Új privát üzeneted érkezett!

WishKép
Tényleg, most hol tart ez a törvény téma? Lesz belőle valami? Jó lenne. Ha már annyira lovagolnak ezen a népességfogyáson, igazán megérdemelnénk ezt. "Szerencsére" a következő lombikom nyáron lesz, amikor itt a cégnél megáll az élet, mindenki nyaral, senkinek nem fogok hiányozni! Micsoda mázlista vagyok!!!Kép
(Amúgy hál'Isten, a főnököm egy cukibogyó, neki természetes, hogy a lombik az első, még csak szabit sem kellett kivennem. Miért nem tud minden főnök ilyen lenni?)

Hmm, az biztos, hogy a csütörtök üdítő nap lesz számotokra!Kép
hajnesz
 
 


Hajnesz Kép
Nagyon rendes a főnököd.
Az enyém azt mondta, hogy ha elfogy a szabim, akkor elenged fizetésnélkülire. Ez is rendes, bár jobb ha fizut is kap az ember Kép

wish
 
 


Sziasztok!

Úgy látom, nem csak én vagyok lehangolt... Biztos az idő miatt van. Na, a lényeg, hogy két hónap teljes dévai és fórum kihagyás, nyaralás után a második hónapom is úgy néz ki, hogy sikertelen a spontán szempontjából... Még van egy két napom, de már jelentkeznek a tünetek. Pedig annyira bíztam benne, hogy mégis megúszom ezt az egész doki dolgot! Ez olyan furcsa, mert amikor novemberben megkaptuk az első időpontot, akkor teljesen úgy álltam hozzá, hogy minél hamarabb, és jöjjön, aminek jönnie kell. Aztán azóta annyi rossz dolgot olvasok/hallok, hogy legszívesebben bele sem vágnék az egészbe. Még az a szerencse, hogy én most még csak irányítottal kezdek, az azért nem olyan durva, erre még talán valahogy ráveszem magam. Nekem baromira nem tetszik, hogy most megint be kell majd szednem egy csomó gyógyszert, amire nem tudom, hogy hogy reagálok. A fogamzásgátló is annyira megviselt, hogy két évembe telt, mire letudtam az utóhatásait, most kezdenék rendbejönni, erre jön megint a hormonális gyogyi. Na és ezek a rémségek a többhónapos szexmentességről....
png
 
 

 
 

Png Kép
Csak neked lesznek szexmentes időszakaid. Apucit ki lehet segíteni mindenféle módokon Kép

wish
 
 


Jaj, lányok, ma mintha fekete nap lenne. Az egyik lombikosnak sem sikerült (mindig olvaslak Benneteket, Wish a beültetés előtti ... ben, annyira bíztam Zsebiben), látom mindenki depis, mint állat, nekem is megjött, pedig most borzasztóan bíztam. A délelőttöt végigsírtam a munkahelyemen, eljönni nem tudtam, mert határidős munkáim voltak. Az a szerencse, hogy van külön irodám, és magamra csuktam az ajtót.
Olyan szépen indult minden, volt 4 gyönyörű tüszőm, betartottunk minden utasítást, igyekeztem nem túldolgozni magam (hellyel-közzel sikerült). Tudjátok, nem is tudom, hogy jó -e ez így, hogy egyikünknél sem találtak most már semmit, és kicsit hülyén is érzem magam néha Dévainál. Úgy érzem, jobb lenne, ha lenne valami indok, mert ez így olyan megfoghatatlan. Persze aztán, ha lombik lenne az sem jó egyáltalán, mert ugye a próbálkozások száma véges. Jaj, nem is tudom, néha azért is szidom magam, hogy amikor kiderült a férjem herevisszere,akkor miért nem hagytuk a műtétet a francba, és miért nem vágtunk bele a lombikba.Azóta már eltelt 2 év, és még mindig csak vágyom arra a babára.
Ráadásul óriási teher a Dévaihoz járás anyagilag, el sem tudom képzelni, mennyibe fog kerülni az inszemináció, mert ugye ez az utolsó irányított hónapom, és jön az inszem. Már arra is gondoltam, hogy hagyni kéne kicsit a dokit, és pszichológusra költeni a pént. Nem tudom, nem tudom, és nem tudom.

Png, az irányított hónapokban nincs szó szexmentességről, sőt a férjemnek az sok kicsit, hogy van 3 nap, amikor egyenesen kötelező. Az inszeminációnál nem tudom, hogy van, de szerintem ott is csak az inszem előtt kell nélkülözni. Sőt olyat is olvastam, hogy inszem után direkt ráspékeltet a doki "házi" módszerrel is.

Bocsika, hogy tőlem sem kaptok pozitivitást, de most megtalált a mélypont.
lkt
 
 


Szia NikoszKépKép
A Down kór vizsgálat teljesen különáló vizsgálat,
semmi köze nincs az amniócentézishez.
A Down kór vizs. egy egyszerü anyai vérvizsgálat,
amely-t Bp-en vesznek le és Londonban elküldik, majd 2 hét mulva jön csak az eredmény, és amely sajnos 40.000 Ft-ba kerül.
Amugy a Várva várt babák cimü könyvben minden le van irva, nagyon jó a könyv, érdemes elolvasni.
Puszika és vigyázz a KépKép-ra.

Helló WishKép
Boldog névnapot, igy utolag.
Hát nagyon örülök hogy mifelénk szoktál járni, amugy tényleg nagyon szép ez a környék.
Nagyon örülnék ha egyszer összefútnénk nyáron.
Olyan jó lenne.
Képzeld én senkit nem ismerek a csajók közül, mármint személyesen, és ez olyan rossz.
Ha leközelebb jössz erre irjál nekem akár priviben
és talcsizunk. O.K.?
Puszika LavyKépKép

Én most teljesen jól vagyok, már hányinger sincs, most jöhet a várva várt gyönyörü terheségi idöszak.

Holnap megyünk Pestre, és nem jövünk csak szombaton haza, ugy hogy addig nem tudok irni nektek, de szombaton biztos jövök.

Sok puszi nektek. LavyKépKép
lavy
 
 


Timi Kép
Sajnálom, hogy ilyen rossz napod volt neked is.
Nincs jó döntés, de azért szerintem azt ne sajnáld, hogy megműtették a férjedet, jobb hogy nála is minden rendben van már.
Ha nagyon eleged van és korainak érzed következő hónapban kezditek az inszemet pihenj egy kicsit elötte. Hagyjatok ki egy-két hónapot vegyetek kis szabadságot és menjetek el valami szép helyre nyaralni egy utolsót. Jövőre a baba miatt úgysem lehet Kép
Kedvcsinálónak nézd meg Domi fényképeit, Ő az inszemes mintapéda Kép
A pszihológust te tudod, ha úgy érzed, hogy jó lenne, ha rendbe tenné valaki egy kicsit a gondolataidat, akkor menj el, de az szerintem lehet csinálni az inszemekkel párhuzamosan is.
Én szkeptikus vagyok a pszihológusokkal szemben én egyszer jártam, de nem igazán éreztem, hogy segített volna.

Lavy Kép
Ok, majd megbeszélünk egy talit Kép Én sem ismerek senkit személyesen, csak Farkasokat, de az is a csak a véletlenek szép összjátéka Kép

Nekem jót tett, hogy itthon maradtam még ma. Úgy érzem sikerült egy picit helyrerázódnom. Olvsagattam a topikokat és cikkeket a neten és ez most valahogy segített.
A munkába menéshez nincs több kedvem, még mindig azt gondolom, hogy itthon jobban el tudom tölteni az időmet, de legalább most nem érzem magam annyira mélyponton. Aztán majd reggel meglátjuk Kép
Egyelőre azzal "vígasztalom" magam, hogy amennyivel többet dolgozom most a sikertelen lombik miatt, annyival hamarabb hagyhatom abba a munkát ha sikerül a lombik. Mostmár elkezdtük szépen félretenni a pénzt az inségesebb gyed/gyes időkre. Bár egy jó kis nyaralást még ki akarok kanyarítani belőle Kép

wish
 
 


Png

Én is hasonlóan érzek a gyógyszerekről. Sajnálom, hogy a spontán eddig nem sikerült. Ugyanígy vagyok én is. Még minden drasztikus dolog előttem van. Mi az az irányított?

