Új privát üzeneted érkezett!

Lányok Kép
Megvan az átlátszó hátterű zebrácska, úgyhogy szeretném osztogatni, mert mindjárt el is kezdtek szapodorni Kép Hamarosan kinövik a karámot Kép

Wish
Nagyon köszi a segítséget, hát ha te is küzdöttél vele, akkor nem csoda hogy nekem nem sikerült Kép

Tündi
Vendég

Kinga,
Én is drukkolok szép a 37 is! és nyomjad a csokit!!
Igen a mosolygó arcocska az jöhet!!!!
kivi2

Tündi Kép
Nekem légyszi őrizz meg egy zebrát június/júliusra Kép

wish

Sziasztok!

Már itthon vagyok.

Kinga Kép
Szorítok neked! Tényleg kell már ide egy zebra. ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Tündi
Ha már így felkészültél zebrákból akkor remélem, most már végre gyorsan ki lehet osztani mindenkinek.

Majcsi

Majcsi
majcsi

Sziasztok,

Kinga,
megadrukkok mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Én most voltam uh-n.Jól elkéstem a munkahelyemről, amitől persze stresszeltem rendesen.

A lényeg, volt tüszőrepi baloldalon, tele van sárgatesttel.Méhnyálka csak 8 mm, igaz hiába volt múlt hónapban 12 mm, semmi sem történt.Szóval nem tulajdonítok neki nagyobb jelentőséget.A lényeg, hogy volt peteérés.Remélem jó időben értek oda a kiskatonák.KépKép

Nem tudom a stresszelést hogyan lehetne kiiktatni.Most nem a baba miattira gondolok, hanem munkahelyire.....

mennem is kell dolgozni.majd még később jövök.

Tündi!
Remélem a zebrák már alig várják, hogy iderohanjanak hozzánk!!!

Jófi
jófi

Wish Kép
Mindeképpen!!!!!!! Kép Ezt megígérhetem! Kép

Jófi, Majcsi
A zebrácskák nagyon várják hogy gazdira találjanak, de türelmesek Kép

Jófi Kép
Jó hogy van sárgatested, reméljük a nyálkahártya is elég lesz a bébinek hogy befurakodjon Kép
Munkahelyi stressz.... nehéz eset, neked kell lenyugtatni magad, hogy a munka úgyis megvár, nem kell kapkodni, ha összecsapnak is az ember feje fölött a hullámok, azért mégiscsak megoldódik mindig. Legalábbis én ezt mondogatom magamnak Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Tudom, hogy én csak ilyen ritkán írogató vagyok, de most szeretném kérni a segítségeteket egy kis „hő elemzéshez”. Ebben a hónapba kezdtem el a hőmérőzést a 4 cn-on és eddig így néz ki:
36,4; 36,4; 36,6; 36,24; 36,4; 36,1; 36,0; 36,3; 36,3; 36,5; 36,3; 36,4; 36,5; 35,9; 35,9; 36,4;
Az amúgy normális, hogy két nap lement 36 alá? Tüszőrepim akkor még gondolom nem volt, bár a hétvégén volt „cici fájásom, meg szurkálás”. Nem értem igazán.
Előre is köszönöm!
Lami

Kép
Kép
lamika

SziasztokKép

Megkísérlem az írást, hátha most összejönKép

Elvileg ma vagy holnap császározzák meg EdinátKép, olyan izgiKép, azonnal írok majd, ha megtudok valamitKép

Jófi
Nem olyan rossz az a 8mm, nekem 9mm volt mindig, mégis sikerültKép
Drukkolok nagyonKép

Kinga
Én azért drukkolok nagyonKép 0,1 tized az nem lényegKép

Doris
KösziKépKépKép

Most már úgy tűnik, tényleg átaludja Kristófkám az éjszakákat, és nem csak egyszeri alkalom volt.
Este 7-től reggel 5-6-ig alszik, akkor hamizik, és ma kivételesen még ezután is visszaaludt, egészen de. fél 10-igKép
14 óra alvásKép, nem semmi Így már elnézem neki a nappali ébrenlétetKép

Dolfika köszöni szépen jól vanKép, 2 nap alatt 5 szurit kapott, de meghozta az eredményétKép Hiába, erős kutyusKép

Na most megyek, mielőtt balhé leszKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

Nem tudom segít-e valamit, de Pilis levelén felbuzdúlva leírom nekünk hogy sikerült Olivér! Persze bizonyos részletek maradjanak titokban :-D.

