Sziasztok!
Wilda
Én csak a folyosón ill. CTG közben találkoztam vele, de nagyon aranyosnak tünt! Söt, biztatott, mert látta, hogy kicsit le vagyok törve a CTG miatt, és nagyon kedvesen mondta, hogy ne aggódjak, nincs semmi baj a babámmal, és minden rendben lesz! Szóval 2 találkozás alapján emberileg nagyon meggyözö volt.
Kata
Talán arra gondolt, hogy van egy csaszi-mütö is. Merthogy igy vannak egymás után, a folyosón a bal oldalon: 1 ágyas szülöszoba, csaszi-mütö, 3 ágyas szülöszoba. Szülésznö: mivel még nincstapasztalatom szülés terén, ezért csak az alapján tudok nyilatkozni, amit az utóbbi 4 hétben láttam CTG stb közben. Szóval, van egy Évike nevezetü, sajni a vezeték nevét nem tudom, alacsony, rövid haju, szemüveges, és nagyon aranyos! Sokan ajánlják a Fehérfi Krisztit, de szerintem ö ilyenkor már rég be van táblázva.
A Söfiröl: tényleg nem egy csilli-villi épület, és most, hogy teltház van (kicsit a Szentimre miatt is) a "csillárról" is kismamik és anyukák lógnak. A szülésznök és az orvosok szerintem nagyon korrektek és nagy tudásúak. A csecsemösökröl egyelöre nem tudok, illetve csak a kora-osztályon 1-2 emberkéröl.
Az 3. emeleten vannak fizetös szobák, 1-2-3 ágyasak, ezek baba-mama szobák, az 1. emeleten pedig csak etetésre hozzák ki a picurokat. (ha jol tudom)
A babának csak "kimenös" rucit kell bevinni, és a többi cuccot is elég apukának behozni.
Pusz
Minyu