Új privát üzeneted érkezett!

Magdi!
Köszönöm szépen az infókat!
Most még nehezebb!
NEm egyszerű! Tegnap este olyan sírás fogott el!
Olyan tehetetlennek érzem magam!
Nehéz ez az ovi téma!
Még olyan sérülékenyek ebben a korban! Fontos, hogy mit látnak, hallanak!

Janka!
63 old. szivecskés.

Niki!
Neked mi volt a véleményed?

k
kriszta13

Kbetti és a többiek!
A diósgyőriben,vagy a szikszói kórházban szeretnék szülni,mert ezen a két helyen dolgozik a doki,Meskó. Senki sem hallott róla? Nekem nagyon szimpatikus,ezért járok hozzá,de mivel eddig semmi nagyobb panaszom nem volt,nem tudom,milyen...
A Waldorf óvodáról annyit,és az iskoláról is,hogy nagyon szép és jó,csak az a bib,hogy az állami ált.isk.ba nem nagyon tud ezek után beilleszkedni a gyermek. Ha valakit érdekel,kifejtem bővebben.( a tanítónénis részét tudom,az anyai oldalát nemKép )
zita
ebba

Sziasztok!

Kriszta!

Hát az az igazság, hogy én is meglepődtem, akkora volt a nyüzsgés. Én úgy gondoltam, hogy lesz egy terem, ahová beülünk és majd a vezető óvonéni tart egy rövid ismertetőt az óvodáról.Ezt hiányoltam.
Mi az emeleten voltunk, a földszintibe be sem mentünk. A Waldorfos csoport nem igazán fogott meg, nekem nemigazán tetszik ez az irányzat és nevelési módszer. A művészeti csoport tetszett a legjobban. Meg a tesis is egész jó.
Voltunk egy hagyományos csoportban is, de ott mondták az óvónénik, hogy oda csak lányokat akarnak felvenni, mert sok a fiú. Hát ezen is megdöbbentem egy picit. Úgyhogy oda nincs esélyünk be sem jutni. Aztán, a véleményem szerint nem könnyű bejutni azoknak, akiknek nincs tesója, vagy protekciója. Akinek a kistesója jön, azokat kapásból felveszik, így előnyben vannak.
Meg elég kevés gyereket vesznek fel, egy-egy csoportba, csak annyit, amennyi nagy elmegy iskolába.
Hát az biztos, hogy nehéz a döntés.

Ebba
Én nem tudok nyilatkozni, nem ismerem azt a dokit.

Nikosz

Sokan dícsérik a Megyeiben Gertig doktornőt is, de nekem saját tapasztalatom nincsen vele kapcsolatban. Én is pont ott a Megyeiben keresek egy jó dokit.

Koda!

Hogy vagytok? Nem baj ha küldök emaileket? Tudod mikre gondolok, de szerintem némelyik olyan ari.
Gondolom hallottátok, hogy megvan Laciéknál a baba. Úgy örülök, biztos nagy élmény volt Lacinak is!

Na megyek, mert fürdés van, apa meg túlórázik.

Sziasztok!
Vendég

Sziasztok,

Kriszta
Kitartást Neked ehhez az ovi-project-hez.
Kép-t írtam a yahoo-s címemről is, megkaptad?
MSN - hol akadtál el?

Niki
Neked hogy tetszett az ovi?
Azon mandulaműtétes gyermeken én is kiakadtam, bár én nem láttam a tv-ben (nem nézek tv-t), csak a férjem mesélte. szörnyű KépKép

Ebba/Zita
Engem érdekel bővebben Kép
Meskóról nem hallottam...

LÁnyok
Tényleg ilyen nehéz jó ovit találni? Bele se merek gondolni Kép

Betti
Én is figyeltem mám a számokat! Kép Kész káosz! Kép
Te mit tudsz a rizstejről? Jobb, mint a tápszer?
És milyen idős kortól adható szerinted?

Cat
Részvétem Kép
A picihez viszont gratuláció! Kép

Anyósom
Férjem most jött meg. Küldtek a gyereknek könyveket Kép de amikor ideadta azt mondta : haragszanak Kép Az Anyja sírt, nagyanyja meg kiabált Vele Kép
És szerintetek kire? Egyedül rám. Csak én lehetek az oka, hogy nem visszük Rebekát innen kb 400kmre, kb 6 órás útra.
Holott amikor Robival erről beszélgettünk, és elmondtam, hogy Rebeka 6 óráig szenvedne, meg hogy ottalvás? Robi helyeselt, és Ő zárta le azzal a témát, hogy "ottaludni a gyerekkel? semmiképpen!" Szóval akkor egy nap, 12 óra utazás egy 8 hónapos gyereknek.
Szerintetek?
Robinak meg csak azt mondogatják, hogy ne legyen papucs. KépKép

[size=-2]Ági[/size]

Ja. Képzeljétek Rebeka combtöve ki van pirosodva, és sebes is Kép Tegnap vettem észre. Kép
Hintőporozom. Az jó?

