Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szia Emma Férje!
Gratulálok gyönyörű és egészséges kisfiadhoz! Kérlek add át üdvözletemet és jókivánságaimat Emmának is. Kívánok Nektek jó egészséget, örömet, boldogságot, izgalmakból csak egy csipetnyit, tejcsiből meg tengernyit!

Lányok!
Vagyok én, de leginkább csak olvasó üzemmódban...
Nem tudom mi lesz velem, velünk. Hogy egyáltalán eljutok-e odáig, hogy igazi legyen a kétcsíkos tesztem, nem becsapás. 36 évesen nem könnyű várni, sőt... Én már nem mondhatom, hogy még fiatal vagyok, előttem az élet. Az élet az előttem, de jóval kockázatosabban, sajnos. Na azért letörve ennyire nem vagyok, csak a félelmem lesz egyre nagyobb...
Na ennél költőibb nem is lehetek, eljött az idő, búcsút is vehetek.

Taliban én is benne lennék! Ki lesz a főszervező?

Puszi Kriszta

mohácska

Emma és Férje!
Hatalmas gratula a gyönyörű Balázshoz!Már most olyan fickós buksija van!Kép
Sejtettük,hogy már útban lehet,azért volt ez a néhány napos csend.
Nagyon örülök, hogy minden rendben ment!!!KépKépKép
Isten áldjon meg Benneteket továbbra is egészséggel, sok tejcsivel és örömmel!Kép

Akinorev!Melyik hétfőn mész laborba?Én most hétfőn megyek CTG-re 14.30-ra.Előtte tudnék Veled talizni,mert utána rögtön megyek a dokimhoz.

Puszi:Szilvi
szilvi8

Sziasztok!

Pirus, milyen kegyetlen az élet egyszer azért drukkolunk, hogy nem jöjjön meg aztán meg azért hogy megjöjjön. Egyébként biztos, hogy nem vagy terhes?
Ha elmennék a dokihoz biztosan megkezdené a kivizsgálást, szóval kitalálna valamit nem kellene 1 évet várni, de én nem bírom az orvosi vizsgálatokat így még várok kicsit. Azt hiszem én megadom magamnak az 1 évet. De abszolút egyetértek Veled.

Aysegül37, nem a kor számít és hallottam már olyanról hogy 40 évesen szült valaki, úgyhogy ha belehúztok még lehet egy kistesó is. Sőt ha ikrek lesznek akkor ...

Annamari, szörnyen hangzik ez a bemutatás. Szörnyű, hogy az embert meg tudják alázni. Nem elég baja van amúgy is. Ilyen sajnos a magyar egészségügy. Kép

Titi, én nem hívtam fel anyukámat segíteni, mikor megszületett a pici. Úgy gondoltam úgyis mindenen összevesznénk, mert a nagyik szeretnék, ha mindent úgy csinálnának a lányaik, ahogy ők tanulták anno ifjú anyuka korukban. Így hát mivel nekem megvolt az elképzelésem a csecsemőápolásról, ezért nem hívtam fel senkit, így nem volt veszekedés.

Szilvi, mond meg a babócának, hogy még pár hetet bírjon ki. Kép

Kép

Indigo

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
indigo

KISMAMÁK:

<pre>
NÉV SZÜLÉS IDEJE TERHESSÉGI HÉT BABA BABA NEME ORVOS SZÜLÉSZNŐ ÉLETKOR
Aysegül37 2005.05.05 38+6 Első Aysegül Prof. Asztalos Még nincs 37
Csücsök 2005.05.28 36 Első kisfiú Dr. Bánhidy Még nincs 30
Szilvi8 2005.05.29 35+6 Első Virág Dr. Sipos Zsoldosné Eta 29
Titti 2005.05.31 36+2 Első Klaudia Kitti Dr. Radványi Tóth Anna 28
Akinorev 2005.06.04 35 Első Gergely Dr. Gimes Dömötör Margit 22
Lini 2005.07.14 29+2 Első Lacika Dr. Valent Még nincs 29
Terika 2005.08.24 23+5 Második Zalán Dr. Valent Még nincs 31
Nedinabp 2005.09.08 21+2 Második Bence/Zita Dr. Kazy Még nincs 28
Kökény 2005.09.08 21+2 Első ? Dr. Radványi Még nincs 30</pre>