Lkt
A pszichológus sem kerül kevesebbe. Én most fejeztem be egy terápiát. A gyerek téma miatt mentünk el a férjemmel. Öszz. 6-7 alkalommal voltunk, még egy van hátra. Alkalmanként 10e.
Azért sokat segített lelkileg, de csodákra ő sem képes
Emi
emi31
 
 


Drága lányok!Kép

Hihetetlen a forgalom, nem is bírtam mindent visszaolvasni, bocsi. A gépem teljesen tropa, semmit nem tudok vele kezdeni, hol működik, hol nem...Kép Rólam röviden: jól vagyok (lekopogom), bár azért szerintem addig fogok izgulni miattuk amígy a kezemben nem lesznek. Írta LavyKép a nagy hasát, hát nekem is növöget rendesen. Ma volt reggel egy nagy vitám az urammal, talán a hormonok?? De tényleg csúnya volt, én egy órát bőgtem, aztán meg azért voltam sík ideg, hogy ezzel nem ártok-e a bébijeimnek. Csajok, nem egyszerű ez semmikor....
Pár téma: szex: nálunk stimu óta semmi és asszem ez marad is így a végéig. Mondjuk a Dévai nem is engedi, én meg nem kockáztatok.
nemek: én még mindig alig merem elhinni ezt a csodát ami velünk történik, úgyhogy igazán még alig merek ilyeneken gondolkodni. Persze a vegyespáros szupi lenne. Ha nem, szerintem 2 lányom leszKépKép LavyKép Ezt neked is megszavazomKép Különben meg NikoszKépnak van igaza és persze ezzel mindannyian egyetértünk, csak egészségesek legyenek!!!!
Vizsgálatok: hát nekünk pedzegette most a magzatvizet, de én mondtam, hogy nem szeretném. Remélem, hogy ezen nem veszünk összeKép Nekünk is IVF volt, talán hajlik emiatt rá. Az AFP semmit nem mutat ikreknél általában, én már bejelentkeztem genetikai UH-ra, azért ott sokmindent látnak majd, ill. a 4D is sokat segít. Valahogy bízom benne, hogy szuper kis bébik növögetnek, egészségesek.Kép
CsajszikKép Én a végefelé már tényleg odáig jutottam, hogy nekünk sosem lesz kisbabánk, annyira elhatalmasodott rajtam ez az érzés és iszonyúan féltem is ettől, rengeteget sírtam, ki voltam borulva. Valószínűleg ezért sem merem még mindig elhinni, hogy ez valóban megtörténik velünk, de az UH-ok igazolnakKép Azon szerencsére hamar túljutottam, hogy valami rosszat követhettem el valamikor és ez a magyarázat... egy ilyen múltban való kutakodást, nem biztos, hogy bevállalnék. Ne legyetek szomik!!! Sikerülni fog mindannyiunknak és jövőre csapunk egy nagy talit a babákkal pocin belül vagy kívül, hmm????

Drága WishKép! Remélem hamar rendbejön a kis lelked, hidd el elrepül az idő hamar. Semmiképp ne magadban keresd a sikertelenség okát. Ennek most valami miatt így kellett történni. Hidd el, sikerülni fog!!!!
HajnikámKép Nem akarom, hogy parázz!!! Csak nyugi, minden rendben lesz. Mi az hogy következő lombik??? Dobom a privit is! Sokszor puszillak!!!
StellusKép Neked is megy a privi, és drukkjaim továbbra is!!!
NikoszKép Mi volt ma veletek? Ugye minden rendben?? Szívdobogás? Méretek??
TimiKép Annyira sajnálom, nem is tudom mit mondjak. Esetleg kezdjetek bele az inszembe, hmm?. A férjed visszere nem volt befolyással a spermaszámra? Ez rendbejött?? Tudom mit érzel, sajnálom még1xKép
LavyKép Most már gyere sűrűbben! Neked mekkorák a babáid most? Szerinted mikor érezzük majd őket??? Nekem ma csiklandozott valami. Ez vajon mi???KépKép Még korai lenne.... Ezt a Down kór vért mikor kell levenni?
Engem a Dévai sosem bíztatott így, de nekem muszáj volt egy kis bíztatás, ezért az utolsó - punkció előtti - UH-nál mondtam, hogy csak jót (ezt a SzanitólKép tanultam) mondjon!!! Tök cuki volt, mert be is tartotta, függetlenül a csupán 4 érésben lévő tüszőmtől, amire csóválta előtte a fejét. Na mindegy, nekem ez nagyon sokat segített!!!
PngKép Én is mindig hittem, hogy elkerülhetem ezt az egészet és velem éz mégsem történhet meg. Vártunk, vártunk, reménykedtünk és egyre közeledett az elkerülhetetlen. Mikor megint megjött, bőgtem egy jó nagyot mert tudtam, hogy hívnom kell a Dévait és el kell kezdenünk. Nyílván nem bánom a dolgotKép, de igazából közben is mindig vártam az eredményeket és gyorsan teltek a hetek. Akkor éreztem, végre történik valami és biztos sikerül majd valamikor. A gyogyóktól ne félj!! Semmilyen mellékhatásai nincsenek. Eleinte pár clostit kapsz majd, meg talán Puregont.
RoxalKép Próbálj bízni a dokiban, én mindig ezt szoktam mondani: biztos tudja mit csinál. Mi más tehetünk? Ha nagyon kétségeitek vannak, talán egy másik szakvéleményt lehet kérni... Drukkolok nagyon a lombikhoz, ha tényleg kezdtek. A Dévai nem fog nagyon tökölni, belekezd amint lehetKép
DiámKép Gyönyörűek a bébik, az Oli is. Köszi a képet és pusziljuk a Gigit, no meg persze titeket isKép
AnnusKép Nagyon sokat gondolk rád is!! Annyira szeretném, hogy nektek is sikerüljön. Annyira becsüllek a kitartásodért!!! Most egyből visszakapod őket, ugye? Akár 4-et is. No meg a homeo is segít biztos!!! Sikerülni kell!!!
SzanikámKép Írtam ám neked!!! Mi van veletek???

Elnézést ha kihagytam valakit, ill. valami kérdésre nem válaszoltam. Igyekszem sűrűbben jönni, ha a gépem engedi.
Ha néha marad még bennetek pici drukk, nálunk is mindig elkélKépKép, szívesen vesszük őket!!! Én is iszonyúan drukkolok mindenkinek. Sok sok puszi
enigma
enigma
 
 


Wish, köszi, de az azért nem olyan tökéletes hosszú távon Kép Tudom, hogy ez még távoli, én csak ilyen előre aggódós vagyok!
Lkt! Nagyon sajnálom! Te biztos vagy benne, hogy három irányított után már váltani akarsz? Nekem szerintem az kevésnek tűnik, és tovább próbálkoznék, elvégre az a legkevésbé drasztikus beavatkozás. De azt hiszem, ezzel csak mi "kezdők" vagyunk úgy, hogy még bízunk a csodában, és hogy hátha ki lehet kerülni a durva dolgokat. Nekem még kb. két napom van... utána én is depibb leszek még ennél is.... Tényleg az a gáz, hogy azt érzed, hogy most mindent megtettél, és ennél tökéletesebb hónapod nem lesz, és mégsem... És nincs rá indok. Nálam most volt az utolsó lépcsőfok: én már régóta úgy álltam hozzá, hogy tudtam, hogy meg fog szűnni a cégem, és azért is igyekezni kellett volna, hogy onnan menjek gyedre. Na, hát ebben a hónapban már munkahelyet is váltottam, hogy ez se stresszeljen....