Nektek mi a véleményetek a bébiKOMPról? Nekünk azt mondta a doktornő a csipőszűrésen, hogy ne vegyünk Neki, se akkor , se később.. Vajjon miért?
Csak mert lehet, hogy kapunk egyet....

delice

SziasztokKép

NikiKép
Levelek jöhetnek, én nagyon szívesen megnézegetem őketKép
Igen, Laci hívott minket isKép nagyon élvezte a szülést. Mariann már nem annyira...Kép Nagyon kíváncsi vagyok a kicsireKép Holnap mennek is a fiúk ünnepelni......Kép
Amúgy köszi, jól vagyunk. Marcinak kicsit sebes az arca. Fejjel leesett a nagyszobai asztalról. A szőnyeg lehúzta a pofijáról a bőrt.....

ÁgiKép
Mi sem akartunk kompot, de mi is kaptunk ajándékba. Marci imádta, sokat ült benne, de semmi baja nem lett tőle. Még hamarabb felált és elindult, mint más baba. Na meg néha nagyon jó szolgálatot tett, mikor főzetem vagy ilyesmi. Emese Ádija is sokat ült kompba, ők is nagyon szerették. Pedig ők sem nagyon akarták, de kaptak valahonnan. Neki sincs memmi baja.
És képzeld. Mikor marci már elmúlt bőven 1 éves, egyszer megtalálta az összezárt kompot.utána hetekig csak azzal játszottKép Már bele sem fért szinte.....Le kellett vinni a pincébe, mert Marci csak abban akart ülniKép Szóval ha módjával használjátok, szerintem nem lesz semmi gondKép De ez csak az én véleményem, mások lehet, hogy le fognal beszélniKép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!

Delice

Kicsit feljebb írtam én is az oviról!Kép
Mi sokáig jártunk Marcival gyógytornázni, és ott mondta nekünk a gyógytornász, hogy nem ajánlja a bébikompot, mert az a lábújjhegyezésre "tanítja" a gyereket. Főleg ha még kicsi a baba és nem ér le teljesen a talpa. Meg szerintem az önálló egyensúlyozást sem segíti elő. De ez csak az én véleményem. A lényeg, hogy nekünk semmiképpen sem ajánlották.

Koda!

Jézusom! Nem semmi ez a gyerkőc! Gondolom te is nagyon megijedtél.Szegénykém!!!

A Brigád utcai óvodáról tudtok valamit?

Niki
Vendég

Sajnos a Brigád utcai oviról annyit tudok, hogy most ott nagyon sok a német anyanyelvű gyerek, mivel a BOSCH nagyon sok támogatást ad. Magyarán előny ha BOSCH-os felső illetve középvezető vagy. Azt hiszem még Kriszta emlékszik arra amikor a BOSCH-os német mamák az MM-en beszélték hogy ovit keresnek és ezt találják a legjobbnak.
Annyit még hogy a Kassai úti ovi is magán óvoda 17000.-/hó és mindent kell vinni (wc papír, szalvéta, pzs)illetve havi egy alkalommal 2 kg valamilyen gyümölcsöt.
A Lévai utcában is van egy magán ovi ott 27000.- ft.
Valamikor volt a Papszer utca környékén is egy ovi azt ismeri valaki?

Koda!

Szegény Marci! Sok gyógy puszi az arcocskájára!!

PAnka!

HAHÓ!!! Még ma nem jelentkeztél!!!

MAgdi
lilien_csenge

Magdi, NikiKép

Aranyosak vagytok, Marci jól van. tudjátok, eb csont beforrKépKép Szerencsére én nem láttam az atrakciót, apa volt vele........én már csak a sírást hallottam.
Szerencsére nekünk az ovi elég adott. Itt van a házunk előtt. Marci elég nagy érdelkődést mutat felé, álandóan beszökik, ha arra sétálunkKép Mondta is neki az óvónéni, hogy egy picit nőnie kell még és akkor mehet odaKép

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Egy gyors bejelentkezés!
Brigád utcai ovi: tény, hogy a németek támogatták, de egyenlőe csak a hely van a német gyerekeknek. Egyik sem jár oda.
Az a n anyuka aki kitalálta ezt az egészet már visszaköltözött!
Szóval egyenlőre pénz ott, gyerekek sehol viszont a lényegen nem változtat: helyet csak "örökölve" lehet kapni.

Amit a Bársony oviról írtok az így van! Szívesebben vesznek fel egy "ismerőst", mint egy idegent!

Fabula ott a Katowicién. Én "csak2 10et hallottam! Viszont nagyon kopottak a játékok!

Papszer? Arról még nem!

Lévai: kintről katasztrófa. Bentről? NEm tudom!

Rohanok!

Nősül az öcsém!

k
kriszta13

Sziasztok!

Koda!
Mi is sok gyógypuszit küldünk MArcinak!

Delice!
A bébikompról: mi nemcsak azért nem vettünk mert mindenhonnan azt hallottuk, hogy nem jó, hanem azért is, mert a férjem rengeteget volt benne kiskorában, és bizony a lábujjhegyen járás nála annyira bejött, hogy máig ( és már örökre) úgy jár. Anyósom a következő két gyereknél már nem is használta.

