Sziasztok!
Mivel nincs meg mindenkinek a mailcíme ide is beírom, hogy arra az esetre, ha megint nem működne a babanet létrehoztam egy póttopicot
itt.
Ma voltam nst-n és flow-n, babucival minden ok, uh-os barátnőm szerint bármikor jöhet. De dokibácsim azt mondta, hogy a vas. és a jövő hét péntek nem lenne a legjobb, de holnap ügyeletes
Pár napja fájdogál a pocim úgy mint anno mensi előtt, de szerintem semmi komoly. Tegnap volt a védőnő, szerinte már lentebb van a pocim, szerintem ma reggelre még lentebb ment. Hét eleje óta sokkal kevesebbet mozgolódik pocakbébi, állítólag már készül a szülésre.
Hát röviden ez a helyzet.
Bea
Babauszi: igen, szólni kell előtte, a Futó utcán van a Fitness teremben szombat és vasárnap de. A ti korosztályotoknak nem tudom, hogy hánytól van a foglalkozás, talán 8-tól. Orvosi igazolás szükséges. Most hirtelen nem találom a telefonszámot, de majd megkeresem. De ha a fitnesstermet felhívod biztos ott is tudnak mondani valamit.
Cat
Tök szupi, hogy két kislány után kisfiú van a pocidban, biztos ti is örültök neki.
Mi lesz a neve?
Magdi
Látom, azért csak sikerült belépned az izgire is.
Nem tudom miért nem szereti a géped.
Kriszta
Jégesőről a tudosításod nagyon tetszett
Zsuzsa
Hát akkor húzzatok bele a tesóprojektbe
és akkor nem kell menned dolgozni.
Koda
Marci ála szebb már?
Niki
Jó sokat vagytok most betegek így egymás után
, gyors felépülést kívánok.
Fény
Én is jegyzettömbe írom az üzit, így nem kell többször megírni ha elveszne az éterben.
Akkor te ezekszerint Sylkével tartod a kapcsolatot? Akkor majd a jó hírt megtudod osztani velünk is.
Ebba
Hát az eléggé dokifüggő, hogy milyen vizsgálatokat végeztet ilyenkor. Ha elég lelkiismeretes akkor elküld egy vérvételre, ahol megnézik a hormonokat, meg ha esedékes már akkor lesz egy rákszűrés, esetleg egy uh. Szerintem így kezdetnek ennyit tud tenni.
Nikosz
Olvastalak a másik topicban is, hogy barnásoztál. Vigyázz magatokra. Nem korai még elhagyni a gyogyi. Nekem a 12. hétig kellett használni, és utána fokozatosan abbahagyni. Így nem volt semmi gond. Örülök, hogy szimpi volt Dienes. Közben megkérdeztem azt az ismerőst is akit írtam és ők is nagyon meg vannak vele elégedve, csak nagyon sok kismamája van. Dienes tarifáját nem tudom, az én dokibácsim magánrendelésén 5.000.- a terhesgondozás, a kórházban nem fogad el pénzt.
Fény
Akkor ezek szerint már beüzemelték a gépet.
Sokáig be sem üzemelték, mert nem tudták használni. Egyébként a Semmelweisben sem értenek hozzá. Meg már van a megyeiben is 4D-s gép, de hivatalosan még nem használják, most tanulgatják használni rajta a 4D-t, még fogalmuk sincs, hogy mikor fognak "megnyitni". Szerintem ha az ember már rászánja a pénzt, akkor érdemes elmenni Debrecenbe vagy Pestre.
Ma lesz az első éjszakám Beni nélkül, anyukáméknál fog aludni a szomszéd utcában. De, hogy én hogy fogom kibírni, nem hiszem, hogy sokat fogok aludni éjszaka.
Puszi mindenkinek, Panka(38+6)