Párommal abban egyeztünk meg, hogy szeptember. 2004 Májusban hagytam abba a tablettát, utánna rövid ideig óvatoskodtunk, de mivel azt hallottam, hogy tabletta után úgysem lesz az ember lánya rögvest terhes, hát leszoktunk erről a kis kellemetlenségről.
Persze rögvest tesztekért rohangáltam, ha csúszott fél napot, az ami tulajdonképpen magától már egy ideje nem is jött.
Június 1-én hagytam fel a dohányzással is, minek következtében felugrott 5 kiló, ezért futni kezdtem (utáltam, de kellett), ami ugyan nem vezetett fogyáshoz, de a baához lehet, hogy kellett. A vérem biztosan átpörgött jópárszor.
Ugyanerre az időszakra tehető, hogy ahhoz képest, hogy nem igen ittam, valahogy a vörösbor jól esett heti 2-3 alkalommal, de nem több 2dl-nél, és azt is őszilével trutymákoltam össze. (borkedvelőktől elnézést!)Emellett folsavat szedtem a dokibácsi tanácsára.
Így telt el pár hónap.
Októberben elején ciklus közben úgy döntöttem elkezdek hőmérőzni, mert a fránya ciklus folyamatosan tolódott 28 napról 31néhány felé.
A higany megemelkedett, és nem jött meg.
Párom már pár napja állította, hogy valaminek lenni kell, mert állandóan azért nyaggattam, hogy ne álljon olyan közel az előttünk lévő autóhoz, és állítsa le a szellőzőt, mert rémes szaga van a kipuffogónak.
Október 25-én nem tudva tovább várni tesztet csináltam. Pozitív lett. Így gyorsan elvágtattam egy másikárt is, de még zárva volt a patika. Hát vártam a nyitásra, aztán az időre, hogy vizelet újra megteljen a kimutatandó hormonnal. És ez is pozitív lett.
Így az én határidőmizériás párom a fogantatást is pontosan intézte. (de lehet, hogy az erotika kiállítás is hatással volt a dologra, így mivel másodjára lányt szeretnénk, majd Barbie baba, vagy valami más lányos kiállításra megyünk szeptemberben)

Még egy szomorú dolgot hozzá kell tennem a dologhoz, rizikó nálam is volt, mert volt egyszer egy művi abortuszom, amit nem egésszen a megbeszéltek szerint végeztek, de szerencsém volt, Hála annak aki intézte!

Tehát szerintem ami használt, mozgás, tán az a kis hízás sem ártott és a vörösbor. A nemdohányzás pedig alapvető onnantól, hogy az ember lánya úgy dönt, nemsokára babát szeretne.

A párom semmi extrát nem tett az ügyért, hiszen mindig sportot valamit, és sosem dohányztott.

Mindenkinek nagyon drukkolok, hogy mielőbb pockosodjon!

Vanda!

Ha jól emlékszem te érdeklődté a vassal kapcsolatban, én nem szedtem, mert ha mégis elkezdett vérezni az ínyem, ráadásul az első néhány hónapban szó szerint rosszul lettem tőle. Bár az orvosom szerette volna hogy szedjem, de a vérképem sem indokolta, mert tökéletes volt a vasam magától is.
Ha nem érzed szükségét, ne szedd szerintem. Természetesen azért a vérképed alapján dönts! Az a biztos.

Felteszek pár képet Olivérről, hiszen eddig végülis róla írtam!
Íme az eredmény!

KépKépKép

EszterKép

ui. a sorrend kicsit felcserélődött. Az utolsó kép az első lenne. Itt kb. egy hetes a manó.

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Ezek szerint megis mukodik a Babanet? Azt irtak, hogy 15 oraig szerveratallnak vagy mi es nem lesz elerheto!

Hu, Babus, nagyon izgulok, hogy mi is lehet Edinaekkal? Remelem ma tulesnek az egeszen. Ha mar tuti a csaszar, akkor jobb minel elobb atesni a dolgon, nem?
Bar a programcsaszarokat szoktak a leginkabb tologatni, mivel az nem surgos. Igaz ez?

Kinga,
fel ne add! A 37 meg magas honek szamit szerintem! Hajra hajra!!!

Jofi,
neked is nagyon szoritok, ha Babus azt mondja, hogy a 8 mm meg jo, neki elhiszem! Neked is hajra hajra!

Csajok,
ki mit mond mellszivo, cumisuveg (meret es anyag), valamint cumi ugyben? Hogy valaszt az ember a rengeteg lehetoseg kozul?

Vanda
vanda72

Sziasztok!

