Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok,

Nah, talan egy kicsit hosszabban tudok irni, bar Zoltan 2 napja igencsak jo fodrasz, mar ami a haj atfesteset illeti, legfokepp oszies szinure..Kép

A szitu az, hogy a hsamenesbol meggyogyult, viszont cserebe visszaallt a napi 4 kakalasra, ami ismet szep, anyatejes. Eddig atlagosan evett, viszont tegnap ota eljatssza az ehezo etiopot, ugy 2,5 orankent.. cserebe viszont tegnap aludt kb. 4*15 percet, es a maradek idoben se jatszott nagyon nyugodt, es jofiutKép Tegnap este olyat csinalt az esti lefekves utan 1,5-2 oraval, mint meg soha, felsirt es fel kellett vennem, mert nem nyugodott le se simitol, se cumitol. Viszont hajnalban egyre korabban kel, gyanus nekem, hogy a 3 honapnal esedekes novekedesi fazist o 3,5 honapnal mutatja be. Dokineni igy is odavan a sulyatol, hat meg ezutan...
Ma bevittem tanacsadasra, mert a BCG-oltasa nem akar gyogyulni, mar 2x is kifakadt, igy inkabb megmutattam. Nos, a fiatalember sulya body+pelusban (nameg kaja utan feloraval..) 8750gKép Es en meg aggodtam, hogy fogyott a hasmars miatt.. Igy 2 het alatt 250g-ot hizott. Viszont nyult is a 2 het alatt 3cm-t, most 64cm a hossza.
2 napja rag mindent, ujjat, ujjamat, allamat, vallamat stbKép Veszelyben van minden, ami a szaja kozelebe kerulKép

Gyuszko fiam jolvan, ma vittunk finomsagokat az oviba, hadd legyen jo nevnapjaKép

Heppi,
A vers nyugodtan atkoltheto, mi is atirtuk parszor a vegetKép Orsinak jobbulast!

Kata,
Lassan ugy erzem, hogy te vmi unnepre egy ataludt ejszakat kernel..Kép Hidd el, hogy megertem, annak ellenere, hogy eddig nekem meg sikerult megusznom a dolgot, azert este 8tol hajnali 5ig nagyjabol nyugi van nalunk..
Tali ugyben irtam a masik topikban, addig meg majd hivlak, ha tudok infotKép

Betti,
NyugossegKép Sajnos most igencsak ismeros a helyzet.. mondjuk mostanaban viszont azt is tudom, hogy mikor, milyen front van (hala parom idojaras-maniajanak), igy foghatom arraKép Most epp kettos fronthatas, hadd oruljon az, aki mindegyikre erzekenyKép

Momo,
Zsebi nemsemmi..Kép De hogy meg mindig tart tolem, azt nem gondoltam volna, bar mondtad, hogy idegen-undora van mindegyiknek ilyen idosenKép Mesi tunder, a sok nyal pedig igenis hozzatartozik a dolgokhozKép A fiam is ilyen volt, el is neveztuk kulso-emesztesu gyereknekKép

Na, most ennyit, ezt is szakaszokban irtam, Zolika epp a nemalvas vilagrekordjat keszul megdonteni, ugyhogy elegge maceras ez a nap is..

Puszi,
Mica
mica

Másodszor írom:

Mica!
A 2.5 óránkénti evés éhező etiópra utal? akkor az én fiam mi? Jah, a súlyát látva leesett az államKép az én fiam kéccerannyi idősen ekkora, vagyis csak majdnem, mer 12centivel hosszabbKép
Boldog névnapot Gyuszkónak!
Sajna nálunk front ide vagy oda, mindig ez van. Meg hát a fogzás front nélkül is sz.r..

Viszont a nemalvás rekordot elég nehéz volna elvenni a fiamtólKép, úgyhogy mondd meg Zolikának inkább ne is próbálkozzon veleKép

Most volt itt a fényképész, természetesen a legnagyobb kupiban, úgy égtem mint a rongy..
Gyors rendetraktam, bár tök felesleges, mert ha rend van akkor úgyse jön senki..

Robogok tovább etetőszéket vadászni a neten..
Ha esetleg tudtok vmi olcsót és szépet, akkor szóljatok!
Nem baj ha kopott, vagy szakadt a huzata, vagy ilyesmi..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Betti,
azért inkább nem cserélek, nekem is marha nagy szükségem van az éjjeli pihenésre, ez a gyenge pontom, hál'istennek a kölkök is tudjákKép
Fogzásért nem irígyellek, nálunk eddig Zsebi szenvedett csak vele picit, Timinek szinte észrevétlen jöttek a harapói, remélem, Mesi ebben is rá ütKép

Mica,
hát én már hiába tömöm cumisüvegből is a lyányt tejjel, Zolikát már sose hozzuk beKép
Külső-emésztésű gyerekKép
Zsebiért szorri, már régen látott téged,az volt a baj. Még a nagyikkal is így viselkedik nagyobb kihagyás utánKép

Heppi,
tényleg nem leteremteni akartalak a lázcsillapításért, csak nekem ez a tapasztalatom azzal a fránya fülhőmérővel. Aztán lehet, hogy csak az enyém rosszKép
IkrekKép Aszongyák, egy szerszámmal csak egyfélét lehet, így legalább nem buktam leKép

Kata,
no-no, azért én nem kicsinyelnék le egy teraszépítést seKép Szerintem aki építkezik, az vagy sültbolond, vagy szeret jókat röhögni...leginkább a saját kínjánKép Nem megsértődni, ez saját, többéves tapasztalatKép

Nálunk ma reggel kezdetét vette az éves építkezés, természetesen frenetikus nyitánnyal. Egy bazi nagy teherautó meghozta a sódert, szépen betuszkolta magát az udvarra, leborított, majd elakadt, de amúgy tengelyig elásta magát. Miután mindenféle kiásási és deszkaalátuszkolási kísérletnek ellenállt, sietve megérkezett egy kanalas munkagép (ez ássa majd ki az alapot a terasz alatt, de most egy füst alatt menthetett is) és kötélre kapta a másik óriást...majd ő is elsüllyedt a vizes homokban. Na ezt legalább sikerült rövid idő alatt kiguberálni az alföldi homokból, majd folytatták a kínlódást a teherautóval. Én már tervezgetni kezdtem, mennyi virág fér erre a pótkocsis járgányra, másnak ugyi sziklakertje van, nekem meg...Kép Aztán csak kiszedték a dögöt és végre elment...maga után hagyva egy medencényi árkot. Én mondjuk nem ide terveztem volna, de ez már apróságKép
Remélem, a többi simábban megy, mert megőszülök.