ANYUKÁK:

<pre>
NÉV GYEREK(EK) NEVE;KORA ÉLETKOR ORVOS SZÜLÉSZNŐ SZÜLÉSI MÓD KISTESÓ PROJEKT
Mohácska Dani (1994.09.12) 35 Dr. Ruzsvánszky Nem volt Császár Igen
Maszat <table>
Péter (2001.10.17)
Anna (2004.02.29)</pre> 29 Dr. Bánhidy Tóth Anna Császár Nem
Muter(Annamari) Balázs (2002.03.20) 30 Dr. Vermes Nem volt Hüvelyi Nem
Terika Botond (2002.05.31) 31 Dr. Valent Nem volt Hüvelyi Pocaklakó
Krizsi Panna Krisztina (2002.10.16) 33 Dr. Vermes Nem volt (Bagóné Annamária) Hüvelyi Jövőre
Picus Andrea (2002.11.14) 28 Dr. Vermes Nem volt Császár Nem
Orsoly <table>
Lackó (2002.12.30)
Botond (2004.09.23)</pre> 30 Dr. Radványi <table>
Tóth Anna
Dömötör Margit</pre> Hüvelyi Nem
Indigo Fanni (2003.01.21) 28 Dr. Vermes Nem volt Császár Igen
Piroska Zsombor (2003.01.23) 29 Dr. Mericli Dömötör Margit Hüvelyi Igen
Fülescsacsi Szabolcs (2003.11.06) 26 Dr. Várbíró Nem volt Császár Nem
Ágiboszi Dani (2003.12.09) 38 Dr. Matányi Zsoldosné Eta Császár Félig igen; nem
Nedinabp Bálint (2004.03.08) 28 Dr. Kazy Nem volt Császár Pocaklakó
Shine Ádám (2004.06.04) 29 Dr. Vermes Dömötör Margit Császár Júniustól
Repa Anna(2004.07.29) 34 Dr. Vermes Ismeretlen Hüvelyi Idővel
Icsilya Levente;Máté (2004.10.20) 25 Dr. Ujvári Nem volt Császár(35+0) Idővel
Emma8 Balázs (2005.04.28) 29 Dr. Ács Zsoldosné Eta Hüvelyi Nem</pre>

indigo

Akinorev, hétfőre megy a drukk!!! Ja és nagy kalappal.

indigo

Sziasztok!
Most jöttem vissza a kórházból, meglátogattam a kis családomat.
Nagyon jól vannak, de még a szoptatás nem igazán megy továbbra sem, mert nagyon lusta ez a picúr.

És mégegyszer köszönjük a drukkolást és a gratulációkat. Nagyon megérdemlik ők mind a ketten, mert nem hétköznapi volt, amit végigcsináltak. Még most is könnybe lábad a szemem, ha csak rágondolok.

Ha minden jól megy, és nem sárgul be, akkor már hétfőn haza is jöhetnek, és akkor majd kaptok részletesebb beszámolót is.

Sziasztok

a boldog papa

ja, és még egy-két fotó:

Kép

Kép

Kép
emma8

Gratuklálunk ehhez a gyönyörűséghez!!!! KépKépKépKép

PP,
kérdésedre: bárányokat legeltetünk, jövő csütörtökig Sáráét, utána várhatóan Mátéét. Kép
Közben elkezdtem ugye dolgozni, úgyhogy családi összefogással tudunk csak betegeskedni.

