Laga
Ne izgulj én is ilyen béna vagyok!
Csak tippeltem, hogy kb. hogy találom meg. Bementem az albumhoz és egyből ott volt az első oldalon!
Myra
Igen, ilyen ügyben nyúl vagyok!
Cory unszolt folyamatosan (NAGYON HELYESEN), hogy hívjam fel őket (szoptatási tanácsadókat) és eljönnek segítenek. Na ez az eljönnek ijesztett meg, vad idegen embernek mutogassam a melleim, meg azt, hogy etetem a kicsimet. Amúgy nem vagyok szégyenlős, mert nők előtt tudok szoptatni, de az idegen az zavar, ha érted (és más is érti)? Sokszor van, hogy ismerősök pont szoptatáskor jönnek, a nőciket mindig behívom dumcsizni. Most így olvasva fenti soraim, talán azért sem látnám szívesen a szoptatási tanácsadót, mert kerek-perec megmondaná, hogy rosszul rakom mellre és ezt kudarcnak élném meg. Pedig tudom hülyeség, mert aztán segítene, de mégis micsoda hülye érzés.
Amúgy kopp-kopp már nem sebes a rosszabbik jobb sem és simán tud szopizni, bár arra rájöttem, hogy csak ülve megy okésan (fekvős szopikor lett Koriból pióca vagyis vérszívó). Na most jól kibeszéltem ezt magamból. Kösz Myra a felvetést!
Cas
Remélem minden rendbe lesz. Bár nálam sajnos mindig úgy volt, hogy leírtam nektek aztán kezdődött elölről a kálvária.
Teljesen át tudom érezni a helyzeted!
Tej feleslegem: szerdán voltam oltáson a gyerekkel és megkérdeztem mi a menete a tejleadásnak. A védőnő elmondta, nem semmi procedura. Eszembe is jutott Zsófi, mert mehetek HIV szűrésre. A lényeg, hogy a védőnő azt mondta van egy anyuka, akinek nagy szüksége lenne a tejre, de nem az anyatejeseken keresztül, mert rosszakat hallott (több anyuka tejét összeöntik). Szóval eljött hozzánk a csaj, megbeszéltük a dolgokat, ő is a férjével és azt mondta okés, kéri a felesleges tejcit. (Védőnő engedte, hogy még az eredmények ellenére adjam már át a tejet, mert hát Korival is minden rendbe, tehát velem is minden ok lehet.) Nekem már kellett valaki, mert tényleg tele van a fagyasztónk. A csaj mondta, hogy 500 ml-re lenne szüksége. Tegnap 380-at vitt el du. 2- kor (előző este fixáltuk, hogy kell neki), utána megint gyűjtöttem ma de.-ig és 530 ml jött össze, minden erőfeszítés nélkül. Először még arról volt szó, hogy este is jön, de ennyi mennyiség miatt majd csak holnap de.. Szóval még az is lehet, hogy egy 3. gyereket is el tudnék látni?! Pedig nem rendelkezek olyan óriási tejcsárdákkal, terhességem előtt 75-ös melltartókat hordtam, most meg 85-et.