Timi
Png
De jó, hogy találkoztok
Timi
Köszi már jobban vagyok, de még diétáznom kell. És pont holnap lesz nagy családi ebéd... Keresztelőre megyünk. Kicsit nehéz is lelkemnek, pláne ha belegondolok, hogy megint meghallgathatom egy párszor, hogy "nem baj, majd a következő". De azért jó lesz találkozni az unokatesókkal és csemetéikkel.
Farkasok
Ha időben jövünk vissza Pestre hívlak benneteket.
Nem kézimunkáztam, lusta dög vagyok (azaz beteg vagy mi
), csak olvasgattam és pihentem.
És dolgoztam persze az ágyban fekve (ha már ad laptopot a munkahely...), nem is tudom ET után hogy bírták ki három hétig, hogy nem hívtak fel a munka miatt. Aztán egy napra beteszem a lábam és utánna betegen is dolgoztatnak
Roxal
Akkor júniusban kéz a kézben, Stellával együtt kezdünk
Én közben már szana-szét számoltam a naptáramat, de csak arra jutottam, hogy amíg nem jön meg, addig nem tudok semmit kiszámolni
Pedig nagyon szeretném tudni, hogy hogyan kalkuláljak. De ezzel az összevissza, hormonokkal megbolondított ciklussal nem lehet nagyon tervezni. Egyelőre azt lőttem, be hogy május 3. után bármikor esedékes lehet, de legkésöbb 12-én meg kellene jönnie.
Azért is számolgatok ennyire, mert Apa szülinapja július eljén van és milyen szép meglepi lenne, ha addigra már kiderülne hányszoros Apuka lesz
Hajnesz
Jól vagy? Mosolygósak a leveleid, de azért tudom, hogy nehéz most. Pihenj sokat a hétvégén.
Nézzétek mit vettünk ma a jövendő Barackmagoknak
Egyszerűen nem bírtuk otthagyni a boltban
Jó pihenést mindenkinek a hétvégére, reméljük kirándulós idő lesz és lehet élvezni a tavaszt
Wish