Új privát üzeneted érkezett!

HiKép

Kaptunk egy dalmata kiskutyát és a lányomat egyszerűen nem lehet az udvarról behúzni. Ma már 7.30-tól kint van, bejött reggelizni 10 percre, meg ebédelt és aludt, de azóta kint szaladgál. Kicsit tart tőle (mármint Dorka a kutyustól) és valakinek állandóan ott kell lenni vele két méteres körzetben. Most úgy hívja a kutyust, hogy Pötyi ApaKép Nagyon édes.
Holnap elsőáldozás, úgyhogy megint nem leszk.

Kriszta!
Már jó a fékKép MegyünkKép

Magdi!
Szia!!! Mikor jösztök?

Panka!
Megasztár után gondolok rád. Kinek drukkolsz?

PuszikaKép

marika

Sziasztok!

Most olvastam az egyik topicban, hogy a DM-ben 10 papírképet ingyen előhívnak, május 28-ig!Kép

http://asp07.photoprintit.de/microsite/2376/

Niki
Vendég

Sziasztok!
Megasztár itt is megy!

Niki!
Jöttök hétfőn, kedden?
Doki: ha Isten is megsegít akkor szeretnék Pesten szülni! itt csak a vizsgálatokat csinálom meg!
Megcsináltad már? Van egy okoskám azonnal megnézem!
1 csésze só
1 csész víz
1/2 csésze liszt (illetve amennyit felvesz)
Ha gyúrmázni kevered akkor egy kis olaj, attól nem szárad ki olyan könnyen!

Még egy könnyű és gyors ötlet!
Gyerkőc kezét rá egy A/4-es papírra. Tenyerét és a karját körberajzoljuk. Kivágjuk. Kifestjük, rajzoljuk, ragasztjuk stb. és már készen is van egy egyedi könyvjelző!

A nap storyja:
Végül belevágtam a bográcsozásba!
Az a gáz,hogy a két gyerek ha együtt van abból jü nem sül ki, Bence tiszta zizi lesz! Szóval kellően ki voltam merülve idegileg! Sebaj! Tűz ok, előkészítve minden. 3 voltunk itthon! De nekem ez nem volt elég! Bekevertem egy zsömletésztát! NAgyon belejöttem és most ebbe a pékésgbe!
Na! Nagyban fő a kaja, már készen volt.
Megjött az unokatesóm is! Szóval minden OK!
Formázom a cipókat. NEm fért bele annyi a tepsibe. Sebaj! Majd a második sütésre!
Eszünk nagyban! BEnce eltűnt. Nem gond bent van a szobában! NAgyon nagy a csend!
Közben lejárt a 17 perc sütési idő. Még nem jó! Nagy nehezen kivarázsolok egyet a pultra. Ketté vágtam! Még nem jó!
Na! Hol is van Bence?
Az én okos, nagy, önálló fiam fogta a gyúródeszkát, a maradék tésztával és bevitte a szobába. Gyurmázott! Belekeverte a gyurmáját (sajna ki kellett dobni) és nagyban gyúrta a tésztát! Kép

Zsömle: nagyon finom lett! Már nincs egy db se!
Leírjam a receptjét? Nem kell feltétlenül gépben csinálni!

Marika!
De jó!
Kutyus! Milyen szupi! Mi is szeretnénk egyet!
Kérünk képeket!!!

Betti!
Hol vagy???

Panka!
Hajráááááááá!!!
Nagy kék: akkor péntek!
Most is?
Lévay: én nem hallottam olyan húzósnak! 10e. Nagyon forgalomban van?

Fény!
Bocsi!
Így jár az aki nem figyel oda!!!
Nézem a pelenkázót is!
Nem kerestél rá a googlban?

Na most ennyi! Már megint egy oldal! Kép
k
kriszta13

Kép
Édesanyámnak
Tavaszodik, kiskertemben
Kinyitott a tulipán,
Tagyognak a harmatcseppek
Anyák napja hajnalán.

Kinyitott a bazsarózs,
Kéknefelejcs, tulipán,
Neked adom anyák napján,
Édes-kedves anyukám!
kriszta13

SziasztokKép

Amint látjátok itthon vagyunkKép

Minden édesányának, nagymamának és leendő anyának boldog anyáknapját kívánunk!!!

