Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Szerencsére nekem nincsen ilyen sógornőm, egyáltalán nincsen sogórnőmKép Érdekes, amit írtok, a gyermekáldás, mint versenyalap? Nem kell foglalkozni velük, én az ilyen emberekre mindig ráhagyom.

Vera, én most megyek UH-ra hétfőn Kovács dokihoz. Végül a 32. napon- ami nem rossz- megjött. Voltam vérvételen a 4. napon, a vérképem készen van, bár úgy látom nem nézték a koleszterint, a hormonosok, félek, nem lesznek meg hétfőig. Pedig jó lett volna már azokkal menni. A vérképemben minden okés, kivéve az absz. neutrophyl és monocyta számot, azok alacsonyabbak az átlagosnál. Most stimulációmentes a ciklusom, így nézi meg a tüszők helyzetét, bár azt nem értem miért a 10. napon, akkor még nem túl kicsik?
Nekem még nem volt műtétem, legalábbis nem ilyen jellegű. Decemberben a terhességemet kellett műtéti úton befejezni, mert már a 12. héten voltamKép
A ház eladás-vétel miatt most én sem agyalok annyit a babán. Talán jót tesz nekünk is, és már a következő ciklusban összejönKép Az én rejtett félelmeim azonban sokkal inkább arról szólnak, hogy hogyan fogom tudni lelkileg végigcsinálni az első 12 hetet, hogyan értessem meg a tudatalattimmal, hogy nem szabad beleélnem magamat, miközben az ember ilyenkor a 7. menyországban jár, alapesetben. Mindegy, csak tartanánk már ott!Kép
Egyébként mennyit kell most fizetni az UH-ért?
Amúgy nem kért terheléses cukrot.

Egérke, Neked is nagyon sok drukimanó megy és szuper, hogy így felgyorsultak az események. Még fentebb említetted a progit. Nos, Nekem Kovács doki azt mondta, hogy a 15-17 még elfogadható babásan. Nem túl alacsony ez egy kicsit?

Nóri, Veled mi a helyzet? Az esküvői előkészületekkel foglalatoskodsz? Holnaptól kezdődik a Ti hónapotok is!Kép


Olyan izgiKép Remélem nyár elejére mindannyian boldog kismamákok leszünk!

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Sziasztok.

Itt vagyok. Ugye nem baj, hogy ritkásabban jövök? Kép

Egér, nagyon jó hogy nálad is indulnak a dolgok. Viszont készülj fel, tumultus van Krizsánál mostanában. Nem tudjuk mi az oka, talán a tavasz meghozta a próbálkozók kedvét, meg talán ő is egyre népszerűbb, de az tény hogy most sokat kell rá várni.
Pirus, Vera csak biztatni tudlak titeket, semmiképp ne legyetek türelmetlenek, az elején vagytok, de jó kezekben. Majd meglátjátok, hogy igazat beszélek Kép A 10.napi uh az szerintem nem az egyetlen, amúgy akkor már el kell indulnia egy tüszőcskének, még ha nem is feltétlen nagyobb, mint 10-12 mm. A progi szint attól függ milyen mértékegységben van, a 15-17 az ng-ben adottan jó babásan, átszámítva az 50 nmol, de tudtommal 60-nak meg kell lennie. Egérnek nmol-ban volt, ha minden igaz.
Márti, és veled mi van? Nem mondasz semmit...

Velem semmi különös, Marvelonos ciklus, 1 hét múlva Kaális uh, lombikmegbeszélés. Eski már rendben, azzal lassan semmi új nincs, jövő héten kész a ruha. Illetve remélem.
Számomra az egyetlen siker most, hogy végre előreléptem PhD ügyben, nagyon féltem, hogy belefulladok az egészbe, de már van konkrét irányvonal, kutatásilag, és ma a kiszemelt prof elvállalta a tutori címet, "bekerültem" hozzá. Tudom pici dolgok, meg nem is ide vág, de utóbbi időben már ez is nagyon nyomasztott engem, hogy nem fogom tudni összehozni ezt a doktorit. Így hát most újra van lendület. Kép

Drukk sugarak mindenkinek!
snori
 
 


Sziasztok!
Pirus! UH vizsgálattal 6500. Úgy tudom, csak az elsőért kell fizetni, utána már nem. Rettentően odafigyelnek, és tapintatosak. Én legalább is még nem tapasztaltam ilyet. Maximálisan elégedett vagyok velük. UH alatt a monitoron mindent elmutogat doki bácsi, és válaszol minden kérdésre, utána vissza a szobájába, és beszélgetés tovább.
Szép napot!
Vera

Kép
Kép
verona
 
 

 
 

Sziasztok!

Nóri, már vártalak, örülök, hogy előkerültél!!!! GRATULÁLOK a PhD-s előrelépéshez, ez nagy szó, hogy már az irány megvan!!! Innen minden gördülékenyen fog menni.
Most lenyugodtam, megtanítottak lazítani. Jó dolog. Nem gondolok az egészre. Úgy érzem, minden rendben körülöttem, nincs mit kapkodni.

Andi, de jó, hogy látlak! Köszi a történetet! Szóval 20+6... akkor már túl vagy a "nehéz időszakon", ugye?