Emi! Az irányítottról még nekem is csak elképzeléseim vannak, most fogok kezdeni Kép Elvileg annyi, hogy kapsz gyogyit, hogy több petéd érjen, emellett folyamatosan UH-znak, és megmondják, hogy mikor kell akciózni. Ha nem találnak semmi bajt, akkor 3-12 hónapos irányítottal kell kezdeni.

Enigma, köszi a gyógyszeres nyugtatást, nem is ettől a mostanitől félek, hanem amikor már tényleg durva adagok jönnek. Én meg úgy tűnik, erre érzékeny vagyok, azért viselt meg ennyire a fogigátló is. Csak tudnám, hogy azt mi a fenének szedtem Kép

Remélem, csajok, holnap már jobb napunk lesz!
png
 
 


szevasztok,
fúha mindekinek sok volt ma a tollában.

Nikosz,
Biztos későn értetek haza, anyukám mondta otthon is esik, gondolom Putnokon is.
Mi volt az UH-n?

Gyerekek,
Az időjárás nem valami mosolygósra alakítja a kedvünket, tudjuk be ennek ezt a siralmas napot, Sajna holnap sem lesz jobb, de legalább utána minden olyan szép zöld lesz, virítanak majd a virágok.

Na egy kicsit elvonatkoztattam, nem kell mindig azzal foglalkoznunk, hogy a természet milyen kegyetlenül bánt el velünk.

Szebb napokat kívánok mindannyionknak.

Hajnesz kitartás.

Pocakosodók,
Vigyázzatok a babókra.

Wish,
Csütörtökön üres lesz a ház, nehogy arra jöjjek haza, hogy az elsőn sikongatnak. Remélem szerdán már én is elkapom a papát, mert szegény nagyon szenved, amit pedig a más módon is segíthetünk rajtuk címmel írtál, legközelebb csak rejtjelesen írd, mert Krisztián azóta ezen lovagol, még itt kinyomtatja, és kiteszi a hűtőre nehogy elfelejtsem. Mellesleg önző kis dög vagyok, hát nehogymár neki jó legyen én meg csak a kezeimet mossam.

CSak előre van fiatalok, hátra csak azért nézünk, hogy nehogy elfelejtsük milyet nem akarunk.

Farkasok J

Kép
farkasok
 
 


Judit Kép
Azért nyugtasd meg Krisztiánt, hogy a hasfájásaim és aggódásaim mellett éppen nem jártam élen a másképp való segítségnyújtásban. Amig nem tudtuk mi van, addig Laci szerintem nem is hagyta volna.
Szegény srácok, azért szerintem ők rosszabbul bírják, mint mi. Bár én is álmodtam érdekeseket Kép

wish
 
 


Csak hogy témánál maradjak. Ma esti beszélgetés egy puszi után Kép:

Én: - Muszáj most szerdán menned az andrológushoz?
Apa: - Szerintem nem, jó lesz jövő héten is Kép
Én: - Áááá, inkább menj el most, ezt a két napot már kibírom.
Apa: - Igen? De jó neked.

Szóval nem könnyű Kép

wish
 
 


Sziasztok!

Nem tudom halványan emlékeztek-e rám....elég rég óta csak figyelője lettem a csapatnak,mivel kevés volt a történés az életemben,és hát nem is a Dévaiba járok,csak olvastalak titeket,meg volt ez s az ami lefoglalt,így keveset jutottam ide.
Szóval mi túl vagyunk egy esküvőn,egy andrológián,és minden nagyon jól sikerült.Az andrológiához annyit,hogy mivel szegények le vannak tiltva egyfolytában ott jár az agyacskájuk,ezt én is tapasztaltam,de szerencsére minden sérülés nélkül megúsztuk.Bár néha nagyon nehéz volt megállni....Kép
Most éppen egy kis műtétre készülök,ami tartalmaz egy petevezeték átjárhatóságit,meg egy kis pco-s cisztafelszámolást.Aztán remélem,hamar nekifuthatunk végre valami nagyon vár dolognak.
Nagyon jó olvasni a sikerekről,nekik gratula,akik pedig egy sikertelen nekifutáson vannak túl mielőbbi jobbulást kívánok.
Most nem is írok többet! Vigyázzatok magatokra!
kavicska
 
 


Lányok!
Én az átjárhatósági vizsgálatról szeretnék kérdezni. Nekem 3 félét ajánlott a doki. Egy röntgenes, egy altatásos és egy valami lufis. Én a legutolsót választottam, de még előtte állok. Tud valaki mondani részleteket mire számíthatok. Köszi
emi31
 
 


Lányok!
Az irányított az a G betűs bogyi szedés, aminek most nem jut eszembe a teljes neve? Én ezt igazából át akartam ugrani, de most valószínű mégsem. Nekünk sajna a nagy gyerek gyártás kötelező sex-e közben lettek némi problémáink. A sok időre sex miatt a végén már minden próbálkozásunk kudarcba fulladt. Beszedtem a bogyikat aztán meg no action. Ezért mentünk pszichológushoz. Most úgy néz ki rendbe jött a dolog, de azért gyorsan lekopogom! Úgyhogy újúlt erővel vágunk neki a lehetőségeknek.
emi31
 
 


Lányok!

Teljesen megértem, hogy mindenki ilyen depis. Persze a kismamiknak ott van a pocakban a boldogság, de mi többiek inkább csak elkeseredünk. Ne keseredjetek el, s ne keressetek okokat, attól nem lesz jobb. Tessék optimistán hozzáállni, a legközelebbi sikerülni fog mindenkinek. Tudom, könnyen beszélek, hisz én még hozzá sem kezdtem. De ki tartsa bennünk a lelket, ha nem mi egymásban?
Wish!
Nekem továbbra is te fogod a kezem!

Tényleg, nem jár valaki Dévainál 26-án délben? Nekem akkor kell mennem, s szívesen találkoznék veletek. Közeleg az idő, s én egyre inkább félek.

Png!
Ezzel a fogigátlóval én is így vagyok. Minek szedtem, ha amúgy sem...

Lavy!
A Dawn kór vizsgálatot vérből hol csinálják? Könyvben nem találtam, vagy csak rosszul néztem?

Enigma!
A te példád meg erőt ad. Sose felejtem el, mikor visszaolvastalak, s már már feladtad, aztán lám...

Eszter
Kép
roxal
 
 


hajrá elszállt a tök hosszú levelem!!!!!

Tehát:

Emi, igen az irányított (avagy ovuláció indukció és terminát együttlét) a Clostilbegyt szedésével indul az 5. naptól, amit megelőz a mensi 2. napján egy UH, majd a 8-9. naptól két naponta reggel UH, ahol a tüszők számát, növekedésének mértékét és a méhnyálkahártya méretét nézi Doktorunk. Ha nincs teljesen megelégedve, akkor ír fel Puregon injekciót. Ha már ok a tüszők mérete, akkor megmondja, hogy mikor kell elcsábítani apát.
lkt
 
 


Megpróbálom több részletben, hátha így sikerül...