És nosztalgiázok majd minden nap, mert 1 percre dolgozom a Klinikától. Kép

Most nem tudok mindenkinek reagálni, borzasztó sokat irtatok azidő óta, hogy nem voltam.
Már nagyon várjuk a hugim kisfiát, ugyan még van két hónap, de most a kisBalázs úgy elinditott bennem vmit... Kép

talihoz szivesen csatlakoznánk, de a Máltain sem szeretnék nagyon a bégető gyerkőket. Asszem. Kép
solya

Sziasztok

Emma nagyon nagyon gratulálok ehhez a gyönyörű babához. Sok boldogságot egészséget és tejcsit kívánok.Kép

Akinorev hajrá hétfőn.Nálunk a fősulin mindig egy kicsit kedvesebbek voltak a kismamákkal szóval hátha...Kép

Indigo, teljesen egyetértek hogy a mamádat nem hivod segíteni. Én sem fogom mert mindent jobban akar tudni nálam pedi neki 29 éve volt utoljára gyereke.Azóta sokat változott a világ.

Mohácska,Csak pozitivan tessék hozzá állni a babásodáshoz. Olyan nincs hogy ne menjen vagyis jöjjön az a baba. A 36 év semmi. Mások akkor probálkoznak az elővel mert ugye karrier miegymás.Tényleg nem csak biztatlak de szerintem lesz babaKép

Lini

Kép
lini

Emma és Kedves Férje!

Köszönjük a csodás híreket! Gratulálok a kisfiatokhoz !!!! Kép

Annyira megható , most itt zokogom a gép elött...

Remélem hétfőn már otthon az egész kis család Kép
Sok sok boldog másodpercet! Gratulálok Kép !

A dokim azt mondta nincs már csak két hét, nem várjuk meg a 31.ét, én azért bizakodom.

Szilvi,ne aggódj, ez nálunk is van , nem minden nap de van hogy nem tudunk a pickuppal közlekedni annyira nyom a fejecskéje. Aztán napokig jó. Két reggel is arra keltem hogy feszíti Kép készülődnek a csajok Kép

Jó hétvégét !
Titi
titti

Izgulsz Titi? Én biztos fogok nagyon. Remélem minden simán fog menni és kapunk tőled gyönyörű fényképeket és élménybeszámolot.

Lini

Kép
lini

Kedves Titti és Orsoly!!

Új "becsatlakozóként" Radványi doktornőről lenne néhány kérdésem hozzátok. Ha lehet privátban. Az ancsa72@citromail.hu-n várom jelentkezéseteket, amire előre is köszönök.
anitq
anitq

Sziasztok!

Emma, gratulálok a hatalmas gyerkőchöz, akinek gyönyörű nevet választottatok!! KépKép
Nagyon szép, tatszenek a képek, kérünk még!!! És persze egy szüléstörténetet is!!!

Mi ma jöttünk haza Sopronból, lent voltunk Apa szülinapot köszönteni.
Balázs elkapott valami hasmenéses vírust, de nem komoly, már el is múlt.

Solya!
Hol dolgozol?

Puszi
Annamari
muter

Sziasztok

Lányok, a Praxisba lehet menni bejelentkezés nélkül vagy be kell jelentkezni?
Mennyibe kerül és lehet kérni videot is vagy csak képecskét?

Lini

Kép
lini

Sziasztok!

Emma, hatalmas gratula a gyönyörű csöpséghez!Kép

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Sziasztok!

Emma!
Gratula!KépKépKép Mindenből a legjobbat kívánjuk nektek!Kép

Tegnap körözött egy gólya a házunk fölött. Erre én közöltem Bobóval, hogy majd ez a gólya fogja meghozni a kistesóját. Mire ő: " Akkor már nincs a pocakodban?" Alig bírtam megértetni vele, hogy még mindig ott van. Hát ennyit a gólya - meséről....

puszi: Terika
terika

Emma nagy gratu nektekKép

Lini: be kell jelentkezni, a babanet fooldalarol is van egy link, ha ott regisztralsz kapsz 1000 ft kedvezmenyt (ha meg megvan az akcioKép). aztan hivd fel oket a visszakapott szammal, es mindent elmondanakKép

Anitq: igyekszem irni neked, de kicsit likas az agyam, meg lefoglal a ket gyerek, ugyhogy ha nem irnek, nyugodtan tedd meg te a kaiser.o@freemail.hu-ra, johetnek a kerdesek egybolKép
orsoly

Sziasztok!

