Új privát üzeneted érkezett!

Lanyok, meg valami! A gep nem akarja elfogadni a kepeket, hogy a fenebe kell öket lekicsinyiteni? Tud valaki segiteni?
Köszike
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Halihó Csajok!

Zsoltika még alszik, kihasználom az alkalmat egy kis írogatásra Kép Jó sokat írtatok, és én is mindenkit csak bíztatni szeretnék a Norbira!!! Különben én már akár jutalékot is kérhetnék tőlük, annyira sok embernek reklámoztam Kép És a könyvemet is folyton kölcsönadtam, most sincs nálam.

Motiot,
a mi képnézegetőnknek van Image menüpontja, azon belül resize menüt kell választanom, itt megadom, hogy hányszor hányas legyen az új képméret: pl. ha 300 x 225-öt adok meg, akkor azt tuti engedi a Babanet (eddig legalábbis engedte).
A ww tényleg nagyon hasonlít a Norbira, úgyhogy menni fog Neked is, próbáld ki!!!

Ildikó,
naggggyon édes ez a rajz KépKépKép Fejed Kép Azért ez fájhatott, de tetszik a humorod ("Lehet, kicsit meg is hülyültem") Kép

Szirom,
nem is szabad a Norbiban sem elhanyagolni a szénhidrátot! Egy csomó gyümölcs is ehető este, no meg pl. a Hamlet is (abban is van szénhidrát), joghurtok (Vitalinea), ez segítheti az emésztést. Sok-sok folyadék, gyümilé (persze érdemes otthon készíteni, én így szoktam). Ne vegyél 100%-osat a boltban! Szerintem a hajad 96 kilósan is csini volt KépKép De a különbség tényleg nagyon látványos!!! Így tovább!!!

Kareszmama, Mia,
üdv itt Kép Ti milyen magasak vagytok?

Mia, a 8 kg nagyon jó, hajrá-hajrá a továbbiakban is! Hú, én is jobban igyekeznék, ha a férjem manöken-lányokkal dolgozna Kép Amúgy ő talán divattervező, vagy csak véletlen, hogy a kolléganők manöken-alkatúak? Szerintem nincs szükséged további gyorsításra, ez így szuper lesz. Ha túl gyorsan fogysz, az könnyen vissza is jöhet Kép Szépen lassan, vagyis inkább normális, egyenletes ütemben próbálj fogyni, nem nagy önsanyargatásokkal, így az egészségedre is tudsz vigyázni.

Kareszmama,
az én ciklusaim inkább rövidebbek, mint 28 nap... Meg kéne kérdezned az orvosodat szerintem.

Enikő,
ha én mennék, Németországba mennék Kép Kicsit éltem ott, és nagyon szerettem Kép A 90 napos logikáját én sem nagyon értem...

Kati,
remélem, bejön neked is a ww.

<font color="0000ff">Felébredt Zsoltikám, de még beszúrnék én is 2 képet Kép Bár én "csak" 12 kilótól szabadultam meg, azért látható a különbség. A bal oldali képen rajtam lévő szürke nacit már nem is tudom felvenni, mert olyan mint tehénen a gatya Kép De komolyan, rémesen áll, annyira bő rám.

Puszika,
Gabi</font>

KépKép

pgaboka
 
 


Sziasztok!

Köszönöm Kép

Nekem is gyorsítani kellene, mert mindjárt itt a nyár... Tornázni már egy hónapja nem voltam, hiányzik is nagyon, csak ugye, betegek voltunk, tanulok, kifogásnak tűnhet, de nem nagyon van időm: így is sorra mondom le a vizsgákat...

Ildi! Te a két fiú közt is visszafogytál? Vagy Leventével nem híztál ennyit?

Sok puszi
Andi
messyke
 
 

 
 

Kedves Andi!

Én is nagyon boldog névnapot kívánok!!!

Kép

Gabi

pgaboka
 
 


Kareszmama, meg annyi, hogy szeintem kerd ki mas orvos velemenyet, nalunk pl. a gyerek dokija mindenre azt mondta amit en ugy lattam nincs rendben, hogy majd kinovi, aztan egyszer veletlenul nem ert ra es mas nezte meg a gyereket, aki azonnal spec.-hez kuldott, es tenyleg nem volt rendben...Ha ket kulonallo doki azt mondja minden ok. ,akkor te is megnyugodsz majd.

Gabi, szivesen mennek, de nem beszelunk nemetul egyikunk se, de azert nem kizart. Az a 12 kilo elegge latvanyos!

Hat en nem merek ide feltenni szules utanni kepet, pedig en "csak" 74 kilo voltam a babaval, csaladi kep van most a profilomban, csak, hogy Ti i lassatok.
Eniko
enikonyc
 
 


Sziasztok!

Tényleg pörög ez a topik Kép Mire végére értem, el is felejtettem, hogy mit akartam írni. Jók a képek! Már alig várom, hogy én is fel merjem tenni az enyémet a babanetre Kép

Kareszmama,
Amit megtudtam a WeightWatchers-röl eddig: egy nap bizonyos pontszámot lehet elfogyasztani (nekem 26). A pontok aszerint vannak, hogy valaminek mennyi a kalóriatartalma és mennyi telített zsír van benne. Vannak 0 pontosak is, tornával lehet plusz pontot szerezni.
Nem is a számoláson van a lényeg (mert azt könnyü leírni végülis), hanem hogy étkezés elött megnézem hány pont, ha túl sok, választok valami hasonlót kevesebb pontszámmal. Azokat a dolgokat eszem továbbra is, amiket szeretek, csak most a többsége zöldség-gyümölcs, és nem lehet befalni egy fél csomag kekszet vagy sajtot.
Nem nagyon érzem hogy kevesebbet ennék, kiváncsi leszek a mérlegre szombaton.