JUDY HIRADO!
Sajnos tovabb nyilt, igy most magneziumot kap, nem kellhet fel, megemeltek az agyat. Szegeny nagyon fel, es keri, hogy drukkoljunk neki. Lanyok kuldjuk a mega drukkokat, a benntarto energiakat.

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Judyt
Nagyon-nagyon-nagyon drukkolunk!!!!!!!!

Vanda
Én mindben az Avent-re eszküszöm, cumi, cumisüveg, mellszívó egyarántKép

Babus

Kép
babus2005

Judit Kép

Nagyon drukkolok Judytnak, mondd meg ha beszélsz vele,hogy puszilom és ne féljen, mert jó kezekben van. Figyelnek rá és nem lesz semmi baj!
És ha meg is születnének a fiúk, akkor sem lesz baj, mert már elég nagyok, a kritikus időn már túl vannak. Minden rndben lesz Kép
Mennek az energiák!

wish

Sziasztok!
Most értem be, visszaolvasok.

Judit Kép
Nagyon-nagyon drukkolok Judytnak!!!
Ezerszer puszilom Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Judyt,
nagyon nagyon nagyon drukkolok én is!!!
Mennek a bababenntartóenergiák:
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Edinka,
Neked is sok sok drukk a császárhoz!De izgi,már a második topicbaba közeledik!Kép

Babus,
köszi a megnyugtatást.Még nem is írtam, hogy Kristófka mennyire ennivalóan édes!!Örülök, hogy most már jobban megy neki az alvás.Dolfikának küldök gyógyítóenergiákat!

Jófi
jófi

Pilis Kép
Jaj, de nagyon kedves vagy! Köszönjük neked ezt a levelet, nagyon megszívlelendő Kép

Kinga Kép
Semmit nem jelent, hogy csak 37 a hőd! Szerintem nagyon jó, úgyhogy én drukkolok ezerel!!!!!

Jófi Kép
Drukkolok a kiskatonáknak Kép

Annácska

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Atadom Judynak a sok drukkot!

Atti
Kép
Andris
u]Kép[/url]
ezvicc

Eszter Kép
Nem semmi a történet, nagyon tetszett Kép
Nagyon édes a fiad, gratulálok hozzá és mielőbbi kistesót Kép

Babus Kép
Örülök, hogy Kristófka ilyen rendes fiúcska és hagyja a mamáját netezni Kép
De jó, hogy Dolfi kutyus is rendbe jött Kép

Edinka Kép
Nagyon drukkolok a csaszihoz Kép
Kitartás, már nem soká a kezedben tartod a babát, akit 9 hónapig a szíved alatt hordtál Kép

Vanda Kép
A Avent tényleg nagyon jó, nekünk is olyan cumink volt. Egyre azért nagyon filgyelj oda, hogy olyan cumit válassz, amiből később is lesz utánpótlás, ha elrágja, elveszti. Nálunk nagy kalamajka volt belőle Kép

Annácska

annácska

Holnap reggel 9-kor lesz a császármetszés, kb. fél óra lesz az egészKép Már ma déltől nem ehet semmit, csak kevés vizet ihat.
Nagyon fél és izgul.
Majd ír holnap, ha megszületett VikiKép

Babus

Kép
babus2005

SZegény Judyt, biztos nem mehet akkor haza most már hétvégén sem Kép

Eszti
Köszi a történeted,az eredmény magáért beszél Kép Gyönyörű a kissrác Kép

Babus
Örülök hogy Dolfika jobban van! Akkor most már nem is aggódsz Kristóf miatt, ugye? Kép

Lami
Érdekes, hogy a hőd ennyire le tud menni. Annyi mindenre mondjuk a ciklusunk során hogy normális, szerintem ez is belefér Kép Viszont nem igazán megy a görbéd fel, várjunk még pár napot, hátha ez az elmúlt két nap a 35,9-es hővel tüszőrepit jelent, és akkor néhány napon belül meg kell emelkednie a hődnek jócskán. Jó lenne olyan 36,8-körül, ilyen alaphővel sokkal feljebb szerintem nem fog menni, de majd meglátjuk. Jelentkezz még pár napmúlva is, hoyg megnézzük, oké?

Tündi
Vendég

Lányok!
Nagyon szépen köszönöm, hogy bíztattok, nagyon jól esik!!!Kép

Judyt!
Remélem használ a magnézium, ne félj, biztos minden rendben lesz, nagyon vigyázz magatokra!!!Kép

Edinka!
Nagyon drukkolok és reggel nagyon szorítok Nektek!!!Kép

Ne haragudjatok, de rengeteg a munkám és még a Babanet sem akar müködni, amikor tudnék írni, de még jelentkezem!!!!Kép

Kinga
Kinga79

Tündi
Köszönöm szépen a hőmegfejtésedet. Türelemmel várok és remélem, hogy emelkedni fog, mert ha nem akkor az azt jelentené, hogy nincs is tüszőrepim.
Lami

Kép
Kép
lamika

Sziasztok!

