2005.04.19 09:46
Szerző: kcsilla27
Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a választ, nem is reméltem h ilyen gyorsan kapok.Ne haragudjatok meg ha kicsit hosszúra fogok sikeredni. Elsősorban Anine, nagyon megörültem a képnek amit betettél a fórumba, köszönöm h megosztottad velem-velünk, mennyire édes már most,főleg ahogy épp az ujját szopizza. Irigyellek ezért a képért most nagyon. Most még jobban kezdek izgulni..még 2 nap, és én is láthatom őt, persze még csak uh-on. Gratulálok hozzá, mikorra várod? Idáig nekem nem volt lehetőségem rá, h ilyet csináltassak, de most ugy gondoltam eljött az idő, meg tudom oldani, akkor miért ne.Bár félek, mert igazság szerint most a 34. hétre, ez nekem a 11. uh-om lesz. AMi szerintem nagyon sok, de a dokim szerint nem lesz baja a babának, csak mivel nem ő volt a kezdetektől a dokim igy érthetetlen számára h miért volt ennyi uh.
Hagnosz!
köszi, legalább ez miatt kicsit megnyugszom, tudod nem csak azért rémes számomra a lekötözés mert az előző szülésemnél mély nyomott hagyott bennem, tehetetlennek éreztem magam, hanem azóta volt egy komolyabb vizsgálatom,pár éve, egy koponya-ct, (mmr de nem tudom pontosan h kell irni), szóval ott lekötöztek, magamra hagytak, és olyan sokáig tartott, h rosszul is lettem, embertelenek voltak, és nem törődtek velem, azóta kialakult a klausztrofobiám, és nem tudnám mégegyszer elviselni a lekötözést. Igy talán még érthetőbb is a félelmem.
Manóci!
Abban h a doki, vagy anesztes elmondja h mit csinál éppen, számomra az talán még borzasztóbb is lenne, de biztos igy kell tennie. A császártól például ezért félek mert nem szeretném hallani ahogy épp mondogatja h ezt vagy azt kér..De talán túlzásba is estem. De mint irtam is, az előző szülésnél kishiján leugrottam a szülőágyról, igy félek, h hiába fognak le vagy meg, képes lennék elugrani, akkor pedig nagy gond lehet belőle. Az első gyermekemet Kistarcsán szültem, nevet most ide nem irnék, talán privát ha gondolod, de mindenesetre soha többet nem mennék vissza ahhoz a dokihoz. Sőt ebben a korházban sokkal több műhibaperről tudok mint a mávban. Ezt egyébként a kistarcsai fórumba félig-meddig meg is irtam.
Tény h hozzá kell férni a területhez, és igy nem is gond számomra ha csak fel kell tenni a lábakat, csak erőm legyen hozzá..
A picimet idáig tényleg fiunak látták, és igy a vége felé is, nagyon remélem már nem változik meg a neme, de érdekes dolog ez, mert a lányomnál csak 28.héten mondták meg h lány, addig csak tippeltünk, sőt a hasam formájából itélve mindenki fiut mondott.Mégis lány lett. Most abszolut hegyes, fius hasam van, sőt, hátulról senki nem mondaná meg h babát várok, csak ha szemből vagy oldalról látnak.Harsányi nekem is csinált egy olyan uh-ot, még kb. 26. héten, h mindent sikerült látnom, a pofiját, orrocskáját, mosolyát, teljesen felismertem a mindent,dokinak sem kellett részleteznie, anélkül is ment. CSak akkor sajnos nem kaptam róla képet. De talán most csütörtökön a 4d-n igazi élményben lesz részem. Nem tudom h lehet ide képet tenni, de megpróbálom megoldani, h veled és a többiekkel is megoszthassam. Persze csak ha szeretnétek.
AMugy ő nekem a második babám, és a lányom már most odáig van az öcsikéért.Minden nap puszilgatja a hasamat, meg mondogatja neki h szeretlek tesó, meg már nagyon várlak, aludj jól..stb. Azt hiszem nem lesz féltékeny, legalábbis nagyon bízom benne.
Judit!
Remélem igy a 34 hét tájékán még jól látható lesz mindene, mert kicsit csalódnék, hiszen akkora reménnyel meg izgalommal megyek oda. Mivel nem valószinű h lesz több gyerekem, ezért ezt nem hagynám ki. MEgnyugtattál, h tényleg ennyire valóságos képet kaphatok majd.
Mikorra várod a picit? Tudod már h mi lesz?
Szeretnék még kérdezni tőletek,
ki tudja hol lehet beszerezni málnalevél teát, ugyanis rengeteg helyen jártam és szinte sehol nem kaptam,nem is igértek, sőt nem is hallottak róla (még ilyen hely is volt).
A másik kérdésem, szerintetek tényleg káros a tul sok uh? NEkem sajnos idáig 1o volt, és ebből 2-3 lett volna elkerülhető a többi nem. Egy esetben meg orvosi túlbuzgóság miatt kellett még egyet csinálni, mindezek között akkor 1-2 hét telt el. A 4d kivül már nem is merek elmenni uh, mert féltem a picit. Nem tudom mit tegyek. SEgitsetek.
Előre is köszi, vigyázzatok magatokra, meg a pocaklakókra.
CSilla