Lányok, köszönöm a vigasztaló sorokat. Mára már jobban vagyok.Tegnap este a természetgyógyásztól is kértem "varázslást", aki kezel minket, ami után egyrészt elmúlt a görcsölésem, és bőgtem egy nagyot (folytatandó a reggelit), meg apával is nagyon jót beszélgettünk.
Néha hálás (ez azért túlzás, de nem találok jobb szót) is vagyok a sikertelenségért, mert minket nagyon összefűz a baj, tényleg kéz a kézben küzdünk a megoldásért.Ki tudja, hogy alakut volna az életünk, ha gyorsan összejön a trónörökös.

Szóval ma este randi Doktorunkkal. Átbeszéljük vele a esetleges jövő havi váltást is az inszemre, hogy ő hogyan látja. Remélem, nem hülye hangulatában fogom találni. Esténként szokott türelmetlen lenni, de megértem teljesen, mert az ő élete sem fenékig tejfel a csomó elkeseredett nővel reggeltől estig. Majd beszámolok!

Szebb nappot mindenkinek!
lkt
 
 


LktKép
Örülök, hogy jobb a hangulatod!
Mindent bele és soha nem feladni!!!

<blink>[color=#ff0000]</blink> Kép
Hogy vagy? Tünetek jönnek-mennek?
Drukkolok nagyon!
Stella

Kép
stella9
 
 


Lkt
Köszi az infot. Szóval az 5. nap kell elkezdeni a Clostilt? Egy hónapot szedtem régebben, de kidobtam a dobozt amire rá volt írva. Akkor még másik orvoshoz jártam. Még van 2 dobozom, úja elkezdeném szedni. Pont ma jött meg úgyhogy aktuális. Vettem ovulációs tesztet. Ebben a hónapban arra is tudok támaszkodni, a következő hónapban meg jöhet az UH.
emi31
 
 


Lkt
Az én pszichológusom is "varázsol". A beszélgetések alatt talpmasszázs van. Nagyon jó érzés. Jövő héten megyek az utolsóra akkor lesz varázslás. Remélem így hogy minden oldalról (lelkileg testileg) támogatva van a dolog jobban összejön a baby.
emi31
 
 


EmiKép
Én sose szedtem Closty-t, de elég sokat hallottam róla.
Ugye nem akarod csak úgy magadtól elkezdeni a szedését.
Mindenkinek másképp írja fel a doki a kezdést és az adagot és nagyon fontos a folyamatos uh kontroll a szedése alatt, mert könnyen cisztákká alakulhatnak a tüszők. És ha erre következő hónapban megint rászeded a closty-t, akkor nagy baj lehet belőle.
Vigyázz magadra és csak a dokid utasításait követsd a saját magad érdekében!
Stella

Kép
stella9
 
 


Nikosz,
Mi van veletek?
A könyvet elkezdtem olvasni, nekem tetszik. Ha még sem kapnád meg kérlek írj megveszem és feladom postán, aztán majd ha megyünk Barcikára akkor beugrunk a zséért.

Gyerekek,
Ami a Clostilbegytet illeti, 5-6 hónapig szedtem és utólag kiderült, hogy amellé kell kapni más gyogyót is (FSH), mert peték lesznek dögivel, de a méhnyálkahártyának nem tesz jót, legalábbis nekem ezt mondták. Ja azt érdemes tisztázni, hogy egyáltalán működnek-e a petevezetők.

Halló Süt a nap!
Vigyort kérek

Farkasok J

ui. Wish,
Krisztián urológusa felírt valami Unasyn nevű gyogyót, mert a kenetben volt vlmi( 2hete adta, azóta már beszedett 1db Cifran nevű bogyót)10 a négyzeten csíra. Laci kapott ilyet, ti ebben profik vagytok, mindjárt szerda este?

Kép
farkasok
 
 


Stella
Kösz az infot. Lehet, hogy akkor várok egy hónapot, mert Dévai dokitól csak 10.-re kaptam időpontot. A régi dokim nem sokat szarozott vele. Szó nélkül felírt 3 hónap C-t. Szó sem volt UH-ról vagy ilyesmiről. Csak egy hónapig szedtem, de volt valami rossz érzésem a dologgal kapcsolatban. Ezért is váltottam orvost. Most még lesz átjárhatósági, valószínű jobban járok ha utána kezdem el a gyogyit. Csak elég türelmetlen lettem, mert Dévainál kihagytam kb 1,5 hónapot, és most is csúszik egy kicsit a dolog.
emi31
 
 


Sziasztok Kép

Roxal Kép
Ne izgulj a dokibácsi nem esz meg. Meglátod minden rendben lesz. Majd szorítunk 26-án.
Mi majd május 9-én megyünk.
A kezedet meg fogom ne aggódj, de nem túl erősen, hogy azért el tudd kapni a zebrát ha szembe jön Kép

Farkasok Kép
Cifrant Laci is kapott a másik bogyit azt nem.

Én már nem vagyok depis Kép, tegnap valahogy megvígasztalódtam Kép
Ennek örömére ma éjjel 3 óta fenn vagyok és egyre jobban fáj a hasam, illetve be is lázasodtam.
Most nem görcsöl hanem elég élesen fáj, kb. mint amikor vakbélgyulladásom volt és kb ugyanott. de nem lehet megint a vakbelem, azt már kivették!
Azér' hősiesen bejöttem dolgozni. Bár most így utólag, őszintén bevallva hülyeség volt.
De nem akartam azzal lemenni a dokinénihez, hogy ugyan már még írjon ki egy kis táppénzre Kép
Azért azt hiszem ebéd után hazapályázom, ha nem leszek jobban.

wish
 
 


Emi31!
Tényleg ne kezdd el csak úgymagadtól szedni! Átjárhatósági. Hát, nekem januárban csinálta a Dévai. Ha itt minden rendben van, még kérhettek egy összeférhetetlenségi vizsgálatot, de azzal párhuzamosan már elkezdhetitek az irányítottat. Téged 10-ére már az átjárhatóságira rendelt vissza? A leleteid készen és rendben vannak? Infók: reggelre szokott behívni, mert ugye éhgyomorra kell menni. Nekem nem volt túl nagy szerencsém, mert csak délben kerültem sorra, mert sok lombikos volt, meg a másik doki is előre vette a betegeit. Szóval, addigra már majdnem éhen haltam. Vizsgálat. Nem mondom, hogy nem szar. Nekem ott ment el a kedvem attól, hogy egyből inszemmel szeretnék kezdeni... maradjunk csak a gyogyiknál, azok legalább nem fájnak... A nővérek szépen mindent elmondanak, meg megmutogatnak a műtét előtt. A lényeg, hogy egy katétert helyeznek a méhedbe - ez még egyáltalán nem vészes. viszont utána van egy kis lufi, amit felfújnak, na az nekem olyan érzés volt, mintha már a tüdőmnél lenne az a vacak katéter (ráadásul nem tudtam, hogy az már a lufi fújás volt, és tökre megijedtem, mert azt mondták, hogy az azért fájni fog, nekem meg már az eleje sem tetszet...). Le voltam szíjjazva, ami így utólag nem is ártott, mert tényleg nagyon összerándultam annál a hülye lufinál. Na, de szerintem, ha tudod, hogy ezen már túl vagy, akkor nem lesz olyan vészes az egész, mert utána nekem már egyáltalán nem fájt. Tökre paráztam előtte, hogy úristen, milyen szar lesz majd a monitort nézni, hogy átfolyik-e rendesen a folyadék, vagy valami baj van - aztán mire odanéztem volna, már végeztek is. Mondjuk, azt mondják, hogy ha kicsit el vagy záródva, akkor az eléggé fájdalmas, menszis görcsös érzés. De az egész tényleg meg van pár perc alatt. A pihenő nagyon kulturált, lehet beszélgetni a lányokkal, négyig kell mindenkinek feküdnie. Dévai részletesen lediktált mindent, hogy mit vihetek (száz százalékos almalé, fél liter szénsavmentes ásványvíz, hány uzsi, stb.). Utána már nem volt semmi problema, egész picit véreztem, meg pár napig fájt picit a hasam. Még három napig kell majd szedned utána antibiotikumot, hogy ha véletlenül valami baj lenne, akkor az ne alakulhasson ki. Szóval, túl lehetett élni, csak mindig, amikor eszembe jut, tökre begörcsöl a hasam, meg érzem, ahogy azt a vacakot egyre feljebb teszi... Úgyhogy én a közeljövőben télleg nem akarok még egyszer katéterrel találkozni... Viszont előttem volt két lány is, akiknél szintén nem találtak semmit, és azt mondták, hogy nekik nem is fájt egyáltalán. Szóval, lehet, hogy nekem ez a rossz tapasztalatom egyedi volt, és mondjuk az okozta, hogy a doki szerint nagyon pici a méhem... Szóval sok sikert! Azért érdemes rajta túl lenni, mert legalább tudod, hogy minden rendben van. Amit én nem értettem, az az, hogy az enometriózist ezzel nem lehet kiszűrni, csak kórházi műtéttel. Szóval, nem tudom, hogy azt hogy zárják ki. Vagy annak mindenképp van mondjuk hasfájós tünete?