Ovit keresők:
Szandra két évig a Kassai úti Fabulába járt. Nekünk semmit nem kellett vinni két évvel ezelőtt amikor eljöttünk az alapítványi díj 10000ft volt. Szinte minden nap volt valamilyen foglalkozás, angol, aerobik, judó, korcsolya, a megyeibe jártak úszni.Mindezekért nem kellett külön fizetni. Tavasszal egy lovas tanyára vitték őket kirándulni külön busszal (ez se került külön pénzbe). Egy épületben van a bölcsivel, az ő konyháján főztek, de a kajadíj jóval magasabb volt mint a bölcsiseknek.Voltak régi kopott játékok, de vettek újakat is. Kb 20 gyerek volt a csoportba két óvónő és két dadus vigyázott rájuk, az iskolába készülőkkel külön foglalkoztak, persze a kicsik is bekapcsolódhattak.Két szobájuk van, az egyiket tornateremnek és alvásra használják. A gyümölcsnappal kapcsolatban mindig az vitt akinek volt, senkire nem szóltak rá, hogy ugyanmár hozzál már te is mert még nem hoztál. Ami tetszett, hogy a szülők és a nevelők tényleg együtt nevelték a gyerekeket, és jó kapcsolat alakult ki szülők-szülők között is, sok közös program is volt. Mégis elhoztuk onnan utolsó évben, nem csak a pénz miatt, ha valakit érdekel mailban leírom.

Kriszta
Gratula az öcsédnek

Sziasztok

Cat

Kata/Cat
Kép
Kép
Kép
cat26

KrisztaKép

Gratula az öcsinekKép Milyen volt a lagzi? Hol tartották? Mesélj!Kép

CatKép
Neked is gratulálokKép
És rögtön ti jutottatok eszembe, mikor Marci lehúzta a bőrt az arcáról. Emlékszel? Legutóbb a te kicsi lányod is így nézett ki......)

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

sziasztok! Több hetes herce-hurca után talán végre mükszik az eredeti nickem...teljesen tehetetlen voltam, nem kaptam választ az admintól, hogy miért lök ki állandóan a rendszerből a babanet. Végre ma újra aktiváltak, remélem ezúttal nem lesz több probléma.
üdv mindekinek,
Fény
fény

.

Koda

Kép

Kép
koda

PankaKép

igen, sajnos eltünt....
De úgy látom, te még egyben és jól vagyKép

Koda

Kép

Kép
koda

Sziasztok!
Sajnos tegnaptól ma délelőttig volt egy teljes szerverleállás. Korábban, ha volt adatvesztés, azt sikerült korrigálni. Most is megtesszük, ha csak egy mód van rá. Jelenleg leginkább azt szeretnénk elérni, hogy megszünjenek az állandó leállások. Remélem most már túljutunk ezen horroridőszakon!
Köszönöm a türelmeteket!
apa
apa

na???? működünkKép

Koda

Kép

Kép
koda

Remélem azért ide is benéztekKép

Marci megint elesett, ÚÚÚÚgy beverte az állát, hogy hogy nincs rajta bőr. Ráadásul a seb nem bír begyógyulni. leveses, váladékozik, felázik...nagyon csúnya. Mivel kenegessem? Szinte csak a nyers hús látszik.
Rádásul meg is van fázva, alig aludtunk....

PankaKép
Hogy bírod ezt a változó időt?

BeaKép
örülök, hogy Bianka is igyen szépen fejlődik! nagyon ügyes babaKép Szokott már dumálgatni?

ÁgiKép
Akkor nem csak nálunk vacakolt a net..én sem tudtam használni tegnap órákon keresztül....

Zsuzsa, DodusKép
Nálatok mizújs? gyerekek jól vannak?

Betti, Ditta??????

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Szokott persze,be sem áll a szája egész nap Kép
Hol "beszélget" hol sikongat,kacarászik szoval mindent.Apa már felvélte fedezni az apu szót Kép
nagyon boldog volt
Jol elesett Marci akkor Kép a gyógyszertárba kérdezz rá mit tehetnél rá.Elvágtam egyszer a kezem és kaptam rá kenőcsöt amit a nyilt sebre kellett tenni.De nem emlékszem mi volt már Kép
De sokkal gyorsabban gyógyult
megyek mert bia nyügi
pusz

bea
beatron

Sziasztok!
Az a gáz, hogy tegnap megint írtam és megint eltűnt!
k
kriszta13

Sziasztok!

KodaKép

Hihetetlen miket csinál ez a gyerkőc. Szegénynek hogy fájhat! ÚÚÚÚÚÚÚÚ!
Esetleg sebhíntőport nem lehet rá tenni?
De szerintem is menjetek el a gyógyszertárba, ott biztos tudnak valamit adni rá.
VIGYÁZZATOK MAGATOKRA!
Nálunk is megint torokgyulladás van.
Jobbulást Marcinak!Kép

PankaKép

Egyre rövidül az idő!Kép
Gondolom evvel arányosan az izgalom is fokozódik!
De jó nemsokára meglátod a csöppséget!