Momo

Momo
momo

Sziasztok!

Megkapta az oltást tegnap Patrik,eddig úgy tűnik,hogy nyűgösségen kívül nincs más reakció.(Az meg nem újdonság errefelé Kép ).Kicsit pirosabb az oltás körül.
Tőletek is megkérdezem,Betti,Heppi:szoktátok a fiúk kukiját valamilyen módon tisztítani?

Momo!
Mégegyszer én nem vállalkoznék építkezésre,igaz,csak bővítés volt,de rendesen kiborultunk.Ezért mondtam,hogy a terasz befejezése talán már nem olyan nagy meló.Persze nálunk sem megy soha,semmi simán,de nyomotokba sem érünk!KépRemélem a rossz kezdet után rendben fog lezajlani a dolog!!!Majd írd meg hogy haladtok!

Heppi!
Orsi jobban van?

Betti!
Mint mondtam,hozzánk is akkor esik be valaki,mikor a legnagyobb rendetlenség van...milyen képeket csináltattok?
Etetőszéket nem tudok,de ha hallok valamit,akkor szólok.Megvan Raulé,majd azt fogom használni.Igaz,eléggé fapados,de bevált.
Mivel akasztottak ki?(Persze csak ha van kedved elmesélni).

Mica!
Hogy telt az éjszakátok?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Kata,
Nálunk az orvos utasítása szerint a kukit nem birizgáljuk, nem kell húzogatni vagy ilyesmi. Ennek ellenére én egy icipicit hátra szoktam húzni az előbőrt, mert alatta rendszerint találok megzselésedett pisit (vagy mit?) azt popsitörlővel törölgetem, meg persze kívülről alaposan. Fürdetés közben szintén semmi extra, kicsit átmosogatom finoman, akkor már nem bántom az előbőrt, lévén egyik kezemmel tartom a fiatalurat Kép

Betti,
Nálunk van egy Brevi Dolce Vita szék Kép pontosabban most az uncsitesómék használják, de a nagy helyigénye miatt már az ikreknél nemtom használni. Majd két asztalra tehetőt akarok, vmi ilyesmit (ebből persze mingyá kettőt Kép )
Kép
A Breviről meg beszélhetünk... Teszek fel mingyá képeket róla, már amilyen van így hirtelen felindulásból Kép
Kép
Asszem ettől jobb nincs, de a neten bizti találsz róla még képeket. Sajna, mivel nincs pillanatnyilag nálunk, ezért még csak meg sem tudom, mutatni, vagy fotózni Kép
Na mindegy, gondolkozz rajta, mennyit adnál érte...

Na, üvöltenek, megyek

h

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

CSak egy nagyon gyors, mert Ati még seholKép
Majd éjfél körül várható megint talán..
na, azért remélem 11körül már itt lesz
Úgy néz ki a fiam valami himlőt szedett össze, vagy én nem tom de csupa petty.. most vigyem be dokihoz? vagy hogy szokták? akkor ott nem kapja el más gyerek?
mindegy..
Hú, nekünk is Dolce Vitánk van és én imádom, és a szine is kb. ilyen. A járókánk az viszont tottál ilyen egyébként;)
MOndjál nekem egy árat te inkább, jó? Meg hogy mikortól volna aktuális..

Kata,
miből gondolod hogy felhúztak?

muszáj lépnem, mert ordiba vanKép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Patrik tök jókat alszik az oltás óta.Kép

Heppi!
Köszi,én is így csinálom tegnap óta,mert nagyon be volt Neki pirosodva a kukija.Mára már jobb a helyzet,írt fel krémet is a doktornő.De akkor is ragaszkodik hozzá,hogy semennyire,semmilyen formában nem szabad,és nem is kell tisztítani két éves korig.

Betti!
Szerintem érdemes dokinak megmutatni Kevin!Majd írd meg mit mondott!
Csak azért kérdeztem mi a baj,mert tegnap írtad,hogy eleged van az emberekből.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok

Egyperces hsz Kép

Betti,
Mindenképpen vidd el dokihoz, vagy hivd fel, hogy bevigyed-é avagy kijön?
Székről beszéltem aZurammal. Most azon morfondírozunk, hogy egyáltalán megéri-e, hogy eccer csak ezért kocsival menjen fel Pestre dologzni, a nap végén át Csepelre, hogy hazahozza a széket. Mongyuk ez így alapból (benzinktg-et számolva) egy ötös. De még egyeztetnem kell uncsitesómmal is.
Ne add fel a reményt, a jövő hétre legkésőbb mondok vmi biztosat, oksi?

Asszem ma mi is kihívjuk a dokit, mert Orsi köhög és be is van rekedve (én dettó).

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok,

Betti,
Hat Zolika mar csak marad ilyen oriasbebi, ugy latszik. Mondjuk en nem aggodom, mert van elottem egy elo pelda, hogy nem marad ilyen, mert Gyuszko pont ugyanilyen volt. Nemcsak a vonasaik hasonlitanak, ugy latszikKép
A nappali nemalvas tegnapra normalizalodott, halistennek az ejszakak is nagyjabol rendben vannak. En meg mar megszokom a hajnali 5os kelestKép
Tegnap cserebe a tejcsivel kuzdottunk, estere mar nem volt eleg a gyari csomagolasu, ugyhogy muszaj voltam a fagyasztohoz vandorolni, es egy kis potlast adni. Remelem, hogy ma mar normalizalodik a helyzet.
Lurkodat meg tessek megmutatni dokinak, nem szabad vele varni. Ha beviszed, kerj soronkivuliseget, nalunk is ezt teszik a himlos/himlogyanus esettel. A legjobb persze, ha ki tudod hivni hazhoz.

