Új privát üzeneted érkezett!

Cory,
Jövő hét (19-én) kedden délelött 10-től.
myra

Myra: na, ez egyelőre passz. Elvileg valamikor megyünk Miskolcra is, úgyhogy még nem merek mondani semmit.
cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory,

hol vetted a Nandu hordozókendôd? Ma voltunk a Brendonban és ôk egyáltalán nem tartanak hordozókendôt, a Visegrádi utcában meg valami noname volt és annyira durva tapintású mint egy lópokróc, de nem volt annyira drága, kb 5.600,- ha jól emlékszem.

Ez a hordozókendô tulképp egy bazi nagy téglalapalakú takaró, ami körbe van szegve?

Légyszi segíts, ebben te vagy a szakértô.

Laga
laga

Sziasztok!

Most azt lenne jó tudni, hogy vannak-e tuti befutók Szilviékhez, mer' egyre bizonytalanabb mindenki.
Biztos, hogy lesz tali? :-))
Ha lesz tali, 1 kismamit a Hévtől be tuduok válllni fuvarilag, a többi ülésre a gyerekeimet tuszkolom be:-)
Szerintem kajailag meg legyünk igénytelenek és aki tud, az hozzon magával valami kis hamubasült rágcsálnivalót, esetleg innivalót is és kész.

Na, de akkor jó lenne, Szilvi érdekében is, hogy aki jelenleg tervezi a talizást (mindegy mennyire biztos), bólogasson a monitor előtt és billentyűzze is be a bólogatást:-)

Én elsőként nagyban bólogatok:-)

Viki
ccviki

Laga,
Nekem Kismamás kendőm van, de gondolom a Nandu is hasonló méretekkel rendelkezik. Ebből az én méreteimhez L-es kellett, ez 60x420 cm, és igen egy anyag ami körbe van szegve. De ez speciális szövésű anyag. A súly cipelése miatt, ha jól tudom ellentétes a szövése mint a hagyományos anyagoknak. Tehát ne akarj a boltban vászon anyagot venni, és abból magad csinálni.
myra

Mi is bólogatunk. Már az autót is megszerveztem magamnak, hogy el tudjunk menni a talira.
Mi viszünk magunkkal teasütit és diabetikus baracklevet (mivel nekem még diétáznom kell).

Cory
Ha nem titok, te mit csinálsz Miskolcon? Én miskóczi lányka vagyok Kép
hmmc

Sziasztok!

Laga: én a www.bababolt.com -on rendeltem. A nandu nem annyira egyszerű dolog, mert állítólag nem simán van szőve, hanem valami speciális szövésű anyagból van. Nem értek hozzá, de nekem bejött. Ez nem egy puha anyag, viszont emiatt jól kirúgja magát, ahogy lóg a fogason. A Kanga pl nem rúgja ki magát, viszont az vékonyabb anyag és puhább.

Hmmc: barátnőzni mennék, de mégsem megyek a héten, csak majd 1 héttel később Kép Legutóbb vonattal mentem a két fiúval, most meg egy barátnőm vinne, akinek ott élnek a szülei.

Úgy néz ki, ráérünk kedden, viszont esőt ígérnek. Ja, és hogy jutok el oda?

cory

cory
Budapest

Szilvamag,
Ma pont felétek jöttünk haza a sétából, és akkor már beazonosítottam hová kell kedden eltalálnunk. Kép Kép

Lányok fohászkodjatok a jó időért!!! Gyönyörű helyen lesz a mama-baba-party! Szuper depresszióűző!! Kép
myra

még sem mondja el senki, hogy hová is kellene menni??
akkor megyek vissza keresni:-(

Myra
szerinted segít ha fohászkodunk???
rajtam ne múljék, ha ettől jó idő lesz!