Lkt! Örülök,hogy jobban vagy mára! Te kaptál a Closty mellé olyan FSH bogyót?
png
 
 


Png
Köszönöm, borzasztóan hangzik, de én jobban szeretem előre tudni mi várható. Rosszabb az ismeretlentől való félelem. Ma jött meg úgyhogy most fogom hívni a dokit, hogy mikor mehetek a vizsgálatra. Hányadik napon csinálják? Máj. 10.-ére is kaptam időpontot, de az a további teendők megbeszélésére lesz. Egyéb vérvételeim, meg a férjemé megvoltak. Úgy néz ki minden rendben van. Még egynek nem tudom az eredményét. Holnap megyek érte. A másik chatan van egy lány, máshová jár és neki röntgenest akarnak csinálni. Neked is azt mondta Dévai az elavult módszer? Én mondtam ezt a Szilvanak, de remélem nem riasztottam meg.
emi31
 
 


Sziasztok LányokKép!
Ezt a temérdek mennyiségű üzit!!!
TimiKép PngKép
Sajnálom, hogy ti sem tudtatok jó hírekkel jönni, remélem, azért mára már jobban vagytok! Tényleg nagyon nehéz és idegörlő lehet azt feldolgozni, hogy ha mindenkinél minden rendben és mégsem akar sikerülni.
TimiKép Ha úgy érzed, hogy inkább a "tutibb" felé mennél, szerintem is kezdjétek el az inszemeket, lehet, hogy Dia után te leszel a következő inszemes kismami!!!
WishKép
Örülök, hogy jobban vagy, de mi ez a belázadosás?? Nem akarod felhívni a dokit? Nem ijesztgetni akarlak, de magamat ismerve megnyugtatásul tuti kikértem volna a véleményét, hogy mi lehet ez. Remélem, semmi komoly!
EnigmaKép
Már nagyon vártam, hogy jelentkezz és olyan jó volt olvasni, annyira megnyugszom a leveleidtől!Kép Írtál privit is? Nem találom. De ami késik, az lassan jön.Kép
SzaniKép Írj pár sort légyszi, hogy mi van veled és a babókáddal?
StellaKép JuditKép EnigmaKép és MindenkiKép Továbbra is nagyon köszönöm, hogy drukkoltok nekem!
Hogy ne legyen túl unalmas az életem, most a változatosság kedvéért a jobb petefészkem feszít úgy, mint stimu végén...passz. Most már nagyon félek wc-re menni, mert nem akarok barnát látni!!! Azért nem vagyok annyira beparázva, mint amennyire az írásomból látszik, úgy vagyok, hogy jöjjön, aminek jönnie kell...már van sok depi elleni program bekészítve a tarsolyban (ly? j?...Kép).
hajnesz
 
 


Emi! Jaj, ez a Closti szedés egyedül eszedbe sem jussos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Emlékszem, az első hónapban a Dévai behívott a 9.napra, mert ugye akkor már 4 napja szedem a gyógyszert, és akár már fejnyi is lehet a petefészkem (persze aztán tudjuk, hogy Dévai túloz és extrán körültekintő), sőt aznap reggel már be se vehettem csak a vizsgálat után, ha ő engedi. Tudom, hogy vannak nőgyógyászok, akik csak úgy felírják, elég nagy baj ez, mert óriási kockázattal járhat.
Igen, Png az FSH bogyó az nem más, mint a Puregon injekció, ami FSH-t tartalmaz. Tudod, kaptam első hónapban 1-et, a 2-ban 2-t.

Nekem a petevezeték átjárhatóságit még Vereckei (Nyirő GYula) csinálta a magánrendelésén, és csak kellemetlen volt, egyáltalán nem fájt.Sőt azonnal hazamehettem.


Hajneszünk, merre vagy?
lkt
 
 


Lányok
Köszönöm. Még jó hogy itt kikotyogtam a dolgot, mit tervezek. A régi orvosom nem volt túl szimpi, de most tényleg belegondoltam, hogy még jó hogy nem szedtem be mind a 3 dobozzal csak úgy.
Csak várni utálok.
emi31
 
 


Wish!
Annyira drága vagy, hogy törődsz velem. 10-e? Remélem összefutunk. Annyira jó lenne arcot kötni a névhez. Zebrát meg együtt fogunk fogdosni, tudom!

Eszter
Kép
roxal
 
 


Emi!
Asszem úgy van, hogy max. a 10. napig csinálja a doki, mert ugye utána már spontán teherbeesés is lehet, és nem akarják azt elrontani. Nem akartalak megijeszteni, látod, Lkt-nak egyáltalán nem fájt, biztos én dramatizáltam túl Kép
A röntgenes meg e között annyi a különbség, ha jól tudom, hogy ott nem UH-val néznek közben, hanem csinálnak pár röntgen-képet. Ez azért jó, mert nem csak egy írásos papírod lesz az eredményről, hanem képek is - mondjuk ez Dévainál nem számít, de hallottam már olyat, hogy valaki másik dokitól jött át Dévaihoz, és a röntgenképből derült ki, hogy valami baj van, csak nem vette észre az orvosa. Amúgy ez korszerűbb, meg ugye folyamatosan nyomon lehet követni a folyadékot, meg tutira nem lesz semmi bajod a sugárzástól. A röntgen után elvileg ki is kell hagyni pár hónapot. De mondjuk az ingyen van, ez meg mint tudjuk, nem igazán....

Lkt, köszi, én ezt a kettőt nem raktam egybe Kép Muszáj a második napon menni? Úgy nem szeretem a mensi közbeni vizsgálatot... Te akkor holnap mész?
png
 
 


CsajokKép!
Kb egy éve találtam egy weboldalt, ahol különféle cuki kis számlálókat lehet kreálni, hogy épp hol tart a terhesség. Ott várt a kedvencek között, hogy egyszer végre használhatom majd. Ma ránéztem és csak most vettem észre, hogy nemcsak terhességet lehet számolni vele, hanem ciklust is...Már egy éve játszadozhattam volna vele...Na mindegy, ha valakit érdekel, így néz ki, szerintem nagyon aranyos és így tudni lehet, ki hol tart.
Kép
Már nem bírok mit kezdeni magammal...agyamra ment a várakozás...Kép
hajnesz
 
 


Sziasztok Lányok!