Szia Évi79!

Ne haragudj, hogy beledumálok a dolgaidba, de segíteni szeretnék! (gondolom mint sokan mások, akik majd jól megoldják az életedet:-)) Azért megpróbálom!

Kapd össze magad, de legalább találd meg a módját! Egyrészt neked, másrészt a körülötted lévőknek, de talán leginkább a leendő babának nem használ ha búskomorkodsz!
Képzeld magad a helyébe! Te beköltöznél a pocidba? Akármennyire lakájos is?
Valamit én is tudok a depi-mumusról, nem egyszerű elzavarni, de a személyes mumusainkat rajtunk kívül senki más nem fogja elhessenteni! Azért is írom az elhessentést, mert ha megvan a mód, ennyi az egész!
Lehet, hogy neked is a majdani babád adja a legnagyobb erőt, ha arra gondolsz, hogy meg kell tanulnod kezelni a rossz dolgokat ahhoz, hogy a jókat megtapasztald. Ezt kell majd megtanítanod neki is, hiszen boldog emberkét szeretnél majd faragni belőle nem?
Úgyis annyi mindent kell maguknak megtanulniuk, segítsük a gyermekeket mindenben, amiben tutdjuk!

És most egy kicsit durvábban.
Gondolod, ha már pocakod lesz, csak a boldogság érzése fogja átlengeni a világodat?
Igen, ha kezelni tudod azt a rengeteg aggódó hangocskát a fejedben! És ez még csak a kezdet! Ha már kint lesz a babó mégtöbb mumus fog jelentkezni, és mindenhonnan támadnak! Hol egy éles sarok képében, hol pedig egy kihagyott lélegzet képében, amit elfelejtett beszívni a baba, vagy a "jól csinálok-e mindent"mantra fog támadni!
Ezek csak rémképek, tanuljuk meg őket a magunk hasznára fordítani, hiszen én sem kívánnék olyan anyukát magamnak, aki mindig csak a rosszat látja és mutatja meg, de a megoldást nem adja át!

Készülj fel a rossz dolgokra, de a jókat éld meg!

Bocsánat, ha erőszakosnak tünik az iromány, csak ismerem egy kicsit a helyzetet, bár más nézőpontból.

Edinka, Judyt!

A legjobbakat nektek!

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Edinka!
Mennek a drukkok holnap reggelre!! +++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Judyt!
Neked is küldök drukkokat, még jó lenne ha pr napig nem akarnának a babucik kibújni ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++

Babus!
Várom a híreket holnap. Kép Tökjó hogy Dolfika jobban van Kép

Kinga!
Szerintem is nagyon jó még a hőd Kép

Jófi!
Szurkolok, hogy legyen baba, amint hallod a zebrák már várnak. Kép

Vanda!
Persze egy kis izgalom van bennem, de mégjól bírom. Igyekszem lefoglalni magam, csinosítgatom a babaszobát és sok időt töltök az barátommal is. Szülésre recept??? Kép Nem hiszem, hogy létezik ilyen, készülök rá lelkileg, eljárok a kórházba előadásokra, ahol bemutatják a szülőszobákat, csecsemősöket, szülésznőket. Már az is segítség szerintem, hogy nem veszek majd el a kórházban, ha eljön az ideje. Kép Gondolokozom az EDA-n is, de nem tudom, hogy az EDA-tól vagy a szüléstől félek jobban. Inkább igyekszem arra gondolni, milyen jó lesz Vivit a karomban tartani. Kép

Nicol

Kép
nicol

Sziasztok lányok!

Babus Kép Kristófka tündéri édes, nem csodálom, hogy egész nap babázol!!!!!! Kép Kép Kép Dolfi kutyusnak mielőbbi jobbulást kívánok!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kinga Kép A 37 szerintem még nagyon jó, ne add fel, ok?

Judyt Kép Nagyon szorítok, hogy egy ideig bent maradjon még a két kis manó Kép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Edinka Kép Megadrukkok mennek holnap 9-kor!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nicol Kép Te melyik kórházban fogsz szülni?

