Sziasztok! <font color="0000ff">Lányok, ez nem semmi! Kitörölték a profilomat!!! Már félórája szenvedek itt, mert vmi azonosítót kért a babanet, újra kellett regisztrálnom... Brrrr...
Köszönöm szépen mindenkinek a gratulációkat, nagyon jólesett
Többen írtátok-kérdeztétek, szóval én is szeretnék még fogyni egy picit, jó lenne súlyban elérni az 50 kilót
De nagyon lassan megy ez itt már, plusz ugye a szoptatás miatt nem is akarok nagyon erőlködni.
DE: tegnap reggel már 55,8 kilót mértem, hipp-hipp-hurrá!!!
Végre-valahára elindult megint lefelé a fránya mérleg nyelve (vagyis inkább kijelzője)
Szóval most úgy vagyok vele, hogy szép kényelmesen Norbizok, no meg tornázok, amikor csak tudok.</font>
Ildikó, én is új felhasználó lettem
Nagyon jó ez a kép is, de tényleg nagyon vékony vagy ám!
Dirtha, biciklizés
Én sem akartam ám leszólni a 90 napost, sőt!!! Látom, tapasztalom, hogy sokan tudnak vele fogyni, és hogy nagyon jó. Tényleg mindenki maga dönti el, hogy melyik módszer a leginkább elfogadható, betartható számára.
Jubi, nagyon csini vagy a képen
És a legfissebb fotón is nagyon vékonynak tűnsz, bár ott tényleg eltakarnak a fiúk... Elküldenéd nekem is a recepteket? Van ugyan egy gyűjteményem, de nem az igazi, hátha találok újabb ötleteket. Előre is köszönöm, e-mail címet a profilomban találsz
Szirom, minusz kilóhoz gratula! Megy ez, látod? Igen-igen, alakformálni nagyon kell nekem, főleg has-le-formálni
Erika, üdv itt
Ha van időd, próbálj kicsit visszaolvasgatni, meg a norbi.hu honlapon is sok hasznos infót találhatsz. Ez most nem lepasszolás, én szívesen leírok mindent, amit tudni szeretnél, egyszerűen csak időhiányban szenvedek
Szóval kérdezz nyugodtan, segítünk!
Motiot, nagyon csodálom a kitartásodat! 2 naponta futni
Irigy vagyok ám, én egyszerűen nem bírok lejutni. Mikor a férjem hazaér, már csak fürcsi, vacsi, aztán házimunka, majd ájulás az ágyba. Amikor Szentesen voltunk anyóséknál, akkor tudtam kocogni. Most megyünk a 7végén megint, már alig várom
Na a kick-box engem is érdekelne! Majd írd meg a véleményed, tapasztalatod, aztán lehet hogy beruházok
Boldog félévességet Ábelnek!
Norbi-kódok: én a legjobban akkor fogytam, amikor minden reggel csokis mignonnal indítottam
Mint már írtam, én nagyon lightosan csináltam a dolgot, szépen lassan, és reggel bizony még ma is megiszom a kakaómat, eszek kenyeret, vajat, vagy valami édességet, kekszet. Ezek ugye mind 3-asak... Az ebédem 3-ig valamilyen 2-es kódú kaja szokott lenni. Aztán ugye már csak 1-est szabad enni. Szóval így is lehet fogyni, de amire érdemes odafigyelni: a szervezetnek szüksége van szénhidrátra, Norbi a 2-es könyvében azt ajánlja, hogy legalább délelőtt együnk 2-es kódú kaját! Szerintem ezt érdemes megfogadni.
Enikő, de jó nektek, hogy szép az idő nálatok! Itt egész nap esett az eső
Mia, a magasságodhoz nagyon jó a súlyod
Ha pedig a bordáid is kilógnak, akkor csuda vékony lehetsz!
<font color="0000ff">Már megint elmúlt éjfél, megyek is, mert reggel korán lesz ébresztő!
Jó éjt,
Gabi</font>