Tegnap tiszta őrültek háza volt a Dévainál! Rengetegen voltak, meg éppen előadás is volt. Engem ugye 10-re hívott, de az őrült forgalom miatt, majdnem 11-re érkeztünk meg. Képzeljétek, 5 órát utaztunk (oda)! Szörnyen fárasztó volt! Majdnem 13 óra volt, mikorra behívott, és hát látszott rajta hogy nagyon fáradt. Most nem volt olyan nagyon jókedvében mint a múltkor. Dehát ilyen van, előfordul gyakran velünk is.
Szóval egyenlőre velünk minden rendben, két picike szívecske dobogott! KépKép Csodálatos érzés volt látni ahogy ott lüktettek. Persze a mi dokink még mindíg a harmadikat keresgélte, és jól meg is ijesztett, hogy akár a májamban is lehet! Enigma, Lavy! Nektek is mondott ilyeneket?
Enigma! Kérdezted a méreteket! Hát éppen kisegíthettnél, mert a dokink petezsákról beszélt, aztán pedig ezt írta a papíromra a CRL sorba: "A": 11,4=7,2+- 7 hetes SD; "B": 11,2=7,2 +- 7hetes SD. Hát én úgy értelmeztem, hogy a babák 7,2 mm-esek, és a petezsák mérete lehet az első. Szerinted?
Remélem a géped lassan helyrejön, úgy szeretném ha gyakrabban jelentkeznél! Én is még mindígrengeteget aggódom, és igazad van, ez valószínűleg így lesz addig, amíg végre a kezemben tarthatom őket! Mindíg úgy gondoltam, ha végre majd eljutok odáig, hogy kismama lehessek, én leszek a legboldogabb a világon. Bár boldog is vagyok, de az aggályok, a folytonos félelmek azért még ezt beárnyékolják! néha haragszok is magamra ezért, de aztán rájövök, hoyg az normális ha az ember aggódik a gyermekeiért! Vagy mégsem?! Enigma! Te végig a Dévaihoz fogsz járni?
Én megbeszéltem a Dévaival, hogy bár szívem szerint végig hozzá járnék (per pillanat benne bízom a legjobban) a távolság miatt az eddigi nőgyógyászomhoz fogok járni terhesgondozásra, azonban a 13.héten és a 16.héten még találkozunk, és megcsinálja a főbb vizsgálatokat. Úgyhogy én legközelebb olyan május 30.-a körül megyek hozzá.

Farkasok!Kép Köszi hogy aggódtál! Amúgy tényleg szörnyű eső volt itt is! Te Barcikára jártál középiskolába? Csak azért kérdezem, mert én 4+1 évig jártam az Irínyibe! A könyvet meg tényleg nem hozták még, épp ma írtam egy e-mailt a kiadónak. Még megvárom válaszolnak e rá, azán majd megbeszélhetnénk ezt a témát. Nagyon ari lenne tőled!

Wish! Kép Örülök hogy lelkileg jobban vagy! Mostmár ne aggódj, hidd el, neked a következő fordulóban biztos sikerülni fog! És legalább Roxallal együtt gömbölyödhettek! Nagyon szorítok nektek!

Roxal! Kép Tényleg gyorsan lerendezett titeket az andrológus, de legalább így nem húzta az időt feleslegesen! Nálunk 3 hónapig próbálkozott, aztán mi kértük meg, hogy írjon már végre inkább valami javaslatot. Volt egy pár, velük 9 hónapig szórakozott, aztán ott is ICSI lett a vége!
nikosz
 
 


Hajnesz, megnéztem az oldalad, aranyos Kép Én nem a madaras párt választottam, hanem a gólya hozza babákat Kép
png
 
 


Helló CsajszikKép!

Muszáj már hozzászólnom. Persze minden nap itt vagyok, csak a háttérben. Túl sokat sosem tudok írni, mert munka közben látnak a főnökök, munka után meg már olyan fáradt vagyok, hogy hiába lakom a munkahelyemen, elolvasni még tudlak Titeket, de írni már nincs erőm.
Jól vagyok, csak sokat émelygek, de érdekes, hogy még egyszer sem hánytam. Már iszonyúan várom, hogy mehessek Dévaihoz (29-én délután)! Pontosam értem EnigmátKép, NikosztKép, LavytKép, ha aggódik. Én is aggódom. Hiába vagyunk boldogok, hogy sikerült, legyen már a kezemben az egészséges babaKépKép!!!!!!
Egyik éjjel azt álmodtam, hogy nagyon könnyű volt a szülés, és kisfiú volt a baba. Szép volt, gyönyörűséges! A mellkasomra fektették és ő átölelte a nyakamKép. Olyan tiszta volt az álom, hogy akár igaz is lehetett volna. Mi alapvetően kislányt szerettünk volna a férjemmel, de mostmár nem írok ilyesmit, mert a babóca már valamilyen nemű, és nem akarom, hogy megsértődjönKép.
Különben az alhasi fájások, meg az émelygés engem a kínlódáson kívül teljesen boldoggá is tesznek, mert legalább tudom, hogy még van babám! Még másfél hét a Dévaiig, hogy fogom kibírni??? Egyébként jó lenne végig nála maradni, de lehet, hogy Szentendréről macerás lenne a bejárás, mikor már betegállományban vagyok. Egyelőre ő sem kérdez, én sem mondok semmit, jó így, mert megbízom benne!!!!

A szexről annyit, hogy én a baba-érzések miatt egyáltalán nem hiányolom, de a férjem egy egészséges 31 éves jóképű pasi, ráadásul 18 éves lányoknak tanít latint, így aztán nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy elhanyagoljam őtKépKép. Amit kér, azt megkapja (egyéb módszerek), csak a babácskát ne zavarjaKépKép:! Így is csak hétvégén kerül rá sor, addigra meg már majd' megzakkanKép. Főleg így tavasszal.

LktKép, nekem is a Vereczkei csinálta a petevezeték-átjárhatóságit a magánrendelőjében. Bemész, megcsinálja, kijössz, hazamész. Nem dédelgetett, mint a Dévai.
EmiKép!!! PngKép és LktKép petevezetékei átjárhatóak voltak, ezért nem, vagy csak kevéssé fájt nekik. Az én petevezetékeim viszont totál rosszak voltak, egy csepp kontrasztanyag sem ment át, csak nyomták az anyagot, már nagyon fájt, mondtam, hogy ebből elég, hagyják abba. Ha újra kéne mennem, csak altatásban vállalnám. Bocs, nem akarlak megijeszteni, csak ilyen is van. Vagy kérdezd Enigmát, őt sem kímélték a vizsgálat során, el is ájult. Igaz, az ő vizsgálata még valami őskori eszközzel és őskori körülmények között zajlott. Később altatásban tágították a petevezetékem, de így is csak nagy nyomásra lett átjárható, és erről azt szokták mondani, hogy műtét után szépen vissza is húzódik. De nekem valahogy mégiscsak lett egy spontán terhességemKépKépKép!!!! 2 sikertelen lombik után. LányokKép, még most is nehéz elhinni, én kismama vagyok??? Hát ez is lehet??? Olyan méltóságteljes érzés. Kiteljesedsz általa. És alig érdekel bármi más. Anyukám írt levelet Németországból (3 éve ápol egy nénit), hogy nyáron hazajön 2 hónapra és otthon kiválogatjuk a nővérem kisbabáinak bezsákolt ruhácskáit. Szép-nem szép, meg méretek szerint szétválogatjuk, kimossuk, kivasaljuk.. Már annyira várom!!! Nem hiszitek el, - ezt majd anyunak is megírom - számomra ettől vált teljesen valóságossá a dologKép! Látom, mint egy filmet, ahogy ülök a nagyobbodó pocakommal a széken, anyu meg hozza elő a zsákokat a férjemmel meg a nővéremmel, kiöntjük a tartalmukat és kedvünkre válogatunk. LányokKép, lefekvés előtt képzeljetek magatok elé hasonló kedves jeleneteket, ilyenkor már szinte alfa-állapotban vagytok, s az agy hallgat a vágyaitokra. Az agyunk arra van, hogy kiszolgáljon bennünket, azt teszi, amit mondunk neki. Alfában meg különösen. Ha nekem sikerült, akkor NEKTEK is fog!!! Nem láttatok még egy olyan gyáva lányt, mint amilyen én voltam még akár 1,5 éve is. A szülésre gondolni sem mertem, rettegtem tőle. Hormonálisan mint egy klimaxos, a petevezetékem meg nem átjárható. Innen dobbantottam a kismamák közéKép. Hát akkor hogy ne sikerülhetne ennyi kedves, aranyos, és nálam jóval érettebben gondolkodó és érző lánynak??? Sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez biztos!!!!