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Mucus, Cory,
Akkor én segítek. Csak azért merem leírni mert Szilvamag már közzé tette itt, és lehet, hogy keddig nem jelentkezik.
III. ker. Aradi u. 4.
Ha tömegközlekedés, akkor 2 módon lehet.
Ez a jobb: Az Árpád hídtól (Szentlélek tértől) a 42-es autóbusszal a Mátyás király úti megállóig.
Vagy HÉV-vel a Csillaghegyi megállóig és onnan gyalog. Innen többet kell sétálni.
myra

Sziasztok!
köszi Myra.
A telefonszámomat azért kérlek ne tedd fel Kép
csak annyit hozzá, hogy Bercsényi utcai megállónak hívják. Megnéztem. Kép

Ha jól írtam össze, eddig 6 biztos bólogatónk van:
Nikcsi, Myra, Mucus, Viki, Hmmc, Cory, +egy barátnőm, szintén margitos

Szilvi
szilvamag

Szilvamag,
A telefonszámodat nem tudom. Kép Egyébként itt soha senkiről nem adnék ki személyes adatot, a címet azért mertem mert te már egyszer megírtad ide.
myra

Sziasztok!
Persze szoptatás ügyben majdnem fél évünk van még, remélem, mert azért szeretném, ha Matyi 1 éves koráig kapna anyatejet is, utána meg ő dönti el. A hozzátápi egyre jobban megy, szépen eszeget gyümölcsöt, főzeléket. Csak olyan furi, hogy most már nem csak tejcikét kap. Élvezzétek ki lányok nagyon a szopis időszakot, soha többet nem lesz annyira szoros a kapcsolatotok mint ezekben a hónapokban!
aranyhold

Cory
Igen Rád gondoltam, nehogy +bántsalak evvel a hol szopizással. Kép

Myra
Én is nagyon boldog vagyok, ha vásárolni megyünk! Fodrász, de jó lenne! Kép
El tudnád mondani, hogy akkor Szilvamagékhoz hogy menjek? A Békás busszal meddig és ott hogy is? Köszi

Tényleg kenguru, mennyi idős kortól ajánlott használni?

Mucus
Én eső ellenére is fogok menni, azt hiszem, végre nem itthon leszek. Bár nálad ez a bezártságos dolog biztos elmúlt! De én az eső ellenére is kíváncsi vagyok a fiadra!

Cas
Nem semmi méretei vannak a kiskakasnak?! Kori tegnap 8 hetesen 4550.
Na és hogy vagy?

Zsófi
Ne má! KépKépKép

Buli
Myra + Lilla
Viki + gyerekek (nem is elsőként bólogattál)
Hmmc + Sára Kata
Cory + fiúk
Én + Kori
nikcsi

Hali!
:-( A bólogatós fejemet épp most csavargatom lefelé, mert nem tudunk menni... Hanna náthás lett:-(

Na, majd legközelebb.

Csaó,
Viki
ccviki

Esőben mi lesz a talival? Mi 10-re tuti nem érünk oda, mert 1,5 óra az út.

Nikcsi: engem ilyenekkel nem lehet megbántani Kép Azt gondolom, hogy különbözőek vagyunk, sok mindenben nem értünk egyet. De hát miért is kéne? Kép Cassal pl szerintem még nem láttunk olyan színt, amiről mindketten ugyanazt gondoljuk, de attól még imádom Kép

cory

cory
Budapest

Cory
Ezt már én is kérdeztem, de nem kaptam választ, ebből arra következtetek, hogy lesz buli esőben is. A mi érkezésünk függ a szopi idejétől és a ritkán járó békás busztól, de megyünk!
Nem is szeretném, hogy mindenki egyforma legyen. Csak tudod valaki el bírja viselni a véleményeket/nézeteket valaki pedig nem, ezért voltam kimértebb. Kép
nikcsi

Most néztem meg a busz menetrendjét, a .... életbe, óránként azaz 60 percenként jár. Szóval valamikor érkezünk!
nikcsi

Nikcsi: Kép Azon a korszakon már túl vagyok, hogy ilyesmin fennakadjak Kép Amíg egy gyerekem volt, lényegesen szemérmesebb voltam, de hát két gyerekkel ez már nagyon nem egyszerű.
cory

cory
Budapest

Sziasztok,

köszi az infókat a hordozókendôrôl!

