Sziasztok!
Látom megoszlik a vélemény hogy hasonlítanak e
Sztem hasonlítanak, de azért annyira nem mint Mica két fia
, de ahogy mondtam is, mivel az egyik lány a másik fiú, ezért érdekes is lenne ha ugyanúgy néznének ki
Kata!
Úgy látom mindketten kötjük az ebet a karóhoz..
Mondd meg neki hogy puszilom, meg megkérdeznéd tőle, hogy ő neten rendeli e mindig az ebédet, vagy a srácnál? Ha neten akkor neki is visz e mindig mrendelőlapot?
Ha olyan akkor el fogom mondani, de ez most épp nem olyan. Ezt most jól megírtam, de jobban nem tom elmagyarázni
.
Az borított ki az előbbin kívül, hogy a fiam napok (hetek) óta állandóan ordít ha lerakom. Eddig sem volt egyszerű eset, de ez nagyon durva! Bátran állíthatom hogy szívok annyit Kevinnel, mint más akinek hármasikrei vannak!
Viszont (lekopogom) tegnap óta picit többet alszik este, és cici sem kell annyira sok neki mint eddig. Azt nem is tudom hogy mondtam e, de már egy hónapja nem cumizik! Nem kellett neki, még úgy se, mikor már aludt, hát akkor nem erőltettem. Egy darabig többször szopizott, mostmár ez sem jellemző. Úgy néz ki vmi rend is kezd végre beállni, mert kb.2hete viszonylag azonos időpontban eszik.
10:00 -szopi
12:30 -pép
14:00 -szopi
17:00 -szopi
19:00 -szopi
21:30 -szopi
22:30 -szopi és abba belealszik
az éjjel meg kiszámíthatatlan
tegnapelőtt eztán már csak 5-kor kelt !! csak lestem. Ma meg fogalmam sincs, mert nincs erőm az órára nézni, de mikor másodszorra evett, akkor már 7óra volt kb.
Remélem nem kiabáltam el a dolgot
Fú, horkolásért részvét! Nálunk Ati családjában vannak iszonyú nagy horkolóművészek, néha volt szerencsém hozzájuk, borzalmas!
Szerencsére Ati nem horkol
legalábbis eddig..
Én meg pont fordítva érzem, Mendivel ilyenkor már hawaii volt itthon! 4 hónapig ugyanígy szíttam vele (gondolom azért is, mert hozzá kellett szoknom hogy valaki 24 órában rám van utalva+depi) aztán megtanult kúszni, elment ahova akart, ő eljátszott akár órákig egy neylonzacsival ( gyámügyisek figyelmébe) és tényleg nagyon jó gyerek volt, mosolygós vidám baba.
Kevin is vidám, de sokkal sírósabb, hisztisebb baba az tuti. Az is megfordult a fejemben hogy hiperaktív, mert két percig nem ül egyhelyben, nem tudja lekötni magát.
Tegnap anyóséknál voltunk, és olyan jókat röhögött
nagyon cuki volt, eddig nem is nagyon röhögött ennyire. Persze nevetett már, meg mosolygott, de most majd meg szakadt a röhögéstől. Nagyon ari volt.
Aztán este apjával fürdött, és elaludt. Ott filóztunk hogy hogy vegyük ki, vagy mit csináljunk vele. Aztán karomba raktam a törölközőt, és úgy kivettük, leraktam az ágyra, apja bepelusozta, megtörölte, kivette alóla a törölközőt, és nem is kelt fel! Viszont a pizsit már nem mertük megkockáztatni, úgyhogy öt takaróba bugyoláltuk kb.
Ati kezd reménykedni hogy a fia is olyan jó alvó lesz lassan mint Mendi. Annak én is örülnék
Én szeretem a matekot, meg mindent amihez ész kell nem tanult tudás. Én a magolást utálom, de azt nagyon. Amit érteni kell, az mindig ment, amit tanulni ahhoz lusti vagyok. Dehát muszáj lesz..
Nálunk már nagyon jó idő van megint! Remélem így is marad. Bár én az esőt is szeretem, úgyhogy tőlem az is jöhet. Bármi csak ne havazzon, és ne fújjon a szél 120km/h-val
Megyek berakok még egy adagot a mosógépbe. Ez már a 8-ik a héten, ha jól számolom. Az már 56 kiló ruha
Betti