Lini: úgy van ahogy Orsoly írta, lehet kérni kazit, dvd-t, és képet is. egy kép ingyen utána fizetni kell 1000Ft6kép. A dvd 3000, a kazit már elfelejtettem. De megéri!!

Emma és férje: Gratulálok a Csöppséghez, nagyon aranyos!

Szilvi: bocsi de nem olvastam csak ma, hogy te is bemész a klinikára. Kár hogy nem néztem tagnap, talizhattunk volna! Hátha legközelebb. :-)

Kép
Kép
akinorev

Sziasztok!

Emma és férjeKép
Nagyon sok örömet, boldogságot és minden jót kívánok nektek! Gyönyörű a babaKép Remélem, már otthon vagytok.

Terika,
Nagyon aranyos BobóKép

nedinabp

sziasztok csajok !

Lini, kedves tőled,
én amúgy is izgulós vagyok de most nagyon nagyon.
Talán túl jól alakul minden ( Képszerencsére )pl: nem hánytam, a múlt hétig dolgoztam, heti 2* jártam úszni, egész aktív vagyok most is csak már nagyon közel járunk és a Drnő azt mondta lehet hogy csak 2 hét.jujjjjjujujjj
Még sose nyomta ekkora felelősség a hátunk, a Tomi is még egy nagy gyerek , én is Kép, + jön a Zsebibaba is ..... Kép
Nem tudom mi is amitől tartok, fájdalom, hogy nem bírom szuflával, hogy komplikált szülés lesz, mindez együtt.... még sose csináltam ilyet Kép
Ma voltunk elintézni az őssejtet elhoztuk a csomagot. már ezem is túl vagyunk..

4.én megyek ctg re. ..valaki? Szilvi mikor van köv időpontod?
Hogy vagy?
titti

Szia Titi!
Jól vagyok!Bár ma elég bosszús lettem,amikor kiderült, hogy nem volt jó az időpontom a CTG-re.KépOtt várakoztam,s gyanús volt a nagy csend,így a portán megkérdeztem, hogy mi az ábra.Szerencsére ott volt egy kedves nőci.Tájékoztatott, hogy csak 2-ig van CTG.Nekem meg 14.30 volt felírva.Azt tanácsolta, hogy holnap korán hívjam fel a melléket és kérjem, hogy tegyenek be valahova sürgősen.Remélem sikerül, mert ez lesz első,és már a 37. hetet kezdtem meg ma.
Gondoltam, a dokim biztos nem fog megdicsérni, de nem volt gáz.
Apropó!Neked is minden héten kell már menned a dokihoz?Ez azért elég húzós,nem?Mármint anyagilag!Legalábbis nekünk.
Holnap megírom, hogy mikorra kaptam időpontot.Hátha talizhatnánk.Kép
Amúgy mi alapján mondta a dokinőd, hogy két hét van hátra?Nekem ma azt mondta a dokim, hogy szépen elkezdett felpuhulni a a méhszáj és továbbra is egy kicsit nyitva van (már egy pár hete).Úgyhogy szépen készülődünk,de nem mondta, hogy hamarabb várható.

Emma!Otthon vagytok már?Minden OK.?

Puszi
Szilvi
szilvi8

Szia Szilvi!

Nekem pénteken volt az első CTG de rosszul írták be (csütörtökre) úgyhogy én is csak suvvasztva voltam. szerdán 4.-én 12.30 ra van időpontom, jó lenne ha találkoznánk Kép azt kérte az ott dolgozó , egyébként roppant kedves Hölgy hogy azért menjek egy fél órával hamarabb, úgyhogy 12 re megyek.
A Drnőhöz nem megyek minden héten, a ctg eredményt a szülésznő Anna nézte +. 10.én kell csak menni akkor ott lesz a Ctg is.
Azért mondta mert nagyon lennt van a feje és elég nagy a baba is. szerintem.. Kép bár még a méhszáj teljessen zárva van.
Kérdeztem én is a málnalevél teát, meg is vettem de még nem ittam belőle . állítólag szőrnyű Kép
Homeopátiás golyócskát viszont kaptam ez segít majd áll. felpuhulni Kép de csak 3 db ot szabad belőle bevenni hétvégén...

