Sziasztok Lányok!
Szerencsére nekem nincsen ilyen sógornőm, egyáltalán nincsen sogórnőm
Érdekes, amit írtok, a gyermekáldás, mint versenyalap? Nem kell foglalkozni velük, én az ilyen emberekre mindig ráhagyom.
Vera, én most megyek UH-ra hétfőn Kovács dokihoz. Végül a 32. napon- ami nem rossz- megjött. Voltam vérvételen a 4. napon, a vérképem készen van, bár úgy látom nem nézték a koleszterint, a hormonosok, félek, nem lesznek meg hétfőig. Pedig jó lett volna már azokkal menni. A vérképemben minden okés, kivéve az absz. neutrophyl és monocyta számot, azok alacsonyabbak az átlagosnál. Most stimulációmentes a ciklusom, így nézi meg a tüszők helyzetét, bár azt nem értem miért a 10. napon, akkor még nem túl kicsik?
Nekem még nem volt műtétem, legalábbis nem ilyen jellegű. Decemberben a terhességemet kellett műtéti úton befejezni, mert már a 12. héten voltam
A ház eladás-vétel miatt most én sem agyalok annyit a babán. Talán jót tesz nekünk is, és már a következő ciklusban összejön
Az én rejtett félelmeim azonban sokkal inkább arról szólnak, hogy hogyan fogom tudni lelkileg végigcsinálni az első 12 hetet, hogyan értessem meg a tudatalattimmal, hogy nem szabad beleélnem magamat, miközben az ember ilyenkor a 7. menyországban jár, alapesetben. Mindegy, csak tartanánk már ott!
Egyébként mennyit kell most fizetni az UH-ért?
Amúgy nem kért terheléses cukrot.
Egérke, Neked is nagyon sok drukimanó megy és szuper, hogy így felgyorsultak az események. Még fentebb említetted a progit. Nos, Nekem Kovács doki azt mondta, hogy a 15-17 még elfogadható babásan. Nem túl alacsony ez egy kicsit?
Nóri, Veled mi a helyzet? Az esküvői előkészületekkel foglalatoskodsz? Holnaptól kezdődik a Ti hónapotok is!
Olyan izgi
Remélem nyár elejére mindannyian boldog kismamákok leszünk!
Pirus