Tali: én is mennék, de lehet, hogy csak 1 órára, mármint nem 13 órai kezdésre, hanem összesen 60 percre, mert nagyon sok dolgom lesz. De azért nem hagynám ki!

Szóval szeva holnapig!

Laga
laga

Sajnos mára elöntött a takony, úgyhogy nem merek elindulni a sok picibaba közé Kép Jó szórakozást nektek!
cory

cory
Budapest

Sziasztok!
Jól eltűntem, de hétvégén túlestem egy másfél napos 38 fokos lázon, mert bedurrant a jobb mellem. Szerencsére azóta rendeződött (beszéltem tanácsadóval, és segített), de azért még nem vagyok teljesen oké.
Anyunál vagyunk kényeztetésen, ami nagy könnyebbség, hogy napközben nem vagyok Sebivel egyedül.
Amúgy tündér baba, és anyuék szuper kuckót alakítottak ki neki. Ha lesz egy kis energiám, teszek fel képet.
Remélem jól sikerült a buli, majd meséljetek!!! Annyira sajnálom, hogy nem tudtunk menni... Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Üdvözletem!

Jó hír az első fájdalmas szülés után felejteni kívánóknak a 2. babaprojekthez: én valóban megtaláltam azt a sampont, ami a hajvégektől a gyökerekig, sőt még mélyebbre is használható mosásra, tehát agymosás és hajmosás egyben! Ugyanis azt figyeltem meg az utóbbi időben, hogy ha hajmosás előtt olvasom a topikot, de csak hajmosás után írok választ, elfelejtem, mire is akartam válaszolni. És vagy nem válaszolok, vagy válaszolok, csak arra, amit nem is kérdeztek, ilyen egyszerű. Szóval tökéletes emléksuvickoló szert ajánlok, ha megtalálom, hova tettem.

Rövid bevezető után
Myra és Nikcsi,
Kutyaugatás ellen ajánlom az ultrahangos kutyaelhárító készüléket (Antivakarcs 2005), ami a kutyák számára kellemetlen hangtartományban nyomatja a polifónikus dallamokat, a "Huzz el kutyuli" kezdetű nótától a "Szőrcsomókban fogsz lógni" eb-jazz-punk-rock dalig.
vagy dobjatok be séta előtt fél órával a kutyákhoz egy darab kavintonos kolbászt és garantáltan elfelejtenek ugatni, mire a babával arra jártok.

Üdv,
dr. Dee Lee
dilidoki

Sziasztok!

CasKépMielőbbi cicibajmentes napokat!KépSajna ismerős az érzés.Nekem már a kislánykám elmúlt 1 éves,amikor tavaly karácsony előtt én is belázasodtam a bedurrant cici miatt.Igaz én megoldottam egy darabka algopyrinnel és kialvással,de örülök,hogy te is túl vagy a nehezénKép
Várom a képeket a nagyfiúrólKép

Dr.Dee LeeKépÖrülök,hogy még mindig a régi vagy,szükségünk is van rád soxor,főleg amikor a lányok bedurrant cicikről írnak itt nekünkKép

Good night!
rita75

Cas
Akkor talán már minden rendbe van! Csak telcsin beszéltél velük, vagy volt személyes tali is tanácsadóval?

Cory
Jobbulást!