Vera, a sógornőm fura figura. 10 éve vannak együtt a sógorommal, és mindig úgy tűnt, hogy nagyon szeretnének gyereket. De tele vannak problémákkal mind anyagilag, mind kapcsolatilag. Folyton olyan megjegyzései voltak, hogy de jó a macskának, hogy megint terhes, meg jaj, biztos én előbb leszek terhes mint ő.
Mindketten 30 évesek vagyunk.
Rettentő feszültség volt eddig bennem, hogy mit teszek vele, ha tényleg előbb lesz gyerekem, mint neki, hiszen "övé az elsőbbség", legalábbis ő így érzi, és rám is kisugározza.
A vége az a történetnek, hogy most rákérdeztem a baba-témára, és kibújt a szög a zsákból: fél az egésztől, nem biztos sem magában, sem a kapcsolatban, se semmiben... Ezért dokihoz sem megy, minek... Meg valószínűleg ez úgyis pszichés és kapcsolati a probléma.
De ehhez másfél óra őszinte beszélgetés kellett. Nem tudom, hogy valaha volt-e ilyen őszinte magához ebben a dologban-de itt volt az ideje.
Én pedig elmondtam neki, hogy nagyon elszánt vagyok, mindenképpen szeretnék gyereket,és rajta vagyunk témán. Azt is elmondtam, hogy meddőségi kp.-ba járunk, tehát nem egyszerű az ügy nekünk sem. (kis felcsillanó fény a szeme sarkában...)

És most jó a kapcsolatunk, és azt hiszem, nem kell attól félnem, hogy féltékeny meg irigy lesz. Mert legutóbb majd' megpukkadt, és ezt nem átallotta velem és a környezetével is éreztetni.

Két dolog van, amit utálok: mások irigységét, és mások elé "tolakodni". Azt hiszem, most elejét vehettem az ilyen helyzeteknek.
Megértettem vele, hogy szorítok nekik, és hogy sok múlik rajta meg a hozzáállásán. És most azt is tudja, hogy próbálkozunk, tud erre is készülni belül.

Pirus, ez a versenyhelyzet nagyon buta dolog. Én ezt a másik sógornőmmel szerencsére nem éltem meg, de emez folyton ezen agyal. Már többször kiborított a gondolkodásával és megjegyzéseivel. Ez a lelki masszázs remélem, lenyugtatta.
kisegér
 
 


Sziasztok!
Elég rég írtam nektek, de most jutottam Internet közelébe.Már 10 hetesek vagyunk, eddig minden rendben zajlik.Most következik a fogászat, EKG, vércsoport meghatározás aztán 2 hét múlva uh.Már nagyon várom.Hányás, hányinger,gyomorégés,folyás,minden van amit a nagykönyv megír, de megéri, hiszen ez volt a vágyunk.Boldogok vagyunk.
Napsugi
napsugárka
 
 


Napsugár, ez nagyon jó! GRATULÁLOK!!! Nagyon sok boldogságot a terhességhez és a többihez!
kisegér
 
 


Sziasztok!
NAPSUGI!!! NAGY GRATULA! Sok boldogságot! Bíztatok mindenkit, hogy írja meg, ha sikert ért el, mert nekem legalábbis sokat jelent, és gondolom itt sokaknak.
Kisegér! A sógornőm tényleg babás. Április elsején felhívott bejelenteni. Végigbőgtem a hétvégét, de még mindig szar. Örülök, hogy babás, és mi leszünk a keresztszülők, ez is jó, csak annyira szeretnék már én is egy picurt, de sok bennem a kétely az iránt, hogy valaha is összejön, és ijesztő belegondolni.
Pirus! Hol vagy? Mi volt hétfőn?
Gondolom mindenki élvezi a napsütést, szép napot!
Vera

Kép
Kép
verona
 
 


Vera, ne aggódj, meglesz az a kis bébi nektek is, de előbb a doki rendbe hoz téged. Lehet, hogy még néhány hónap fog eseménytelenül eltelni, de addig rendeződsz belülről. Aztán már valódi esélyekkel indulhattok. Neked ugye egy picit diétáznod is kell, meg a metforminnak is hatnia kell. Apropó, nem emlékszem, te már elkezdted szedni? Most mi van ezzel?

Nekem ez az ötödik hónapom, hogy szedem, és csak a második, amikor teljes mértékben normálisan zajlik a ciklus- megérzem a repedést, és a cicim is elkezd fájni utána. Állítólag ilyen a normális ciklus normális embereknél, csak én abnormális módon, 30 évesen tapasztalom először... De legalább megtapasztalom. Már ez is öröm.
kisegér
 
 


Nóri, merre vagy? Hajdú K.-t sikerült felhajtani? NAgyon szoítok, hogy bejuss hozzá!
kisegér
 
 


Sziasztok Lányok!

Napsugi, gratulálok!Kép

Vera, ne gondolj most negatív dolgokra, a gyógyszerek mellett szükség van a pozitív hozzáállásra is! Merjél reménykedni, sőt! A remény kötelező!

Szóval hétfőn voltam Kovács dokinál. Szerencsére a hormon eredmények is készen lettek, csak a tesztoszteront lefelejtették, így azt ott a Kaáliban levették.
Sajnos most, ebben a ciklusban, stimuláció nélkül nem volt érett tüsző, csak több apró mindkét petefészekben. Szerencsére mindkettőben 8-nál kevesebb volt. Így megbeszéltük Kovács dokival, hogy UH követés mellett mindenképpen kell stimulálni a következő hónapban. Azt javasolta, hogy a clostival kezdjük, majd a megfelelő időben kapok repesztő szurit. Ha nem hoz eredményt 3 cikluson keresztül, akkor kapom a metformint. A labor eredmények kifejezetten jók lettek, a prolaktinom lement, a progim alacsony volt (2,4 nmol), de ez a doki szerint normális a 4. napon, az LH-FSH arány még mindig fordított, de már csak 1:1,5 arányban.Kép
Szóval én most nagyon bizakodó vagyok, még akkor is, ha a mostani ciklusban minden bizonnyal nem lesz peteérés. Ha a 35. napig nem jön meg, megyek gyógyszerért a dokihoz és utána indul a clostis ciklus.