Kép

ÁgiKép
Egész jól aludtam Beni nélkülKép Igaz 4-kor felébredtem (akkortájt szokott átmászni közénk), de utána vissza tudtam aludni. Mikor mentem érte rám se bagózott (ez egy kicsit rosszul is esett), neki teljesen természetes volt a dolog.
Megasztár: igen, ez volt az utolsó.

MarikaKép
Dorkáról és a kutyusról közös kép? Mi is szeretnénk egyet, csak még nem döntöttük el, hogy milyen fajta legyen. Úgy volt, hogy most tavasszal veszünk egy kutyust, de nem mertem bevállalni egy bébi mellé.
Megasztárban a két döntős közül Caramel volt a szimpibb, de aki igazán közel állt hozzánk stílusban az a Torres Dani volt.

KrisztaKép
GyurmázásKép
Zsemle recept engem érdekelne.
A "Most is?" a péntekre volantkozik. Igen, péntek. Jöttök?
Lévay: itt Magdi egy kicsit többet írt, én ezt sokaltam. A 10-et neked ott mondták? Az udvar a szomszéd ház fele van, meg ott van mellette egyből a Szigligeti Ede tér. Hát a forgalom annyira nem kicsi.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok Anyukák, Leendő Anyukák, Keresztmamik, Nagynénik!
Isten éltessen minket!!!

Panka!
Pedig én már vártam az sms-t! Kép
Zsömle:
40 dkg finomliszt
10 dkg rozsliszt
1 dkg só
2,5 dkg élesztő
1 káv. k. cukor
4 dl tej / víz vagy vegyesen

tetejére: 1 db tojás, 1 e. tej keveréke

Összegyúrjuk, megdagasztjuk, megkelsztjük.
16 db zsömlének kellene lennie! Nekem nem lett annyi és nem csak a "szarka" miatt. Kép
A tepsiben már nem kel meg! Szóval akkor lesz mint amekkorára formázod.
Apukám szerint be kell vágni a tetejét és vizes kézzel kell megformázni.
LEgközelebb!
Ja! 220 fokon kell 17 erc alatt megütni.
Én felmelegítettem a sütőt és így kevésnek bizonyult a 17 perc. Utána meg elbambiztam és túl sütöttem.
Sajna képet nem tudok mutatni, mert elfogyott! Még veszekedés is volt! Kép

Szép napot!
k
kriszta13

Panka!
Ezt az oldalt csak nagyon félve ajánlom!
Ha Laci kérdezi nem én mutattam meg! Képhttp://www.annegeddes.com

nem rendelhetsz semmi! Jó?

Nélkülem legalábbis nem!!! Kép
kriszta13

Kriszta!
Ismerem az oldalt, szemezgettem is már a rucikkal, de sajna még, ami akciós az se nagyon a mi pénztárcánkhoz van kitalálva.Kép Meg még külföldről nem mertem rendelni semmit.
Zsömlereceptet köszi, ki fogom próbálni valamikor.Kép

Panka

panka

Sziasztok!
Nagyon boldog anyáknapját minden anyukának!
Kaptam a lányoktól 1-1 csokor tulipánt és gyöngyvirágot. Na és apától májuskosarat nem, de egy gyönyörű szál orchideát, 12 virág van rajta.

Búzaszem!
Nagyon szépen cseperedik Hanna. Kép
Voltunk az oviban nyílt napon. Az 1-es, Katica csoportban, és a 8-as talán Maci? csoportban indul kiscsoport. Hétfőn megyünk beíratkozni. Igazán az a 2-3 órai nyílt "nap" kevés, hogy eldöntsük, hogy melyik csoport is lenne jó a kicsilánynak. Hanga jólérezte magát, nekem az ovónők szimpatikusak voltak, viszont nem tudom mennyire "szigorúak". Hanga elég érzékeny, szeret rajzolni, festegetni, építőkockázni. Esetleg írnál néhány észrevételt, tanácsot, mélben? barkai kukac chello.hu

Delice!
Megnéztem Rebeka fotóit is, nagyon aranyos a leányzó!

Koda!
Sajnos ilyen bőrlehúzásos esések nálunk is előfordultak, ráadásul Hanga most tanul biciklizni, Gyöngy pedig 2 kerekezni...

