Szia Dia!
De jó, hogy itt vagy! De jó, hogy már ilyen korán érzed Őket! Egy ismerősünknek 3-as ikrei vannak, és volt, hogy az UH-n nem lehettet kivenni melyik láb kihez tartozik! Annyira viccesek lehetnek!
Miért, nem szabad csak zöldséget meg húst enned?
Már hogyne mennének Rád a ruháim? Láttad Te azokat a hétvégi képeket? Egy bálna az kutyagumi hozzám képest, úgyhogy ez a farmer még tuti jó lesz Rád! Van még két bársony, de azokat most nem ajánlom.
Vigyázz a Nappal, nem csak a májfoltok miatt, hanem mert ilyenkor jobban pigmentálódunk, és egy nyomi pattanás helye is hetekig meglátszik-én tudom, tapasztalom
.
Sajnálom, h megbolondult az Anyós, azért majd ha lesz kedved írd le, hátha segíthetünk, ha mást nem meghallgatunk! Csak nem bele akar szólni a nevelésbe? Le kell állítani, de első körben, talán Bazsinak. Néha az enyém is bebolondul, a héten is, aztán huss, jófej lesz!Ilyenek, de igazán nem ér meg egy sírógörcsöt se! Magasról ...le!!!!!!!!
Nem vagy egyedül, én is inkább Caramelnek szorítok, mint Palcsónak!
Képzeld a múlt pénteken én is csináltam sz.gombócot, életemben először, persze mirelitet, nem értettem, h miért ilyen halvány. Hát nem grízbe forgattam zsmorzsa helyett? Normális vagyok? De csak másnap esett le, hogy azért volt olyan fura. Gáz..........................
Eszti, hát ezért volt az én fürdőrucim piros, mert nem volt rámvaló kékben! Akkor biztos nem is voltunk vashiányosak a fincsi víztől! Itt meg ilyen porszívócsöves szárító van az usziban, nem az igazi!
Dia, fel ne add, gyere amilyen gyakran csak tudsz!
Mindenkinek jó hétvégét!
Edó hogy vagytok?
Csók S