Egérke, én még soha nem éreztem, milyen a repedés. Nem figyelek eléggé? Bár nekem sem sok spontán peteérésem volt eddig. Alapjáraton nagyon rendszertelen a ciklusom 45-60 nap között van.

Nóri, miből PhD-zel? Sok sikert hozzá!

Mindenkinek megy a drukk a babáért!

Jó éjt!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Szia Pirus!

De jó, hogy ilyen optimista vagy! Az eredmények is biztatóak. Ha most nekiálltok stimulálni, biztos hamar sikerül a kistesó! Nem értem, miért a ciklus elején nézték a progi szintet...

Én sajnos érzékeny is vagyok meg állandóan figyelem is magam, ami részben annak is betudható, hogy meg kell éreznem időben a cukorszint csökkenését. Szóval emiatt érezhetem én az ovulációt. Szurkálás, nyomás, pici görcs, cici puffadás társul hozzá, meg óriási kedv a szexhez. Valamint van az a bizonyos átlátszó, bőséges folyás, amit Nóri Technokolnak nevez. (bocsánat) Szóval én eddig megéreztem azt a kevés ovulációt, ami volt életemben :-).
kisegér
 
 


Jó reggelt lányok!
Azért jó olvasni benneteket, mert összeszedi magát tőle az ember lánya.
Pirus! Jó látni, hogy ilyen bizakodó vagy. Igyekszem én is.
Kisegér! Én lassan két hete szedem az Adimetet, de még csak tegnap jött meg, ugyanis a barnázás most 11 napig tartott, és én már az elején elkezdtem a gyógyszert. Lehet, hogy nem kellett volna. Ez az egyre jobban elhúzódó menszeszt megelőző barnázás is bosszant. Van ötletetek? Majd megkérdezem doktorbácsit is. Kb. április 29. körül kell mennem hozzá.
Egyébként az Adimet már most érzem, hogy sokat fog segíteni, mert csökken az étvágyam, és így a súlyom is. Nagyon sokat segítettek a tanácsaitok, örök hála!!!
Vera

Kép
Kép
verona
 
 


Sziasztok!
Adimet ügyben van egy kis gondom.
18 napja szedem, és 18 napja vérzek. Kovács doki szabin, most mit csináljak??? Hagyjam abba?
Vera

Kép
Kép
verona
 
 


Vera, próbálj beszélni másik dokival, kérd hogy adjanak át annak, aki őt helyettesíti! Meg kellene hogy uh-zzanak. Nem hiszem hogy Adimet okozza, hiszen az közvetetten nem hat a ciklusra. Valami más gubanc van, véletlen egybeesés lehet.
snori
 
 


Vera,
Sikerült felhívnod a Kaálit? Mit mondtak?
kisegér
 
 


Ma reggel hívtam őket, akivel beszélni tudnék műtőben van, fél 11 körül kell újra telefonálnom. Mert ugye ezt a gyógyszert állítólag csak ketten alkalmazzák, és Kovács szabin van.
Szerintetek olyan nem lehet, hogy a sok hülye tüsző most mind megérett??? És ezért tart ilyen sokáig? Három hónapig nem volt semmi, utána csak gyógyszerrel, most meg ez... Naív vagyok, ha még mindig pozitívan állok hozzá? Mi vérezhet még ott???
Vera

Kép
Kép
verona
 
 


Szia Vera, nem tudom, honnan jön az a vérzés. Nagyon fura lenne, ha a gyógyszer okozná, alapvetően az egy anyagcsere gyógyszer, ami leginkább a rendszeresebb menzeszt is segíti a pco-soknál. Nem valószínű, hogy rá lehet fogni a gyógyszerre.

Addig zargasd a Kaálit, amíg megnyugtató választ nem adnak. Ha kell, keressék meg valamelyik kompetens orvost ők maguk.
kisegér
 
 


Sziasztok!
Tegnap nem lehetett felmenni a Babanetre.
Szóval Kovács doktornővel tudtam beszélni, és ő megnyugtatott, hogy az lenne gond, ha erősen véreznék, és ő így nem szólna bele a kollégája dolgába, mert nem valószínű, hogy nagy a baj, jövő héten meg úgyis megyek Kovács dokihoz. Engem megnyugtatott, aranyos volt. Igazatok van, csak annyi az egybeesés, hogy a gyógyszert a mensi első napjától kell szedni. Ez valószínűleg Adimet nélkül is előfordult volna. Másrészt több mint egy hónapja diétázok, és a szervezetem valahogy reagálhat rá, talán a vérzéssel.
Nem lehet, hogy a nagyon alacsony progeszteron okoz ilyen tüneteket???
Köszi az aggódást.
Vera

Kép
Kép
verona
 
 


Hát, Vera, nagyon nehéz megmondani, mi okozhatja. Nekem még elképzelésem sincs.
Közben egy hasonló eset ugrott be nekem: egyszer nagyon felborult a cukor-anyagcserém, hol 15mmol/l volt, hol meg 2mmol/l, naponta többször. Kb. 20 napig rózsaszínű meg barna dolgaim voltak. Végül eljutottam a dokihoz, aki azzal kezdte, hogy vajon rendesen figyelem-e a cukraimat. Rendbehoztam a cukromat, és 5 nap múlva elállt a vérzés. De lehet, hogy ez csak véletlen egybeesés volt, ezt már sosem tudjuk meg.
Viszont az is igaz, hogy az anyagcsere megváltozása sokféle tünetet válthat ki...
Ez az egy tapasztalatom van, de alapvetően semmit nem tudok a hosszan tartó vérzésekről.
Ha nagyon átnéznének, lehet, hogy megtalálnák a baj igazi forrását.
Egyél vitaminokat, talán segíthet. Meg talán próbálj meg rendszeresen, 3-4 óránként enni egy keveset jó pár napig, mindig ugyanabban az időpontban. Nem azt mondom, hogy ez tuti segíteni fog, de nem is árthat, főleg, ha esetlegesen anyagcsere-probléma van a háttérben.
Csak pecsételgetsz, vagy mi történik? Ha igazi vérzés, tényleg utána kéne járni.
kisegér
 