Kajaadagokat eddig is próbáltam csökkenteni, de csak most látom, hol volt az a sok extra kalória. Egy kis sajt a karfiolra, egy péksütemény délután stb stb.

Gondolom a Norbi-félét már kibeszéltétek itt. Melyik archivban keressem?

Kati
kat_ica
 
 


Még valami. A weightwatchers nagy hangsúlyt fektet az étkezési szokások megváltoztatására. Erre nekem nagy szükségem lesz ahhoz, hogy lefogyjak. És persze nem akarok majd visszahízni sem.

Kati
kat_ica
 
 


Hali!

Szirom, kitartás, hidd el, sikerülni fog, látod, nekem is sikerült a nagy napra!!! Én is "rendetlenül" csináltam a 90 naposat, de most én is belehúztam egy hete. Tök jól érzem magam azóta.

Valaki írta erről a diétáról, hogy "három hónapig csinálod, aztán utána mi van?" Jelentem, ugyanaz, mintha a bármilyen diétát befejezel és elkezdesz újra enni és vacsorázni: hízol. Ha odafigyelsz: tartod. A 90 napos diétát amerikai sportorvosok dolgozták ki, sokáig kifejezetten sportolók körében volt ismert: egészséges, mert minden tápanyag megtalálható benne, a fogyás "okozója" a az ételcsoportok szétválasztásában rejlik. Ez a logikája.

Bocsi, csak sokatoktól olvasom, hogy ez nem hatásos, meg koplalni kell meg hasonlók, de többek között Szirom és én is bizonyíthatjuk: sikerült, nem is olyan nehezen, csakúgy, mint másnak esetleg más diétával.
Döntse el mindenki, hogy akar fogyni, nem? (Szirom? Kép Kép)

Gabi, gratula, nagyon ügyes vagy, a képek megint csak magukért beszélnek.

Nekem a cél: -6 kg. Másfél hónapom van rá. Elkezdtem bringázni is, gyerekestől! (mint a részegek, néha úgy biciklizem, még baromi szokatlan egy 11,5 kg-os Benjamin a hátam mögött Kép)

*Dirtha
dirtha
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:38-kor.
vas
 
 


Szirom, Gabi!
Nagyon látványos a változás!!!
Én is kerestem "ilyen-volt olyan lett" képeket:

ezen a képen kb.70 kilót nyomok:
Kép

ez pedig kb. egy évre rá készült, itt már csak 52-53 kiló vagyok Kép :
Kép

semmilyen spec. módszert nem használtam, csak nem ettem este hat után, és minden nap csináltam 150 felülést, és 150-150 lábemelést.
...szóval ez a kép két éve készült, hogy hogy nézek ki most, azt is mutatom majd Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok,

Jubi, nagyon vékony vagy, hihetetlen.

Szerintem azért alkati kérdés is, mert anyósom pl. már 54 éves és mégis expressz gyorsasággal tud lefogyni, ha akar. És nagyon sokat zabál, hogy visszahízzon.

Nekem általában lassan változik minden.

172 cm vagyok, így 62 kilósan már kilógnak a bordáim. 90 kilós képet nem tennék fel, mert enyhén elkeserítő.
A 8 kg úgy ment, hogy az első héten még a Réka féle diétát követtem, aztán váltottam Norbira. A Rubint Réka 5kg/hét kazi diétája kicsit szigorúbb, és tornázni is kell kőkeményen, de hatásos.
A Norbi alatt lassult a folyamat, és persze be kell tartani, anélkül nem használ.

Jaj, mennem kell. Jó böjtölést csajok.

Mia
mia
 
 


Sziasztok!

Írtam ám tegnap is egyet, de elrepült, mert elfelejtettem egy controll C-t nyomni, és foglalt volt a rendszer vagy mi a szösz. Na mindegy.

Mindenkinek nagyon köszi a biztatást!

Szóval egész jól haladok, már lement egy kiló, nahát, ezt én se hittem volnaKép De tényleg nem eszem sokat, amit azért se nehéz betartani, mert elég vacak hírek jönnek a (volt?) melóhelyemről. Foyamatosan gyomoridegem van...

Ildi! Köszi szépen, hogy ennyire lelkes vagy az ügyembenKép De tényleg nem megy nekem sajnos a norbi, bizisten próbáltam. A rajz zseniálisKép
A fejbeverést pedig sajnos ismerem, a múltkor szálltunk be a kocsiba egy parkolóban, és nem láttam, hogy le van hajtva a napellenző, és belefejeltem valahogy oldalról. Baromira fájt, már láttam magam nyakmerevítőben. És ilyenkor a párom úgy megijed, hogy jól lebaltáz, hogy miért nem figyelek...Kép

Andi! Utólag is nagyon boldog névnapot!

Gabi! Tiszta vagány vagy a második képenKép Most akkor neked már csak tartani kell a súlyodat, esetleg alakformálni, ugye?

Kareszmama! Nekem 30-35 napos ciklusaim voltak világéletemben, ez azért is szar, mert mindig olyan, mint ha késne. De nem tudok neked semmi okosat mondani.

Jubi! Nagyon jól nézel ki a képeken, őszintén szólva nekem a 70 kilós se szörnyű egyáltalánKép És tényleg, most hogy nézel kiKép

Dirtha! nekünk tényleg bejött a 90 napos, és jól bevált csapaton ne változtassKép De a bicaj azért jó ötlet, csak az enyémet el kellene dobni előbb a szerelőhöz. A páromé ugye vázas... Benjamin nem mocorog az ülésben? És milyen ülést vettetek?