Heppi,
Jobbulast Nektek, remelem, az ikrek kimaradnak, ha mar ti nem usztatok meg a dolgot..

Momo,
Zsebiert nem kell szorriznod, ismerem mar a janytKép A munkagepes leirasod halali volt, majd' leestem a szekrol, ugy nevettemKép Gondolom, hogy te nem igy lattad a helyzetetKép Azota vami uj?Kép
Zolika sulyat ne kivand a lanyodnak, eleg, ha en body-zok a csapatbolKép Bar Patrik se egy konnyu lurko, ha jol emlekszemKép

Kata,
Koszi, az ejszakak eleg jok, hajnali 2-3 ora korul szokott nyoszi lenni, de azt nemi cumiadogatassal meguszom, aztan 5 elott ugyanez, de ott mar altalaban feloran belul ebredes van.
Az auto jelentem jo, megcsinaltuk sk.Kép Az autoszerelo vmikor a jovoheten akart idopontot biztositani.. igy en elmentem a boltba, megvettem a gyertyakat, parom meg szerelhetett. Nem hibaztunk, 2 volt rossz a regiek kozul..Kép Nade most van benne 4 uj, remelem, mostmar erre a hetre eleg volt az autonak, hogy szorakoztasson engemKép
Szombatrol majd egyeztetunk, mondtam paromnak, hogy eloszor is Zolika szopiidejehez kell igazodni, mert vezetes kozben nem lehet kajaltatni, mig hatul te tudsz etetniKép

Na, megyek, mert probal elaludni, a hangokbol itelve meg van egy kis nyugjeKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Heppi!
Jobbulást Orsinak és Neked!Kép

Mica!
Örülök,hogy visszatérni látszik Zolika alvókája!KépHa 5 körül felébred azért visszaalszik utána?
Tényleg,Te kivárod a hat hót a hozzátápival?
Gond nélkül elfogadta a fagyitejet?
Patrik most pont egy súlyban van Zolikával.Kép
Ijedősség múlóban?
Ha jól értem,nem párod visz a talira?Szerinted mit vigyünk?
Nekem már mindenhol,mindenféleképpen megy a szopi.Kép
És ismét két nap késéssel Kép ,de nagyon sok szeretettel kívánok boldog névnapod Gyuláidnak!!!Kép

Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata,

Ha korabban ebred, mint 5 ora, akkor idovel visszaalszik, ma reggel is ezt tettuk, igy rohanas volt, hogy Gyuszot elvigyuk oviba szopiido elott.
A hozzatapit meg nem tudom, szerintem nem varom ki, de egyenlore meg nem mutat hajlandosagot, tegnap probaltam almalevet kanalazni a szajaba, az elso kanal utan hangosan kirohogottKép Errol ennyitKép
A fagyitejet siman elfogadta, igaz, ez csak 1.5 hete zimankozott, a hasmars alatti idoben fejtem, ugyhogy nincs sok beloleKép
Ijedossege ugy vettem eszre, hogy elmult egyenloreKép Majd meglatjuk a nyuzsgesbenKép

nem, nem parom visz, mert akkor Gyuszkot is kene vinni, az meg mar nem okeKép Igy csak mi megyunk, utat ismerem, sokszor jartam mar Csepelen (hehe, mire jo az autoszerelokhoz valo maszkalasi mult..). Mint lattad, megkerdeztem Anikot, hogy mit vigyunk, azt mondta, hogy semmitKép Nem is terveztem, mert azer mi vagyunk a legmesszebb, ne mi cipekedjunk mar, megha kicsit furcsa is, hogy nem viszunk semmit. Max. nezek Noeminek vmi jatekot, ha lesz idom, es akkor azt adjuk nekik kozosen, cserebe az ellatasertKép

Koszontest koszi, tolmacsolom nekikKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok,

Jelentem ma mi is megjártuk a dokibát. Orsinak "semmi baja", értsd nem kell gyógyit szedni, a porszívó és a Cebion elég, hadd dolgozzon a szervezete. Mindenesetre a srácokat is átmustráltattam, bár nálunk semmi jele a kórságnak, és igazam is lett, makk egészségesek Kép

Kata,
Tudom, hogy nem tőlem kérdezted, de én kivárom a 6 hót hozzátápival Kép Májusban lesz esedékes, arra hónapra progiztam az almát, alma+krumplit, esetleg répa. Júniusban már állítólag lesz friss meggy, meg aztán sorban a többi finomság, ami szabadföldi. Szerintem megéri! Mire itt az tél, már mindenevők és egyévesek lesznek Kép

muszáj reggeliznem Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Ja, és nem okoskodni akarok, de ha már annyira szopipártiak vagyunk, akkor egy link:
http://www.iboly.hu/faq_first_solids.htm
Itt egy LLL-es tanácsadó írja le a hozzátápival kapcsolatos "gonolatait. Persze mindenki maga dönt Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Csak villámgyorsan egy fejlemény, este gondolkoztam, szerintem ez nem himlő, csak a háromnapos láz, bár a fejemet nem tenném rá.. már múlóban vannak a pettyek. Tipikusan úgy mint a háromnaposnál, láz megvolt pettyek most is, csak nem emlékszek MEndinél meddig tartottak a pettyek.. ha délutánig semmi, akkor beviszem a dokihoz. De azért gyanús hogy nem barihimlő, mert az ugyebár viszketne mint állat, Kevinnek meg nincsenek ilyen problémái, tök jól van semmi nyűg, a fogzást leszámítva természetesen.
na, ha már belelendültem:

Kata,
Ja az elegemvanazemberekből érzés nálam alap, annyit szívtam már mások hülyesége miatt, hogy ha leírogatnám már az első öt percben bealudnátok rajtaKép..
Minden nap van valami amikor valaki baromsága miatt én szívok, ez mármár napirendszerű.
Úgyhogy most inkább nem járok emberek közé, bár lehet ez se véd ki..
Örülök hogy Patrik jól viselte az oltást, mondtam én Kép Egyébként nekem MEndi volt ilyen, ezért direkt szerettem oltásra járni, mert akkor volt egy-két alvós napjaKép

Mica!
Remélem rendeződik a tejcsidKép
Nálam a cumiadogatás kizárt, tőlem nem fogadja el a cumitKép. Ha melléfekszek egyből kiköpi a cumót, és bújik ezerrel, hogy neki cici kell..