Nagyon feltartom a vizet viszont, sószegény kajálást is csinálok de mostanra hiába Kép
a bokám eltünt ...
valakinek van erre valami javaslata mivel lehet lejjebb vinni?
Nem árt ez a babának?

puszi,
holnap várom mikorra kaptál időpontot Szilvi !
Titi
titti

Sziasztok'

S.O.S:''''''''''''''''''''

Figyu valami barna valamit láttam ma reggel a tisztasági betétemen, most mi van? Tegnap voltam dokinál, minden ok volt, zárt voltam meg minden, ez most mi a fene?????????

Kép
Kép
akinorev

Sziasztok!

Akinorev!
Nálam is előfordult egyszer, hogy vizsgálat után bevéreztem. Ha nem nagy mennyiség, és nem is vér szerintem ne izgulj. Az orvosodat mindenképp hívd fel, valszínű berendel megnézni.

Lányok,
bocsi, ha ritkán jövök, de a fiam nem hagy. Naaagyon anyááás! Kép
Majd még jövök, remélem.
Pusza mindenkinek,
Gabi
k_gabi

Sziasztok !
Akinorev, valószínű a vizsgálat miatt, nálam is volt egyszer,
beviharoztam Uh.ra utána meg is nyugodtam.

Ne izgulj,
Biztos minden ok lesz !
titti

Akinorev, szerintem is hivd a dokidat fel!!! Abból baj nem lehet. Amugy vizsgálat után tényleg lehet egy kis maszatolás. Nekem is volt az elején vizsgálat ami után vérezgettem.

Titi
Teljesen megértelek hogy izgulsz. Én is izgulok.Ugyanezektől mint te.De hát másoknak is sikerült már a barátnőm azt mondta hogy 1 napi program és azt ki lehet birni.De nagyon szorítok neked és biztos minden sima ügy lesz.Remélem lesz tök jó szülés beszámolod. De azért még ne szaladjunk előre, még itt vagyKép

Lini

Kép
lini

Szia Titi!

Mára kaptam időpontot,11.30-ra.Kár, hogy nem találkozunk, viszont örülök, hogy ilyen hamar besúvasztott!Nekem nem mondta,hogy menjek hamarabb,de akkor lehet, hogy kicsit korábbra
megyek.

Akinorev!
Hívtad már a dokidat?Nincs semmi gond, ugye?

Puszi,
Szilvi
szilvi8

A dokimat nem tudom elérni :-(
Remélem nektek van igazatok és csak a vizsgálat miatt van, csak annyit fáj a pocim, hogy már semmin nem lepődnék meg, főleg hogy nagy baba!
Még próbálkozom telefonnal. Köszi a tanácsokat!

Kép
Kép
akinorev

Sziasztok!
Újra itthon vagyok,voltam CTG-n.Hát a Babó nem volt valami aktív, nem hozta a szokásos formáját.Bezzeg miután kijöttem az épületből, beindult mint a gép.KépHétfőn megyek újra 11.30-ra.Valaki esetleg szintén akkortájt?

Akinorev!
Valószínű, hogy a vizsgálat miatt lehet, de ha nem vagy nyugodt és a doikdat nem tudod elérni,esetleg megkérdezhetnéd a szülésznődet is.(Csak egy ötlet)

Szilvi
szilvi8

Sziasztok,

Lányok! Azt olvastam a Nők lapjában hogy nem szabad fejni a tejet mert akkor egyre több fog termelődi mig ha nem fejjük hanem folyton cicire tesszük kezdettől fogva akkor beáll az ideális állapot.Mit gondoltok erről? mert én ugy tervezem hogy kezdetben fogok fejni de most elbizonytalanodtam.

Lini

Kép
lini

Lini!

