Jó reggelt mindenkinek!
Kivételesen ma tovább tudtam aludni:
Titi!Korábban kérdezted, hogy mit tegyél a vizesedés ellen.Én egy pár napja érzem, hogy reggelente kicsit duzzadtabbak az ujjaim(főleg a jobb kezemen),meg a lábfejem is,de ez nem olyan igazi vizesedés, s talán azért mert kb. egy hónapja minden reggel (ha nem felejtem el) elvégzek egy gyakorlatot,amit ajánlottak egy cikkben.Lehet, hogy ez csak a megelőzésre jó,de hátha neked is segít, leírom:
Szóval, reggel felkelés után az ágyon ülve (szerintem széken jobb,mert magasabb és több hely van a lábadnak)20x vízstintesig megemeled a lábaidat - párhuzamosan tartva- és vissza, majd bokából forgatod a lábfejeidet 10x egyik és 10x másik irányba.Összesen 100x kell végigcsinálni, váltogatva a gyakorlatokat. Végülis ez a jó keringést segíti, ill. tartja fennt.Szerintem Neked is jól jöhet, ártani biztos nem árt
.
Tegnap vettem hálós bugyit.kicsit mintha combban lehetne bővebb,de hátha szülés után már o.k. lesz.Mindenesetre veszek eldobhatósat is, ami nem hálós, egy bababoltban. Majd meglátjuk melyik válik be.
Még nem is írtam, hogy a férjem tökre odavan(pozitív értve), hogy mi mennyi mindent meg tudunk itt egymással beszélni.
Szerintem a férjeinknek se lenne rossz egy "leendő apák fóruma"
. Persze lehet, hogy van is ilyen.
Emma! Otthon vagytok már?Milyen az élet a Kicsivel?Kipihented már a szülés fáradalmait, vagy ehhez azért több idő kell?
Szilvi