Sziasztok!
Megasztár itt is megy!
Niki!
Jöttök hétfőn, kedden?
Doki: ha Isten is megsegít akkor szeretnék Pesten szülni! itt csak a vizsgálatokat csinálom meg!
Megcsináltad már? Van egy okoskám azonnal megnézem!
1 csésze só
1 csész víz
1/2 csésze liszt (illetve amennyit felvesz)
Ha gyúrmázni kevered akkor egy kis olaj, attól nem szárad ki olyan könnyen!
Még egy könnyű és gyors ötlet!
Gyerkőc kezét rá egy A/4-es papírra. Tenyerét és a karját körberajzoljuk. Kivágjuk. Kifestjük, rajzoljuk, ragasztjuk stb. és már készen is van egy egyedi könyvjelző!
A nap storyja:
Végül belevágtam a bográcsozásba!
Az a gáz,hogy a két gyerek ha együtt van abból jü nem sül ki, Bence tiszta zizi lesz! Szóval kellően ki voltam merülve idegileg! Sebaj! Tűz ok, előkészítve minden. 3 voltunk itthon! De nekem ez nem volt elég! Bekevertem egy zsömletésztát! NAgyon belejöttem és most ebbe a pékésgbe!
Na! Nagyban fő a kaja, már készen volt.
Megjött az unokatesóm is! Szóval minden OK!
Formázom a cipókat. NEm fért bele annyi a tepsibe. Sebaj! Majd a második sütésre!
Eszünk nagyban! BEnce eltűnt. Nem gond bent van a szobában! NAgyon nagy a csend!
Közben lejárt a 17 perc sütési idő. Még nem jó! Nagy nehezen kivarázsolok egyet a pultra. Ketté vágtam! Még nem jó!
Na! Hol is van Bence?
Az én okos, nagy, önálló fiam fogta a gyúródeszkát, a maradék tésztával és bevitte a szobába. Gyurmázott! Belekeverte a gyurmáját (sajna ki kellett dobni) és nagyban gyúrta a tésztát!
Zsömle: nagyon finom lett! Már nincs egy db se!
Leírjam a receptjét? Nem kell feltétlenül gépben csinálni!
Marika!
De jó!
Kutyus! Milyen szupi! Mi is szeretnénk egyet!
Kérünk képeket!!!
Betti!
Hol vagy???
Panka!
Hajráááááááá!!!
Nagy kék: akkor péntek!
Most is?
Lévay: én nem hallottam olyan húzósnak! 10e. Nagyon forgalomban van?
Fény!
Bocsi!
Így jár az aki nem figyel oda!!!
Nézem a pelenkázót is!
Nem kerestél rá a googlban?
Na most ennyi! Már megint egy oldal!
k