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok lányok!
Én még új vagyok itt, bár már egy ideje olvasgatlak benneteket! És szorítok nektek folyton! Annyi jó meg rossz hírt olvastam, veletek érzek!
Mi február óta szeretnénk kisbabát, de eddig még nem jött össze! Mint kiderült, ennek az oka egy Trichomonas gombás fertőzés volt, de ma voltam dokinál is jók lettek a kenet eredményeim: Tricho nincs, Pap-teszt:P1
Szóval most nagyon örülök és újult erővel vágunk neki ennek a hónapnak! Ma vagyok a 6cn!

KépKép
nicika

Nicika Kép Üdv itt!!! Kép Honnan írsz?

KépKép

KépKép
timika

Szép reggelt Jányok!

Edina!
Nagyon drukkolok Neked, hihetetlen, hogy nemsokára megszületik a Babád!!!Kép

Judyt!
Remélem jobban vagytok és minden rendben Veletek!!!Várjuk az infókat!Kép

Nicika!
Üdv itt, tudod: ne maradj sokáigKép!!!Örülök, hogy már nincs fertözésed, mindent bele!!!

Nicol!
Hogy elrepült az idö, emlékszem, mikor kiderült,hogy babát vársz!Kép(én még azóta sem,Te pedig mindjárt szülsz).Jó,hogy megmutatnak mindent, így biztos nem lesz olyan idegen a környezet!Kép

Évi!
Nagyon sajnálom, ami Veled történt,biztosan nagyon nehéz újrakezdeni, de próbálj eröt meríteni itt a Többiekböl, hiszen ezért vagyunk egymásnak!Kép

Nekem ma reggel is 37.0 a höm, és ma vagyok a 32. napon. Majd meglátjuk... Köszönöm a drukkokat, lehet, hogy Ti tartjátok fenn a hömet?KépKépKép

Legyen szép napotok!

Kinga
Kinga79

Edina,
nagyon szorítok, mindjárt a karodban tarthatod a csöppséget!!

Évi,
tudom hogy rossz nagyon, de kérlek ne hagyd hogy ennyire elurakodjon rajtad a bánat, az tényleg nem jó, tudod hogy a köv. hónap tele van reménnyel, fel a fejjel!!puszillak

Kinga,
szorítok változatlanul!! Produkálsz vmi furit? Nekem annyira szúrkál felváltva odalenn vmi hogy csak lesek.

Judyt,
használ a magnézum? Remélem igen, pihenj, feküdj sokat.

Babus,
örülök hogy jobban van a Dolfi!! Szegényke! ennyi szurit!
Kristóf baba csodálatos!

Jővőhét kedden megy a párom "kiskatona" vizsgálatra, megcsinálják a Nyírő Meddőségiben, nagyon rendi volt az asszisztens, viszont kell beutalót szereznem.
kivi2

Timika! Sopron mellől írok, pontosan Lövőről!

Kinga79! Köszönöm a drukkot! És tényleg nem szeretnék túl sokat itt időzni!  Egyébként megy a drukk neked, látom késik! Szorítok! Mikor tesztelsz?

Ti mit szóltok a joghurtos hüvelyöblítéshez?

Na most már én is átérzem hogy milyen pocsék ez a babanet, az istenért nem tudom elküldeni az üzimet, ráadásul újra kellett regisztrálnom! Na talán most sikerül...

KépKép
nicika

Sziasztok!

Kinga Kép
A hődet NEM MI tartjuk fenn Kép Mi csak küldjük egy kis segítségül a hőfenntartókat meg babatapasztókat Kép +++++++++++++++++++++++ Megadrukkok mennek, oké? Kép

Kivi Kép
A szurkálás jó Kép Jövő kedd? Akkor ma már nem szabad szexelni? Pont most, amikor szúrkálás van? Kép Bár már eléggé közeledsz te is a ciklusod vége felé... Kép

Nicika
Én is üdvözöllek, sok sikert kívánok nektek ehhez a hónaphoz! Tényleg, írj magadról pár szót, honnan írsz, hány éves vagy, kb mivel foglalkozol Kép

Nicol Kép
Jó lehet már a kórházba járogatni ismerkedni a dolgokkal Kép

Edina
Gondolok rád, bár még biztos alszol vagy épp ébresztgetnek, de nagyon várjuk a híreket! Kép

Évi
Tegnap írni akartam neked, de nem ment el az üzim Kép Szóval csak annyi, hogy szorítok, hoyg mielőbb tudjál csak a jövőre koncentrálni, és hogy újra örömmel töltösön el a lehetőség, hogy mehet tovább a babaproject. Sajnos az első babát el kell engedni a kis lelkedből, ő elment, helyet adott egy új magzatnak, egy egészségesnek, életképesnek, hogy ő tehessen boldoggá titeket! Nagy áldozat volt a részéről, igaz? De megtette értetek, és ő is azt szeretné, hogy a következő ciklusban minden rendben legyen, és jöhessen a kistesója!