 


A pecsételénél egy picivel több, de tényleg nem sok, és már nem is piros, hanem barna. De ma már 20. napja, hogy bár változó minőségben és mennyiségben, de valami jön. Kipróbálom amit írtál a rendes kajázásról, mert bár odafigyelek, hogy mit eszek, de a rendszerességgel még gondjaim vannak. Köszi!
Vera

Kép
Kép
verona
 
 


Elnézést, hogy ez az info csak most jutott eszembe, és eddig ennek ellentmondóan szóltam hozzá.
Nekem aztán igazán illett volna tudnom, hogy az anyagcsere bezavarhat a vérzésbe, nem egyszer mondták is, csak az már annyira régen, kb. 8-10 éve volt, amikor még egy másik orvoshoz jártam. Azóta nem került szóba a dolog, és el is feledkeztem róla. Egyébként a Szabolcs u.-ban történt mindez, ott hozták összefüggésbe a hosszú vérzést az anyacsere megváltozásával, sőt, a rendszertelen vérzést is a cukorral indokolták. Abban a kórházban kimondottan diabéteszesekkel foglalkoznak, úgyhogy ott van már ebben tapasztalat.
Talán a Kaálisok nem annyit foglalkoznak ezzel, és lehet, hogy más véleményen vannak, vagy nem ismernek ilyen összefüggést.
Ettől még mindenképpen járj utána, mert lehet, hogy máshonnan jön a baj. És nem is vagy cukros.
kisegér
 
 


Képzeljétek, 40-es lett a progim!!! Ez nagyon jó, ugye?
Várjak még, vagy teszteljek? ma vagyok kb. a 30. napon, 15. napon volt a repedés.
kisegér
 
 


Sziasztok Lányok!

Vera, sajnos nem tudok segíteni a problémádban, de drukkolok, hogy mihamarabb megoldódjon. Egyébként nekem nagyon rendszertelen alapjáraton a ciklusom, még fiatalabb koromban volt olyan, hogy 3 hónapig semmi, utána vagy 3 hétig barnáztam. És ugyanez volt akkor is, amikor a nem megfelelő fogigátlót szedtem.
Remélem Kovács doki is megnyugtat és megtaláljátok a vérzés okát.

Kisegér, nagyon szuper a progi szinted!Kép Én a medi-lab tesztet ajánlom, az a beágyazódás utáni 10. napon már kimutatja a terhességet. Szerintem tesztelj!!!!Kép

Képzeljétek, ugye nekem a 10. napon nem volt növekedésnek indult tüszőm, de Kovács doki mondta, hogy azért próbálkozzunk. Most nagyon figyeltem a testem működését és szerdán éreztem, hogy van egy komolyabb folyásom és a petefészkem is picit szúrt, görcsölt, így Apával gyorsan akcióztunk.Kép Nem fűzök hozzá nagy reményeket, de hátha...
Amúgy most vagyok a 21.napon, ha április 30-ig nem jön meg, akkor mennem kell a Kaáliba és a doki ad gyógyszert, ami meghozza, de előtte még vérvételes teszt is lesz. Ha nincs baba, akkor a 3. napon elkezdem megint a clostyt.

Nóri, nálatok mi újság? Esküvő? Lombik? Gyere és mesélj!

Szép napot!
Pirus
pirus
 
 


KISEGÉR! EZT CSAK ÍGY??? 30. NAP??? KIBÍROD, HOGY NEM TESZTELSZ???? ÉN BIZTOS NEM BÍRNÁM KI. KÉRDEZHETEK? Amit a progival kapcsolatban írtál azt jelenti, hogy alacsony a progeszteronod, kapsz valamit rá, és azt mindig mérik??? Bocs, ha hülye kérdés, de erről még semmit nem tudok, és nagy valószínűséggel alacsony a progeszteronom.
Én biztos tesztelnék.
Vera

Kép
Kép
verona
 
 


Egerem, vegyél holnapra egy Medilab csíkot, kérlek. Kép Jók a jelek.
snori
 
 


Sziasztok, negatív a teszt, de nem szomorkodom.

Azért is bírtam ki eddig, mert annyira de annyira nem éreztem semmit, hogy 100% biztos voltam benne. Nem törtem le, igaz, ma reggel a progi szint hallatán azért reménykedtem egy kicsit. Döbbenet, milyen magas, egyszerűen nem hiszem el. Nem is értem. Normális ez terhesség nélkül?

Amúgy Lily-t vettem, az már egyszer kimutatta elég hamar, esti időpontban, viszonylag híg pisiből. És csak 600 ft. Rossmannban lehet kapni.