Niki
Vendég

NikiKép
Akartam is kérdezni, hogy hogy van Marci. Gabi említette, hogy megint beteg. Bár nem tudtam, hogy jól értette-e, mivel elég érdekes állapotban ért hazaKépKép
Kicsit sok lehet ez már Marcinak ez az egymás utáni betegségsorozat. Szegényke. Gondolom nem is eszik sokat. nem fogyott le?

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Na helló, mindenki!Kicsit bosszús vagyok, mert nyom nélkül tűnnek el az üzeneteim, és már felét elfelejtettem mindannak, amit írtam.Pedig oly szépen elmeséltem minden eddigi fejelményt, mármint a pocaklakóval kapcsolatban, meg kérdezgettem ilyensmiket, hogy mellszívó, meg Chicco go plus kenguru, meg mittomén.. meg, hogy 2. fokban érett méhlepénnyel (3 hete) meddig húzhatom...ja és képzeljétek Sylke is befordult a finisbe, bármikor megkeződhet a szülése. Komolyan..először Word-.ben írom meg innentől a mondókámat, és elmentem...
Fény
fény

Na akkor próba
ebba

Sziasztok lányok!
Remélem ez az üzim elmegy.
A jövő héten megyek a dokimhoz,aki azt mondta,hogy 3 hónap gyógyszer kihagyása után elvégez minden vizsgálatot...és mehet a babaprojekt! Kép Szerintetek miket fog vizsgálni?

Már kérdeztem,de nem nagyon válaszoltatok: Meskó Lászlót nem ismeri v.ki?
Köszike,és írjatok,ha tudjátok mire gondolt!
zita
ebba

Sziasztok!!!

Újra itt vagyok!Kaptam időpontot Dienestől a magánrendelőjébe! Csak közben volt egy kis gondom, úgyhogy kedden már meg is "látogattam" a kórházban! Nagyon aranyos volt! Azt hiszem jól választottam!!!
Azért még ha valaki tud róla valamit, szívesen várom a tanácsokat! Pl. mennyit szoktak adni neki egy-egy vizsgálatért?

Ebba! Nálunk is "csak" segítséggel jöttek össze a babák! Nem tudom te konrétan hol tarthatsz, de biztos sokmindenben tudnék segíteni! (Végigjártam már mindent!) Valószínűleg a hormonos vérvizsgálatokra gondolt a dokid vagy csak simán rákszűrésre, bár mondom, jó lenne tudnom az előzményeket!

Puszi mindenkinek! És köszönöm a segítségeket!!!
nikosz

Ebba, nekem a 3D-s ultrahangot a diósgyőri kórházban Meskó doktor próbálta végezni, sajna babóca úgy feküdt, hogy inkább dartvödör álarcára emlékeztett a kép, mint egy gyerekreKép Végig marháskodtuk az egészet, mert én speciel, nem lévén monitor előttem, semmit nem láttam az egészből. ezért a párom, a doki, meg az asszisztensnő közvetítettek. Na amit kiakarok nyögni, hogy nekem a sikertelen babamozi ellenére szimpi volt a doki, és úgy vettem észre, nagyon jó humora van. Ennél többet sajna nem tudok róla, mert a Semmelweisben szülök majd nemsoká.
Üdv, Fény
fény

Fény!
Ezért fizetni is kellett?

Jómagam a Soroksári úton voltam 3 vagy 4D-n, nem tudom, hogy melyik volt!
3 éve 8 e volt és nagyon kultúrált volt a hely!
A doki és a párom nézte a gép monitorán, én egy Tv-n moziztam ami úgy volt beállítva, hogy én fekve pont láttam!
Két alkalommal voltunk!
Szóval az egyiken nem volt hajlandó Pocaklakó úgy fordulni, hogy mi is lássuk!
Doki oldalra fektetett és így megmutatta magát!
Így "megérte" az árát!
k
kriszta13

Fény!
Ezért fizetni is kellett?

Jómagam a Soroksári úton voltam 3 vagy 4D-n, nem tudom, hogy melyik volt!
3 éve 8 e volt és nagyon kultúrált volt a hely!
A doki és a párom nézte a gép monitorán, én egy Tv-n moziztam ami úgy volt beállítva, hogy én fekve pont láttam!
Két alkalommal voltunk!
Szóval az egyiken nem volt hajlandó Pocaklakó úgy fordulni, hogy mi is lássuk!
Doki oldalra fektetett és így megmutatta magát!
Így "megérte" az árát!
k
kriszta13

akkor most 2* is sikerül!
Bocsi!
kriszta13

Sziasztok!

Nekem valahogy ezt izgi.hu-t nem nagyon szereti a gépem, úgyanis mindig kiír egy hibaüzit és eltünik az internet.Kép

Kriszta!

Mindent megpróbálok!
Mailbe kérek egy telcsi számot!!!

Magdi
lilien_csenge

Sziasztok!