Heppi!
Ok, nekem ráér, már úgyis csak jövő hónapban férne bele a ktgvetésbeKép
EGyébként ha vki beviszi CSepelről a Nyugatihoz esetleg, nekünk az is jó. De miattunk ne boruljon a családi békeKép
Egyébként csak anyósomékhoz keresünk vmit, hogy ha hétvégén ott eszünk akkor Kevint se kelljen közben fogni, és tudjam etetni.
Bár lehet már írtamKép

na, mostmár eltorzult a hangja, jobbb ha megyek

KépKép
KépKép
szabobetti

nah, megint én vagyok a mumus, aki korán adta a gyereknek a cuccot

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Heppi,
Igen, ezt az oldalt ismerem, sot most ragom at a szoptatasi topik arhivuman, mar olvasom egy ideje, es meg csak 2003 januarjanal tartok. Iboly es az lll ajanlasait kivulrol tudomKép Lehet, hogy enis csak beszelek rola, es mas lesz a helyzet.

Betti,
dehogy vagy te mumus, ne beszelj mar hulyesegeket! En se haltam bele a korai kajakba, allergias se vagyok, beteges se voltam.. nade mindegyKép

Megyek, mert keles van

Mica
mica

Sziasztok!

Erre az oldalra valamikor nemrég rábukkantam.
Azért kóstolás szinten ismerkedünk az almával,őszibarackkal.Ha rajta múlna,bizony bevágna jó nagy mennyiségeket.Kép
Patrik ma elég nyűgös.Kép

Mica!
Én is ilyesmire gondoltam,hogy valami játék Noncsinak,Andinak meg egy csokor virág.Szerintem kaja-pia már túl sok lesz így is.
Ha látsz valamit,megvennéd Noéminek?Aztán majd a végén elszámolunk mindennel.Kép

Betti-Mumus!Kép
Nekem is eszembe jutott ez a három napos láz.Kíváncsi vagyok mit mond a doki.

Patrik ismét hamar kialudta magát...

Kata

Ruszlán ma dolgozik,holnap utazik,így nem vagyok túl mobil.Kép

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!

Erre az oldalra valamikor nemrég rábukkantam.
Azért kóstolás szinten ismerkedünk az almával,őszibarackkal.Ha rajta múlna,bizony bevágna jó nagy mennyiségeket.Kép
Patrik ma elég nyűgös.Kép

Mica!
Én is ilyesmire gondoltam,hogy valami játék Noncsinak,Andinak meg egy csokor virág.Szerintem kaja-pia már túl sok lesz így is.
Ha látsz valamit,megvennéd Noéminek?Aztán majd a végén elszámolunk mindennel.Kép
Ruszlán ma dolgozik,holnap utazik,nem vagyok túl mobil.Kép

Betti-Mumus!Kép
Nekem is eszembe jutott ez a három napos láz.Kíváncsi vagyok mit mond a doki.

Patrik ismét hamar kialudta magát...

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Betti,

Egyáltalán nem vagy mumus!!! Nézzük csak meg, mik is voltak jellemzőek Kevinre, amikor adtál neki almát?
* elmúlt a baba 6 hónapos (ez MAJDNEM megvolt)
* stabilan tud ülni (asszem ez stimmelt)
* a szájába bevitt étel befelé megy, lenyeli, nem tolja ki a nyelvével (ez is stimt)
* váratlanul gyakrabban szeretne szopizni, mint akinek sosem elég, és ez nem rendezõdik gyakoribb szoptatással pár nap alatt, mint egy növekedési ugrásnál (ez ugyencsak stimt - mint általában Kép )
* stagnál a gyarapodása (na jó, de mindent nem lehet egyszerre)
* van foga, képes rágni (stimt)
* képes a kezével megfogni és a szájába tenni az ételt (stimt)

Akkor miről is beszélünk?

Jól csináltad és kész!!! A helyedben én is adtam volna neki. Sajna az én fiaim még kifelé lökik a kaját, ülni abszolút nem tudnak, és még csak Gábornak van két foga. Szal én még várok Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Kata,

Oke, holnap nezek vmit Noncsinak, ugyis piacra keszultemKép Ott meg aztan van jatekosKép
Virag ugyben mi, hogy legyen? Azt ki veszi meg? Bar szerintem en leszek a mobilabb, nameg a fiukat is el tudom kuldeni viragertKép
Patriknak sok puszi, eleg legyen a nyugoskodesbol, bar en is az lennek, ha tegnap szuriztak volna...

Betti,
Csatlakozom Heppihez, ne parazz, mindent szuperul csinaltalKép

Mica
mica

Mumus jelentkezikKép

Úgy néz ki nem vagyok én sz.r anya, eddig bejöttek a megérzéseimKép, Kevin nem barihimlős, csak a háromnapos lázon esett túl szerencsésen.
Atit hazarendeltem, hogy bemenjünk dokihoz, de mire hazaért elmúltak a pettyek. Telefonon beszélt a dokival, aki mondta hogy biztos nem bárányhimlő, mert akkor már a lány is elkapta volna. Tuttam én, csak itt paráztat mindenki..
sebaj, a lényeg hogy nem az volt. Nem is tom, azt viszont szeretném tudni, hogy ha az ember lánya bárányhimlős lesz szoptatás alatt, akkor abba kell hagynia? vagy attól szoptathat?
Bár remélem nem kerül sor ilyenre..

HOzzátápi ügyben, a fiam a sok kritérium közül egyedül az elsőnek nem felelt meg még, kellett hozzá ha jól emlékszek tán kétésfél hét? vagy három?
Csak hülyén érzem magam ha vmit csak én csinálok úgy ahogy, ha meg más is úgy csinálja az már utánzásKépKép
Azért köszi a bíztatást, asszem rámférKép aranyosak vagytok!
Most lépek, fel kell adnom postán egy csomit, az adóbevallásom -lehet már elkéstem vele?- meg egy csekket befizetni..
Majd este benézek ha tudok.

