Helló Csajszik
!
Muszáj már hozzászólnom. Persze minden nap itt vagyok, csak a háttérben. Túl sokat sosem tudok írni, mert munka közben látnak a főnökök, munka után meg már olyan fáradt vagyok, hogy hiába lakom a munkahelyemen, elolvasni még tudlak Titeket, de írni már nincs erőm.
Jól vagyok, csak sokat émelygek, de érdekes, hogy még egyszer sem hánytam. Már iszonyúan várom, hogy mehessek Dévaihoz (29-én délután)! Pontosam értem Enigmát
, Nikoszt
, Lavyt
, ha aggódik. Én is aggódom. Hiába vagyunk boldogok, hogy sikerült, legyen már a kezemben az egészséges baba
!!!!!!
Egyik éjjel azt álmodtam, hogy nagyon könnyű volt a szülés, és kisfiú volt a baba. Szép volt, gyönyörűséges! A mellkasomra fektették és ő átölelte a nyakam
. Olyan tiszta volt az álom, hogy akár igaz is lehetett volna. Mi alapvetően kislányt szerettünk volna a férjemmel, de mostmár nem írok ilyesmit, mert a babóca már valamilyen nemű, és nem akarom, hogy megsértődjön
.
Különben az alhasi fájások, meg az émelygés engem a kínlódáson kívül teljesen boldoggá is tesznek, mert legalább tudom, hogy még van babám! Még másfél hét a Dévaiig, hogy fogom kibírni??? Egyébként jó lenne végig nála maradni, de lehet, hogy Szentendréről macerás lenne a bejárás, mikor már betegállományban vagyok. Egyelőre ő sem kérdez, én sem mondok semmit, jó így, mert megbízom benne!!!!
A szexről annyit, hogy én a baba-érzések miatt egyáltalán nem hiányolom, de a férjem egy egészséges 31 éves jóképű pasi, ráadásul 18 éves lányoknak tanít latint, így aztán nem engedhetem meg magamnak azt a luxust, hogy elhanyagoljam őt
. Amit kér, azt megkapja (egyéb módszerek), csak a babácskát ne zavarja
:! Így is csak hétvégén kerül rá sor, addigra meg már majd' megzakkan
. Főleg így tavasszal.
Lkt
, nekem is a Vereczkei csinálta a petevezeték-átjárhatóságit a magánrendelőjében. Bemész, megcsinálja, kijössz, hazamész. Nem dédelgetett, mint a Dévai.
Emi
!!! Png
és Lkt
petevezetékei átjárhatóak voltak, ezért nem, vagy csak kevéssé fájt nekik. Az én petevezetékeim viszont totál rosszak voltak, egy csepp kontrasztanyag sem ment át, csak nyomták az anyagot, már nagyon fájt, mondtam, hogy ebből elég, hagyják abba. Ha újra kéne mennem, csak altatásban vállalnám. Bocs, nem akarlak megijeszteni, csak ilyen is van. Vagy kérdezd Enigmát, őt sem kímélték a vizsgálat során, el is ájult. Igaz, az ő vizsgálata még valami őskori eszközzel és őskori körülmények között zajlott. Később altatásban tágították a petevezetékem, de így is csak nagy nyomásra lett átjárható, és erről azt szokták mondani, hogy műtét után szépen vissza is húzódik. De nekem valahogy mégiscsak lett egy spontán terhességem
!!!! 2 sikertelen lombik után. Lányok
, még most is nehéz elhinni, én kismama vagyok??? Hát ez is lehet??? Olyan méltóságteljes érzés. Kiteljesedsz általa. És alig érdekel bármi más. Anyukám írt levelet Németországból (3 éve ápol egy nénit), hogy nyáron hazajön 2 hónapra és otthon kiválogatjuk a nővérem kisbabáinak bezsákolt ruhácskáit. Szép-nem szép, meg méretek szerint szétválogatjuk, kimossuk, kivasaljuk.. Már annyira várom!!! Nem hiszitek el, - ezt majd anyunak is megírom - számomra ettől vált teljesen valóságossá a dolog
! Látom, mint egy filmet, ahogy ülök a nagyobbodó pocakommal a széken, anyu meg hozza elő a zsákokat a férjemmel meg a nővéremmel, kiöntjük a tartalmukat és kedvünkre válogatunk. Lányok
, lefekvés előtt képzeljetek magatok elé hasonló kedves jeleneteket, ilyenkor már szinte alfa-állapotban vagytok, s az agy hallgat a vágyaitokra. Az agyunk arra van, hogy kiszolgáljon bennünket, azt teszi, amit mondunk neki. Alfában meg különösen. Ha nekem sikerült, akkor NEKTEK is fog!!! Nem láttatok még egy olyan gyáva lányt, mint amilyen én voltam még akár 1,5 éve is. A szülésre gondolni sem mertem, rettegtem tőle. Hormonálisan mint egy klimaxos, a petevezetékem meg nem átjárható. Innen dobbantottam a kismamák közé
. Hát akkor hogy ne sikerülhetne ennyi kedves, aranyos, és nálam jóval érettebben gondolkodó és érző lánynak??? Sikerülni fog!!!!!!!!!!!!!!!!! Ez biztos!!!!