Találtam egy oldalt, ami Anyáknapjára egy ötlet.
Lehet hogy már ismeritek, de azért ideteszem.
http://www.csaladinet.hu/index.php?module=news&target=article&type=gyerekek&cate gory=43&id=132

Niki
Vendég

Nikosz!
Nekünk még nincs babánk,nyáron volt az esküvőnk. Február végén abbahagytam a gyógyszert,amit régóta szedtem,így mondta a doki,hogy jó lenne kivárni a 3 hónapot. És menjek el hozzá május első hetében,elvégez egy pár vizsgálatot,és akkor jöhet a baba. Én meg ilyenkor olyan bamba szoktam lenni,hogy mindent elfelejtek,annyira izgulok,így azt sem kérdeztem meg,hogy miket fog elvégezni.Kép Na így pontosabb voltam,ha tudtok segíteni,hogy mire számítsak..
köszi zita
ebba

Kriszta!
Én a Diósgyőri Kórházban voltam, és a dolog úgy néz ki, hogy a rendelőben történik minden. Semmi extra körülmény, sőt, csak a doki előtt volt monitor. Amin kicsit kiakadtam. Ha sikerül minden, akkor kapsz egy cd-t, amin két dimenziós, tehát hagyományos uh felvételek vannak, esetünkben ezek olyan 10 másodperces wma file-ok voltak. Jelzem, sokkal többet láttunk ezeken, mint a 3d-n. Mint írtam, nem sikerült a 3d-s mozi, (4-d-s nincs, nem létezik, csak jól hangzik. Akkor lenne 4, ha folyamatos felvételt adna, de csak 3 dimenziós képeket képesek egyelőre adni.) Az egész kb. fél óráig tartott, és 4000 ft-t kellett fizetnünk. Ha sikerült volna a 3d-s, akkor + ötezret, azaz összesen 9000 lett volna. Így azt mondták, ha van kedvünk, menjünk pár hét múlva és újra megpróbálják, ha sikerülne a 3d, akkor csak a különbözetet, azaz az ötezret kellene kifizteni. Nem mentünk vissza, szerintünk nem ér annyit.A hagyományos uh felvételeken is látszódott a lényeg, és ami számunkra fontos: megvan keze lába, husi a popsija, és a combja, látszódtak az ujjacskái...stb..kell ennél több? Az arcvonások meg a születését követően szinte órákon belül úgyis megváltoznak. Van 3d a Litoterápiás intézetben is, ott 12 ezer, de úgy tudom, akár sikerül, akár nem, ki kell fizetni. Ott is kapnak a mamák cd-t. Hát ennyi.
Üdv, Fény
fény

Sziasztok!

Mivel nincs meg mindenkinek a mailcíme ide is beírom, hogy arra az esetre, ha megint nem működne a babanet létrehoztam egy póttopicot itt.Kép

Ma voltam nst-n és flow-n, babucival minden ok, uh-os barátnőm szerint bármikor jöhet. De dokibácsim azt mondta, hogy a vas. és a jövő hét péntek nem lenne a legjobb, de holnap ügyeletesKép Pár napja fájdogál a pocim úgy mint anno mensi előtt, de szerintem semmi komoly. Tegnap volt a védőnő, szerinte már lentebb van a pocim, szerintem ma reggelre még lentebb ment. Hét eleje óta sokkal kevesebbet mozgolódik pocakbébi, állítólag már készül a szülésre.Kép Hát röviden ez a helyzet.Kép

BeaKép
Babauszi: igen, szólni kell előtte, a Futó utcán van a Fitness teremben szombat és vasárnap de. A ti korosztályotoknak nem tudom, hogy hánytól van a foglalkozás, talán 8-tól. Orvosi igazolás szükséges. Most hirtelen nem találom a telefonszámot, de majd megkeresem. De ha a fitnesstermet felhívod biztos ott is tudnak mondani valamit.

CatKép
Tök szupi, hogy két kislány után kisfiú van a pocidban, biztos ti is örültök neki.Kép Mi lesz a neve?

MagdiKép
Látom, azért csak sikerült belépned az izgire is.Kép Nem tudom miért nem szereti a géped.

KrisztaKép
Jégesőről a tudosításod nagyon tetszettKép

ZsuzsaKép
Hát akkor húzzatok bele a tesóprojektbeKép és akkor nem kell menned dolgozni.

KodaKép
Marci ála szebb már?

NikiKép
Jó sokat vagytok most betegek így egymás utánKép, gyors felépülést kívánok.

FényKép
Én is jegyzettömbe írom az üzit, így nem kell többször megírni ha elveszne az éterben.Kép Akkor te ezekszerint Sylkével tartod a kapcsolatot? Akkor majd a jó hírt megtudod osztani velünk is.Kép

EbbaKép
Hát az eléggé dokifüggő, hogy milyen vizsgálatokat végeztet ilyenkor. Ha elég lelkiismeretes akkor elküld egy vérvételre, ahol megnézik a hormonokat, meg ha esedékes már akkor lesz egy rákszűrés, esetleg egy uh. Szerintem így kezdetnek ennyit tud tenni.