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Jajj, elfelejtettem..
Raktam még néhány cuccot a weblapra ( www.kep.tar.hu/exile )
Nézzétek meg hátha találtok még olyat ami rámegy a srácokraKép
Anyucirucik is vannak..

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Gyors leszek,mindjárt hazaér Ruszlán és illene Vele foglalkoznom,holnap utazik...

Mica!
Örülök,hogy találkozunk szombaton,már rég láttalak Benneteket!
Szerintem a virágért megállhatunk,de lehet,hogy kimegyek és megveszem mire jöttök.Apu is jön holnap,úgyhogy ki tud vinni kocsival.

Betti!
Jó,hogy nem bárányhimlő!!!
Akkor felkészítem magam,ha ilyen lesz valamikor nálunk,hogy lehet a 3 napos láz.De azért majd megkérdezlek,és addig is kérem a véleményed erről-arról.Csak azért,mert nem tartalak rossz Anyának!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kép

Remélem most nem száll el 25* a hozzászólásom mint átlagban..
nos, amíg el nem felejtem:

Heppi!
Akartam múltkor is kérdezni, hogy ezt az asztalra szerelhető etetőszéket vajh meddig lehet használni? már hogy hány kg-ig?
Én félek belerakni Kevint, viszont nekünk gazdaságos megoldás volna egy ilyenKép

Kata!
Jaja, én is örülök hogy nem baris. Mára végre elmúltak a pettyek is!
Edit mondta hogy itt a házban több gyereknek is van ilyesmi, ezekszerint valami vírus lehet, vagy nemtom.
KösziKép jólesikKép!

Szerdán voltunk egyébként tanácsadáson, KEvin 8800gramm, és 76centi. és 4.5foga vanKép
Na, megyek mert valakinek rendet kéne rakni itthon és rajtam kívül egy munkaképes ember sincs a láthatáronKép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Azta!
Elsőre elment! Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Szia,
Általánosságban azt találtam, hogy 6-36 hó között, 15kg-ig. De hát ugye egy kétéves már simán tud enni a nagyokkal Kép jobb esetben!!!

Ja, és olyan átlagban újjonnan 10 rugó!

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!

Igen láttam én használt Brevit 17-ért.. de újonnan meg 2990-ért is. Nekem nem számítana a márka, mert ugye nem állandó használatra leszKép
Igen végülis Mendi is már rendes széken eszik. Meg nem biztos hogy nem éri el a 15 kilót 36 hóigKép
Nemtom, én félnék hogy leesik a kis bombócomKép
Bocs az elírásokért, de egy ujjal pötyögök, mert Kev szopizik közbenKép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

KépKép
KépKép
szabobetti

Szia Betti,
Megnéztem ezt a linket, de nekem ez a szék elég gagyinak tűnik ahhoz képest amit én néztem... Bocsi, nem azért, de vhogy nekem az a Neonato komolyabb darabnak tűnik. Egyébként a Brevi... hát én is olyan 20-as körül adtam volna. De aZurad tényleg hazahozná vonaton??? Mert hát nem kis darab!!! Persze ha nem kell, nem sértődök meg Kép Viszont én meg az uncsitesómnak jövő hét végére ígértem, hogy megmondom, nektek kell-é avagy sem. Addig tudnátok dönteni?

Egyébként itt van még egy asztali szék (ami olyan komolyabb (5500-ért)
http://www.ipage.hu/babaholmiolcson/shop.php?kat=egyeb

Na sírás van Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!

NÉztem én is azt a széket. Még mindig nem tom elképzelni benne a gyereket. Lehet mert a babaneten olvastam már néhány balesetet vele. Inkább maradok a helyigényes változatnál. Bár ami az álmom az egy asszem pierre carden székre szerelhető tálcás etetőszék, a vaterán láttam egyet 9490-ért, de hogy új volt e vagy használt, azt nem tom.
most találtam egy Brevi Star-t nagyon tutiul néz ki, jó állapotban meg minden, de nem tud várni a csaj jövő hónapig.
Az a baj, hogy én max 10-re gondoltam, nem akarok többet adni azért hogy hétvégente kéccer belerakom a gyereket. Érted.. szóval biztos hogy megér annyit , tudom hogy nagyon drága, mi is 37-ért vettük anno, de nekem csak valami olcsós kell.
De ha véletlen kiszakad a huzata, szóljKép bár remélem nem fog!
Ha meg el akarod adni én szivesen felpakolászom egy-két helyre. Bár sok jóval nem akarlak kecsegtetni, mer a babaszobán Dolce Vitát 15 körül árulnakKép bár azok lehet használtabbak.
Csak azért linkeltem hogy ha akar az ember talál olcsón is, de sztem is elég gagyi lehet. "Lábas" etetőszéket is találtam én 4500-ért, de iszonyú bután nézett ki, az má nem..
Ez a Brevi Star marhára teccik, de most nincs rá 10 rugómKép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Szia Betti,
Azért 15 alá semmiképpen nem megyek, akkor inkább elajándékozom a családon belül (van rá kereslet), ugye nem haragszol? Akkor értsem úgy, hogy ezekkel a feltételekkel nem kell?
Amikbe meg beleszerettél székek, azokat belinkelnéd, kíváncsi vagyok. Még nincsenek határozott elképzeléseim, de azért már nézelődök Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Szia Heppi!

Igen, így értettem. Nem is akartam én hogy áron alul eladd, csak mivel nem mindennapos használatra van nekünk megteszi egy eccerű szék isKép
Szóval nemtom jobban elmagyarázni.. ..
aha, belinkelem nemsokára
Egyébként megoldódott, ami tetszett a Vaterán arra licitáltam, bár még nem nyertem meg.. az 500-al olcsóbb voltKép
Atinak jobban tetszett mint a másik, meg hát praktikusabb is, el kell ismerni.
Szóval ami nekem tetszett nagyon :
http://www.babaszoba.hu/services/smallad/notes?adid=94843

ami Atinak, és végül erre licitáltam :
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=2088789

Ezen a Vaterán van egy ami nagyon tutiul néz ki, sztem nagyon vagesz:
http://www.vatera.hu/item/view/index.php?cod=2066341

Na meg ott láthattok még etetőszékeket olcsón, de nekem nem teccettek valami nagyon..