Panka!
Pihizz, még amikor csak tudsz... tapasztalat! Kép

Marika!
Édes lehet Dorka, ahogy kutyázik. A nővéremék szintén a héten vettek egy kölyök magyarvizslát, a lányok is állandóan ott lennének. Kép

Cat!
Gratulálok! És csak egy kicsit vagyok irigy, jó értelemben. Kép Írnál nekem magánban a magánovis tapasztalatotokról?

Pénteken Pesten a Nemzeti színházban megnéztük a III. Richárdot a párommal, nos, elég érdekes modern feldolgozás volt.

Tettem fel újabb fotókat a lányokról. Itt találhatóak. http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5504

Gyöngyöske
gyöngyöske

Sziasztok

Végre itt vagyok. Én is többször próbáltam belépni. írni aztán nem sikerült és nem is próbálkoztam.

Minden Édesaynát, leendő Édesanyát szerettell köszöntünk ezen a napon!

Kép

Panka
Szoratunk Nektek és várjuk a híreket. Lehet, hogy nem írok, de olvaslak Benneteket. Sokszor elalvás előtt már csak ennyit bírok.

Cat
De jó, hogy mégegy Babuci érkezik. Már hiányoltalak nagyon és most ezt a jó hírt hozod! Gartulálunk!

Koda
Itt vagyok, de sajnos nem tudok olyan rendszerességgel jönni, mint amikor még otthon voltam. Marci milyen nagy fiú! Én körömvirág kérmet hallottam levedző sebre, de anyukám szerint attól még lehet, hogy inkább "hízik" a seb. Valamilyen szárítós dolog kellene rá....

Ági
Gyönyörű Rebeka és milyen sok foga van már! Mennyi is? Hány kilónál jártok? Beni már nem hajlandó megenni a tápszert, a bébi ételt, ő már azt eszik amit mi. 9560 g volt két hete a tanácsadáson, de egyáltalán nem kövér.

Búzaszem
Hanna gyönyörű, ennivaló baba és olyan jó volt látni Titeket. Hétfőn jelentkezem.

Kriszta
Nálatok mikor indul a babaprojekt? Ahogy Pankának is írtam, teljesen be vagyok sózva.

Ditta
Azt hittem, hogy a váza ott maradt (de utána olvastam, hogy kidőlt). Nálunk Beni kikotorja a földet a virágokból, az anyáknapjára kapott rózsát, majdnem szétszedte darabokra és a csomipapírt is szagatta széjjel.

Beniről egy új kép:

Kép

Sziasztok: Zsuzsa
nzsuzsa

Sziasztok!

Boldog anyák napját mindannyiunknak!Kép
Kriszta köszi, megoldódott afenyő kiságy és pelenkázó probléma. A kiságyat megvettük tegnap, a nagyszülők meg beszállnak a pelenkázóba, amit a napsugárban találtunk szintén fenyőből. Később komódnak hasznosítható.
Mi a véleményetek a kókuszmatracról?
Ja és szerintetek érdemes beruházni egy avnet mellszívóra, vagy az elején jobb egy olcsó kis valami, és majd meglátom? Melyiket javasoljátok?
Fény (akinek ezer a kérdése, és 0 a védőnője)
fény

Sziasztok!

ZsuzsaKép
A virágföld "túrás-evés" nálunk is műsoron volt kb. 10-12 hónaposan, (mint most a te Benid!Kép) most azt elhagyta, de mindig van helyette más "elfoglaltsága", amivel a szívbajt hozza rám!

FényKép
Én az első babámnál csak azt az egyszerű gumisat vettem, nem tudom, tudod -e mire gondolok, hát jól megkínlódtam a fejéssel, ráadásul a mellbimbót is úgy meghúzta, hogy kirepedt.Kép
A 2. szülés után vettem Aventet, és nekem nagyon jó volt! Percek alatt le tudtam fejni nagyobb mennyiséget, könnyen, fájdalom nélkül. De csak kb. 6 hétig használtam, mert utána beállt a ker.-kínálat, nem volt szükségem fejésre.
Kókuszmatracról nem nyilatkozok, nekem csak sima szivacsmatrac volt/van a kiságyban.

