a kivétel, aki erősíti a szabályt. Szóval volt ilyen, kivettem a kiságyból, sétálgattam vele, énekeltem neki stb., láthatóan jól érezte így magát. Mikor visszatettem, megint kezdte elölről a kiköpöm a cumit. Szerintem csak unatkozott az ágyban, társaságra vágyik. Ági mennyit eszik átl egy evés alkalmával?
Gyógyulj meg minél előbb. Kár, hogy sz.. idő van, a napsütés nagyon jót tenne...
Jucus, Ezvicc!
300 napnál nem régebbi kell, de tényleg vugyetek másolatot, mert az eredetimet lenyúlták, úgy kellett visszakönyörögni. Lucának kókuszmatraca van, azért vetüünk azt, mert annyi jót olvastam róla, de generációk nőttek fel szivacson, pl én is, nem érzem hátrányát
Van egy kérdésem: szerintetek normális az, hogy egy 5 hetes baba este 9- hajnal 5-ig egyhuzamban aludjon? Ötkor evett, azátn megint bealudt. Pedig az utóbbi időben már elég sokat volt fent, tulképp a nap nagy részét nézelődéssel tültve. (lehet, hogy megint csak túlaggódom a dolgot...)
Üdv. mindenkinek