Azért sem vagyok letörve, mert képzeljétek, tegnap TALÁLTAM EGY SZUPER ÁLLÁST!!! Már 10 nap múlva megyek is Berlinbe egy képzésre 8 napra. Rögtön az interjú után közölték, hogy fel vagyok véve. Itt van 20 percre tőlünk, egy gyönyörű irodaházban. És annyit használom a franciámat, amennyit akarom, sőt, kell is. És szuper a fizetés... Most egy kicsit mámoros vagyok az örömtől, és még azon is elgondolkoztam a nagy mámorban, hogy vajon nem lenne-e érdemes 1-2 hónapra felfüggeszteni a babázást, amíg megmelegszem az új helyen 9 hónap munkanélküliség után. De 1-2 hónap kevés ahhoz, hogy érdemi legyen, annál többet nem szívesen várok. Még fél év is kevés lenne ahhoz, hogy esetleg később visszavegyenek... Viszont, ha valamikor sikerül a baba, akkor 9 hónapig nem dolgozhatok- kötelezően-, aztán otthon leszek kb. egy évig a gyerekkel. Addigra már elkezdhetek angolt tanítani. Szóval tök mindegy, mit csinálok.
Azért jó lenne egy kicsit ott megmelegedni...

Másfelől pedig 30 éves vagyok, és 2 gyereket szeretnék még szülni... lehetőleg NEM gyorsan egymás után... És nem egyszerű összehozni még egy terhességet sem, nemhogy kettőt...

Mitévő legyek? Tudom, még ezt a döntést ráérek meghozni, már ha elkezdtem dolgozni, de már most foglalkoztat, hiszen közel van a dolog, 2 hét múlva kezdek is.

Vera, mi van a vérzéssel? A progira nem kaptam semmit, ennek ellenére ilyen jó magas. Ha szednék rá vmit, nem mérhetnék, mert nem lenne értelme az eredményt kiértékelni. Sőt, ha a ciklus első felében kapsz vmi gyogyit, akkor sem érdemes a progit nézni, mert megint csak bezavar és értékelhetetlenné teszi.

Nóri, annyira örülök, hogy jöttél, nem is tudom, mit mondjak... Szeretném, ha maradnál.
Hogy haladsz a doktoriddal?
kisegér
 
 


Egérke, gratulálok az állásodhoz! Nem értékeled úgy ezt, hogy ezt valahonnan gördítették az utadba? Nem szoktak csak úgy, hip-hop interjúztatás után rögtön felvenni valakit! Szerintem ez nagyon is úgy fog működni, hogy beleveted magad a munkába, és nem fogsz gondolni a babára. Én legalábbis nagyon remélem. És akkor ez meg csak úgy, ahogy kell, szépen "becsúszik". Ha fél év múlva, akkor fél év múlva. 30 éves vagy, nem 40, és meggyőződésem, ilyet nem szabad kihagyni, hiába nőnek és anyának születtél, az ember önértékeléséhez kell, hogy értékes munkát is végezzen, bizonyíthasson, ha már ennyit tanult. Kérlek ne gondolkodj ennyit, vesd bele magad, legyél sikeres és érezd jól magad!

Egyébként az volt az első gondolatom, mikor legördítettem a neved után topikot ("megnézem, mit írt Egérke"), hogy tuti du-i pisiből teszteltél elsőre... ez már jellemző Kép

Doktori? Hát az egy hat éves folyamat, mit alkossak 2 hét alatt? Kép
snori
 
 


Nóri,
Az az egy jut eszembe arról a bizonyos "valahonnanról", hogy én tavaly pont akkor lettem babás, amikor már elkezdtem az átmosáson és inszemen gondolkodni, sőt, már az orvossal is beszéltem róla.
Most is hátráltatva leszek ebben.
Megint kaptunk egy kis esélyt a természetes fogantatásra. Ezt akarja az egérke, úgy tűnik... :-) remélem.

A teszteléssel mindig úgy vagyok, hogy ha már a kezemben van a teszt, akkor nem bírom ki reggelig. A megvételben még tudom magam tartóztatni többnyire, kivéve az utolsó esetet... :-))
Most veszem észre, meg is jött... Hálistennek, már olyan ronda volt a bőröm, hogy a púder sem segített. Holnapra szebb lesz. :-))

A doktoriról nem tudok semmit, hogy hogyan zajlik.

Pirus, remélem, jól érezted azt a repedést! Jó lenne, ha már beköltöztettétek volna a picurt!
kisegér
 
 


Egérke! Jól alakulnak a dolgaid, így nem leszel görcsös, egérkének is jobb lesz így. Egy sikeres, magabiztos mamira van szüksége.
Nekem is jót tesz most az építkezés meg az iskola. Mondhatom, hogy az Adimet csak kiegészítő terápia. (Remélem.)
Különben a tanácsaid bejöttek. Nem tudom, hogy a Magne B6 és a rendes kajázás hathat-e három nap alatt, de a mensi szombaton elmúlt.
Sok sikert az új melóhoz!!!
Vera

Kép
Kép
verona
 
 


Örülök, hogy elmúlt végre! Én sem tudom, mi segíthetett. Minden esetre az adimet+ megváltoztatott étrend együtt már lehet, hogy sok volt neked. Ezentúl is egyél rendszeresen. Egyébként azok a kismamák is csinálnak olyan diétát, mint a cukrosok, akiknek emelkedett cukruk van, és nem kell még inzulint kapniuk. Nagyon bevált dolog, rendbe teszi az anyagcserét.

Én már nagyon izgulok az utazás miatt. Pont tegnap jöttem rá, hogy le is fogunk maradni a repedésről, és kishíján el is sírtam magam... De sebaj, ha ott leszek, annyira le leszek kötve, hogy még hálás is leszek a sorsnak, hogy nem kell ezzel is foglalkoznom. (???biztos?)
kisegér
 
 


Lányok, teljesen elszomorodtam. Olyan szerződést kell kötni, hogy 3 hónapig nem mondhatok fel, különben vissza kell fizetni az utazás költségeit a cégnek. Ez logikus, de akkor most tényleg szüneteltetnem kell a babázást legalább 2 hónapra... Mintha nem kellett volna éppen eleget kényszer-várakozással töltenem az időt. Jót sírtam
kisegér
 
 


Egérkém!