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


űűű
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:39-kor.
vas
 
 


Sziasztok lányok!Már egy ideje olvaslak titeket,de eddig nem volt időm írni még nem megy olyan jól.Ildi írtál nekem az UPDATÉHOZ,hogy itt már ezt kiveséztétek, na azóta készülök írni, hétfő óta próbálom a Norbi féle diétát a Juborkától kapott receptek alapján.Na most ennyit mert a pici fiam szétrámolta a szobát.Sziasztok.Ildi írtó jól nézel ki meg a többiek is tök jó megnézni a régi képeket is.köszi mindenkinek hogy láthattam.Erika

HTML kód:
babafalva.hu vonalzó
Erika,Gabi
kera68
 
 


Sziasztok,
en is kiprobalom a Norbit asszem.
Mia, irtad a Reka fele dietat. Az milyen? Van olyan is? Hol lehet megtalalni? Erdekelne a dolog, mert ha kesöbb lassabban is megy a fogyas az nem baj, de az elejen szeretnek egy kicsit gyorsabban ledobni egy par kilot, a ruhaim miatt.
Es tenyleg, aki norbizott. 3-as kodu kajakat kerülöm, 1-es mindig, 2-est meg delutan haromig eszek. Kerdesem a köv.: mi a tapasztalatotok, az elejen erdemes csak 1-es kajakat enni, ugy jobb, vagy ehetek 2-eseket is? Mert valahol olvastam, hogy csak 1-esekkel jobban megy a dolog. De hat azert a szenhidratra is szükseg lenne, nem?
Kepet en is probalok majd feltenni, persze majd ha lesz mar ertelme es latszik a valtozas is.
Gabi, Ildi, Jubi, nagyon jol neztek ki! Egyikötöknek sem kell mar egy dekat se fogynia! Max. alakformalas.
Hetfön rendeltem Norbis es Rekas dvd-ket ( Norbi kick-box összes, Reka összes ), anyukam most telefonalt, hogy meg is jöttek. Sogorom penteken repül hozzank, ö meg elhozza. Mar alig varom, hogy megnezhessem öket. Mert ugye van fitnessz berletem, ami jo draga is, de kurzusra sajna nem megyek a clubba, mert eleg gagyi kurzusok vannak mostansag. Amolyan kisminkelt cicababaknak valok, amin az ember meg sem izzad. Azert meg minek atöltözni? Ugyhogy inkabb elmegyek ketnaponta futni, a többin meg itthon tornazom. Ha meg jobb kurzusok lesznek majd, akkor oda is elmegyek. A spinningen meg gondolkozom, annak azert lenne ertelme. De lehet, hogy most meg nem birnam vegig az orat.
Ma is megyek futni, de eddig meg szakadt az esö egyfolytaban. Majd felveszek valai esövedöt. Nem tantorithat el holmi kis esö!

Jubi, milyen receptjeid vannak neked Norbitol? El tudnad nekem is küldeni? Mail cimem a profilomban. Köszi szepen elöre is!

Na pusszantas, megyek, nezelödök meg egy kicsit a neten, mig Abel alszik. Eppen ma fel eves!

Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok,
hat en csak irigykedek itt, mindenkinek gratulalok a kepeken.
Ildiko, neked, nem az elozo keped volt a csaloka, tenyleg megfeledkedhetsz a kilokrol. Koszi a dicseretet en is szeretem ezt a kepet foleg, mert csak a fejem latszik rajtaKép De amint lefogyok en is teszek fel majd kepeket.
Dirtha, nem akartam leszolni a 90 naposat, csak az, hogy nekem nem jon be es miert, de szerintem epp azert van szazezer fajta dieta, hogy mindenki megtalalja a hozzaillot. En altalanossagban nem szeretem azokat a dietakat, amiket szigoruan igy kell kovetni, hanem azokat amik eletmodvaltoztatason alapulnak (pl. WW.), de ez kizarolag egyeni hozzaallas kerdese.

Itt gyonyoruszep az ido, ugyhogy megyek is elviszem a kicsi fiam az allatkertbe, igy lesz legalabb negy ora seta ma.
Eniko
enikonyc
 
 


Mia!
Tényleg alkati kérdés. Én pl. olyan vagyok, hogy nagyon könnyen fogyok, de ha nem figyelek oda - főleg a vacsorára és a mozgásra -, akkor könnyen ragadnak rám a kilók. A férjem viszont annyit, azt, és akkor ehet, amennyit, amit és amikor csak akar, és még mindig 75 kg a 182 cm-jéhez, ugyanúgy, mint 18 évesen Kép

Ildikó!
Szerintem sincs szükséged már a diétára!! Csak erősíts, és izmosodj! Bár látom, súlyzózol eleget Kép

Motiot!
Szívesen átküldöm, de a rendszer azt írja ki, hogy törölve van a profilod Kép Hova küldjem?

A jelenlegi (pontosabban a múlt szombati Kép ) állapotról csak ilyen képem van, a fiúk mögött nem sok minden látszik belőlem...
Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:40-kor.
vas
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:40-kor.
vas
 
 


basszus, most látom ,hogy majdenem mindenki törölve lettKép
Szép.
Jól működő egység ez a babanet
vas
 
 


Sziasztok!