Ditta

Kép

Kép
ditta76

Sziasztok!
Most jöttünk meg a Csanyikból! Biztos már nem úgy hívják ,de nekem még az marad!
Szóval jót kreatívoskodtunk! Képeket majd később, mert most csak Panka miatt néztem be!

Fény!
Kókuszmatrac :én csak jót tudok mondani! Kényelmes, nedvességáteresztő,jól szellőzik. Szóval csúcs!
Nálunk a kiságy olcsóbb volt mint a matrac! Kép
Mellszívó: nekem Chicco van. Na én egy cseppet sem tudtam fejni! Nem, hogy ezzel, de semmivel! NA jó nem is nagyon próbáltam! 4,20 kg-val született és 4 kg volt amikor hazamentünk! Szóval igény szerint szoptattam és minden ok volt!
Kata jó hasznát vette a mszívónknak! Kép Szóval szerintem ne vegyél! Kérj egyet köcslön aztán meglátod!
Vagy, ez most jutott eszembe, célszerű egy olyat venni ami orrszívóként is üzemel!
arról nekem nincs tapasztalatom! valaki másnak?

Gyöngyöske!
MElyik oviban voltatok?
Én beiratom Bencét a Hajós oviba. Találtam egy nagyon jó fej ovónéni! U.o. mint én!

Most ennyi!
Majd még jövök!
k
kriszta13

Sziasztok!

Minden anyukának Boldog Anyáknapját!
Az én kicsi fiam ezt a verset mondta:

Elvarázsolt királylány az én anyukám,
Télen-nyáron farmerban jár mindig az utcán.
Dehogyha felvenne egy szép hosszú szoknyát,
Mindenki láthatná királylány mivoltát.

Anyukám,vedd fel a legszebbik szoknyád,
A hajadba tűzzél bele csillogó koronát!
Ámuljon mindenki,hogy Te milyen szép vagy,
világgá kiabálom,Te csak az enyém vagy!
Te csak az enyém vagy!

Elsírtam magam amikor hallottam,olyan aranyosan énekelte!

A mai napunk nagyon jól telt,Szilvásváradon voltunk.Sétáltunk,picnic-eztünk,felállítottunk a fiúknak egy kis sátrat alvás céljából,de alvás az nem volt.Nagyon jó volt!

Szegény Ádi bárányhimlős,péntek reggel jött ki rajta,adagolom neki a homeós dolgokat,és aloé zselével kenegetjük.Várjuk Máté pöttyösödését is.

Szombaton Taplcán Bringó hintóztunk,ahol találkoztunk Zsuáékkal.Ők már immunisak ránk!Kép

Szóval jó kis családi hétvégét kerekítettünk,kellemesen elfáradtunk,és most megyünk fürcsizni!

Anita
kacajka

http://gportal.hu/portal/kriszta13
Itt vannak a mai képek!
A végén néhány fotó az alkotásiankról!
Van só-liszt gyurma is, a vázában az ágakon!
k
kriszta13

Sziasztok!

Mindenkinek boldog anyák napját!!

Mi szokásunkhoz híven Bogácson voltunk a hétvégén és most jöttünk haza.

Panka!

Ebben a 3 napban mit megizgultam, hogy lenne maradjak a hírekről!!
A Lévai ovit nekem az egyik referens kolléganőm kérdezete meg akkor amikor zártkörű nyiltnap volt.Így én is csak másodkézből tudom.

Marika!

Időpontot egyeztesünk, de csaK a vizsgák után!

Magdi
lilien_csenge

Fény: nekem medela jött be. avent cuccait nem szeretem, meg a gyerekek sem. az avent játszócumink pl. bepenészesedett.....
kókuszmatrac: bejött Valtinál. a banya nem alszik kiságyban.

pANKA: MÉG EGYBEN?
pamacs

Magdi!
Azért mert, beiratom Bencét oda légszi még próbálj segíteni!
Köszi!

Sütöttem megint zsömlét!
Készítettem képeket!
Megpróbálom feltenni a fenti gportalos címemre!
k
kriszta13

Kriszta!

