Sziasztok
Emma
Gratula nektek, nagyon aranyos a kisnyuszitok
Pihenj minnél többet, már amennyit hagy a babóca, cicire vigyázz, hogy nehogy bedurranjon, fejjél szorgalmasan ha feszül és manócska még nem akar enni.
Szaffy
Mit szeretnél tudni a dokiról? Nekem ő a dokim, nála szültem a fiamat, kérdezz bátran, ha gondolod priviben is teheted.
Annamari
Nem hiába, a gyerek az tudja hogy kinek mutogassa magát
Amugy tényleg visszadta az uh kép a vonásokat. Szoritunk neked, hogy a számodra a legjobb dolog történjen, és ne kelljen várnod ujra.
Márti
Csatlakozva az elöttem szólokhoz, még egy tipp, a cici bimbó tekergetés beinditja az oxitocin termelést, ami ugye a szülésnél indul be.. vagyis ha nincs kedved ablakot pucolni, akkor kérd meg apát hogy simizze egy kicsit a cicid
Ruhácskákhoz tudnám javasolni, aki még megteheti jövőhéten szombaton lesz a babaruha börze, érdemes kimenni, szép és jó dolgokat lehet egész olcson beszerezni. Badykból érdemes 4-5 darabat venni, rugikból 2-3 darabot, mert az elején mint a gomba ugy nőnek a babók. Mivel egyre melegebb lesz a hálózsáknál a vékonyat nézzétek inkább most. NAgyon tudom ajánlani legalább 5 darab textil pelus beszerzését is, nagy hasznát lehet venni (nem a pelenkázásra gondoltam)
A fejéssel kapcsolatban a magam tapasztalata az volt, hogy az elején szépen minden szopi után kifejtem a cicit, raktároztam is belőle a mélyhütőbe, nagyon jól jött mikor kaptam egy mellgyulladást és potolni kellett, viszont a negyedik hónapban már beállt annyira a kereslet kinálat hogy már nem fejtem többet... Ezzel azt akartam mondani, hogy akinél nagyon beindul a tejcsi annak érdemes odafigyelni a fejésre nehogy bedurranjon, mert annál fájdalmasan dolgot keveset éltem meg, mint amikor kőkemény lesz a cici és még a simogatás is fáj
Annyira jó hogy igy beindult a topic ujra, szinte kedvet kaptam a kisteso projecthez
Minden kismamának nagyon jó pocakos napokat, sokat pihenjetek és vigyázzatok magatokra.
puszi
Ági