NikoszKép
Olvastalak a másik topicban is, hogy barnásoztál. Vigyázz magatokra. Nem korai még elhagyni a gyogyi. Nekem a 12. hétig kellett használni, és utána fokozatosan abbahagyni. Így nem volt semmi gond. Örülök, hogy szimpi volt Dienes. Közben megkérdeztem azt az ismerőst is akit írtam és ők is nagyon meg vannak vele elégedve, csak nagyon sok kismamája van. Dienes tarifáját nem tudom, az én dokibácsim magánrendelésén 5.000.- a terhesgondozás, a kórházban nem fogad el pénzt.

FényKép
Akkor ezek szerint már beüzemelték a gépet.Kép Sokáig be sem üzemelték, mert nem tudták használni. Egyébként a Semmelweisben sem értenek hozzá. Meg már van a megyeiben is 4D-s gép, de hivatalosan még nem használják, most tanulgatják használni rajta a 4D-t, még fogalmuk sincs, hogy mikor fognak "megnyitni". Szerintem ha az ember már rászánja a pénzt, akkor érdemes elmenni Debrecenbe vagy Pestre.

Ma lesz az első éjszakám Beni nélkül, anyukáméknál fog aludni a szomszéd utcában. De, hogy én hogy fogom kibírni, nem hiszem, hogy sokat fogok aludni éjszaka.

Puszi mindenkinek, Panka(38+6)

panka

Panka!

Köszi a jókívánságokat!

Úgylátom már tényleg a finisben vagytok! Ha addig nem beszélnénk, minden jót kívánok az elkövetkező napokra, és azt hogy minél hamarabb itthon legyetek a babucival!

Kép

Niki
Vendég

Sziasztok!
Mostanában sokat vacakol a babanet. A múltkor is irtam egy csomót és nem lehetett elküldeni.
Hanna már 10hetes és 6180g és 60cm. Volt már olyan hogy 270got szopizott. Nem hasfájós a felesleg inkább visszajön neki. Napi adagja 900és 1000ml között van és éjjel csak 2kor kell fel. 5ször eszik naponta csak sokat. A legkevesebb 120g de inkább 180 felett van az adagja. Én is félek hogy dagi lesz, de remélem ha elkezd majd mászni már kevesebbet fog hizni. Járunk babamasszázsra és júniustól úszni is megyünk. Jár valaki babaúszásra? Milyen tapasztalatotok van?
Panka! Szurkolok, hogy minnél hamarabb találkozhass az újabb családtaggal!
Kitartást!
Nzsuzsa! Nagyon eltűntél! Mi van veled? Beni jól van? Mikor jösztök el hozzánk?
Kép

Kép

KépKép
búzaszem

Szia,

tettem fel pár képet (jó párat KépKép), akinek van kedve, itt vannak :
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5476&page=1

Nézegessétek! Kép

Kép

delice

Sziasztok!
Akkor most imést itt!
Csak itt?
Nekem is egy kicsit macerásabb odaát!

Ebba!
Van kedved együtt csinálni?
Mármint a vizsgálatokat?
Nekem PEsten van a dokim, de mielőtt belevágunk a Pocaklakó2-be, előtte szeretnék egy általános vizsgálaton résztvenni! /Vér-. vizelz vizsgálat, rák- tüdőszűrés/.
Egyébként Bence esetében ugyan ez volt a szitu, mármint most Nálad! Februárban abbahagytam a gyogyit és májusban belevágtunk! Meg is fogant Ő!
Már 3 éve múlt!

Ovis anyukák: Lévay magánovi? Van valakinek valami infója?

Delice!
Nézegetem! Hogy Te milyen fiatalos vagy! 18 múltál? Kép

Nikosz!
Mi újság? Hogy vagytok? Láttátok már Őket?

Panka!
Örülük, hogy tetszett! Egyébként ma már azt írta az újság, hogy Nyéken esett! Kép Itt meg csak úgy tűnt!
Molli baba lehet, hogy jön? Ismered a módszereket, hogy hogyan lehet megindítani Kép!!!

Búzaszem!
Csodálatos baba!Milyen nagy! Dehogy kövér! Úgyis Ő tudja, hogy mennyi az elég! Egyen amennyi kell neki! Kép

Perpike!
Ovi? Mi újság? Anyáknapja?

Holnap du azaz inkább este, 6-tól, felvonulás lesz a Szent István tértől. Majorettek vonulnak fel a Hősök terére. A Dérynén kereszetül.
Biztosan szép lesz!

Jártunk ma felétek, otthon is voltatok, csak a cuccot nem vittük! Kép
Hétőn mi lesz a sárga avagy kék projectel? TEljesen abbamaradt?

BEtti!
Merre vagy????

Koda!
Képzeld kipróbáltam a Jamina által ajánlott kalácsot! Jól el is rontottam a kakaós részét, de sebaj! Már nincs belőle! Kép
Most sül a joghurtos kenyér! Nagyon nagy! LEhet, hogy sok élesztőt tettem bele! Port használtam és nem volt kedvem matematikai számításoakt végezni, hogy mennyi az annyi!

Szép jó estét!
k
kriszta13

Jaj! Elfelejtettem!