Mennyi az utazási költség?
Ez a hónap kiesik... utána pedig kérlek ne védekezzetek. Úgyis "csak" 20 %, hogy összejön a baba, ciklusonként. Ha meg összejön... figyelj, emberek vagyunk. Akkor úgy jön a helyzet, ahogy jön, akkor majd tudni fogod, mit csinálj, akár bemehetsz a cég igazgatójához is személyes beszélgetést kérve, és elmesélheted, mi a baba története, és valamilyen méltányos megoldásban megegyeztek. Én hiszek benne hogy szép szóval mindent el lehet érni, és jó érzésű emberek vannak a világon! Kép
Ne légy ilyen görcsös, ne szomorkodj, hiszen most kaptál remek állást, mehetsz külföldre, dolgozhatsz, és előbb-utóbb babás is leszel. NE FIGYELJ ODA. Nekem az az érzésem, az élet neked a legjobb tanítómester... és végül el fogod érni azt az "áldott" állapotot, amiről beszéltünk... és tudod, mit értek ezalatt, hogyan jó is azt elérni! Kép
Belegondoltál, hogy igen rövid idő alatt eljutottál ide, hogy működő ciklusaid vannak, normalizálódó hormonműködésed, kész vagy a teherbe esésre plusz munkád is van?! Nézz néha visszafelé is, és sírás helyett örülj...

Velem semmi különös, szurkál a petefészkem, eszerint a Gonal pent mégsem kezelem olyan bénán... és már csak 3 nap... Kép
s_norka
 
 


Sziasztok Lányok!

Segítsetek legyetek szívesek! Ti hova jártok inszemre (SNóriról tudom, hogy a Kaáliban, az ottani topikon is fogsz találkozni a kérdésemmel), hogyan zajlik a kezelés, a gyogyik kb. mennyibe kerülnek, a z inszemért magáért kell- e fizetni, és ha igen, mennyibe kerül.
Mi a Dévai Dokihoz járunk, jelenleg a 3.hónapot kezdjük az ovuláció indukcióval.Jövő hónaptól jön az inszem. Teljesen meg vagyunk vele elégedve, csak nagyon drága, ami miatt arra gondoltam, hogy megkérdezlek Titeket is a tapasztalaitokról, hogy megtudjam , máshol hogyan zajlik.
Köszönöm!
lkt
 
 


Nóri, köszönöm a megnyugtató szavakat.
Én is arra jutottam, hogy a június már mehet aktívan, nemcsak amiatt, amit Te is leírtál az esélyekről, hanem azért is, mert maga a kórházba menés nem jelent felmondást, tehát akkor is csak betegállományban leszek pár hónapig. Ha meg minden rendben, akkor járhatok dolgozni a 12. hét után, de Baranyi tudta nélkül.
Én hálás vagyok a sorsnak, amiért eddig viszonylag könnyen mentek a dolgaim mind baba-ügyben, mind a munkával (meg a férjemmel).
A sírás azért kerülget, mert mostanra nagyon felerősödött bennem a vágy a baba iránt, és ezt nehéz legyűrni.

Semmi baj azzal a tollal, még az sem probléma, ha egy picit nedves marad utána a bőröd. Amennyi kell, az bemegy.

Timi, én még csak tervezem az inszemet, és állítólag így fog kinézni: 3. naptól Closty, aztán 1-2 szuri (Gonal vagy ilyesmi). Megfelelő időben és tüszőméretnél beadnak Choragont vagy más tüszőrepesztő szurit, és másnap reggel megcsinálják az inszemet. A férjed friss spermát ad, ott helyben.
Arra törekednek, hogy kb. 2-2 tüsző érlelődjön mindkét oldalon, így több esély van a terhességre.
Arra kell vigyázni, hogy a 14. napnál hamarabb ne tesztelj, mert pl. a Choragonban van Hcg hormon, ami ál-pozitivitást eredményez a tesztnél.
A Kaáliban 30e az eljárás+ max.10e a gyógyszerek.

Elvileg az állami intézményekben, mint pl. a Szabolcs u. meddőségi kp., vagy a János kh.-ban lévő BMC ingyenesek. Viszont ezeken a helyeken elvárják a hálapénzt. Valaki mondta, hogy akár 15 ezret is elkérhet az orvos az akcióért.
Viszont ha szereted a dokidat és megbízol benne, megéri nála maradni. Nem mindenki jó szakember, és azért egy ilyen kérdésben érdemes a minőséget választani, még ha sok pénzbe is kerül.
kisegér
 
 


Nem tudom a költségeket, a cég fizeti.
kisegér
 
 


Sziasztok!
Tegnap voltunk a Kaáliban. Elvileg a 17. napon vagyok, és volt egy 13 mm-es tüszőm. Doki szerint tök jó, hogy van működésem, és jövő hétfőn megint megnézi, persze én már tudom, hogy ez hétfőn is 13 lesz, de kíváncsi vagyok mit fog mondani rá. Szerinte egyelőre elég az Adimet. Magamhoz képest elég türelmes vagyok. Eddig mindig az volt a gond, hogy egy idő után nem növekedtek a tüszők, még hormonnal sem.
Pirus!!! Bírod 30-ig??? Nem volt még teszt?
Kisegér! Három hónap az eddigiekhez képest már olyan kevés idő, és le is fogod foglalni magad. Fogd fel úgy, hogy ez a fogantatás előtti kötelező „pihenés”!!!
Nóri! Szép időtök lesz!!! Olyan legyen a holnapi nap, amilyennek szeretnéd!!!
Vera

Kép
Kép
verona
 
 


Sziasztok!