Tündi
Vendég

Nicika
Joghurtos hüvelyöblítés? Mire jó? Nekem továbbra is jobban hangzik a lactacyd Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Kinga,
Rajtad a világ szeme!KépNagyon nagyon nagyon drukkolok!!!!!!Küldöm a hőfenntartókat!Mikor tesztelsz??

Évi,
kérlek, ne keseredj el, el tudom képzelni, mennyire szomorú ami Veled történt, de oylan jó lenne újra az optimista és vidám Évit olvasgatni!És a babák is jobban szeretik a mosolygós mamikat.Kép

Edinka
már úgy várom az Edinka Hiradót!!!Vajon megszületett már a csöppség???Kép

Judyt,
remélem minden rendben van!!!Pihenj és feküdj és meglátod minden rendben lesz!Srácok, tessék még egy darabig bent maardni a Mamiban, rendben??

Kivi,
Neked is mennek a drukkok!!!!

Stella,
hogy vagy?

De jó lenne már zebrát látni!!!!!!!!!!Olyan régen jött el hozzánk a gólya!!!!Lécccci lécccci lécccci lécccci ne kerülgessetek most már minket, itt annnyira jó helye lenne a babócáknak!!!!!!Kép

A csúnya idő ellenére Szép napot Mindnekinek!!

Jófi
jófi

Tündi30!
Sopron mellől Lövőről írok, 23 éves leszek hamarosan, még nincs babám, úgyfélszolgálaton dolgozok, ami egy elég stresszes munka! Február óta szeretnénk babát! Eddig sikertelenül próbálkoztunk egy gomba miatt! Most már meggyúgyultam, úgyhogy újult erővel vágunk bele! Ma vagyok 7cn!
A joghurtos öblítés pedig arra jó hogy segít visszatelepíteni a hüvelybe a jó bacikat, hogy normális legyen a hüvelyflóra! Ez ilyen házi recept! Nem teljesen ugyanaz mint a Laktacyd, mert abban egy csomó mesterséges anyag van szerintem! És ha azt túl sűrűn használja az ember akkor többet árt mint használ!

KépKép
nicika

Helló Lányok!

EdinkaKép
Mennek a drukkok és várjuk a híradót!!

ÉviKép
Nem könnyű ezeket a dolgokat megemészteni, de én azt mondom, hogy adj erre időt magadnak!
Ne sűrgetsd magad, emészd meg és csak akkor lépj tovább, ha már teljesen el tudtad engedni magadtól a babát és nem marad benned semmi fájdalom!
Ehhez sajnos idő kell, de gondold azt, hogy mindez a Te és a leendő babáid érdekeit szolgálja.
És ami a legfontosabb! Eszedbe se jusson magadat hibáztatni! Ezek olyan dolgok, amiről nem tehetünk.
Vannak akik okkal vetélnek el, de mi nem ezek közé tartozunk, mert mi küzdünk a babáért és mindenek elé helyezzük Őt!
Talpra fogsz állni, csak ne élj a múltban! Próbáld meg elengedni és mindig az legyen előtted, hogy "csak előre van"!!!

TündiKép
Te hogy vagy? Szúrkálások elmúltak?
Sokat gondolok ám rátok!!!
A Robi pedig puszil!!

Nálunk most nincs semmi különös. Úgy vagyok, mint Tündi. Ki akarom pipálni ez az időszakot.
Közben zajlik az élet és a nővéremnek hála ismét oda, a nehezen megszerzett lelki nyugalmam Kép.
Megyek és próbálom lekötni ag agyam valamivel!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Timika!
Én a Kútvölgyi Klinikán fogok szülni, ha minden igaz. Kép

Kinga!
Tényleg elrepült az idő, de hamarosan neked is össze fog jönni a babuci, nagyon jó a hőd és továbbra is drukkolok!!! Kép

Nicika!
Üdv itt! Nagyon szép helyen laksz, tavaly voltunk Sopronban pihenni, nagyon teteszett a környék. Hajrá a babócákért! Kép

Edinka, Babus!
Nagyon várjuk a híreket!!!! Kép

Nicol

Kép
nicol

Lányok,

lenne egy kérdésem: lehet az utrogestantól, hogy megvan duzzadva a mellbimbóm és elég érzékeny?Csak azért kérdem, mert ugye ha MÁS Kép miatt lenne, azt még gondolom nem érezném....

jaj, hadilábon állok azzal, hogy hinni benne,pedig elvileg semmi okom nem lenne arra, hogy ne gondolj azt,most sikerülhet...illetve az elmúlt 8 hónap okozza gondolom...ha rögtön sikerül, lassan már szülnék...na, de ilyesmire nem is szabad gondolni. Kép

az elköv. 1 hetet abban a tudatban kéne eltöltenem: most igenis sikerült....Kép

Stella,
jó, hogy írtál!KépDrukkolok, hogy mihamarabb újra célegyenesben legyetek!