Buli: NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNÖM A TEGNAPI NAPOT SZILVINEK! Én nagyon jól éreztem magam!
Szilvi nagyon szép környezetbe laktok, és Kinga nagyon édes.Kép Olyan kedves volt az érdeklődése! Megmondom őszintén, én máskor is nagyon szívesen megyek, mert kint voltunk egész nap a levegőn, és én ezt imádom, már Kori is kezdi! Luca kutya benyomta az anyatejcsit? Barátnőd két gyereke is nagyon aranyosak! Először nem is tudtam kié ez a sok gyerek, de nagyon jó látvány volt! Kép
Laga iszonyatosan jól néz ki, persze a hátad mögött is kibeszéltünk és akkor is csak azt mondtuk, hogy siránkozol a + kilóid miatt, de annyira jól nézel ki!
Mucus nagyon örültem, hogy eljöttetek és a fiat nagyon szép! Kép
Hmmc Nem is Kori a vasgyúró, hanem tényleg Sára Kata. Nagyon jól van tartva, köszönhető a sok-sok tejcinek! Kép A végén még egy óriás baba lesz. Szegény kis Korikámat mindenki felül fogja múlni, de hát az apukája, és az anyukája is inkább a liliputikhoz közelit Kép
Myra Lilla megint bebizonyította, hogy egy tök jó baba. Kép
nikcsi

Sziasztok!

Ide jutottam végre:-)

Szilvi
én is köszönöm a meghívást, és hogy biztosítottad a helyet a "bulihoz". Sajnálom, hogy nem tudtunk tovább maradni, hogy Myrával is találkozzak, de már így is Anyukámékhoz mentem haza, mert Ők közelebb laknak. Már a villamoson majd leragadt a fiam szeme.
A többi lurkó hogy bírta?
Kinga lányod pedig nagyon okos és milyen szépen beszél már.

Nikcsi, Hmmc
:-)))) gyönyőrű kis rószaszín lánykáitok vannak.
Nikcsié valóban picinek tűnik, pedig Ő idősebb egy hónappal ugye?

Laga
na jól ki vagy beszélve!!!:-))
De tényleg nem látszol bálnának. De mivel Te tudod, hogy honnan indultál, és Te érzed ezt a nagy különbséget is, így megértem, hogy ha sokallod. "Edzel" a hétvégi meleg frontra?? Legalább is lelkiekben!

mucus
Tm

Sziasztok!
Gondoltam ám tegnap rátok, és lélekben én is veletek voltam a partin! Remélem a legközelebbire már el tudunk majd menni!
Képek készültek? Kérek ha vannak!
aranyhold

Sziasztok!
Én is nagyon köszönöm a vendéglátást Szilvamagnak! Szuper volt!!! Kép
Kinga tényleg egy tündér a "pici lábával" együtt! Kép

Lilla is ennyire jól érezte magát Szilvamag kezeiben:

Kép

Cas,
Jobbulást!!!

Mucus,
Én is sajnálom, hogy nem találkoztunk! A délelött még az alvásé nálunk. Ellenben a délután... Talán majd legközelebb! Kép

Laga,
Várjuk az UH eredményeket! És tényleg megállapítottuk, hogy tök jól nézel ki, és nem értjük a bálnára vonatkozó utalásaidat! KépKép

Hmmc,
Hát azt hittem Lillát nehéz felülmúlni a kezdeti hízási ütemével. Tévedtem! KépKép De még akkor is olyan jó pici Sára. Kép Húúúúú a nosztalgia...
Ezt a képet pedig Dorinának küldöm:

Kép
myra

Sziasztok!

Örülök (és magunk miatt sajnálkozok), hogy ennyire jól sikerült a tali! Bulizós babák egy fotón? Olyan nincs?

Myra,
Lilla volt a kiskirálylány, akit rabul ejtett Süsü, a sárkány? :-)))Irtó gyönyörűség a kicsi lány!
ccviki

Sziasztok,

köszi a vigaszt a kinézetemmel kapcsolatban. Lesz ez még jobb is!

Mai UH: a kiscsajszi becsült súlya: 3270 gr. Mondtam is, hogy köszönöm, ez pont elég is lesz.
Ma összepakoltam, jöhetnek a frontok én kész vagyok! Ja és a hétvégi teliholdra is gyúrunk!

Ha megszülnék vagy küldök egy sms-t valamelyikôtöknek, vagy ráveszem a férjem, hogy tegye itt közzé. De szólok!

Laga 38+0
laga

Sziasztok!
Szilvi
Tegnap nagyon jól éreztük magunkat!!! Köszönjük a meghívást! Kinga nagyon édes érdeklődő kislány. Hamar elaludt?

