Pocakom jól tele van!
Fogyókúra!!!
Védőnő: nekem pesti volt. Amikor bementem először a könyvért akkor beírtak egy nevet, de egy fiatal vn-vel beszélgettem! A második alkalommal már a fiatal lett az állandó. Minden ok volt a 9 hónap alatt. MIre megszületett Bence már megint egy új lett. Na jó! Egyszer eljött! Semmit nem mondott el!Ja! Egy dolgot igen! Nem használunk csak hagyományos lázmérőt és azt, hogy hogyan mérünk lázat! Mi volt az ifjú anyuka elős lépése? Hívta apukát, hogy azonnal vegyen egy hagy. lázmérőt! Kész voltam! Azt, hogy olajozni kell fürdés előtt onnan tudtam, hogy emlékeztem, hogy Kata Anitát olajozta! Szóval minden babával kapcsolatos infót a barátnőmtől, a szülésznőmtől és a doknénitől tudtam meg!
A következő időkben nem jött senki! aztán megjelent az akit eredetileg beírtak a kiskönyvünkbe! Na akkor most ez már a 3-ik! Ő sem mondott semmit! Beszélgettünk erről-arról, de alig a Bencéről!
A 4-et már nem engedtem be! Elég volt! Amikor felhívtam a területi vezetővédőnőt akkor annyi volt a magyarázat, hogy ők is emberek és 40 órás egy munkahét és az egyik védőnő gyeen van és ... Szóval megmagyarázta!
Nem igazán értem, hogy miért nem lehet védőnőt választani! Ha végig gondoljuk akkor csak őket nem lehet választani!
A miskolciak??? Na ez még egy jó téma! Voltam egy bemutató beszélgetésen a városi vezetővnél! Érdekes volt! Beszéltem az MM-ről és a bú-ról! Na ezzek a témával kapcsolatban nem kaptam kérdést!
A majd 2 éves MM időszakban 1 anyuka jött, hogy neki a védőnő ajánlotta!
Ennyit róluk!
Panka!
Szülés: igaz nekem az első, mert ugye a másodikkal egy kicsit könnyebb...
Szóval, megbszéltük, már a pocakosság mgállapításakor, hogy feb. 13-n fog születni.
13-n hajnal 4-kor éreztem, hogy itt talán ma lesz valami! 6-kor hívtuk fel a szülésznőmet! Ajánlotta, hogy üljek be egy kád melegvízbe és ha elmúlnak a fájások akkor csak jóslóak voltak! Nem múltak el!
8-ra bent voltunk a kórházban és együtt mentünk fel a liften a dokimmal.
Mivel ő a nőgyógyászaton volt ügyi így más is megvizsgált, de a választott szülésznőm nagyon jó fej volt!
Végig velünk volt és nagyon jó fej! Azóta a kórház topicjában is csupa jót írnak Róla!
JA! Én 17 órát vajúdtam miközben apa kávézott!
Magzatburkot repesztettek! Szóval a nyákdugó elfolyása jelezte, hogy jön Ő!
Bence 21:24-kor született meg!
Nikosz!
Isten hozott itt! Melyik kórházban sikerült a nagy pocak? Nagyon irigyellek ám a két manó miatt! Milyen idős vagy?
Sajna én nem tudok orovost ajánlani! BÁr az uncsitesóm itt szült a diósgyőriben szült egy hölgynél! Nagyon meg volt elégedve!
Elaltatom Bencét és jövök!
k
U.i.: Gyöngyöske! Köszi az infót! Nagyon aranyos vagy, hogy írtál! Sajnos már nem aktuális!