Szóval azt majd írjátok meg hogy sztetek jó vásár e amit veszünk.
szerintem tök praktikus, hogy bármilyen székre lehet szerelni, így akárhová magunkkal vihetjük, mert nem foglal nagy helyet. Meg a magasság is állíthatóKép
na, nem áradozok, kíváncsi leszek milyen élőben!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Hali,

Na!!! Tegnap írtam és ... hová tűnt??? Kép

Naszóval:
Betti,
Nekem a középső nagyon teccik, gondolom már láttad, hogy én is érdeklődtem Kép A lényeg, semmiképpen nem fogok rádlicitálni, de ezt majd priviben! Jó lenne, ha én is tudnék ilyet szerezni a srácoknak.
És nagyon köszi a linket, meg mindent Kép

Mi jól vagyunk. Orsi tegnap éjszaka lánybulizott és sógornőmnél aludt. Mi egész éjjel lesben, hogy mikor csörög a telcsó, hogy menni kell, mert nem alszik, és nagyon sír. Hát várhattunk volna... ugyanis Orsi este 9-kor szépen bealudt, reggel kérte a kakaóját, majd közölte Ágival, hogy menjenek a mamihoz ebédelni Kép Hát, legalább ezzel nem lesz gond Kép Mi meg kicsit kiélvezhettük a családi ágyat, miből most hiányzott Orsi Kép Persze azért a srácok kitettek magukért. Még véletlenül sem akartak egyszerre enni, inkább egyórás eltéréssel. Ma egész nap próbáltam őket programozni, talán most az esti 8-as haminál újra szinkronban lesznek Kép
Le is vagyok fáradva rendesen, mivel Orsi éppen a NEM korszakát éli. Bármit kérdezek, vagy mondok, mindenre azt mondja, hogy nem. Egyszerűen képtelen vagyok szótérteni vele, amiből a végén általában sírás van, merthát mégiscsak anyáé az utolsó szó. Vkinek vmi ötlet?

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!

Örülök hogy teccik! Na meg hogy nem licitálsz rámKép
Ez a hölgy egyébként biztos tud többet szerezni mert ilyen Fisher Price dolgokkal foglalkozik nagyban, van egy Gporalos oldala is, de sehogy sem lelek rá ismétKép

Igen, ez így szokott lenniKép de eccer felnőnek a gyerekekKép
Nem korszakra sztem más megoldás nincs csak egy vödörnyi türelemKép. Annyi talán hogy ha vmit csináltok mittomén öltöztök akkor ne úgy kérdezd hogy : ezt vesszük fel , jó? hanem kiraksz két lehetőséget, és őt kérded melyik legyen. És ezt a béna példát alkalmazhatod persze más helyzetekben is ahol választási lehetőséget adhatsz neki. Viszont a komolyabb dolgokban úgy a jó ha a tiéd az utsó szó, ezt meg kell szokniaKép

nah, mennem kell mert rámkerült a sor..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Hello!

Látom nem nagy a nyüzsi..
Eszembe jutott hogy a csaj válaszolt már, Heppi!
Írd meg neki, hogy le tudjuk bonyolítani az üzletet, mer egymás mellett lakunk, egy füst alatt elküldheti mind a hármat..
Csak merthogy címet meg elérhetőséget nem lehet írni a vaterán, ezért nehézkesnek találta a csaj az értekezést.. érted..

na, a fiam ordít, megpróbálom elaltatni a kis ötfogútKép

Betti

Írtam hogy múlt szerdán voltunk tanácsadáson?

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Kicsit eltűntünk Micával,szombaton Csepelem voltunk talin a Friss kismamákkal.Nagyon jól sikerült,tök jó lenne Veletek is találkozni!!!
Micáék mamáznak,mert Gyuszkó beteg,kb.egy hét múlva lesz,addig is mindenkit puszil.

Betti!
Mi volt a tanácsadáson?
Patrik tegnap extra nyűgös volt,ordított ezerrel,nem tudom mi volt Vele.Kép
Ötfogúd Kép is nyügi?

Heppi!
Nálunk is nagyon nehéz volt ez a NEM-korszak,csatlakozom Bettihez:volt,mikor bevált,hogy Raul választahatott.A Picik és kicsik c.könyv nincs meg Neked?Abban vannak tök jó ötletek.

Megyek,készülődök.Ruszlán ma jön haza.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata!

végre vkiKép
Örülök hogy jól sikerült a tali, legalább kicsit felfrissültél új emberek láttánKép
Fiúk is élvezték? Hol voltatok? játszóházban?
Igen, elég nyűgös a szentem.. nemtom mi lesz.. MOstmár ott tartunk, hogy a cumit sem akarja elfogadni abszolútKép csak cici cicivel.. meg vagyok áldva.. pont azon járt az eszem hogy most Kevinnel olyan mintha eccerre három gyereket szoptatnék, úgyhogy bepótoltam kamatostól a MEndinél kihagyott szopikat!
Úgyhogy mostmár 99.99% hogy nem lesz több babánk!Kép
Az a 0.01 a véletlennek maradtKép.
Jah, újabb jó hír, megint fogytam 2 kilót, így már csak ("csak) 67kg vagyok.. legalább van előnye is a pajzsmirigybigyómnakKép juhhé
Kotrok vmi képeket aztán felteszem őket vhova mostmár tényleg..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Jaa, tanácsadás..
semmi különös , csak megmérettem, nem maradtam mert baromi sokan voltak, és akkor ez enyhe kifejezés.
Szóval a paraméterek:
8800gramm, 76centi