<font color="0000ff">Lányok, ez nem semmi! Kitörölték a profilomat!!! Már félórája szenvedek itt, mert vmi azonosítót kért a babanet, újra kellett regisztrálnom... Brrrr... Kép

Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat, nagyon jólesett Kép Többen írtátok-kérdeztétek, szóval én is szeretnék még fogyni egy picit, jó lenne súlyban elérni az 50 kilót Kép De nagyon lassan megy ez itt már, plusz ugye a szoptatás miatt nem is akarok nagyon erőlködni.

DE: tegnap reggel már 55,8 kilót mértem, hipp-hipp-hurrá!!! KépKépKép Végre-valahára elindult megint lefelé a fránya mérleg nyelve (vagyis inkább kijelzője) Kép Szóval most úgy vagyok vele, hogy szép kényelmesen Norbizok, no meg tornázok, amikor csak tudok.</font>

Ildikó,
én is új felhasználó lettem Kép Nagyon jó ez a kép is, de tényleg nagyon vékony vagy ám!

Dirtha,
biciklizés Kép Én sem akartam ám leszólni a 90 napost, sőt!!! Látom, tapasztalom, hogy sokan tudnak vele fogyni, és hogy nagyon jó. Tényleg mindenki maga dönti el, hogy melyik módszer a leginkább elfogadható, betartható számára.

Jubi,
nagyon csini vagy a képen Kép És a legfissebb fotón is nagyon vékonynak tűnsz, bár ott tényleg eltakarnak a fiúk... Elküldenéd nekem is a recepteket? Van ugyan egy gyűjteményem, de nem az igazi, hátha találok újabb ötleteket. Előre is köszönöm, e-mail címet a profilomban találsz Kép

Szirom,
minusz kilóhoz gratula! Megy ez, látod? Igen-igen, alakformálni nagyon kell nekem, főleg has-le-formálni Kép

Erika,
üdv itt Kép Ha van időd, próbálj kicsit visszaolvasgatni, meg a norbi.hu honlapon is sok hasznos infót találhatsz. Ez most nem lepasszolás, én szívesen leírok mindent, amit tudni szeretnél, egyszerűen csak időhiányban szenvedek Kép Szóval kérdezz nyugodtan, segítünk!

Motiot,
nagyon csodálom a kitartásodat! 2 naponta futni Kép Irigy vagyok ám, én egyszerűen nem bírok lejutni. Mikor a férjem hazaér, már csak fürcsi, vacsi, aztán házimunka, majd ájulás az ágyba. Amikor Szentesen voltunk anyóséknál, akkor tudtam kocogni. Most megyünk a 7végén megint, már alig várom Kép Na a kick-box engem is érdekelne! Majd írd meg a véleményed, tapasztalatod, aztán lehet hogy beruházok Kép

Boldog félévességet Ábelnek! Kép

Norbi-kódok: én a legjobban akkor fogytam, amikor minden reggel csokis mignonnal indítottam Kép Mint már írtam, én nagyon lightosan csináltam a dolgot, szépen lassan, és reggel bizony még ma is megiszom a kakaómat, eszek kenyeret, vajat, vagy valami édességet, kekszet. Ezek ugye mind 3-asak... Az ebédem 3-ig valamilyen 2-es kódú kaja szokott lenni. Aztán ugye már csak 1-est szabad enni. Szóval így is lehet fogyni, de amire érdemes odafigyelni: a szervezetnek szüksége van szénhidrátra, Norbi a 2-es könyvében azt ajánlja, hogy legalább délelőtt együnk 2-es kódú kaját! Szerintem ezt érdemes megfogadni.

Enikő,
de jó nektek, hogy szép az idő nálatok! Itt egész nap esett az eső Kép

Mia,
a magasságodhoz nagyon jó a súlyod Kép Ha pedig a bordáid is kilógnak, akkor csuda vékony lehetsz!

<font color="0000ff">Már megint elmúlt éjfél, megyek is, mert reggel korán lesz ébresztő!

Jó éjt,
Gabi</font>

pgaboka
 
 


Gabi!
Neked sem találom a profilodban az e-mail címedet Kép Hova küldjem a recepteket?

Motiot!
Neked meg teljesen kitörölték a profilodat, szóval tőled is kellene egy cím a recepteknek...

Ildikó!
Igen!!! Én is nagyon vágyok egy kislányra!!! - most éppen, de ez változó Kép Csak hogy nálunk a párommal ez sosem egyszerre történik, vagy ő szeretné, vagy én nem...na most ahhoz, hogy gyerek legyen belőle, egyszerre kéne szeretni Kép
Lassan 32 éves leszek, szóval hamarosan dűlőre kéne jutni az ügyben Kép Soxor eszembe jut, hogy ha 40 évesen döbbenek rá, hogy nem próbáltam ki, hogy milyen egy kislány (vagy akár három gyerek) anyukája lenni, már nem csinálhatom vissza az egészet..Hmmm, dilemma...

Valaki írt a kick box-ról...Nekem van egy Pessuth Rita féle kick box kazettám, és nagyon jó! Fél óra múlva már patakokban ömlik rólam a víz...