Cat!
Engem érdekel a Fabula dolog! krisztina.buda@freemail.hu

Ki szeretne fenyő kiságyat venni?
Van egy hirdetés a Borsod Apróban! MEgnézzem?
k
kriszta13

Kriszta!
Köszi a babucimról a bókot! Minden nap megcsodálom őt. Nincs annál szebb dolog amikor rád mosolyog reggel amikor szólok hozzá. De amikor sir és azt mondja hogy meee akkor is olyan aranyos.
Delice!
Rebeka Hanna is egy tündéri gyerek abban a rózsaszin kalapban meg egyenesen ennivaló.
Jó éjt!

Kép

KépKép
búzaszem

Sziasztok!

Remélem, mostmár befejezi a "szívatást" a babanet, mert ami itt folyik pár hete...Kép

PankaKép
Hát ezek a fájdogálások már mutatnak valamit... Már holnap május 1! Azt hiszem említetted, hogy jó lenne, ha ekkor jönne!

DeliceKép
Képek!KépKép

BúzaszemKép
Tiéd is!!KépNem is kövér!

KodaKép
Jobban van már Marci a sérülések után? Hát ilyenek itt is előfordulnak, a kisfiamnak semmi veszélyérzete nincs! A héten például a nappaliban az asztal tetejéről a kanapéra ugrott, de olyan lendülettel, hogy nem fogta meg a háttámla, hanem tovább lendült a háta mögé, a földre...KépKép Volt is sírás-rívás kb. fél percig!! Utána ott folytatta, ahol abbahagyta!

Na, most megyek kakaót főzni, utána készítem a gyerkőcöket, mert össznépi bográcsozásra megyünk, amolyan elő május 1-et tartunk. Remélem ma már igazi tavasz lesz! Legalábbis most hétágról süt a nap!

Holnap lehet, hogy nem jövök, ezért ezzel a képpel köszöntök minden ANYUKÁT!!

Kép
Ehhez a képhez annyit fűznék hozzá, hogy amikor elkattintottam a fényképezőt, a kisfiam a váza teljes tartalmát a nyakába (hasára, lábára...) öntötte...Kép

Ditta

Kép

Kép
ditta76

SziasztokKép

Búzaszem, ÁgiKép
Annnnyira gyönyörűek és édesek a lánykáitok! És tökéletek! Ilyenkor mindíg irigykedekKép De jó lenne egy újabb babukaKép

DittaKépKép
OrgonaKép mintha magunkról olvasnék......A bográcsozásnál figyeljetek AtiraKép
Marci tökéletese van a sérüléseivel együtt. Már szépen gyógyul. Annyi, hogy most meg van fázva, de hát ez előfordul.

KrisztaKép
Ne izgulj, a kakaós részt én is elrontomKép
A joghurtos kenyérról feltétlenül számolj be, ez az egyik kedvencem nekem is!!!!

NikiKép
Hogy van Marci? Lázas még? Jobbulást nektek!!

PankaKép
Köszi a kérdést neked is, ahogy írtam, Marci javulgat. De csak az álla, mert különban rossz mint egy ördögfiókaKép Beértünk a hiszti korszakba.....

Akkor én is 2 képetKép

http://www.babanet.hu/album/albumimages/5209/126266.jpg
http://www.babanet.hu/album/albumimages/5209/126267.jpg

Koda

Koda

Kép

Kép
koda

Koda!
Állagra csodaszép! Anyu csak annyit mondott, hogy "kenyér"!
Enni még nem ettem belőle, mert babysitterkedek és nem volt még időm enni!
Van most két gyerekem! MEgyünk anyáknapi ajándékokat gyártani!

Félelemérzet: elkeserítő, de a 3 éves gyerkőcömnél nyoma sincs! Olyan dolgokat csinál, hogy hajmeresztő! Mondjuk én is elég bátro vgyok, mert pl. tanytom fáramászni! Kép Szóval kitartás ! Jobb ha beszerezzük a szükséges gyógyítószereket!

Bogrács: nem is rossz ötlet! Két gyerekkel mondjuk kockázatos, de ....

Bár itt elég gáz az idő! Olyan semmilyen. Fúj a szél, sütöget a nap!

Na most ennyi!
Szép napot mindenkinek!
k
kriszta13

KépSziasztok!

KodaKép

Megygyógyultunk! Nemtudom meddig fog tartani, de ez anyáknapjára a legjobb ajándék!Kép
Szerintem nálatok is az van, hogy Marci lazábban veszi a dolgokat, csak mi izguljuk agyon magunkat. Örülök hogy gyógyulnak a sérülések!Arik vagytok a képen! Marci kire hasonlít inkább? Én úgy látom mintha Gabira jobban hasonlítana.A Palotaszállós képen olyan nagyfiús!

KrisztaKép

A gipszképről már lemaradtunk, de megpróbálom megcsinálni ugyanazt lisztből+sóból. Még sosem csináltam, bár mintha az ovis időkből derengene valami.Kép
Mi is úgy néz ki tervezzük a második babócát, abban a fázisban vagyunk mi is amelyikben ti. Szerdán megyek én is a dokihoz, hogy küldjön vizsgálatokra. Csatlakozok hozzátok! Te kihez mész? Egy jó szülészorvost is kéne találnom, mert akihez járok ő csak nőgyógyász.
Az ovi témával leálltam egy kicsit, mert majd csak maximum jövő szeptemberben íratom be, eldöntöttem.
A születési paramétereink miatt kicsi még hozzá. Valszeg a gyesemet is meglehet majd hosszabbítani.
A Lévay oviról nincs infóm.