Azért nem kellene Sárát felnagyítani. Nem is olyan nagy, csak pufóka-fóka Kép Ma lemértem, hogy mitől éhes 2,5 óránkét. Gondolom kevés neki az a 160 gr, amit mértem Kép
Ma fürdés előtt éhesen megmérem és közzéteszem az eredményt. Lehet, hogy még én is meg fogok lepődni.
Azt hiszem nem az lesz az első szava, hogy apa vagy anya, hanem egyből azt fogja mondani, hogy: mit eszünk?

Nikcsi
Azért Kori is nagyot nőtt, mióta a kórházban láttam, amikor bejöttetek hozzám.

A lényeg az, hogy az összes baba, kicsi és nagy nagyon aranyos volt tegnap. Kiváncsi leszek, amikor kb. 1 év múlva összejövünk és már mi fogunk a kiscsajok után szaladgálni Kép

Laga
Szorítok a frontnak és neked Kép
hmmc

Hmmc,

köszi.
Egyébként már most kezdôdnek azok a telefonok, hogy egyben vagyunk-e még.

Laga 38+1
laga

Laga,
Drukkolok én is, bár nemtom mihez, mit is szeretnél, mármint időpontot:-) És gondolom egy kevéssé fájdalmasan átélhető, emlékezetes szülőszobai látogatást:-))

Viki
ccviki

Sziasztok!

Aranyhold
Hát sajnálhatod a dolgot tényleg, ja és Zsófi is. Nekem azért tetszett nagyon, mert végig kint voltunk a jó levegőn! Én levegő mániás vagyok! Kép

1 év múlva talin? Huú, de jó lenne, ha még akkor is maradna a csapat! KépKépKép

Hmmc
Kori ma 4630g volt, de azt mondták nagyon szépen gyarapodik (1 hónap alatt 630-at).

Tegnap voltunk oltáson, huú lányok én kissé sokkos lettem, izomba lett döfve. Ráadásul még tök szar idő is volt, sétálni se tudtunk. KépKépKép
nikcsi

Mindenkinek köszönöm, hogy "ittvolt", és a dícséreteket is. Kinga is naponta emlegeti, főleg a kicsi babákat.

Miért ne lenne együtt a csapat, csak addigra a következő pocakkal Kép

Kori így is kis hurkás baba, hát ha még így folytatja
Luca, mire bejöttem a kapuból már tisztára nyalta a tálját. Szerintem ő is emlegeti ezt a vendégséget, ahol ilyen nyalánkságok várják Kép

Szilvi
szilvamag

Bababuli 20050419 alatt megtalálhatóak a képek
szilvamag

Myra!
nem is meséltem, hogy a "könnyű" babától másnap olyan izomlázam volt, hogy nem bírtam kikapcsolni a melltartóm csattját Kép
Szilvi
szilvamag

nagyon jók a képek:-))

mucus
Tm

Sziasztok!
Sajnálom a bulit nagyon, ráadásul végül egész jó idő volt, szurkoltam nektek érte!
Mindjárt megnézem a képeket.
Nálunk lassan minden kezd helyreállni, ma már itthon vagyunk kettecskén (vendégeket várok), de nagyon jó volt a kényeztetés, kicsit megint utolértem magam evéssel-alvással, és a cicigondok is javulnak.

Nikcsi
VÉgül elég volt a telefon a tanácsadóval, mert amit tanácsolt, az bejött. (Fordítva tettem Sebit cicire, hogy a bedurrant részek felé legyen szopi közben az álla, két szopi között hideggel, szopi előtt meleggel borogattam.)

Na megyek is, mert felébredt a kis Buddha egy kis tízóraira.
Majd még jövök remélem!