Norbi kódok: reggelente én is szoktam 3-asokat enni - ma pl. csokis müzlit Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok!Sok érdekeset írtatok a norbi diétáról, kösz.Még nincsennek kódjaim mi hányas de a könyvet most nem veszem meg mert mindig befektettem mikor fogyózni akartam aztán abba is hagytam most így próbálom hogy összeszedem az infókat.Így most kenyeret, pékárut nem eszem reggel egy gyümis joghurt búzacsírával, tegnap karfiolos egyveleget ettem az 1-es vagy 2-es volt mert kevés kolbi is volt benne,de már most jobb a közérzetem lehet a tudat miatt hogy nem zabálok annyit.A fiú lány kérdésről annyit nekem az első lány, de rettenetesen fiút akartam még a férjem is belenyugodott a végére, de mikor meglett már nem volt érdekes.Utánnamár csak reménykedtünk, hogy lesz még egy baba és nekem már mindegy volt csak legyen, a férjem most is lányt várt a lányom is, de tavaly egy tündéri kisfiunk született, egy kis ördögfióka, imádjuk.Szóval Ő teljesen más mint Niki,jó hogy így hozta a véletlen.Három gyerek nekem már sok lenne,de ha jönne maradna, mert inkább egy szülés mint abortusz, attól jobban félek.Na jó sokat írtam remélem nem untattalak túlzottan benneteket.Szakad az eső utálom már. Erika

HTML kód:
babafalva.hu vonalzó
Erika,Gabi
kera68
 
 


Sziasztok,
hat ez a babanet tenyleg jo nagy sz....r! Milyen dolog ez, kitörölni a profilt?

Tegnap nem jutottam netközelbe, ma bepotolom.
Jubi, tenyleg jol nezel ki a kepen, vekonynak tünsz!

Tegnap voltunk futni apaval meg Abellel, elöször Apa futott, en setaltam, aztan en futottam es ö patyolgatta Abelt. Ezt igy tök jol meg leget oldani, csak haromszor annyi ideig tart, mintha en szepen egyedül elmennek futni. De hat apa ugyse fog mindig jönni, csak neha. Neki eleg a kosarlabda edzes is heti ketszer plusz egy meccs.
Ma hozza a sogorom a dvd-ket, kivancsi vagyok, majd leirom a tapasztalatokat.
Holnap szinten futas, mar alig varom. Hihetetlen, hogy par alkalom alatt hogy vissza lehet kapni a futas izere! Csak meg nem aarok minden nap kimenni, nehogy hirtelen tul sok legyen es teljesen abbahagyjam.

Na megyek, pusszantas mindenkinek!
MOtiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


En vagyok megint. Egyebkent nem tudom, hogy mi a sz...ar van a babanettel, de nekem most minden uj regisztracio nelkül a regi jelszoval elküldte a hozzaszolasomat. A profilomat azert megnezem es ujitom.
sziasztok

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Ma rmegint en, erdekes, de most meg tudtam nezni a profilomat, benne a cimem meg minden, es egy uj kep Abellel.
Jubi, legyszi nezd meg, hogy be tudsz-e menni, ha nem, akkor küldöm az emilem! köszike!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!

Eddig 1,5 kiló ment le, és kifejezetten lendületben vagyokKép Igaz, ma kacsát sütöttem, és hát nem kis adagot ettem meg belőle (csak paradicsommal és majonézzel). Majd este aprózok inkábbKép

Motiot! Én a múltkor már megszívtam ezzel az újraregisztrálással, úgyhogy most inkább kivártam, míg megcsinálják a rendszertKép Klassz dolog a futás, nekem is lenne kedvem, csak mindig visszatér tőle az Achilles-gyulladásom, és be vagyok tojva, hogy ez is elszakad.

Gabi! Csokis mignont én is csípem ámKép De nekem ugye csak 4 naponta megy. Viszont még jobban bírom az Esterházy-tortát, általában azt veszekKép

Ildi! Én is szeretnék egy kislányt!Kép A párom most viszont legnagyobb elkeseredésemre nem nagyon akar még egy gyereket, nekünk meg nem nagyon van "talán később". Én 36 leszek ősszel, úgyhogy bele kéne húzni. Még nem tettem le róla teljesen, meg még nem is szögezte le, de most a nem felé hajlik. Esküvő után ráugrom a témáraKép Bár lányban nem nagyon reményekedem, a páromék hárman vannak fiúk, és mindháromnak van egy fia. Nálunk viszont sok az iker, talán ettől rezelt beKép

Jubi! Szép család nagyonKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Motiot!
Elküldtem a recepteket!

Gabi!
A te címed sajna még mindig nem találom a profilodban Kép

Egy kérdés: Szerintetek mi ér többet: napi fél óra torna, vagy heti egy kiadós edzés?

Szirom!
A sógornőm tegnap szülte a harmadik babáját, ő 35 éves. Azt mondta, hogy ennyi idősen már nehezebb volt az a 9 hónap (főleg az utsó harmada), mint néhány évvel ezelőtt...gondolom az is belejátszik, hogy közben már ott van két gyerkőc, akiket el kell látni, és nem tudott annyit pihenni. Nálunk a fiúk 7 és 3 évesek, talán 1-2 év múlva, amikor már a kicsi is nagyobb Kép, és önállóbb, mi is belevágunk. A páromék hárman vannak testvérek, a bátyjának 4, a nővérének pedig 3 gyereke van. Az anyósom meg is jegyezte, hogy most ugyan 9 unokája van, de a 10 olyan szép kerek szám Kép Mondjuk nem ez az érv lesz az, ami a legtöbbet nyomja a latba Kép

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Jubi!

Én nem tudom, milyen lett volna korábban terhesnek lenni és szülni, én 34 évesen szültem Miksát. Valszeg könnyebb huszonévesenKép

Én a napi fél óra tornára szavazok, a heti egy kiadós az ritka is, sérülésveszélyes is, meg izomlázad is lesz!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom
 
 


Sziasztok!

