Sziasztok!
Zsófika
Örülök hogy újra jelentkeztél, és hogy jobban vagy! Mi várunk vissza, úgyhogy ha van lehetőséged írni ,akkro ne fogd vissza magad!
Mesélhetnél is egy kicsit a lakhelyetekről, a környékről, barátokról, hogy telnek a napok, stb. én nagyon kíváncsi vagyok!
Csiszoljátok csak a gondot, rendbe fogtok jönni!
Wish
Köszönöm a segítséget, nem jutottam dülőre a zebrával, kifogott rajtam
Elküldtem neked, majd leírod milyen progiban és hogy csináltad?
Utálom ha valami halál egyszerű dolgot nem tudok megoldani
Én jelentkeznék a gólyáért, csak még korai
Addig repüljön inkább Kingáékhoz
Stellától az Áldott teher című könyvet kaptam kölcsön, Danielle Steel (bocs ha nem jól írtam) írta. 3 párról szól, akik babát akarnak, különféle problémájuk van. Mégis megtörténik mindhármukkal a csoda, és boldogok lesznek. Ezért tanulságos! Persze megható is, de nem a szomorúság maradt meg bennem a történetekből
Egyébként ajánlom mindenkinek a könyvet, akit érdekel próbálja meg beszerezni, bár nem friss kiadású, könyvtárakban biztosan fellelhető.
Vanda
Bizony, Edina, Nicol, és ti
Nemrég még azon viccelődtünk, hogy te küldöd mindenkinek a pozitiv teszteket, most meg már lassan a szülésre lehet készülni
Nicol Örömmel leszek a híradósod, megtiszteltetés!
Köszönöm szépen!
Majd cseréljünk telszámot, amikor gondolod
Lányok
Mértem hőt ma reggel, tudjátok tegnap írtam hogy miért, és ma reggel 36,6 volt. Simán alaphő. És páfrányoknak sincs nyoma, úgyhogy remélhetőleg még nem késtünk le erről a hónapról
Azé tegnap jól megszeretgettük egymást
Kinga
Mi a helyzet a csokievéssel?
Tündi