Kép
Kép
Kép
cas

A képeket látva még jobban sajnáloooooooooooom... KépKépKép
De a következőre már mi is megyünk! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi
Azt hiszem nem csak Kinga és Luca emlegeti ezt a partyt, ÉN IS! KépKépKépKépKépKépKépKép Nagyon jó volt az idő, és ennek köszönhettük, hogy kint lehettünk, amit én imádok! KépKépKép

Cas
Azt hittem volt fent nálatok, én tök nyúl vagyok, mert még egyszer sem hívtam őket. Amikor még dolgoztam Pelével váltottam néhányszor e-mailt de ennyi. Tudom tök hülye vagyok, de valahogy gátlásaim vannak és azok erősebbek. KépKépKép

Képek: KIRÁLY! Szilvi Mariann mikor jön ide? Azt mondta benéz most már ő is ide a babanetre? Kép
nikcsi

Ezt hogy kell megtalálni, hogy bababuli 20050419?!!!!!!

Én annyira béna vagyok ehhez, de én is látni akarooooooom!

Laga
laga

az albumok között kell keresni,
vagy még megtalálod a legfrissebbek között, vagy ABC-ben a B-nél
próbáltam linket keresni hozzá, de ahhoz meg én voltam béna Kép
szilvamag

Sziasztok!

Na akkor én belinkelem a képeket:
http://www.babanet.hu/album/main.php?album=5438

Képzeljétek, hogyan jártam. Becsípődött egy ideg a lapockámnál, és most sehogy nem jó. Nem tudok feküdni (aludni), állni, ülni. A karom felemeléséről meg ne is beszéljünk. Szegény gyerkőc meg pont most kapta a 4 hós oltását, úgyhogy megy a láz, meg a nyűszítés. És hiába borogattam szorgalmasan, nagyon becsomósodott neki... Én meg összeszorított fogakkal, és csorgó könnyel cipelem és látom el egész nap. KépKépKép

Szilvamag,
Ugye-ugye, mondtam én, hogy kész sózsák a 6 kilójával. KépKép
Persze, hogy találkozhatunk, mailben elküldöm az elérhetőségeimet, és egyeztetünk mikor jó nektek. Kép

Nikcsi,
Pont Te vagy nyuszi???? El sem hiszem... KépKép

Cas,
Valami bővebb hír felőletek??? Régen írtál...
myra

Myra!
pedig már azt hittem 12kg-nál edzésben van az ember lánya Kép
jobbulást neked, ha segítség kell, hívj nyugodtan

Szilvi
szilvamag

Myra,
kösz a segítséget. Tényleg jók a képek.

Laga
laga

Myra
Nagyon sajnálom, ez borzasztó lehet! Nincs vmi segítség (kenőcs v. ilyesmi)? Jobbulást!
Köszi az érdeklődést, kicsit hulla vagyok, azért jövök ritkán. Világ életemben nagy alvó voltam, és nehezen tűröm, hogy 1,5-2 óránál nem alhatok többet egyben, és ilyenből is max. 3 turnus van éjjel (de néha csak 2). Úgyhogy nappal amint van egy kis nyugi, megyek aludni. Na az meg vagy van, vagy nincs.
A héten anyunál voltunk kényeztetésen, így tudtam kicsit "pihenni", legalábbis nem vacogok esténként a fáradtságtól. Ez persze az érzelmi életemre is rányomja a bélyegét, hülyeségeken is képes vagyok bőgni.
Ami viszint jó hír, hogy lassan rendeződnek a cicigondok (kopp-kopp-kopp, mert azért még nem akarom elkiabálni, mert a jobb még bibis, és küzdünk minden helyes mellretételért, addig meg csillagokat látok), és így azzal is nyerek egy kis alvást, hogy szopi közben én is bealszom (Sebi 35-40 percnél alább ugyanis nem adja! Kép).
Amúgy egy tündérbaba, ha teli a pocija nagyokat mosolyog, lassan gőgicsélni is kezd, nagyon szereti ha hason v. háton fekve egy színes takarón "játszanak" vele. Asszem lesz "rongyija", mert minden puhához bújik, a cumit viszont nem szereti (az ujját már megtalálja néha, és akkor nagyokat cumizik). A pocakja teljesen oké, bár azért csikar neki is néha, és akkor van üvöltés, de a hasfájósságtól szerencsére messze van. (Szegénykém olyan krokodilkönnyeket tud sírni...)
Szóval "dióhéjban" ennyi. Kép

Laga
Na akkora ma a Hold! Kíváncsi vagyok, merre vagytok! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Laga
Ne izgulj én is ilyen béna vagyok! Kép Csak tippeltem, hogy kb. hogy találom meg. Bementem az albumhoz és egyből ott volt az első oldalon!