Én is fogok fejni,mert szerintem az állandó cicin levést egyrészt a mellbimbónk nem fogja bírni (felázik,kisebesedhet), másrészt általában az a ritkább, hogy bőségesen van az elején,s a fejéssel kell "bíztatni"(főleg,ha a baba lustább típus és milyen jól jön később a lefagyasztott tej, ha valami miatt átmenetileg apadni kezd a tejcsi!), harmadrészt: szerintem az sem jó, ha a baba állandóan cicin van.
De nyilatkozzanak inkább azok, akiknek már van legalább egy gyerkőcük, mert én csak másodkézből mondom ezeket,a barátnőim tapasztalata alapján.Kép

Amúgy, képzeljétek, visszahívott a dokim ultrahangos áramlásvizsgálatra, mert telefonon bemondtam neki a CTG eredményeket és nagyon nem tetszett neki az átlagérték.Szegény férjem totál aggódott, be is tudott velem, jönni gyorsan, és hát hála Istennek, mindent rendben talált a doki!!!Kérte azért, hogy pénteken is menjek CTG-re.Mondta, hogy egyek előtte. De hát ettém én, még csokit is direkt, de hát nem indult be tőle a Babó.Mivel a papíron nem volt szép az ábra, "megfenyegetett", hogy befektet, ha nem lesz jobb az eredmény.Mondtam neki, hogy ilyeneket ne mondjon, de különben is,amikor a méhszáj kinyílás miatt is ezt mondta, utána is "megjavultunk"!Kép

Hát izgi volt egy kicsit, de nem pánikoltam egyáltalán.Bocsi, hogy ilyen hosszú voltam.Kép

Szilvi
szilvi8

Szilvi,
mi az az áramlásvizsgálat?
Mi nem tetszett neki?
Nem hiszem hogy befektet, inkább csak ijesztget....
Különben ha tényleg gáz lett volna már nem is írhatnál úgy befektetett volna Kép
titti

Lini: szvsz az elejen azert jo ha fej az ember, mikor megjon a tej az elejen, szerintem nincs az a baba amelyik kiszopja. Bevallom en mindkettonel csak az elejen fejtem, Lackonal kb 6 hetig napi egyszer (hogy legyen tartalek a melyhutoben), Botondnal 5 napig kbKép amugy azert azon elgondolkodtam hogy a szoptatasi tanacsado azt nyilatkozta, semmi nem segit a tejszaporulaton, csak a szopi, hogy o ezt tudomanyosan megfigyelte? mert nekem pl Lackonal, ha nem ittam rostos levet, azonnal meglatszott a tejtermelesen (vagy ezexerint csak bekepzeltem, hogy ihassak?Kép)

Szilvi: neked nem szokta mondani a ctg-s neni hogy ok-e a ctg vagy sem? nekem minidg mondta hogy ez most jo, ez most jujj, mutassam meg dokinak. igy en ha rossz volt, es a dokineni nem volt benn a korhazban, vagy megkerestem a szulesznot, vagy elballagtam az ambulanciara, ott megnezte doki, es ha kellett irtak is a papirt uh-ra, flowra. Tedd esetleg te is ezt, es akkor nem kell visszamenniKép

orsoly
orsoly

Orsoly!
Én is megkérdeztem a ctg-s nénit, mert egy másik csajszinak mondta, hogy milyen szupi lett, nekem meg semmit, de azt felelte, hogy ez a doki kompetenciája és hívjam fel őt.Persze hívtam is, mert meg volt beszélve, h. hívom, de átment foglaltba, vagyis nem ért rá, ezért hazasétáltam.Én csak 10 percre lakok a klinikától,ezért gondoltam, hogy majd hívom később./Amúgy tegnap voltam nála,hétfőn rendel,az ambulancián már nem fogad betegeket, csak magánbaKép/
S mikor egy óra múlva hívtam,akkor mondta, hogy sajnálja, hogy nem látta a papírt,mert éppen bent van a klinikán.Erre mondtam én, hogy szívesen visszasétálok,ha még bent van, hiszen a mi érdekünk.Szóval ez volt.Ja, és tudtam, hogy a szülésznőm meg reggel 7-ig volt csak.