Képzeljétek, a kisfiam ma kimászott a kiságyból. Megállt bennem az ütő, amikor megjelent az étkezőben "hi" köszöntéssel! Kép

Hajrá, Szirom, látod, megy ez, pikk-pakk lefogysz! Kép Nekem egyelőre a gyümölcsnap nem sikeredik, de azért igyekszem nem nassolni aznap, ma egy zsemlét meg kellett ennem, mert tiszta ideg voltam az éhségtől.

Baba-project: nálunk hasonló a helyzet, mint Sziroméknál, a férjem még nagyon nem szeretne még egy babát, hozzáteszem: a kisfiam 15 hónaposan aludta át először az éjszakát, és mi egy szobában alszunk (de már nem sokáig, júniusban v. júliusban költözünk!), szóval nagyon kivagyunk, ritka a nyugodt éjszaka, bár már egyre több.
Szeretnék egy évre még visszamenni dolgozni, és utána elmenni szülni, így beszéltük meg a párommal. Lehet, hogy most kelleni fogok szeptembertől a munkahelyemen, és bár nem akartam bölcsődébe vinni a kisfiamat, de huszonkétezer forintos gyes...hát nálunk baromira kiesne az a lóvé, kölcsönnel a nyakunkon nem engedhetjük meg magunknak, meg nem nagyon szeretnék lejjebb adni a színvonalon...értitek, nem élünk nagy lábon, de nem akarok gondolkodni, hogy most vegyek-e a gyereknek cipőt, vagy még kihúzza abban, ami ugyan már kicsit nyomja a lábát... Nálunk a kistestvér kérdés amúgy elég necces, néhány hónapja, amikor felhoztam a témát, annyira megbántott, hogy Szabolcs (a férjem) annyira negatív volt ezzel kapcsolatban, hogy akkor úgy gondoltam, nem is fogok szülni neki. Azóta beláttam, csak higgadtabb fejjel gondolkodott a témában, és igaza volt. Tegnap meg is kérdezte Benjamint, hogy szeretne-e kistestvért? (a fiam meg rázta a fejét, mintha tudná, miről van szó Kép)
Szóval egy év múlva ilyenkor már szeretnék terhes lenni.(merthogy az iskola júni közepéig tart)

Jó hétvégét! pusssz

*Dirtha
dirtha
 
 


Sziasztok!

Csak nagyon rövidet írok most, mert nagyon fáradt vagyok. Zsoltika ma mindössze 35 percet aludt napközben Kép És ehhez este fél 11-kor aludt el. Na szóval holnap utazunk Szentesre anyósékhoz Kép És hétfőn jövünk haza. Addig tuti felszedek néhány dekát Kép De nem baj, majd utána lenorbizom Kép

Jubi, a profilomat most nem vacakolom, leírom ide a mail címemet:

pandp@freestart.hu

Köszi szépen előre is a recepteket!

Szép hétvégét mindenkinek:
Gabi

pgaboka
 
 


Gabi!
OK, így már neked is tudom küldeni a recepteket.

Húú, az a 35 perc Kép Az én Danim, pedig már közel három éves, még mindig 3 órát alszik ebéd után, aztán este 9 körül már alszik. Tegnap csak másfél óra volt a déli alvás, csodálkoztam is Kép

Dirtha!
Mi mindkét fiúval éjszakáztunk két éves korukig.Utána mintha elvágták volna, durmolnak egész éjjel. Tudom milyen fárasztó, először én is azt mondtam, hogy nem szeretném ezt harmadjára is végigcsinálni (ráadásul az én alvásigényem több, mint 8 óra...lánykoromban lazán végigaludtam 10-12 órát éjjelente...azóta nem Kép ). Most, hogy már lassan egy éve tudok aludni Képmár úgy gondolom, hogy: "mi az a két év???" Kép

Szirom!
Köszi a megerősítést, én is napi fél órát edzek, és örülök, hogy rá tudtam állni a rendszerességre.

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Sziasztok,

Jubi, köszi a recepteket! Ki is probalom öket!

Szirom, latod megy ez a fogyi, csak akarni kel egy kicsit!

Baba dologban en csak annyit tudok hozzaszolni, hogy en 26 evesen szültem Abelt, tehat eleg fiatalon es nem bantam meg. Igy meg ha öt-hat ev mulva döntünk ugy, hogy jöhet a masodik, akkor sincs semmi gond. Mindenkeppen szeretnenk meg egy babat, parom lanyt, en megint fiut. Majd meglatjuk. Szerintem azert negy evet biztosan varunk vele.
Abel egyebkent mar most nagyon jo alvo, persze nalunk is vannak necces ejszakak a fogak vagy egy kis megfazas miatt, de összessegeben tök jo kisfiu. Ma is pl. fel tizig aludt reggel! ( este kilenctöl ) minden kaja es ebredes nelkül. Na jo, nem mindig van igy.

Jubi, a napi fel ora a hatekonyabb! Szerintem napi fel oraval rövid idön belül mar lathato eredmenyeket tudsz elerni, persze ha tenyleg rendesen csinalod es kemenyen.

Na megyek, mert itt vannak a vendegek en meg itt ülök a gep elött... Meghoztak a Norbi meg Reka dvd-ket plusz NOrbi 1-es könyvet is, meg NOrbis turorudit, ami 1-es kodu!! Juhuuuu!!!

Pussz mindenkinek!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok!

Ma voltam másodszorra WeightWatchers gyülésen - lement két kiló, hurrá! Nem tudtunk ott maradni a beszélgetésre, mert Lili sehogyan sem akart csöndben lenni (a nö meg mindig abbahagyta a beszédet amikor zaj volt Kép). Kicsit aggaszt, hogy még csak egy hete csinálom és mennyi idö lesz még, míg ez az étkezés lesz nekem a normális... De a két kiló az nagyon jó.