Myra
Igen, ilyen ügyben nyúl vagyok! Kép Cory unszolt folyamatosan (NAGYON HELYESEN), hogy hívjam fel őket (szoptatási tanácsadókat) és eljönnek segítenek. Na ez az eljönnek ijesztett meg, vad idegen embernek mutogassam a melleim, meg azt, hogy etetem a kicsimet. Amúgy nem vagyok szégyenlős, mert nők előtt tudok szoptatni, de az idegen az zavar, ha érted (és más is érti)? Sokszor van, hogy ismerősök pont szoptatáskor jönnek, a nőciket mindig behívom dumcsizni. Most így olvasva fenti soraim, talán azért sem látnám szívesen a szoptatási tanácsadót, mert kerek-perec megmondaná, hogy rosszul rakom mellre és ezt kudarcnak élném meg. Pedig tudom hülyeség, mert aztán segítene, de mégis micsoda hülye érzés. Kép Amúgy kopp-kopp már nem sebes a rosszabbik jobb sem és simán tud szopizni, bár arra rájöttem, hogy csak ülve megy okésan (fekvős szopikor lett Koriból pióca vagyis vérszívó). Na most jól kibeszéltem ezt magamból. Kösz Myra a felvetést!

Cas
Remélem minden rendbe lesz. Bár nálam sajnos mindig úgy volt, hogy leírtam nektek aztán kezdődött elölről a kálvária. Kép Teljesen át tudom érezni a helyzeted!

Tej feleslegem: szerdán voltam oltáson a gyerekkel és megkérdeztem mi a menete a tejleadásnak. A védőnő elmondta, nem semmi procedura. Eszembe is jutott Zsófi, mert mehetek HIV szűrésre. A lényeg, hogy a védőnő azt mondta van egy anyuka, akinek nagy szüksége lenne a tejre, de nem az anyatejeseken keresztül, mert rosszakat hallott (több anyuka tejét összeöntik). Szóval eljött hozzánk a csaj, megbeszéltük a dolgokat, ő is a férjével és azt mondta okés, kéri a felesleges tejcit. (Védőnő engedte, hogy még az eredmények ellenére adjam már át a tejet, mert hát Korival is minden rendbe, tehát velem is minden ok lehet.) Nekem már kellett valaki, mert tényleg tele van a fagyasztónk. A csaj mondta, hogy 500 ml-re lenne szüksége. Tegnap 380-at vitt el du. 2- kor (előző este fixáltuk, hogy kell neki), utána megint gyűjtöttem ma de.-ig és 530 ml jött össze, minden erőfeszítés nélkül. Először még arról volt szó, hogy este is jön, de ennyi mennyiség miatt majd csak holnap de.. Szóval még az is lehet, hogy egy 3. gyereket is el tudnék látni?! Pedig nem rendelkezek olyan óriási tejcsárdákkal, terhességem előtt 75-ös melltartókat hordtam, most meg 85-et.
nikcsi

Nikcsi
A jobb mellemmel én is azon gondolkodom, hogy ülve hátha... Ma kipróbáljuk újra. (Egyszer már próbáltuk, akkor egész jól ment, de azóta sem volt energiám az ülveszopihoz.)

Kép
Kép
Kép
cas

Cas,

szombat este elmentünk és mexikóit ettünk. Bab, chili, stb. Szoptatós anyukák, ti ne is álmodjatok róla!
Egyébként már nekem se kellene, mert mi van ha 24 órán belül megszülök, de annyira megkívántam...

Laga 38+4
laga

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?