Sziasztok!
Nem tudom segít-e valamit, de Pilis levelén felbuzdúlva leírom nekünk hogy sikerült Olivér! Persze bizonyos részletek maradjanak titokban
.
Párommal abban egyeztünk meg, hogy szeptember. 2004 Májusban hagytam abba a tablettát, utánna rövid ideig óvatoskodtunk, de mivel azt hallottam, hogy tabletta után úgysem lesz az ember lánya rögvest terhes, hát leszoktunk erről a kis kellemetlenségről.
Persze rögvest tesztekért rohangáltam, ha csúszott fél napot, az ami tulajdonképpen magától már egy ideje nem is jött.
Június 1-én hagytam fel a dohányzással is, minek következtében felugrott 5 kiló, ezért futni kezdtem (utáltam, de kellett), ami ugyan nem vezetett fogyáshoz, de a baához lehet, hogy kellett. A vérem biztosan átpörgött jópárszor.
Ugyanerre az időszakra tehető, hogy ahhoz képest, hogy nem igen ittam, valahogy a vörösbor jól esett heti 2-3 alkalommal, de nem több 2dl-nél, és azt is őszilével trutymákoltam össze. (borkedvelőktől elnézést!)Emellett folsavat szedtem a dokibácsi tanácsára.
Így telt el pár hónap.
Októberben elején ciklus közben úgy döntöttem elkezdek hőmérőzni, mert a fránya ciklus folyamatosan tolódott 28 napról 31néhány felé.
A higany megemelkedett, és nem jött meg.
Párom már pár napja állította, hogy valaminek lenni kell, mert állandóan azért nyaggattam, hogy ne álljon olyan közel az előttünk lévő autóhoz, és állítsa le a szellőzőt, mert rémes szaga van a kipuffogónak.
Október 25-én nem tudva tovább várni tesztet csináltam. Pozitív lett. Így gyorsan elvágtattam egy másikárt is, de még zárva volt a patika. Hát vártam a nyitásra, aztán az időre, hogy vizelet újra megteljen a kimutatandó hormonnal. És ez is pozitív lett.
Így az én határidőmizériás párom a fogantatást is pontosan intézte. (de lehet, hogy az erotika kiállítás is hatással volt a dologra, így mivel másodjára lányt szeretnénk, majd Barbie baba, vagy valami más lányos kiállításra megyünk szeptemberben)
Még egy szomorú dolgot hozzá kell tennem a dologhoz, rizikó nálam is volt, mert volt egyszer egy művi abortuszom, amit nem egésszen a megbeszéltek szerint végeztek, de szerencsém volt, Hála annak aki intézte!
Tehát szerintem ami használt, mozgás, tán az a kis hízás sem ártott és a vörösbor. A nemdohányzás pedig alapvető onnantól, hogy az ember lánya úgy dönt, nemsokára babát szeretne.
A párom semmi extrát nem tett az ügyért, hiszen mindig sportot valamit, és sosem dohányztott.
Mindenkinek nagyon drukkolok, hogy mielőbb pockosodjon!
Vanda!
Ha jól emlékszem te érdeklődté a vassal kapcsolatban, én nem szedtem, mert ha mégis elkezdett vérezni az ínyem, ráadásul az első néhány hónapban szó szerint rosszul lettem tőle. Bár az orvosom szerette volna hogy szedjem, de a vérképem sem indokolta, mert tökéletes volt a vasam magától is.
Ha nem érzed szükségét, ne szedd szerintem. Természetesen azért a vérképed alapján dönts! Az a biztos.
Felteszek pár képet Olivérről, hiszen eddig végülis róla írtam!
Íme az eredmény!
Eszter
ui. a sorrend kicsit felcserélődött. Az utolsó kép az első lenne. Itt kb. egy hetes a manó.