Jófi
jófi

Lányok,

lenne egy kérdésem: lehet az utrogestantól, hogy megvan duzzadva a mellbimbóm és elég érzékeny?Csak azért kérdem, mert ugye ha MÁS Kép miatt lenne, azt még gondolom nem érezném....

jaj, hadilábon állok azzal, hogy hinni benne,pedig elvileg semmi okom nem lenne arra, hogy ne gondolj azt,most sikerülhet...illetve az elmúlt 8 hónap okozza gondolom...ha rögtön sikerül, lassan már szülnék...na, de ilyesmire nem is szabad gondolni. Kép

az elköv. 1 hetet abban a tudatban kéne eltöltenem: most igenis sikerült....Kép

Stella,
jó, hogy írtál!KépDrukkolok, hogy mihamarabb újra célegyenesben legyetek!

Jófi
jófi

Hú Nicol de jó neked! Te már a 34. héten vagy! Nem sokára a karodban tarthatod a kisbabádat! Tudod már a nemét? Hogy érzed magad? Sokat mocorog odabent?

Egyébként azt még nem írtam hogy én a mamanetről jöttem!

Most a babaneten megint leállt minden? Nagyon úgy tűnik!

KépKép
nicika

na próbálkozzunk....
Vendég

jó hogy jó a babanet, mikor már mindenki otthon van Kép Na mindegy, azért én elküldöm az üzimet, amit délelőtt akartam Kép

Jófi
Ja, hinni benne, tudom mit érzel, mert nekem sem sikerül hinni benne, vagy túlságosan beleélem magam. Eléggé a végletek embere vagyok, ki kéne cserélni a programkártyámat Kép Azér beszéld meg magaddal ezt az aranyközéputat, oksi? Biztos menni fog! Kép Ehhez is drukkolok neked! Meg a sikerhez is! Bár nem tapasztahattam, de asszem lehet a duphastontól az amit írtál.

Nicika
Nem jó hír ez az elég stresszes munka Kép Alapból stresszes vagy, vagy tudod kezelni azért? Fontos lenne hogy minél jobban leépítsd a forrásokat amitől idegeskedhetsz! A gomba-mentesség is nagyon fontos és tök jóóóóó! Kép))Köszi a bemutit Kép Nagyon aranyos vagy a képen Kép

Stellácska Kép
Köszönöm, jól vagyok, akciózunk 2 naponta, a szúrkálások most máshoyg csinálják mint a múlt héten Kép Most nincs erőteljes tüszőrepis szurkálás, csak olyan sima bele-bele nyilallás, és többnyire a jobb oldalon. Igazi rejtvény ez a ciklusom, úgyhogy most hőt mérek hogy megfejtsem Kép Ja, és egyenlőre a páfrányok sem jelentkeznek, lehet hogy már régen jelentkeztek csak akkro meg épp nem néztem Kép
Én is sokat gondolok rád, rátok..............
Család ... Kép Remélem, sikerül mielőbb visszaszerezned a nyugalmad!!! Puszi nektek! Kép

Tündi
Vendég

Jófi Kép
Nekem megduzzadt a mellem és érzékeny volt, de én Utrogestant és Duphastont is kaptam. Nem tudom melyik okozta.
De az is lehet, hogy extraérzékeny vagy és mégis MÁS okozza Kép

Kismamiknak kitartás Kép leendő kismamiknak meg buzgó bizakodás Kép
Mindekinek mennek a drukkok Kép

Wish

wish

Sziasztok!

Nekem tegnap újra kellett regisztrálnom megint KépKépKép, megint új lettem KépKépKép.

ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚgy várom az EDINKA HÍRADÓT!

Tudjátok mi jutott eszembe?
Olyan hideg van, hogy szegény zebrák és gólyák inkább összbújnak, minthogy kinyargaljanak, kirepüljenek hozzánk a szélrózsa minden irányába Kép. Majd, ha meleg lesz, csak győzzenek minket eltartani, és azon fognak (mármint mi) sírni, hogy nem lesz elég egy oldal a zebráknak és gólyáknak KépKépKép!