KépKép
KépKép
szabobetti

Szia Betti,
Én sem akartam írni már mást a csajnak, de arra gondoltam, hogy amikor ti lebonyolítjátok az üzletet, te akkor kapsz elérhetőségeket. Majd azt lenyúlom, és felhívom vagy vmi. De ezt a vaterán nem merem írni, mert ott az eladott termékek után jutalékot kell fizetnie az eladónak. Oszt énmeg nem akarom, hogy baja legyen ebből. Szal amikor majd átveszitek a cuccost, megmondhatjátok neki, hogy fogok jelentkezni Kép

Ma csak rossz hírekkel tudok szolgálni. Tegnap estére az egész családot elkapta vmi vírusos kórság. Én kezdtem délután hányással, majd Orsi követett estére, aztán egész este hánytunk, hasmentünk Kép Orsi állandóan ivott volna, de mertem adni neki túl sokat (még jó, hogy Bettinek kiírtam dolgokat, volt selytésem). Hajnalra apájuk is behányt és ment a hasa. Reggel jött a doki, kaptunk gyógyszert egy tonnát. Most éppen mindenki alszik, én meg várom az ebédet Kép aztán én is el tudnék dőlni, de valszeg, a fiaim akkor kezdik a délután foglálkozásukat, szal nemtom milesz, de éjjel sem aludtunk túl sokat. Hulla vagyok, de legalább Orsi is, én is jobban vagyunk, apájuknál most tetőzik, srácok bírják a legjobban. Ők nem is nagyon hánytak, hasuk sem megy.

Ja, Kata,
Megadnád a könyv kiadóját, íróját is? Köszi a tippet Kép

húzok, hogy addig ehessek, amíg Orsi nem látja, mert amíg visszafelé jön a kaja, addig nem ehet. Mongyuk reggel óta egész szépen iszogat, és még minden benne maradt --- remélem, így is marad Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!

Rendben, mindenképp egyeztetek majd a csajjal!
Igazad van, tényleg jobb lesz ha kivárjuk 29-ét..
NEkem úgy is jó, ha postán küldi, hogy egyben, így a postaköltségen is spórolunk. Vagy ha Atihoz beviszi a csaj, akkor elhozza, főleg ha egy vonattal jönnek az uraddal;)

Ez a betegség nem vmi felemelő! Tudom mer mi is átestünk rajtaKép
Nem tud vki SOS segíteni nektek? Mert neked is muszáj volna kipihenni a dolgokat!
TE is kaptál gyógyit? Csak mer nekem azt mondták hogy szoptatás alatt csak B1vitamint lehet szedni meg széntablettát ha jól emlékszek. Még a Nux Vomicára is rá van írva hogy nem ajánlják vagy valami ilyesmi. Szal kíváncsi vagyok neked mit írtak.
Mielőbbi jobbulást kívánok neked, és ha bármiben tudok segíteni , szólj!
Nálunk is Kev viselte a legjobban, egyszer volt olyan mintha hányt volna, de semmi más. Csak igaz ez az anyatejes antibetegséges dologKép legalább valami jó is van benneKép
Semmit se adsz neki enni? Azért ha kívánja akkor ehet valami kekszfélét, vagy krumplit nem?
Adtál neki kúpot?

Betti

Ui. az enyém egészségesen is olyan szépen ordít órák óta hogy nem csoda hogy hullik a hajam..
Reggel fél nyolc óta fennvan és az istennek se akar elaludni..

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Heppi!
Nem tudom itt olvastam-e,hogy ilyenkor jót tesz a háborgó gyomornak egy kis kóla.Ami még segíthet,az a banán(ezt próbáltam,bevált),ropi.
Jobbulást Nektek!!!
Penelope Leach:Picik és kicsik,Park kiadó.Szerintem nagyon használható könyv,majdnem mindenre kitér születéstől iskolás korig.Nagyon sokat lapozgattam és ismét elővettemKép

Betti!
Fiúk nagyon élvezték a talit!(Kicsit izgultun Micával,hogy fognak viselkedni,de rendesek voltak).
Az egyik csaj bevállalta a lakásukba a bandát.Azóta levelezünk,mióta megtudtam,hogy terhes vagyok,jó volt végre megismerkedni!Kép
Nem semmi nyűgösség van Nálatok is!KépFogzás lenne?Frankó,hogy ma még kimenni sem igen lehet.Kép
Remélem el tudsz jutni vérvételre!!!
Képek?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Betti,
Igen, én is kaptam gyogyit. Mivel a gyermekorvos írta fel, aki tökéletesen tisztában van azzal, hogy csak szoptatom a srácokat, megbízom benne. Kaptam Sumetrolim-ot, széntablettát és dédalont (szükség esetére). Egyébként én meg talán a szopis könyvben olvastam, hogy tkp mindenféle gyógyit lehet szedni szoptatás alatt, kivéve néhány spéci pajzsmirigy-, és hormonkészítményeket. Szal én nem esek kétségbe, ráadásul egyébként sem vagyok egy nagy gyógyszerszedő, ezért gondolom, jobban fog hatni Kép
Orsi dél óta ehet (mivelhogy hajnal óta nem hányt), először a ropira rabolt rá, inni már nem nagyon akar, viszont hála istennek a gyógyikat be tudom neki adni, mégha kicsit könyörögni is kell. Ő is kapott dédalonetta kúpot, Sumetrolim kanalast, meg hasfogót. Nekem még mégindig acetonosnak tűnik a lehelete, cukrosat kéne vele itatnom, de nem fogad el szinte semmit, azt is minimális mennyiségben.

Kata,
Igen a kólát én írtam (egy könyvből), holnaptól próbálok neki normális kaját is adni (krumpli, répa stb), de ma még csak ropi és keksz, almalé, cukros tea.

Az a baj, hogy tegnap este óta én sem ettem semmit, de vhogy nem is kívánom. Pedig muszáj lenne, csakhát hányni megint nem akarok. Inni is próbálok, de sehol sem vagyok az egykori 3 literemhez képest. Ráadásul meg a hasam, szóval a folyadék tényleg fontos lenne.

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Na miaz? Sehol senki?