PngKép, ne félj! Ezek a szerek nem véletlenül olyan drágák. Nincs mellékhatásuk és a kisbaba felé segítenekKép! Bízz bennük és magadban!!

HajneszKép, el tudom képzelni, milyen nehéz lehet kivárni a tesztelést. Már innen is úgy tűnik, hogy hetek óta vársz, hát még akkor Te milyen hosszúnak élheted meg ezt az időszakot. Nagyon-nagyon drukkolokKép! Bármi jel lehet jó, pl. ez a petefészek-szúrás is. Hogy te micsoda computer-királynő vagyKépKép!! Ezt már máskor is megállapítottamKép.

DiaKép, olyan szép színesek a képek, csuda vidám világ lehet Nálatok! Nem csoda, hogy Domi baba olyan boldog kissrácKép! És nagyon csini kis ruhái vannak! Vetted, vagy örökli őket? Olyan jó érzés babaruhákat válogatni. Érdekes, mostanában nem a női ruhaboltokban kötök ki, pedig lassan kellene (legalábbis a kismamaboltba menni), mert icipicit már szorítanak a szoknyák. Nadrágot már 4-5 hónapja nem vettem fel, mert azért a hormonok 3-4 kilót rám tettek. Én most kb. 8 hetes lehetek, de még mindig nem tudom, mikortól számoljam. A fogantatástól, vagy az utolsó menszitől. Mindenesetre valamikor márc. elején fogant a babuci.
NikoszKép, EnigmaKép, LavyKép, a Ti babáitok már szép nagyok, egyre csökkenhet az aggodalmatok. Szeretnék már ott tartani, ahol most Ti. További boldog dédelgetést kívánok! Szóljatok ám, ha megmozdulnakKép!
StellaKép, WischKép, LktKép, AnnusKép, RoxalKép, PngKép hát csak azt tudom írni, amit fent is említettem, lesz babátok!! Azért nagyon kevés nőnek nem sikerül a végén! A többség boldog kismama és anyuka lesz, higgyetek benne! Illetve ne csak higgyetek, hanem legyetek BIZTOSAK benne. (Én is biztos voltam benne, mindig is írtam a babaneten, meg Enigmának is mindig mondtam. Ha elhiszed, elhiszi az agyad is, és megteremti NekedKépKép!!!!)

Még valami: én nem pszichológushoz jártam, azok nagyon "tankönyvízűek" (bocs, tisztelet a kivételnek), hanem egészségfilozófushoz, aki egy végtelenül kedves, megértő és figyelmes, vígkedélyű, asszonyság. A múltba visszamenve önmagamat, mint kisgyermeket kellett először elfogadnom, átölelnem, magamba zárnom, a szívembe helyeznem. Mindig velem volt és éreztem, hogy úgy szeretem "kis Szanit", mint a gyermekemet. Alfában mindent megadtam neki, amit csak nélkülözött, megvédtem, az anyukája voltam saját magamnak. Még azon a héten teherbe estem, de persze nem tudtam. Jártam tovább, folytattuk a foglalkozásokat, éppen a petevezetékeimet néztük (belső utazás), ÉS LÁTTAM, HOGY ÁTJÁRHATÓK, ÉS LÁTTAM A MÉHEMBEN A BABÁT! Pedig még nem tudtam semmit. Azt hiszem, az önelfogadással kezdődhet...

Hú, kicsit filozofikusra sikerültem, de remélem, tudtam segíteni. Bárkinek szívesen megadom a hölgy számát. Pesten lakik, Zuglóban. 6000 Ft/ alkalom = 1,5-2 óra.

Ma nem pihentem délben, úgyhogy megyek és bepótolom, de már nem dolgozom utána. Holnap jönnek a főnökök Németországból..

Sok pusziKép, jaj, csak el ne szálljon!!

Szani
szani
 
 


Nikosz!
Mi is úgy gondoljuk, hogy az első baba projekt után majd lehet kisérletezni, de erre most nincs idő. Egyetértek. Olyan jó, hogy dobog a kis szívük. Kép

Szani!
Köszi az energiaáradatot. Nagyon jól esett olvasni a soraidat.

Eszter
Kép
roxal
 
 


Szani! Kép
Nagyon meghatottak a soraid! A babaruha válogatós résznél már rendesen könnyeztem! Amúgy a terhességi hetedet az utólsó menszidtől (annak is az első napjától) kell számolnod! Én ma vagyok 7 hetes!

Hajnesz! Kép
Az idő ilyenkor tényleg nagyon lassan repül! Igazán együtt érzek veled! Sőt, én is úgy szeretnék már 9hónappal odébb járni! A jelekre meg ne figyelj, nálam se volt semmi különös! Sőt, én még görcsöltem is, amiből egyből arra következtettem, hogy tuti meg fog jönni! Úgyhogy nyugi, minden rendben lesz és szépen gömölyödhetsz velünk! De jó lenne! Nálatok melyik eljárás is volt?

Lkt! Kép
Úgy sajnálom! Viszont tényleg jó lenne, ha rákérdeznél a Dévainál az inszemre! Jelentősen megnövelné az esélyeidet! Remélem belemegy, és akkor már minden oké lesz!

Képzeljétek, a torkom még mindig vacakol! Azt mondta a Dévai, hogy semmi gyogyi, csak tea meg méz!
Tényleg kismamik! Enigma, Lavy, Szani!
Nektek is magas a pulzusotok?! Nekem mindig 100 felett van. Állítólag az terhességnél normális!
nikosz
 
 


Szia Szani!
Nem lesz semmi baj!Én nagyon szorítok!
Ruhák:Kapott is Domi ruhákat és természetesen vettem is neki.KépDe pont a minap jöttem rá,hogy nől mint a bolond gomba.KépKét hetente pakolom át a szekrényét.
most már annyi kinőtt ruci van szemetes zsákokban,hogy nem férünk tőle.Kép
Na,és Oli hogy tetszik a képen?Ugye milyen nagyot nőtt ő is?KépHolnap jön Gigivel hozzánk.Egész nap együtt leszünk négyen.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Szani, ez tényleg nagyon megható volt Kép És tök jó lenne hallgatni rád Kép Csak az a baj, hogy ha én nagyon akarom, és nagyon beleélem magam, és egész hónapban erre gondolok, akkor még nehezebb, mikor megjön... Pedig én télleg kisérleteztem a pozitív energiával, meg minden. De majd még próbálkozom Kép Az egészségfilozófus érdekesen hangzik. Nekem egy volt kolleganőm ajánlotta fel, hogy segítene nekem, ő valami energiás nemtudommit tanul főiskolán, és egyszer amikor nagyon fájt a derekam, télleg meggyógyított Kép Csak az a baj, hogy én még mindig nem hiszem el, hogy nekem erre lenne szükségem... Akkor már inkább a homeopátiás doki közelebb áll hozzám, az kicsit racionálisabb Kép Meg még esetleg egy pszichológus Kép Na mindegy, ezt itt jól összezagyváltam a végén Kép A lényeg, hogy árad a leveledből, hogy mennyire boldog vagy, és mi is pont így képzeljük el a terhességet. Vigyázz nagyon magatokra!
png
 
 


Sziasztok Lányok!