Szilvi
szilvi8

Szilvi: enyem doki sem rendel az ambulancian, barmelyik megnezi am soron kivul, amelyik epp rendelKép igy nem kell allandoan a sajatot hajkuraszniKép telleg jol jott ez neha nekemKép

ctg-s neni ilyen, neha megmakacsolja magat, meg asziszi hogy mindenki rohan a ctg-s papirral a dokijahoz. hat en nem, bar ha ilyesmit mondott hogy eleg jo, akkor tudtam hogy ok, ha rosszat mondott vagy semmit, akkor inkabb megmutattamKép
orsoly

Orsoly!
Köszi a tippet, alkalmazni fogom.Kép

Szilvi
szilvi8

Akinorev!
Most jut eszembe: Hogy sikerült hétfőn a szigorlatod?

Valaki tud valamit Csücsökről?
Szilvi
szilvi8

Aysegül? 5.ére vagy kiírva... semmi hír?

Orsoly, köszi a szívással kapcsolatos híreket,
nekünk még minden info jól jön Kép

Szilvi, de jó hogy ilyen közel vagy a klinikához ....

Ezt is olvashatjuk még: áh lányok mindjárt jövök csak átszaladok szülni.... Kép

Titi
titti

Sziasztok,azaz jó reggelt.

Már megint nem birok aludni.Ugy érzem tul aludtam magam pedig csak 6 órát aludtam.

Jó hogy irtatok a tejcsis dolgokról. Komolyan én talán jobban tartok ettől mint a szüléstől. Az a baj hogy mindenki mást mond.Én is ugy tervezem hogy fogok fejni.Legalábbis az elejen tuti. Aztán majd meglátom. Remélem lesz tejem mert azt nagyon fontosnak tartom.

Tényleg Akinorev mi lett a vizsgával?

Ma tervezem hogy elmegyek és veszek pár babaápolási cikket meg bugyit stb...
Ti hányas baba holmit vesztek? és 1-1 méretből hány darabot?

Lini

Kép
lini

Jó reggelt mindenkinek!
Kivételesen ma tovább tudtam aludni:Kép

Titi!Korábban kérdezted, hogy mit tegyél a vizesedés ellen.Én egy pár napja érzem, hogy reggelente kicsit duzzadtabbak az ujjaim(főleg a jobb kezemen),meg a lábfejem is,de ez nem olyan igazi vizesedés, s talán azért mert kb. egy hónapja minden reggel (ha nem felejtem el) elvégzek egy gyakorlatot,amit ajánlottak egy cikkben.Lehet, hogy ez csak a megelőzésre jó,de hátha neked is segít, leírom:
Szóval, reggel felkelés után az ágyon ülve (szerintem széken jobb,mert magasabb és több hely van a lábadnak)20x vízstintesig megemeled a lábaidat - párhuzamosan tartva- és vissza, majd bokából forgatod a lábfejeidet 10x egyik és 10x másik irányba.Összesen 100x kell végigcsinálni, váltogatva a gyakorlatokat. Végülis ez a jó keringést segíti, ill. tartja fennt.Szerintem Neked is jól jöhet, ártani biztos nem ártKép.

Tegnap vettem hálós bugyit.kicsit mintha combban lehetne bővebb,de hátha szülés után már o.k. lesz.Mindenesetre veszek eldobhatósat is, ami nem hálós, egy bababoltban. Majd meglátjuk melyik válik be.
Még nem is írtam, hogy a férjem tökre odavan(pozitív értve), hogy mi mennyi mindent meg tudunk itt egymással beszélni.Kép Szerintem a férjeinknek se lenne rossz egy "leendő apák fóruma" KépKépKép. Persze lehet, hogy van is ilyen.

Emma! Otthon vagytok már?Milyen az élet a Kicsivel?Kipihented már a szülés fáradalmait, vagy ehhez azért több idő kell?Kép

Szilvi
szilvi8

Akinorev!

Elérted végül a dokidat vagy a szülésznődet?Mi van veletek?
Jelentkezz légyszi'!

Szilvi
szilvi8

Sziasztok !

