Szia Bea!
Hát némi habozás árán választottuk a délpestit pont a távolság miatt, a dokimnak itt van a magánrendelése viszonylag közel hozzánk, zömmel oda jártam, csak a nagyobb vizsgálatokra kellett a H-ba menni. Tőlünk gyalog 15 percre van a Szent Imre, de az most olyan menő hely lett, voltam itteni dokiknál és a magánrendelése orákat vártam szó szerint 6-ra mentem és fél 9-re végeztemkb. 1,5-2* annyit kérnek mint a jelenlegi dokim és előre szabott tarifával lehet náluk szülni. Ami nekem nem szimpi, ha egy orvos előre közli, hogy ennyi az annyi... Úgyis mindenki annyit ad, amennyit tud. És ráadásul nem egy anyukától hallotam a tehrestornán, hogy menet közben közölte az orvosa, hogy bocsi, nem vállalja, vagy azért, mert komplikált eset, vagy családi elfoglaltságra hivatkozik 2 hónappal a szülés előtt pedig igen kellemetlen új orvos után nézni! Volt aki nem is talált másikat! addig amíga magán tehresgondozásra jár a kismama, addig jól jön apénz, de ha arról van szó, hogy akár éjjel be kelljen menni, az már nem akaródzik nekik. Szóval így inkább maradtam a régi orvosom és egy kevésébé felújított és népszerű kórház mellett.
Mi a nem Hipoallergén Milidbe-t kezdtük el, és ezt szereti, a gyerekorvos szerint nem gond, hogy van benne tej, ha eddig nem okozott gondot ez után sem fog. Az espumisan cseppeket abbahyagtuk, mivel nagyon sokat bukott tőle, igaz jól meghajtotta. Ami nálunk igazán bevált azaz Infacol erre tértünk ma vissza, mivel tegnap kísérlet gyanánt megpróbáltuk az Espumisant a Humana tápszerrel, de szinte afele kijött a gyerekből buki címén, jól meg is ijedtem
ÍGy most a Mildibe és az Infacolt kapja kiegészítve egy kis Mecsek teával és lőn csoda többször kakil a tea hatására, és nem erőlködik annyit. Amúgy Áginak a tejtől is fáj a pocija, tehát ne is gondolkozz ezen mi lenne ha...!!!
A minicsavart úgy ültették be, hogy nem altattak, kérhettem volna, de elég jól bírom a fájdalmat (8 fogamat húzták ki 3*-ra azt is alatatás nélkül ezek közül 1 bölcsességfogat úgy kelett kioperálni, mivel fedén nőtt) JA és a szájsebészem is isteni, nagyon ügyes, nem fájt egyáltalán inkább érdekes érzés, amikor fúják az ember állkapcsát
Még elvileg 1 évig lesz fent, elég komplikált eset. Az én szülésznőm is csúcs volt és szintén nem fogadott. Én előre mondtam a dokimnak, hogy a 2. gyerek attól függ, milyen lesz az első szülés, könnyű volt így jöhet a 2., na viccet félretéve mindenképpen szeretnénk még az kérdéses, hogy mikor. A cégnél úgy egyeztünk meg, hogy 2 évig leszek itthon, olyan gáz, hogy utána csak a GYES marad, holott egy csomó Tb-t fizettem eddig. Na mindegy, de legalább van GYás meg GYed! Ez is valami. Remélem visszavesznek majd, ez olyan gáz, hogy még ezen is aggódhat az ember.
Kérhetnék egy szívességet? Megkérdeznéd a szobatársadat, hogy mennyit adott a dokinak? Amióta hazzajöttem ezen parázok, hogy keveset adtunk, a férjemet ezzel kergetem a sírba... persze, ha nem akarja megmondani az sem baj.
A kórház szerintem is szuper, a gyerekorvos is megdícsérte, és a védőnő is, mivel itt a kerületben a Szent Imrében nem végeznek el bizonyos vizsgálatokat amiket a délpestiben igen.
A babamutogatás tényleg furi, de a gyerek érdekében van, 4 napot apuka is kibír, nálunk a férjem külön örült, hogy nem jöhet be, mert attól félt, hogy átad valamit a kicsinek. Valószínű a háttérben az is áll, hogy nincs annyi ruha, cipővédő stb... Gondolom erre már nem szeretnének költeni. Így legalább nyugodt volt az osztály. Én megpróbáltam pozitívan felfogni.
A jóidőben én is reménykedem. Ma pont akkor esett egy kicsit amikor le akartam menni vele. Ti hányadik emeleten laktok. Mi az elsőn és nincs lift a házban, úgyhogy az doki azon mondatát, mely szerint en emeljek nem tudom maradéktalanul megvalósítani az első 6 hétben. A létező legkönyebb babakocsit választottuk, de így sem az a pille és Ági mág csak 3 kg
Két héttele aszülés után bementem intézni az anyaságit a munkahelyemre és a kollégák meg a Hr-esek el voltak ájulva, hogy meg sem látszik rajtam, hogy szültem, olyan fitt vagyok. Mivel "könnyű" volt a szülés igazából már 10 nappal utána jól voltam
Ági jól van, habár tegnap elég sokat sírt az új típusú tápszer miatt, de ma déltől ismét olyan mint egy angyal...
Veled mi a helyzet? Szépülnek már az emlékek?
Ti terveztek másodikat? És meddig tervezel otthon maradni?
Üdv: Dóri