Végeztem Doktorunknál, csak gyorsan írok, mert a férjem munkahelyén vagyok, és itt bolondokháza van.Szóval ebben a hónapban még marad a régi, petefészkeim gyönyörűek, sőt azt is mondta, hogy mintha semmit se csinált volna, mégcsak egy kis ciszta sincs. Jövő hónaptól teljesen a mi döntésünk, hogy hogyan folytatjuk, merre én azt válaszoltam, hogy a döntés már megszületett az inszem mellett.

Lldicsi és más inszemes anyukák/lányok! Meg tudnátok mondani, hogy mennyibe kerül az inszem akció, illetve a gyógyszer kb? Csak hogy tudjunk kalkulálni. Ezeket az összegeket már keményen kalkulálni kell.

Ha időben hazaérek, és még lesz erőm a vonatozás után írni, jelentkezem, de holnap feltétlenül!!!
lkt
 
 


Sziasztok Kép

Hajnesz Kép
Türelem Kép Bár valahonnan még rémlik, hogy milyen nehezek ezek napok.Kép De már nem sokat kell kibírni és remélem lesznek KépKép-k.

Szanika Kép
Örülök, hogy jelentkeztél. Meglásd hamar eltelik az idő és nem sokára te is látod megint a babókát az UH-on. nagyon jó volt olvsani amit írtál.
Én már most is mindig megnézem a babholmikat bevásárláskor Kép

Nikosz Kép
Olyan jó lehetett látni a kis KépKép-kat Kép
Szerintem ne aggódj a harmadik miatt, csak túlzott gondoskodása és óvatossága miatt nézi a doki. Ha méhen kívül lenne szerintem már fájna.
Jó döntés, hogy Putnokról, nem Dévaihoz fogsz feljárni terhesgondozásra, az nagyon fárasztó lenne.

Timi Kép
Remélem az inszemetek olyan sikeres lesz, mint Diának. Dévai mit mondott a döntésetekre?

Dia Kép
Valóban nagyott nőtt Oli baba is. Olyan édesek a fiúk Kép Gigit puszilom és jó szórakozást a holnapi napra Kép

Én délután hazajöttem a munkahelyemről, annyira rosszul voltam és aludtam egy nagyot. Most már csak 37,7 a lázam, sajnos nem viszi lejebb a lázcsillapító. Nagyon fáj a fejem, picit görcsöl a hasam és néha bele nyilall. Ha holnap reggel sem leszek jobban, akkor azért lemegyek a háziorvoshoz.

wish
 
 


Szia LKT!
Nekem kettő inszem volt.Az első mindennel együtt 130000ft,a második 180000ft volt.Kép
Az inszemet tényleg érdemes SZTK alapon megcsináltatni mert ott ingyenes.
De az ár mindenkinél más,mert attól függ mennyi szuri kell.Nekem a másodiknál 33 db volt.
Wish!
Köszi.Majd csinálok képet a fickókról.Kép

PuszPusz.Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Wish, tényleg jobb lenne, ha elmennél orvoshoz, mert már rég óta tartanak ezek a görcsök. Hívd fel Dévait is telefonon.

Lldicsi!
Hogy érted, hogy SZTK-ra, tehát nem Dévainál?? Iszonytató pénzekről van szó, habár az eddigiek alapján elég jól reagálok a kezelésekre, talán nem kell rengeteg gyogyi.Ekkora összegeket 6 hónapon át biztos, hogy nem tudunk magunknak megengedni.

Tudjátok, ma 10-től 15-ig nincs babanet!!!KépKép
lkt
 
 


Szani!
Szívesen megismernélek! Gyönyörűen és bölcsen írsz, ami nagyon nyugtató!!KépKépKép Köszönöm szépen!

Engem érdekelne ennek a hölgynek az elérhetősége, illetve hogy Te hányszor voltál nála.Szerintem is ez az önelfogadás dolog nagyon fontos, mint első lépés!!!
lkt
 
 


NikoszKép
A CRL: a magzati ülőmagasság. A 11,4 nálad már a baba méretét jelenti, a 7,2 pedig a hetek, ill. napok számát a gép szerint, a CRL-hez viszonyítva. Szerintem. Az utána levő szám pedig ehhez képest +- eltérés lehet. Én így gondolom.
enigma
enigma
 
 


Lkt!
Én úgy tudom, hogy az inszemes beavatkozásért magáért negyvenet kell fizetni, plusz gyógyszerek. Mivel te jól reagálsz, gondolom, kevesebb gyogyit kapsz. Ja, és plusz az UH-k, az gondolom kb. ugyanannyiszor kell, mint az irányított alatt.
png
 
 


Lányok Kép
Királyul lázas vagyok és megy a hasam.
Azt mondta a háziorvos, hogy ha ennyi napig véreztem, akkor simán legyengült a szervezetem és jól elkaptam valami vírust.
Úgyhogy pihi, lázcsillapító és sok folyadék. Meg írt fel vasat biztos, ami biztos alapon.
Munkahelyemen örülni fognak, de ez van.

Timi Kép
Sokba kerül az inszem, én ha emlékszel nagyon vaciláltam az elején, hogy ha nálunk inszem kell, akkor a Dévainál csináltassuk-e. Akkor úgy voltam vele, hogy egyet megpróbálunk aztán majd meglátjuk. Most utólag azt mondom, hogy már ismerem a dokit és a helyet, hogy maradtam volna nála a többire is. Kevesebbet tudtunk volna félretenni a babára, de szerintem megérte volna.
Meg lehet, hogy neked nem kell annyi gyógyszer, hiszen a ovinál is nagyon szépen nőttek a tüszőid Kép

wish
 
 


Sziasztok LányokKép
Látom, működik még a rendszer, gyorsan írok is, nehogy meggondolja magát!
SzaniKépKép De jó, hogy írtál és mennyire jó volt olvasni!!! Annyira sokat lehet tőled tanulni, de komolyan! Mostanában kezdtem el én is hasonló dolgokkal foglalkozni és nagyon szeretnék egy megbízható embert találni, aki segítene megtalálni a helyes utat, hogy teljes mértékben el tudjam magam fogadni. Úgy érzem, rengeteg munka lenne velem.Kép Csodálatos lesz majd válogatni a bébirucikat Anyukáddal, Istenem, hogy várom már ezt én is!!!KépKépKép
NikoszKép
Köszi a bíztatást, hát igen, mi mindannyian mindig csak várunk valamire és reménykedünk, hogy sikerül a végén. Szorítok NekedKép és a többi KismaminakKép is nagyon, hogy boldog és problémamentes pocakosodásban legyen részetek míg egyszercsak ott szuszog a Picúrká(i)tok a mellkasotokon!!!
Nekünk most ICSI volt, mert múltkor 17-ből 9 termékenyült meg és az arány miatt inkább a tutit választotta a biológus, mert most 8 petesejt lett. Viszont elhatároztam, hogy legközelebb nem fogom engedni az összeset ICSI-zni, inkább megadjuk az esélyt az életrevalóbb matyiknak és petikéknek, lesz ami lesz.
Majd még jelentkezem, most inkább nem tökölök többet, lehet, hogy el sem tudom küldeni...
puszi mindenkinek
Hajni
hajnesz
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?