Egérke, ne szomorkodjál, meglátod, akkor jön majd a baba, amikor a legkevesebbet fogsz rá gondolni. Amúgy nem értem miért ne tarthatnád titokban, ha esetleg a 3 hónapban jönne össze. Vagy mindenképpen veszélyeztetett terhes lennél? Én 3 éve, április közepén kezdtem az új munkahelyemen, május elején összehoztuk Zsombit és a 12. hét után elmondtam. Az igazgató nem fogadta kitörő lelkesedéssel, sőt összevissza kombinált, hogy pl. én már akkor terhes voltam, amikor elkezdtem a munkát, persze ez nem igaz, hiszen az utcsó mensim ápr.26-án volt. Mindegy, szóval a közvetlen munkatársaim mind nagyon rendesek voltak, csak ez a bunkó szemétkedett, így a 7. hónap elején ott is hagytam az egészet és táppénzre mentem és pihiztemKép
Szóval nagyon drukkolok az új munkádhoz, az új kihívásokhoz! Bízom benne, ha sikerül a baba, kedvesen és normálisan állnak majd Hozzád.

Vera! Szuper! A 13 mm jónak számít szerintem, főleg ha csak az Adimet-et szeded. Remélem hétfőn még nagyobb lesz. Még closty-val sem növekedtek eddig a tüszőid?

Nóri, nagyon sok sikert a holnaphoz!Kép

Én ma vagyok a 28. napon, még semmi, de ez nálam pontosan semmit nem jelent, ismerve a ciklusaimat. A 17. napon akcióztunk, eddig még nem mertem tesztelni. Pedig van itthon még 1 teszt, ami őszről maradt, de nagyon félek a csalódástól. Szerintetek mikor lenne érdemes tesztelnem? Amúgy mérem reggelente a hőmet, és 37,1 körül van, elvileg csak akkor megy le, ha megjön?

Szép napot Mindenkinek!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Volt már 13 mm-esem, sőt csak az volt. Ennél nagyobbra még csak egyszer nőtt egy darab, akkor is 650 egység Puregontól, ezért vagyok kíváncsi a hétfőre.
Pirus! Hány naposak a ciklusaid? Érzel valamit?
A hétvégén nem akarsz egyet tesztelni? Jó lenne hétfő reggel valami jó hírrel kezdeni a melót!!!
Vera

Kép
Kép
verona
 
 


Sziasztok.

Köszönöm szépen a jókvánságokat, az időjárás úgy tűnik nekem kedvez Kép Egérke neked külön is köszönöm.

Mindig van miért izgulni, itthon már nagyjából rendben vannak a dolgok és minden kész, még takarítani kell kicsit. De most a lombik miatt is fő a fejem. Túlreagáltam a szurikat (ennyit a Penről, hogy hatástalan), ma voltam UH-n, 8.napon vagyok. 12-13 mm-s a legtöbb, de szám szerint 20-an vannak legalább. Ez nagyon sok. Adagolni muszáj, nehogy leálljanak, így vasárnap is megyek UH-ra, de félő hogy nagyon sok megnő, és lesz egy kis hiperstimum leszívás után. Mindegy, ez van. Az endo mérete nálam még nagyon kicsi, 5,5 mm, ez azt jelzi, hogy a folyamat elején tartok. Ma éreztem úgy először istenigazából a fészkeimet, hát mi lesz itt pár nap múlva... kb. szerdán esedékes a leszívás.

Vera, most Adimet mellett azért másképp viselkedhet a szervezeted, bízzál, jó? Pirus, várom az eredményt! Mostanában körülöttem babaeső van, a héten két Krizsás is +-at tesztelt (igaz, lombikosok).
s_norka
 
 


Sziasztok!

Nóri, olvastam a Kaális topikban, hogy milyen szuperül sikerült az esküvő. Nagyon nagy gratula és sok boldogságot kívánok Nektek!Kép

Hú, már most szerdán mész? Juj, nagyon izgulok és persze drukkolok, hogy minden a legnagyobb rendben menjen. Mit jelent pontosan ez a 20 tüsző? Nekem nagyon soknak hangzik.

Nálam még mindig semmi, ma vagyok a 30. napon. Ha keddig nem jelentkezik a rém, tesztelekKép A clostis hónapban is a 32. napra jött meg, szóval lehet, hogy most csak hosszabb a ciklus. Bár az utóbbi napokban többször is volt hányingerem.Kép

Fogalmam sincs hogyan bírom ki keddig, de előbb nincs sok értelme a tesztnek.

Sziasztok!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Pirus!
Mi újság?

Kép
Kép
verona
 
 


Sziasztok!

Rég nem jártam erre.BOCSI.
Sajnos időközben meghalt a nagymamám, ezért nem is jelentkeztem.
Kisegér, gratulálok az munkádhoz legyél nagyon sikeres.A baba meg sity-suty ott lesz a pocakodban.

Snorikám, közeleg az időpont.Hogy állsz?Halkan azért súgd meg, hogy mikor szorítsunk érted.Eskem-beskemmel minden rendben?

Andi71 mi van veled???????Jelentkezz légyszi.

Lkt, én a Forgács Intézetbe járok, ott 40e az inszem+gyógyszerek ez változó.Nálam 35e a gyógyszer.