Nemtudunk menni, most a barátnőm kislányának folyik az orra. Köszi a receptet, néztem a képeket, nagyon jók. Még nem volt időnk gyurmázni sem, de ami késik, nem múlik.Kép

Niki
Vendég

Sziasztok!

Mindenki!
Lányok, ti milyen internetet használtok?Nekünk a Chellós van valami 13 ezer forintért, de a férjem szerint már csak mi vagyunk ilyen balekok, mert a tv-ben is valami 6700?ft ért hirretnek internetet.Szóval, légyszi adjatok tanácsot!

Fény!
Kókuszmatrac!Nekünk van , szeretjük, nekem megnyugtató volt, hogy nyugodtan hasra fektethetem benne.Most meg a bepisilés miatt jó, hihetetlen hamar kiszárad, szinte átfolyik rajat a folyadék.

Kriszta!
Mi is a Csanyikban voltunk, sajna nem találkoztunk.A virág nagyon tetszett, de valahogy nem ültünk le megcsinálni.Áruld el, hogy kell!

Végül a kislányom Anyák Napi versével szeretném köszönteni minden anyatársamat.

Szalai Borbála:Édesanya becéz engem

Így nevez, így becéz
édesanya engem
"Galambom!
Csillagom!
Édes kicsi lelkem!
Bogárkám!
Violám!
Haramatos virágom!....
Ilyen szép,
Kedves név
nincs több a világon!
Töröm a fejemet!
Hátha akad mégis...
Ha meglelem,
becézhetem
édesanyát én is.

Melinda
adnilem

AdnilemKép

Éppen most néztem utána ennek az olcsóbb chellos cuccnak, mivel nekünk is a 13000 forintos van. Szóval a chello light ugyan fele annyiba kerül, de kb. még annál is kevesebbet tud. Ha gyakori netezők vagytok, szívesen töltögettek le zenéket, filemeket, vagy éppen csak szerettek kolbászolni a nagyvilágban, akkor semmiképp sem javaslom. Legalábbis mi a párommal így látjuk. De bővebb infót talász a honlpjukon, és biztos van infós ismerős, aki mégjobban el tudja magyarázni a két szolgáltatás közötti különbséget.

LányokKép
Köszi a tanácsokat, a kókuszmatrac is megvan, mellszívó továbbra sincs. Még nem tudom, milyet vegyek, ezen még vakarózok egy kicsitKép
Kellemes napot mindannyitóknak!Kép
Fény
fény

Helloka!
Van 5 percemKép
Akkor 1-2 kép:
Pötyi:
Kép

És Dorka koszorúbanKép
Kép

Együtt kép még nincs, de ami késik...

Ma beíratkoztunk az oviba is. Most még nagyon tetszett neki, bár ha nem látott rögtön keresni kezdett. Kíváncsi leszek, mit szól majd szeptemberben hozzá.

Lányok!
A versek nagyon szépek. Már én is alig várom, hogy ilyneket halljakKép

Melinda!
Nekünk is chello van, igaz a közalkalmazotti kedvezménnyel. Ne kérdezd mennyi.

Fény!
Mellszívó nekem először pesztonka volt, kb fél percig használta, utána egy kézi medella tett nagy szolgálatot.

Magdi!
Akkor marad július, bár megpróbálok gyorsan túl lenni a dolgokon. Most hétvégén csak 3 vizsgám lesz, plusz egy ballagásKép Idegeim már most tönkremennekKép

Kriszta 13!
Holnap hol lesz MM? Szokásos, vagy mentek esetleg Tapolcára?

Panka!
Mi újság????????

Zsuzsa!
Beni milyen nagy legény már. Pedig Õ is csak most születettKép

Puszika, Marika

marika

Fény!

Én nemtudtam szoptatni Marcit, fejnem kellett neki a tejcsit. A kórházban eleinte mit össze bénáztam, mindenhol volt belőle, csak a tányérban nem.Kép
Aztán a férjem megvette az Aventosat és avval sitty-sutty telefejtem az üveget. Nem fájt, bár eleinte kicsit szokatlan a dolog, de meg lehetett szokni. Én nagyon megvoltam vele elégedve.
Végül is csak a fejésre használtuk, mert sem az üveget, sem a cumiját nem fogadta el Marci. Kizárólag csak a NUK cumikat volt hajlandó a szájába venni.

