Néhány hsz-m már elég réginek tűnik, csak már én is állandóan lementem, mivel megírom és aztán nem tudom elküldeni...
Tőlem költözhetünk!
Cas
Eleinte nekem is kényelmetlen volt az ülve szopiztatás, de aztán rátaláltam a kanapé karfájára és az nagyon sokat segít! Meg párna a karom alatt.
Cumi, ha már éhes, akkor nekünk is szokott jó nagyokat repülni, de nem is csoda!
Mire jöttél rá? Miért nem fog megszűnni a baj?
Laga
Én csak irigykedek (mexicói kaja)!
Myra
Ha lenne ilyenre lehetőség isten bizony benne lennék, de kicsit önző módon a jobbamat adnám, akkor megszűnne a fájdalom is (bár már nem állandó).
Furcsa volt tényleg úgy olvasni, hogy én nem tudom mit írt Hmmc, Te pedig válaszoltál (pelus ügy).
Mi is szinte egyedül sétálunk (hétfő, szerda 100%), tényleg nem valami jó. Bár én a kutyát szoktam vinni és az elég figyelmet követel. Ezért kicsit rossz itt a hegyen lakni, ill. akkor tök tuti lenne, ha lenne autóm és csatlakozhatnék bárkihez. De innen lejutni? Sajnáljatok én a hegy rabja vagyok!
Engem érdekelne a kis film! Szeretném kölcsön kérni.
Mucus
Ez komoly? Mármint ici-pici mellből is van annyi? Hát most néztem meg a tükörbe a didiket, de tisztára úgy néz ki, mintha szilikoncici lenne. Tiszta nagy kerekek. Már napi 600-at adok, és még mindig marad, ja és persze Kori tele kajálja magát.
Hmmc
ISZONYATOSAN TETSZIK A SZÉPÍTKEZÕS KÉP!!!!!
Szerdán voltam a kórházba, az aranyeremmel. Na az a vizsgálat kész horror, persze beöntést is kaptam. Na, de nem ez a lényeg. Kaptam kúpot, mentem a kórházi gyógyszertárba kiváltani (én marha). Egyszer csak mit hallok? Na vannak még palacsinta partyk? Az egyik terhesgondozós nőci volt. Erre én hát persze! Végigmért (tetőtől-talpig): "nem is látszik". Jaj ez annyira jól esett!
Mentem a buszmegállóhoz és elment a villamos és a 60-as is, ezért bementem a terhesgondozóba lemázsáltatni magam. Ott is 62,5 voltam, szóval tényleg a terhesség előtti 65 alatt vagyok!
(Felhívtam a gyerekorvost és azt mondta, hogy a kúpot felesleges volt kiváltani, mert van benne szteroid kis mértékben, de mivel szoptatok nem szabad. Amúgy a dokinak mondtam, hogy szoptatok...)
Aztán most a napokban egy távolabbi szomszéd srác is mondta, hogy mennyit fogytam. Mondtam igen, de ő nem arra gondol, hogy azért mert szültem, hanem még annál is kevesebb vagyok.
Ha minden igaz ma HMMC-vel sétálunk!