DeliceKép

Nagyon édi a kislányod! Cuki a kalapkája, mint egy kis virágszál!
Kép

Ditta

De aranyos a képetek!

Megyek én is főzni az ebédet!

Sziasztok!
Vendég

Megint én.

Itt a kedvenc anyáknapi versem, amivel minden anyukának sok boldogságot kívánunk!
<font size="-2">
Csorba Piroska: MESÉLJ RÓLAM Kép

Mesélj anya,
milyen voltam,
amikor még kicsi voltam?
Az öledbe hogyan bújtam
és tehozzád hogyan szóltam,
amikor még nem volt beszédem?
Honnan tudtad mit kívánok?
Megmutattam a kezemmel?

Mesélj rólam!
Hogy szerettél?
Engem is karodba vettél,
meleg tejeddel etettél,
akárcsak a testvéremet?
Gyönyörködtél akkor bennem?

Úgy neveztél: kicsi lelkem?
És amikor még nem voltam,
a hasadban rugdalóztam,
tudtad-e, hogy milyen leszek,
milyen szépen énekelek?
Sejtetted, hogy kislány leszek?
Mesélj anya,
mesélj rólam!
Milyen lettem,
amikor már megszülettem?
Sokat sírtam vagy nevettem?
Tényleg nem volt egy fogam sem?
Ha én nem én lettem volna,
akkor is szerettél volna?</font>

Ahányszor elolvasom a sírás környékez. Mi lesz ha az én kicsi fiam fogja ezt nekem egyszer elmondani?

Niki
Vendég

Niki
ez a vers gyönyörű...... Kép

delice

Sziasztok!

BúzaszemKép
Milyen nagylány már Hanna. Nagyon édes.Kép Mi járunk babaúszásra, Beni nagyon szereti.

ÁgiKép
Képeken nagyon aranyos Rebeka. Az a kiskalap tényleg nagyon jól áll neki.

KrisztaKép
Ha működik a Babanet, akkor csak itt. Az csak vésztartalékKép
Lévay magánovi: belülről nem láttam, de az udvara nagyon zárt, elég kicsi, játék se sok van (igaz van peg-perego akkus kisautó). Meg szerintem az ára is elég húzós.
Megindításra igen, ismerek egy-két módszer, de még nem szeretném bevetni.Kép Majd eljön mindennek az ideje.
Kék projektKép: mi voltunk most hétfőn is Emesével. De e héttől hétfő, szerda 1/2 6 - 1/2 7-ig foglalt a hely, torna van benne. Emesének a 1/2 7 már elég késő, így most abba maradtunk, hogy jövő héten pénteken megyünk, mert akkor is már melegebb egy kicsit a víz.
Fenyő kiságyat Fény említette, de nem azt akar venni, hanem pelenkázó komódot.

DittaKép
Dokibácsimnak nem jó a holnapi napKép, neki a mai nap lenne a jó, mert most ügyeletes. De én meg akarom este nézni a megasztárt, úgyhogy ez a hétvége kiesettKép Igaz, ha vége a megasztárnak utána még szerintem van annyi hátra az ügyeleti időből, hogy egy gyors szülés beleférjen.Kép Ez a variáció tetszene.Kép

KodaKép
Szupi, hogy gyógyulgat.Kép

NikiKép
Ez tényleg jó anyák napi ajándék.Kép Vers nagyon szép.

Betti, MarikaKép
Régen írtatok, jól vagytok?

Jó hétvégét mindenkinek, Panka (39+0)

panka

Sziasztok!
Akkor picit bővebben Kép

Búzaszem
Hanna baba milyen Drága! Kép És milyen mennyiségeket eszik!
Rebeka max adagja tejcsiből most kb 150, ennél több egy húzásra egyszerűen nem megy Kép (pedig Ő már lassan 9 hós!) Na nem is eröltetjük, csak mindig csodálkozom, hogy mások gyermekei mennyit esznek Kép

Panka
Milyen volt Beni nélkül aludni?
Babaúszásra mióta jártok? Én is gondolkodtam rajta, csak hát Encsről bejárni, az lehet, hogy húzós lenne Rebekának......?
Ez már az utsó Megasztár? (Kicsit le vagyok maradva, az előző sorozatot figyelemmel követtem, node mos .. Kép )

Kriszta
Jaja, 18 múltam.. Kép Egy kicsivel KépKép

Köszönjük a bókokat Kép
Rebeka kalapját Nagyi horgolta, egy délután, kb 3x-i nekiülésre Kép Amúgy a BSZ-en láttam meg, ott Valaki 2500Ft-ért árulja. Még jó, hogy megmutattam Anyukámnak, aki közölte, hogy nem egy nagy dolog, meg hogy Ő is tud horgolni KépKép

delice

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?