Niki
Vendég

Lányok!

Nekünk is vannak új képeink! Ha van kedvetek nézzétek meg!Kép

http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5339&page=2&image=128698

Niki
Vendég

NikiKép
Marci olyan ártatlanul néz a képeken, mintha semm köze nem lenne a rosszaságokhozKép

MarikaKép
Nagyon aranyosak a képekKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Készítettem a lányok ágya felé 1-1 "névtáblát". Íme ez és a következő. http://www.babanet.hu/album/main.php?album=4512&page=4&image=128518

Kriszta!
A Serház úti oviba írattam be Hangát, Gyöngy is idejár.

Gyöngyöske
gyöngyöske

Gyöngyöske!
Nagyon szépek! Nagyon ügyi vagy!!! Kép
Imádom a fa dolgokat!
Azt hallottam arról az oviról, hogy csak azokat veszik fel akik odatartoznak!

Perpike!
Marci nagyon édes! Vásott kispasi!!!
A szeme sem áll jól!

Nekem nem sikerül megnyitni mindegyiket! Nektek igen? Némelyiknél csak egy csík van!

Marika!
Kutyus nagyon aranyos!
Dorka egy királylány! Hogy kell olyan kosorút csinálni? Én csak a szárából tudok csinálni!
Holnap a szokott helyen és időben!
Köv. héttől már csak hétfőn 9:45-től vagy 10:30-tól!

Melinda!
Nem kérsz egyszerűt!!! Kép
Majd nekilátok és leírom!
Mutatni egyszerűbb lenne! Kép

Net: nekem 6250/hó. korlátlan. borsodweb. Ez a legkiseb csomag! A honlapjukon részletesebben van leírva!

Zsuzsa!
Baba project? Már itt kopogtat az ajtóban! Szóval egy "nagyrutin" Kép és ha minden ok akkor hajrá! Kép
Már én is nagyon szeretnék egy manót, bár ence mostanában mint egy kisördög! Minimum 2 kispasi eneriája van benne!
Locsol, homokizik, hintázik és köv. pillanatban már nem is látod, hogy hol van!
Pont ma jutottam el én is oda, hogy vennem kell valami sebfertőtlenítőt a következő napokban! Kép

k
kriszta13

Sziasztok!

Vagyok, vagyok, csak úgy összejött minden az utóbbi 11 napbanKép!
Néha beleolvastam, aztán a múlt héten egy nap már írni is akartam, akkor meg nem működött a babanet.

Kriszta!
Akkor jövő héttől nem lesz kedden MM? Hányra menjünk hétfőn? Tapolcára?
Szerintem holnap még nem tudunk menni! Hétvégére le kell adnom egy 20-25 oldalas dolgozatot (még el se kezdtem), plussz lesz két vizsgám.

Kék/sárga: (ezek nem az MVK színei?) szóval akkor buszozni a következő két pénteken nem tudunk (egyetem), de utána mehetünk. Még jó, hogy délután elolvastam, hogy ma nem megyünk.
Zsemle szimpi, de mire időm lesz elfelejtem, mikor írtad! Nem baj, majd elkérem!

Panka!
Nagyon szoktál csuklani? Én olyan sokszor gondolok rádKép!

Fény!
Szerintem csak akkor vegyél mellszívót, ha szükséged van rá. Csak válaszd ki, hogy milyet szeretnél és egy megbízható családtagra bízd rá, vegye meg, ha kéred.

Már megint mennem kell! Ez nem lesz az én hónapom.

Betti

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Ja, Kriszta MSN megy már? Felvennélek!

Koda!
Téged is felvennélek, de melyik címmel?

B.

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Betti!
írtam Mailt! megkaptad?
Hol tudom elérni a Szitár Orsit????
Nagyon sürgős lenne!
Volt egy 30-as száma ami már nem él!

Azért lesz MM hétfőn, mert Emese fogja tartani mindkét foglalkozást! Kép Sajna nem kell már rohannia! Erika családi okok miatt nem tudja tartani!
Tapolca egyenlőre kiamrad!
Még nagyon bolondos az idő!
De tervezem! A Vadasparkot is! Kép
k
kriszta13

Ja!
MSN nem sikerült! Valami nincs a gépemen hozzá! Kép

Zsömle:
FONTOS!!!!
Rosszul csináltam!
Nem kell előmelegíteni a sütőt!
addig is kel amíg melegszik a sütő!