Le vagyok törve Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Itt vagyok,csak ma Ruszlán dolgozik,egyedül voltam a fiúkkal.
Ráadásul most telefonált,hogy csak a későbbi vonatot éri elKépSzokás szerint.
Patrik még nyűgös és picit taknyos is,alig szopizik.Ez nagyon furcsa.Remélem nem lesz beteg!

Heppi!
Mi a helyzet Nálatok?Jobban vagytok?Hasonló kórságom volt januárban,semmi nem maradt meg bennem,csodáltam,hogy volt tejem.

Betti!
Ég a pofám,de rettenetesen béna vagyok!KépEgyszerűen nem tudok regisztrálni a Képtárba,hogy megnézzem a képeket!Rámegyek a regisztrálásra,hogy ugye be tudjak majd lépni,de a szabályzathoz ugrik mindig vissza.KépÖtlet??
Rólunk is van kép,a talin készültek,itt a fotóalbumban,Friss kismamák tali 1,2+Tali Andinál.
Milyen napotok volt ma?

Pusz.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok!
Én is vagyok ,csak a ruháimat próbálom eladni SOS, mer..

Na,

Heppi!
Remélem hogy jobban vagytok már!
Etetőszékkel kapcsolatban valamelyik nap nagyon ráértem és kikerestem a csajszi oldalát a listából. De nemtom hogy mi legyen mer nekem külön jó, hogy csak 29-én lesz vége az aukciónak;)Kép

Kata!
Patriknak jobbulást!
Mikor visszaugrik, felül nem ír ki valami hibaüzenetet? pl, asszem minimum öt betűsnek kell lennie a jelszónak vagy hasonló. Vagy lehet elírtad a kettőt, mert asszem kétszer kell jelszót írni. ilyesmik. Próbálgasd, mer lemaradsz;))
Napunk? érdekes, mióta Kev mászik nem egyszerű, mert ugye figyelgetni kell.. Mindig bemászik a székem alá ha a gép előtt ülök, és bevágja a fejét, mint pl most is. MEg odamászik a szekrényhez, és feláll, de nem mindig tökéletes a technika a leüléshez..
vegyes nap volt asszem
majd megnézem a fotóalbumot is, csak most épp őrjöngés van..

jó éjt mindenkinek!

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Betti,
Én sem tudok bemenni a képtárba, pedig én már egyszer regisztráltam oda Kép Etetőszékkel kapcsolatban most más úton is próbálom a csaj elérhetőségét megszerezni. Totál ne legyél hozzánk kötve!!! Úgy csináld, hogy neked jó legyen. Egyébként is elég nehéz lenne most Petivel úgy egyeztetni, hogy azon a napon éppen azzal a vonattal jöjjön, mint aZurad... szóval
Ja, és én tartozom hálával, hogy megtaláltad nekünk ezt a szupi széket Kép Ráadásul egy másik topikban írták hogy nagyságrendekkel biztonságosabb, mint az asztalra szerelhető!

Kata,
Mióta kint volt a doki, és kiváltottuk a gyógyikat, azóta senkinek semmi baja. Azért az antibio-t szorgalmasan szedjük, de se hányás, se hasmenés, se láz Kép Úgy tűnik, most már megmaradunk!

Srácok éjjel extra rosszak voltak, a hajam elment. Annyira nyűgös és fáradt vagyok, ha kora reggel már sírtam egy sort. Persze azt megvártam, míg apájuk kilép az ajtón, nehogy rossz lelkiismerettel menjen dolgozni...
A fiaim hirtelen éjféltől hajnal ötig nem hajlandóak aludni Kép Hogy szoktassam le őket az éjszakai bulizásról?

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Szia HEppi!

Akkor elküldöm neked mailban az oldal címét, vagy ha megtalálom a csaj mailcímét is, jó?
Igazán nincs mit, én is örülök hogy rátaláltam mert szerintem is tök praktikus ám!Kép
Jó hogy jobban vagytok már.
ÉJszakai bulizásról leszoktatás? Jótól kérdedKép. Sztem sajna nem sokat tehetsz. Ilyenkor mit csinálnak? Üvöltenek? vagy játszanak?
Hozd át őket egy éjjel, én úgyis fenn vagyok mindig, te meg alszol egyetKép. MEg is tudom szoptatni őket ha kell, jó kezekben lesznek.Kép
Megyek mert vendégem vanKép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Betti!
Hurrá,hurrá!Ezek szerint most nem a bénaságom miatt nem tudok belépni a Képtárba!Viszont így most nam tudom megnézni a képeket.KépMajd próbálom később.

Heppi!
Jó hír,hogy megmaradtok!
Éjszaka,ha aludni akarsz,akkor az egyik fiadat bevállalom én,másikat Betti,mi megrögzött éjszakázók vagyunk.Kép
Ez most először fordult elő?Engem is érdekel,hogy mit csináltak alvás helyett?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Álmukban a hátukra fordulnak, amitől egyből kipattan a szemük. Először jáccanak, beszélgetnek, később nyávognak végül üvöltenek, mint a sakál. Kézben tekeregnek és még engem is felidegelnek. Sehogysem jó nekik. Szopizni nem akarnak, kézben sem jó, ágyba pláne Kép Ezt most fél egytől hajnal ötig csinálták Kép Mongyuk ez az első ilyen maratoni akciójuk, de mégegy ilyen éjszaka, és...

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

hát az az igazság hgoy nem tudom miért nem tudjátok megnézni őket, egy szomszédasszonyom simán meg tudja lesni őket, meg Edit is megnézte, úgyhogy nem én rontottam el sztem;)

Heppi!
Pedig nem akarlak kecsegtetni hogy ez nem az utsó alkalom lehetettKép
hátról hasra nem tudnak forogni?
és mikor felkelsz hozzájuk mit csinálsz velük? felkapcsolod a pilácsot meg ilyesmi?
Sztem rakjál nekik vmi játékot be, aztán hátha visszaalszanak maguktól.
jobb ötletem sincs, mer én még nappal sem tudom elaltatni a fiamKép
most is reggel 8 óta fenn van, és semmi jele annak hogy valaha is el fog aludni. Tegnap 2*5 percet sikerült aludnia nappal..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?