Sziasztok
Üdv az újaknak a fedélzeten, szépen nővöget a létszám
Anita29
Javaslom, hogy a lányok által irt valamelyik szülésznőt hivd fel és beszélj vele személyesen, ő majd megmutatja neked a szülőszobákat és minden kérdésedre tuti szivesen válaszol. Én Zsoldosné Etánál szültem és nagyon meg voltam vele elégedve, ha gondolod szivesen megadom a telefonszámát.
Az egy ágyás szobák még nem fizetősek, viszont elég körülményes bejutni, sőt a további hátránya, hogy a gyerekágyhoz képest egy emelettel feljebb van, igy a csecsemős nővérek nem igazán sürün fordulnak meg arra felé. Mikor szükséged lenne valamire, akkor szépen le kell menni. A gyerekágyon 5 ágyas szobák vannak, a fürdő és a wc bent van mindegyikben. Az igazi előnyét abban látom, hogy ott többen vagytok, tudsz segitséget kérni a másik anyukától, főleg ha már nem első babás, rátud nézni a babádra a szobatársad amig a mosdóban vagy, és ha jó társaság jön össze akkor a lelkeden is sokat segit.
Anitq
Ez Mea albumának urlje:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4924&page=1 Mea
Nagyon szépek a képek, meglestem mindegyiket.
Én is csináltam annak idején albumot: Danimanó cimmel van kettő is, ilyen volt mikor született. Azután inkább csináltam egy topicot és abba raktam a képeket, mert ott 48nál nem tellik be.
Indigo
Nagy gratula az 5 ös vizsgához. A bokádhoz tudnám javasolni a feketenadálytőkrémet, nagyon hatásos. Sőt ha be van dagadva akkor érdemes kiprobálni a következőt: végy egy káposztalevelet (fejes), kicsit nyomkod meg, kend be a lában a krémmel, majd tekerd rá a levelet és fedd be folpackkal az egészet, este csináld és reggel szedd le, a bedagadást szépen eltünteti és segit gyógyulni.
Szaffy
Ma voltam a dokinknál, és megkérdeztem amit mondtál, azt válaszolta hogy csak rémhir, vállal továbbra is kismamikat. NAgyon tetszett neki a fiam, igazi kiszsivány volt a lurkó.
Gabi
Te se panaszkodhatsz, nagyon szééééééééééép Benjamin.
A link nem müxik, ezért bemásolom ujra (a képszerkesztésest tetted be véletlen)
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=1608&page=3&image=129669 Igen igen, baromi anyásak tudnak lenni, sőt ha valamit akarnak akkor fifikásak is, mostmár egyre kevesebb időd lesz, legtöbbször majd ha csak alszik
Titti
Ez a szinespapir nem tud megmaradni a pénztárcában ismerős dolog
LEsz még neked is lapos pocid
Shine
Képek, képek, képek??, dugdosod a manócskát?
Készültök a szülinapra??
Dani ma nagyon édi volt, elég jól birta a klinikát, megszerelte a radiátort, felfedezte a pad minden zegét zugát és incselkedett az összes dokival. Mosolyt csalt a két V dokink arcára is.
Aysegül nagyon hallgat, lehet hogy már babázik?
Megy a drukk ezerrel
Mindenkinek szép hétvégét
Ági