Puszi Kriszta

mohácska

Lányok én ma láttam egy zebrát az egyi kémény tetején álldogált! Nem tűnt fázósnak! Talán hozzám jött? De jó lenne! Kép

KépKép
nicika

Ismet megprobalok hozzaszolni, tegnap este 6 ota probalok uzenetet kuldeni.

Judyt,
Nagyon szoritok ertetek, remelem a fiuk elhiszik meg egy ideig, hogy jobb nekik odabent. Bar kicsit turelmetlennek es kivancsinak tunnek Kép

Edinka,
hat akkor holnap 9-tol drukkolunk, nem lesz semmi baj, ne aggodj. Csak arra koncentralj, hogy a kezedbe veheted a kismanodat!!!

Eszter,
ez jo volt, bar nem nekem szolt! Teljesen egyet ertek veled. Amig alom volt, hogy babam legyen, azt hittem nem fog osszejonni. Most, hogy mar 31 hetes, mas miatt idegeskedik az ember, es mivel mindenki azt mondja, amit Te, hogy ez meg semmi ahhoz az izgalomhoz kepest, amikor mar kint lesz, elhiszem ezt is, bar meg nincs rola tapasztalatom!

Annacska es Babus,
koszonom az Avent neveben is a meggyozo mondatokat. A Brendonban is erre szerettek volna rabeszelni, de akkor meg nem tudtam, hogy csak azert-e mert ez a legdragabb?! Gondoltam meg gyujtok egy kis infot, de ha ti is ezt mondjatok, Avent-et veszek mindenbol!

Hu, ugy varom a reggelt, hogy Edinkarol megtudjuk a hireket!!! Kép

Azota mar ma lett, remelem Edinka mar tul van mindenen teljes boldogsagban. Nem tud valaki Babusnak sms-t vagy emilt irni, hogy mi van Edinkaval? (En is irnek, csak nem tudom a szamat es a cimet, a profiljaban pedig nincs benne Kép )Gondolom nincs ideje percenkent figyelni, hogy eppen mukodik-e a Babanet vagy sem?

Vanda
vanda72

Ne haragudjatok, én reggeltől délután 4-ig próbálgattam a Babanetet, félóránként, de sosem működött, utána pedig nem tudtam gépközelbe kerülni, de most...Kép

[color=#ff0000]Ma reggel 9 óra 32 perckor megszületett Viktória, 3700gr és 50cmKépMindketten jól vannakKép

Babus

Kép
babus2005

Sziasztok!

{NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT, BÉKESSÉGET, JÓ EGÉSZSÉGET, ÖRÖMET, JÓKEDVET ÉS SOK-SOK TEJCSIT KÍVÁNOK EDINKÁNAK ÉS VIKINEK!

Kriszta

mohácska

Sziasztok!

Edinka!

ÉLJEN! ÉLjEN! SOK_SOK boldogságot és türelmet egymáshoz!

Vanda!
Nyugi! Nem olyan veszélyes, mert amennyi az aggodalom, annak tízszerese ha nem sokkal több az öröm! Bár a párom sokszor hív paragépnek, és szerintem is néha igaza van, de ettől még nagyon jó!
Épp ezért szeretném az egész életemet így leélni! Minden nehézség után sokkal nagyobb a boldogság, csak ki kell állni a próbát.
Erre a szülés is jó példa! Fáj, fáj, de az a jó, akkor már nincs sok hátra, és összebújhatsz a kis csomagoddal, ahogyan talán Edinka is teszi éppen most! :-D

Kérdés

Van köztetek olyan aki parlagfűre allergiás?
Nektek mondot valamit a dokibácsitok, hogy mi van ha szezonban lesztek pockosak?

Sziasztok!

Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Sziasztok!

Edina! Nagyon gratulálok nektek!!! Majd várjuk a híreket!

Lányok, nem lépünk le innen, és húzunk el valahova máshova??? Nekem ma telt be a pohár a babanettel... Van annyi más jó fórumos oldal, lehet hogy érdemes lenne keresni egy másikat...

Kép
szdorka

Szdorka!
Én bízom benne, hogy jobb lesz! Száradna le a keze annak, aki a vírust küldte! Azóta nem tudják megjavítani a szervert.
Próbáltam máshova is bejelentkezni, de nekem nem nagyon sikerült bekapcsolódnom. Az egyiken be sem tudtam lépni a hozzászólásokhoz, a másik meg nem is tudom... Kép.
Tarts ki...

Puszi Kriszta

mohácska

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?