Jubi,
Én most olvastam, hogy heti két-három "nagy" edzés, vagy mindennap egy kicsi - ugyanúgy fogynak mindkettötöl. És akik mindennap csinálják, azok nem szokták olyan hamar abbahagyni.
Én is naponta félórát szoktam Kép

Alvás - amióta gyerekem van kevesebbet, de jobban alszom. Régen minden zajra felébredtem, szomszédok, utcán részeg fiatalok, stb.

"Nassolás" - én szoktam enni, ha éhes vagyok, csak jól meggondolom, hogy mit. Még jó, hogy van egy csomó 0 pontos dolog Kép

Kati
kat_ica
 
 


Sziasztok csajok!

Most látom, hogy visszaállt a rendszer, és lehet megint írni.
Hétvégén vidéken voltunk, egy jó kis két napos hízókúrás rokonlátogatáson. Szerencsére meg tudtam állni, hogy mértékletes adagokat egyek, de pár sör azért lecsúszott, tehát negatív.
Menstruálok is, úgyhogy szépen visszakerekedett a hasam.
Holnap ezerrel izzasztom majd magam egy kis ugrálással, nehogy most valljak kudarcot a siker kapujában!!
Képzeljétek, kaptam egy új ruhát a férjemtől, amiért így igyekszem! Abban mentem bulizni, és nagyon jól éreztem magam (nagy has ellenére) (azt próbáltam behúzni).
Mindenképpen ki kell tartani, hátha újra szerelmes lesz, úgy igazán...

Hajrá csajok, koplalásra fel!

Mia
mia
 
 


úú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:41-kor.
vas
 
 


A "sok eső" után az vessző akart lenni , nem kérdőjel.
az utólsó sorbanKép
vas
 
 


Sziasztok, csütörtök óta jó sokat írtatok.1 hete fogyózom 3kg minusz tök jó, de hétvégén pedig voltak vendégek ettem húslevest, rántotthusit, tortát, mirinda szeletet, nem sokat.Kicsit lelkiismeretfurdalásom volt a férjem csúnyán is nézett rám, de nem bírtam ki, mától folytatom. Szirom gratulálok a 1,5kg-hoz.Én 37 éves leszek májusban, én vagyok itt a legöregebb úgy látom. Én a lányomat 24 évesen szültem, most vot 12 éves, a pici fiamat meg 36 évesen hát volt különbség, nehezebb volt így 'öregen' a terhesség de a férjem is, lányom is nagyon kímélt szép időszak volt, csak a vége volt nehéz, az utolsó 1,5 hónap.Az esküvőnk meg 2003 okt.4-én volt már 4 hónapos terhes voltam, úgy gondoltuk 2 gyerekkel már kell egy papír, ha valami történik a mássikkal.Volt egy haláleset a családban velem egyidős srác balesetben meghalt, nem voltak összeházasodva a rokonommal van egy gyerek és még most 3 év után is vannak gondok. Dirtha milyen idős a Benjamin, higy kimászott az ágyból, én is tartok ettől, mert Gabi is rááll nagyobb játékaira és ráfog jönni előbb vagy utóbb attól félek.Majd kiveszünk 2 rácsot az ágyból, hogy úgy közlekedjen. Na megint jó hosszú lett,mennem kell.

HTML kód:
babafalva.hu vonalzó
Erika,Gabi
kera68
 
 


Mia!
Igen, mielőtt menstruálok nekem is nő a súlyom és a hasam is (talán a szervezet víz visszatartása miatt, valahol olvastam). De utána jó látni a változást. Én még csak kb. egy hónapja tornázok, de a löttyedt réteg Kép alatt már keményebbek a hasizmaim.

Vas!
Azt a bizonyos túrórudit "Norbi rúd"-nak hívják (a párom szétröhögte magát rajta), és 1-es a kódja. Pont most ettem egyet tízóraira. Nem adom lentebb a heti 7xfél óra edzést, mert félek, hogy akkor ellazáskodnám, és még az öt sem lenne meg Kép

...sőt nekem tegnap délután még egy plusz edzés is jutott Kép:
Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Na, mi van???
Működik???
Kép
vas
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:42-kor.
vas
 
 


Sziasztok,
en is nagyot lestem tegnap, mikor be akartam nezni, hogy hova tüntek a hozzaszolasok, amiket Jubi utan irtunk. Na mindegy. Ez tenyleg egy jo nagy sz...r!
En is tornazom mar harom napja, mert rossza z idö. Ha ilyen marad, mint ma is, akor holnap mar ki tudok menni futni is.
Ildi, neked igertem, hogy jelentek a Norbi kick box-rol. Az 1-es nekem nagyon tetszik, a rioi hangulatban az annyira talan nem jo. Kicsit laza. De az 1-es az nagyon megizzasztott tegnap.

Na megyek kajalni, mert kilyukad a gyomrom.
Pusszantas!
Motiot

KépKép
KépKép
motiot
 
 


Sziasztok Lányok!

Itt vagyok én is, de vacakol a Babanet... Most írok egy rövidet, aztán meglátjuk: vagy elmegy, vagy nem Kép

Megjöttünk Szentesről, +1 kg Kép De hát erre számítottam, most pedig Norbizás ezerrel. Jó lenne odafigyelni, de szombaton lesz a szülinapom Kép És már előre elterveztem, hogy aznap pizzázok, ha törik, ha szakad. No meg egy kis sütike is kéne KépKépKép

Motiot,
én ma kaptam meg a páromtól ajándékba a Norbi Fitness KickBox-ot Kép Örülök, hogy tetszik neked, én még csak belenéztem, majd 7végén fogom kipróbálni, de már alig várom KépKépKép

Jubi,
köszike a recepteket!