Png
, ne félj! Ezek a szerek nem véletlenül olyan drágák. Nincs mellékhatásuk és a kisbaba felé segítenek
! Bízz bennük és magadban!!
Hajnesz
, el tudom képzelni, milyen nehéz lehet kivárni a tesztelést. Már innen is úgy tűnik, hogy hetek óta vársz, hát még akkor Te milyen hosszúnak élheted meg ezt az időszakot. Nagyon-nagyon drukkolok
! Bármi jel lehet jó, pl. ez a petefészek-szúrás is. Hogy te micsoda computer-királynő vagy
!! Ezt már máskor is megállapítottam
.
Dia
, olyan szép színesek a képek, csuda vidám világ lehet Nálatok! Nem csoda, hogy Domi baba olyan boldog kissrác
! És nagyon csini kis ruhái vannak! Vetted, vagy örökli őket? Olyan jó érzés babaruhákat válogatni. Érdekes, mostanában nem a női ruhaboltokban kötök ki, pedig lassan kellene (legalábbis a kismamaboltba menni), mert icipicit már szorítanak a szoknyák. Nadrágot már 4-5 hónapja nem vettem fel, mert azért a hormonok 3-4 kilót rám tettek. Én most kb. 8 hetes lehetek, de még mindig nem tudom, mikortól számoljam. A fogantatástól, vagy az utolsó menszitől. Mindenesetre valamikor márc. elején fogant a babuci.
Nikosz
, Enigma
, Lavy
, a Ti babáitok már szép nagyok, egyre csökkenhet az aggodalmatok. Szeretnék már ott tartani, ahol most Ti. További boldog dédelgetést kívánok! Szóljatok ám, ha megmozdulnak
!
Stella
, Wisch
, Lkt
, Annus
, Roxal
, Png
hát csak azt tudom írni, amit fent is említettem, lesz babátok!! Azért nagyon kevés nőnek nem sikerül a végén! A többség boldog kismama és anyuka lesz, higgyetek benne! Illetve ne csak higgyetek, hanem legyetek BIZTOSAK benne. (Én is biztos voltam benne, mindig is írtam a babaneten, meg Enigmának is mindig mondtam. Ha elhiszed, elhiszi az agyad is, és megteremti Neked
!!!!)
Még valami: én nem pszichológushoz jártam, azok nagyon "tankönyvízűek" (bocs, tisztelet a kivételnek), hanem egészségfilozófushoz, aki egy végtelenül kedves, megértő és figyelmes, vígkedélyű, asszonyság. A múltba visszamenve önmagamat, mint kisgyermeket kellett először elfogadnom, átölelnem, magamba zárnom, a szívembe helyeznem. Mindig velem volt és éreztem, hogy úgy szeretem "kis Szanit", mint a gyermekemet. Alfában mindent megadtam neki, amit csak nélkülözött, megvédtem, az anyukája voltam saját magamnak. Még azon a héten teherbe estem, de persze nem tudtam. Jártam tovább, folytattuk a foglalkozásokat, éppen a petevezetékeimet néztük (belső utazás), ÉS LÁTTAM, HOGY ÁTJÁRHATÓK, ÉS LÁTTAM A MÉHEMBEN A BABÁT! Pedig még nem tudtam semmit. Azt hiszem, az önelfogadással kezdődhet...
Hú, kicsit filozofikusra sikerültem, de remélem, tudtam segíteni. Bárkinek szívesen megadom a hölgy számát. Pesten lakik, Zuglóban. 6000 Ft/ alkalom = 1,5-2 óra.
Ma nem pihentem délben, úgyhogy megyek és bepótolom, de már nem dolgozom utána. Holnap jönnek a főnökök Németországból..
Sok puszi
, jaj, csak el ne szálljon!!
Szani