Kék/sáega: nem Miskolc színe? Én meg magyaráztam a gyerknek, hogy ez egyik zászló a buszokon a város zászlája! De ciki.....

Ja!
Tegnap voltunk a helyi, Mályi SE meccsen! Gondoltam szokja Bence kicsiben! Kép Már nagyon vinném Diósgyőr mrkőzésre! Én nagy B közepes voltam, még "lánykoromban" Kép!
Szóval kint voltunk kb. 15 perce amikor elesett a bíró, sajna úgy tűnt, hogy segítettek neki, és lefújta! Ilyen az én szerncsém! Kép
Bence élvezte, kérdezte, hogy mikor megyünk megint! Igaz volt a pálya végén egy játszótér így ő ott játszott, apával; anya meg kiabált a pálya szélén! Nem tudok csenben lenni! Kép
k
kriszta13

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk, hogy nyugodtan tudjatok aludni.Kép Minden ok velünk, ma voltam nst-n, ott is rendben volt minden, legközelebb szerdán megyek. Azért egy kicsit reménykedek, hogy a szerdai lehülés kimozdítja a helyéről a kisasszonyt.

Puszi mindenkinek, Panka

panka

Sziasztok!
Fény!
Szerintem ne vegyél mellszivót előre, mert lehet hogy kézzel is le tudod fejni. Nekem midnenféle volt a 16ezres MEdela gépi volt kézi is és mégis csak a saját kezemmel sikerült. Az meg nem kerül pénzbe. De utólag még mindig meg lehet venni ha nem sikerül. Az első hónapban a lényeg a kitartás. Akkor is fejni kell ha nem jön belőle semmi. Én minden cseppnek örültem és gyűjtöttem a hűtőbe. 6 hetes koráig ahány hetes volt annyi dlt sikerült lefejnem egy nap. Minden szopi után 1 órát nyomorgattam magamat. Az eredmény: Hanna szopizik 1litert egy nap és még 6-7dlt le tudok fejni. Áprilisban 16 litert vittek el.
Szóval KITARTÓ fejés SOK TEJCSI
Ezen kivül sok sok folyadék , tejserkentő tea és Urtica Urens ch5 homeopátiás golyócska
Gyöngyöske!
A lányok nagyon szépek! Hogy telik az idő. Amikor a Serház oviban dolgoztam a nagylány mégcsak kiscsoportos volt. Néha én helyettesitettem Mártikát amikor beteg volt és már akkor annyira tetszett ez a név hogy Gyöngy
Konkrétan mit szeretnél tudni. Kik lesznek az óvónénik? Irhatsz ide hogy ne untassuk vele a többieket. barocsitim@freemail.hu
Holnap bemegyek az oviba megmutatni Hannát az óvónéniknek és a volt csoportommal Csibékkel is szeretnék talizni délután.
Panka!
Ez a kicsi lány még nagyon jól érzi magát odabent. Én az utolsó két hétben már nagyon rosszul viseltem szülni akartam. Mindennap forró vizben ültem. PErsze zárt méhszájjal megtehettem meg a nyákdugóm sem ment el.
Hátha a névnapomon születik. Először én azt szerettem volna ha akkor születik az enyém de a sors februárt adta. De legalább nem izzadtam a nagy hasammal.
Kellemes estét!

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok

Kedves Búzaszem, Kedves Koda!
Nagyon Boldog Névnapot kívánok Mindkettőtöknek!

Kép

Koda
Emeséék hogy vannak? Tudsz valamit Róluk?

Panka
Nagyon szorítok és rögtön jelentkezzetek valahogy (Apán keresztül).

Szép napot!

Sziasztok

Zsuzsa
nzsuzsa

Szép jó reggelt!
FONTOS FONTOS FONTSO
Janka a szülőszobán!
HAjnalban elfolyt a magzatvíz!
Próbáltam hívni, már nem tudtam vele beszélni!
SZORÍTUNK!!!!!
k
kriszta13

Sziasztok!