Nekem hétvégén volt a peteérésem ha minden igaz, elmentünk a párommal Debrecenbe.Hoki rajongó a lelkem és egy kicsit romantikáztunk is.
Remélem lesz eredménye!KépKép
martibaba
 
 


Sziasztok!

Sajnos negatív lett a vértesztKép Kovács doki azt mondta annyira alacsony a progim, hogy valszeg nem is volt peteérésem.Kép Sajnos nagyon úgy néz ki, hogy spontán nem fog ez nekünk menni, kár is próbálkozni. A második csíkot ezek szerint a képzeletem szülte. Ma vagyok a 34. napon és utálom, hogy ilyenek a ciklusaim, ha nem jön meg, akkor sem reménykedhetem. Legközelebb üssetek le, ha a 35. nap előtt tesztelnék.Kép Azt mondta a doki, hogy várjunk a 40. napig, ha nem jön meg, meghozza gyógyszeresen és újra clostizunk. Na, hogy azért jó hír is legyen, kész vannak a klinikás laborok is. A clostis hónapban a 20. 22. 24. napokon 8,4 22,3 22,5 volt a progim. Kovács dr szerint az első kicsit alacsony, de a másik kettő nagyon jó, vagyis reménykeltőKép Valószínűleg akkor volt peteérés. Így most minden bizodalmam abban van, hogy a closti meghozza a várt hatást. Csak azt nem beszéltük meg, hogy mikor menjek UH-ra. Szerintetek? A 3.-7. nap kell szednem a clostit, kérjek időpontot majd a 10. napra? Vagy inkább a 13. -ra? A fenti eredmén yazt jelenti, hogy kb. a 21. napon volt a peteérés? Lehet, hogy legközelebb is akkor lesz? A másik, hogy akkor 2x1 clostit szedtem, amit még a nődokim írt fel, most Kovács doki 1x1 írt fel. Az is elég lesz? RemélemKép

Nóri, mi volt tegnap? Milyenek voltak a tüszők?

Sziasztok!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Pirus, neked be fog jönni a Closty, látod, volt pé, meghozzá szerintem a 18-19.napon, mert a 20.napon már elkezdett emelkedni a progi. (Kell 2-3 nap, mire felmegy)
Márti, sajnálom a nagymamádat. De neked is van pé-d! Mindent bele!

Most babonából nem írok semmit, kora du. megírom, hogy mi van. Addig is, szószaporítás helyett nézzétek meg a képeket Kép :
www.saripeter.atw.hu/eskuvo
s_norka
 
 


Sziasztok!

Nóri, nagyon szép pár vagytok!Kép Mégegyszer gratula, nagyon sok boldogságot és jópár lurkót kívánok!
Amúgy kalózkodtam a Kaális topikban, mert oda többször írszKép és olvastam mi a helyzet, csendben imádkozom a kismaszatkákért! Gyere majd, és mesélj!
Úgy örülök, hogy Te is pozitívan látod a helyzetemetKép Már csak azért drukkoljunk, hogy megjöjjön. Ma vagyok a 35. napon és még mindig semmi jele, hogy meg akarna jönniKép Szerinted hanyadik napra menjek majd UH-zni?

Szép napot!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Jelentem a kismaszatkák beindultak... holnap telefon, mikor kapom vissza őket. Ki kéne bírniuk vasárnapig, olyan jó lenne, mert akkor már nagyobbak az esélyek is! Kép

Pirus, hát lehet hogy most meg kell hozni a mensit, de most bízzál Kovácsban. Szerintem a 12.nap táján menj el első UH-ra. Most szeded az Adimetet? megtekeredtem, annyi mindenki szedi.
s_norka
 
 


Nóri, ez szuper hír!!!!!Kép Jaj, nagyon drukkolok, hogy vasárnap végre az Őket megillető helyre kerüljenek és 9 hónapon keresztül növögessenek szép nagyra! A visszaültetés után kb. mikor lehet tesztelni?

Akkor még várok szerdáig és feliratom a gyógyszert. Már februárban is 45 napos volt a ciklusom. Most egy kicsit olvasgattam a Rendelő rovatban, hogy miket írnak az orvosok a clostyról. Most nem szedek Adimetet, 3 ciklusnyi esélyt adott Kovács doki a clostynak, utána átjárhatósági és katonavizsgálat lesz, meg újabb hormonvizsgálat, gondolom. Az eredményektől függően dől el merre tovább. De én nagyon bízom a clostybanKép

Szép hétvégét!
Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Nóri!

Nagyon izgulok Értetek! Mikor kapod vissza a Maszatkákat?

Én holnap már a 38. napot kezdem, fel is hívom a Kaálit, kérek gyógyszert a dokitól, semmi értelme tovább várniKép Legalább annál előbb elkezdhetem a clostyt.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 


Pirus, lódíts 41 napot Kép és akkor mehetsz is a megváltó gyogyiért.

Hát jelentem, a törpikéim eddig nagyon ügyesnek bizonyultak. Ma elérték a 12-16 sejtes szedercsíra állapotot, ami szuper, és holnapra reméhetőleg a blaszto állapotot. Nagyon imádkozom, hogy ne legyen semmi baj holnapig. Ha minden oké, holnap 10-kor kapom vissza őket, 5 naposan már azért nagyobb az esély a megtapadásra Kép
s_norka
 
 


Nóri, sokat gondolok Rátok! Remélem minden rendben fog menni és mindkét lurkó beköltözik a pocakodba!Kép

Ma felhívom Őket, lesz, ami lesz, szerdától amúgy sem tudok elmenni a receptért, max. jövő héten.

Vera, Egérke Veletek mi van?

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429
 
 
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?