Szilvi, köszi a tornaleírást Kép.szorgalmasssan csinálgatom, most hogy nincs ilyen meleg jobb lett.
Klassz hogy a férjed úgy odavan, nálunk is ez a helyzet sokan mondják hogy mennyit változott de szerintem csak többet mutat az érzelmeiből.
Biztos fura apának lenni, én mindenbe próbálom bevonni mindent elmesélek amit érzek ahogy érzem .
Azt volt elég nehéz elmondani milyen érzés hogy a hasamban van és mozog... (fizikailag)
Azthiszem roppant büszkék ilyenkor...

Lini , ha ruhát veszel pár ötletKép
elöl patentosat v, elöl kötőset
a fejecskéje könnyen átférjen
lehetőleg a lábáig szét lehessen nyitni
v. alul is nyitható legyen

Így nem kell annyit forgatnod, a babák nem szeretnek túl sokat öltözködni,
56os méretet vettem inkább, az 50es ált. csak pár napig jó és (úgyis kapsz ajándékba) Kép
titti

Sziasztok!!!Kép

SOS!

Lenne egy óriási kérésem!udnátok nekem dokit ajánlani ill. leírni kinek milyen a dokija a II.nőiől mert Választanom kellene új dokit ott, mert az enyém nem vállal már szüléseket!

Minden vélemény érdekel!

Nagyon köszönöm előre is nektek és ha meég azt is megírnátok milyen a II.női klinika szülőszobája, stb. ill. ki jó szülésznő és érdemes fogadni őt is?

Üdv.

Mea(21 hetes)

Mea
mea

Szia Mea!

Fentebb a táblázatban megtalálod, hogy ki a dokim és a szülésznőm.Mindkettő nagyon kedves, és a dokim nagyon alapos!!!Nem is az a túl közvetlen és nem is rideg, távolságtartó.Pont jó.Sokszor nagyon laza, vicces hangulatban van, jó fej.Többen mondták, hogy nem jellemző rá, hogy hamar császároz.Én úgy érzem, jó kezekben tudhatom magam.
Ráadásul a dokim gyerekei ennél a szülésznőnél születtek, szeretnek együtt dolgozni.
A magánrendelője a Kálvin térnél van.
Ha még van kérdésed szívesen válaszolok.

Szilvi
szilvi8

Szia Szilvi!Kép

Köszi a gyors választKép
Ismerem a dokidat, műtött egyszer réges régen cisztával.

Olyan 40 év körüli ugye és egész türhetően néz ki dokihoz képestKép

A Zsoldosné Etát sokan dicsérik.
Te ismered őt?Taliztatok már?

A doki a kálvin téren mikor rendel?

És menyni a tarifája? Szülésért mennyit adsz neki tudod már?

Mea
mea

Mea!
Priviben írnék inkább ezekről, ha megírod az e-mail címedet.

Szilvi
szilvi8

Szilvi!Kép
Persze bocsiKép
Már gondoltam rá előbb is, hogy inkább úgy kellene.

bbb@vipmail.hu

Előre is köszi

Mea
mea

Titi,

Köszi az ötleteket. Pont ma voltam vásárolni. Kálvin téren voltam és vettem 2 pizsit 2 hálózsákot 2rugit 2 zoknot 2 kapucnis törcsit. 62-68méretet mert azt mondták hogy 3kg fölötti gyereknél azt érdemes venni.Nem tudom. Azért van pár 56is. Nagyon édes dolgok vannak horror áron.
Kép

Mea
Én is tudom ajánlani az orvosomat. Kedves nagyon és érti a dolgát.

Lini

Kép
lini

Sziasztok !

Végre meghozzák az ágykeretet, elég gyeng volt reggel feltápázkodni a földön lévő matracunkról Kép

CTG eredmény is Kép Kép Kép hála nektek, egy fini szendvicset nyomtam be elötte amitől enni imádó pocaklakóm máris táncot járt. a multkor végigszunyálta majdnem az egészet.

Kép hír hogy elmegy a szüésznőm szabira, 8-20.-ig ....
Tigyi Zsuzsannát adta meg a helyetesének halott róla valaki?

Titi
titti

Szia Lini, örülök hogy tudtál jókat vásárolni.
Mennyiért vetted a hálózsákot?
Én pont ma néztem a Mom parkba de 11.000ért nem vettem kicsit durva ...
titti

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?