Pankától: "Hello! 1/4 4-kor elfolyt a magzatvíz a szülőszobán vagyunk drukkoljatok nekünk nagyon" ezt kaptam 5.35-kor (de csak most látom)

Hát én nagyon drukkolokKép
Marika

marika

SziasztokKép

ZsuzsaKép
Nagyon szépen köszönöm, te vagy az első köszöntőmKép
Emeséékkel tegnap egy maratoni homokozáson voltunk a játszótéren. Emese tök ideg, majden szétrobban. Ezt ő mondta így....Ennek az az oka, hohy tegnap nagy megbeszélések és egyeztetések után elvitte Ádit a bölcsödébe. Villamos, 100 batyu, ruha, váltócipő, pelenka, és még amit el tudsz képzelni. Ádám már fel volt készítve, hogy bölcsi meg gyerekek, meg játékok. Erre mikor odaérnek, azt mondja a vezetőnő: bocs, de nincs hely, jöjjenek jövőhéten....Emese azt hitte, rosszul hall. Arra nem voltak képesek, hogy felemeljék a telefont, hogy ne menjenek.....Amúgy jól vannak, Ádi nagyon aranyos, csak még mindíg szereti elkapni a gyerekeket néhaKép

BúzaszemKép
Hasonló szép napot kívánok neked isKép

GyöngyöskeKép
Szuperek lettek a névtáblák!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!

Sajna nem tudom eldönteni, hogy a nálam lévő angol könyveket kitől kaptamKép
Ne haragudj! Úgy emlékeztem, hogy visszaadtam Emesének, de ezek szerint csak a cd-ket.
Jó lenne ha tudnánk beszélni és visszavihetném.
Még egyszer elnézést, hogy ilyen sokáig nálam döglődött, mellesleg még tanulni is alig tanultam belőle Kép
Pedig semmi sem ment meg attól, hogy nyelvvizsgám legyen Kép
neva

Drága Panka!

Megy a drukk ezerrel,remélem már túl is vagy rajta és megszületett a kis Molli!
Kép

Anita
kacajka

NevaKép
nem baj, maradjom csak, úgy sem használom!Kép

Most látom, hogy Mollika útrakeltKép Köszi a híreket Kriszta és MarikaKép Szuper!

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Hallottátok?
Megszületett Molli 8-korKép Gratulálunk a kicsilánynak és Janka anyukánakKép

Kép

Koda

Kép

Kép
koda

Panka és Molli baba!

NAgyon sok boldogságot kívánunk Nektek!<!--attachment: panka-220402.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*14.4**panka%2ebmp --><center><pre>
Kép
panka.bmp (14.4 k)</pre></center><!--/attachment--><!--attachment: panka3-220403.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*14.4**panka3%2ebmp --><center><pre>
Kép
panka3.bmp (14.4 k)</pre></center><!--/attachment-->
lilien_csenge

Panka!

GRATULÁLOK! NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS JÓ EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK AZ APRÓSÁGNAK ÉS NEKTEK!
Kép

Niki
Vendég

Koda! Kép

NAGYON SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!

Kép

Marcell, Niki, Viktor
Vendég

Gratulálok Panka!
Nekem még van vagy 3-4 hetem, elvileg, de szerintem 20-a körül meglesz a kisbabám...Kép
Sylke még egyben van, tgenap beszéltem vele, a 39. hétnél tartKép De már nagyon szeretne túllenni rajta!
Köszönöm tanácsokat mellszívó ügyben, nagyon sokat segítettek. Végül is úgy döntöttem, hogy megvárom, amíg kiderül: kell-e egyáltalán, akkor is ráérek vetetni a mamámmal.
Élvezzétek a napsütést!Kép
Fény
fény

<font color="ff0000">Kedves Panka!

Gratulálunk Molli születéséhez és sok boldogságot kívánunk!</font>

Kép

Betti és családja

Betti
KépKép
KépKép
kbetti

Kedves Janka!
Isten hozta Mollit ebbe a világba!
Sok boldogságot mindannyiótoknak.

Kép

Melinda
adnilem

Kedves Panka, és a család minden tagja!
Sok sok boldogságot, erőt és egészséget kívánunk Mindnyájatoknak a Kis Jövevény érkezése alkalmából!

Kép

Rebeka, Ági, Robi

delice

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?