Lányok, a mi topicunk (2003. nyár végi babák) átköltözött az izgi.hu-ra, legalábbis átmenetileg, amíg itt helyreállnak a dolgok. Van kedvetek ott nyitni topicot? Akkor legalább tudnánk társalogni...

Mennem kell, jó éjt mindenkinek:
Gabi

pgaboka
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:42-kor.
vas
 
 


Hahó!

Megvettem az update-kiskönyvet! Elhatározásra jutottam, kipróbálom a Norbit, de csak azért, mert nem tudom a 90 naposat betartani, főzni sincs időm, fél lábbal már az új lakásba vagyunk, bár még igencsak fél lábbal, de én futkosok minden szakembernek a nap bármely percében, mert ugye a férjem uram dóóóóóóógozik. Kép Szóval nincs időm tésztanapon pizzát sütni, keményítő napon mindig újat kitalálni, egyet azonban megtartok: gyümölcsnap négynaponta. Talán menni fog!
Én a héten 3-szor végigcsináltam a RubintR. kazit, azt hittem beledöglök, de megcsináltam!

No, Norbisok, jövök majd ezer kérdéssel! Először is: mondjatok olyan dolgokat, amik egyes kódúak és nem főzőcskés dolgok, amiket csak úgy levehetek a boltban a polcról és tuti, hogy megehetem este 10-kor is (mostanság ilyenkor van időm enni)

Előre is köszönöm!

Puszi:

*Dirtha
dirtha
 
 


Ildikó!
Debrecen mellett (5km) építkezünk, Debrecen-Józsán. Gondolom nem sokat mond a település neve, olyan kertváros jellegű.
A csokis-torna tetszik!! Kép

Én még sosem próbáltam ki a karcsúsító zseléket (nem nagyon hiszek a reklámoknak Kép ), tényleg jók? És ha igen, akkor leginkább melyik? És az árak? Csak ennyi kérdésem van Kép

Dirtha!
Hajrá! Most a csapból is Norbi folyik Kép NEkem emberileg nem túl szimpatikus, de amit kitalált az jó. Bár én most megálltam 54,5 kg-nál, és nem akar lentebb menni, de kitartóan tornázok és norbizok, hátha csak lemegy még egy pici. Ha meg nem, akkor az is jó, ha nem jön vissza.

1-es kódú pl. a Norbi-rúd (olyan, mint a túró rudi), aztán a virsli, az alma, Anikó-sajt, baromfi párizsi, az eper, a főtt tojás, Danone Vitalinea joghurt, kiwi, tej, grillcsirke, saláták.
Én pl. szoktam vacsorára enni párizsit Anikó sajttal + saláta. Ezt nem kell főzőcskézni Kép
Sok sikert!

Jubi

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Halihó Lányok!

Holnap reggel nem lesz mérlegelés, az tuti Kép Volt itt kérem pizza, rántott husi és sütik, sütik, sütik... Na de most már mindegy, holnaptól hajrá Norbi! Akkor kezdem a kickbox-ot is Kép

Dirtha,
Jubi jól felsorolta, amit én még találtam a minap, az Mizo puding, olyan habos, csokis és vaniliás kiszerelésben, még a jel is rajta van, hogy update 1-es Kép Én mindenféle sonkákat is szoktam enni este a párizsin kívül, na meg tejfölt, pl. fokhagymásan. És hamletet. Szerintem az azért 1-es, mert annyira vacak, hogy nem lehet belőle sokat enni Kép De azért ki lehet bírni. Ja, a rántotta is ehető egész nap, tükörtojás... Salátában ne legyen kukorica, az ugye 2-es. A zöldborsó is. Én szoktam sajttal töltött virslit is enni (ilyenkor grillezem), vagy sonkás tojást, virslis tojást Kép

Jubi,
én nemrég vettem egy karcsúsító zselét, nem márkás, de a hasamon nagyon ráncos a bőr, hátha feszesítené. Na meg a combomon is, bár a féjem szerint ott tuti jó feszes Kép Néhány hét múlva tudok referálni róla Kép Szerintem ártani nem árt, bár írtó drágák (amit én vettem, az naggggyon olcs ó volt).

Ildi,
hú a csokis felülés nem lehetett semmi Kép Jót nevettem, amikor olvastam Kép Hajrá torna!!!

Mennem kell, tegnap éjjel 3 órán keresztül nem aludtam, ma már fáradt vagyok.

Pusszancs,
Gabi

pgaboka
 
 


úúú
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vas 2011.10.25 10:43-kor.
vas
 
 


Gabi!
ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG!!
Kép

Kép
Kép
Kép
juborka
 
 


Halihó!

Köszönöm szépen a köszöntést, lányok! KépKépKép Aranyosak vagytok Kép

Ildikó,
hát bizony 29 éves lettem Kép Ez még elmegy, de a 30-at nagyon nem várom.

Ma megvolt az első kickbox tornám! Nagggggyon jólesett, és végig is tudtam csinálni (Norbis, riói hangulatban), szakadt rólam a víz, de pont ez a mozgás hiányzott nekem. Jó lenne hetente legalább 3x végigtornázni ezt a dvd-t, akkor tuti lenne eredménye, de ez sajnos nem fog menni Kép

Jó éjt,
Gabi

pgaboka
 
 

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?