Sziasztok,
Nah, talan egy kicsit hosszabban tudok irni, bar Zoltan 2 napja igencsak jo fodrasz, mar ami a haj atfesteset illeti, legfokepp oszies szinure..
A szitu az, hogy a hsamenesbol meggyogyult, viszont cserebe visszaallt a napi 4 kakalasra, ami ismet szep, anyatejes. Eddig atlagosan evett, viszont tegnap ota eljatssza az ehezo etiopot, ugy 2,5 orankent.. cserebe viszont tegnap aludt kb. 4*15 percet, es a maradek idoben se jatszott nagyon nyugodt, es jofiut
Tegnap este olyat csinalt az esti lefekves utan 1,5-2 oraval, mint meg soha, felsirt es fel kellett vennem, mert nem nyugodott le se simitol, se cumitol. Viszont hajnalban egyre korabban kel, gyanus nekem, hogy a 3 honapnal esedekes novekedesi fazist o 3,5 honapnal mutatja be. Dokineni igy is odavan a sulyatol, hat meg ezutan...
Ma bevittem tanacsadasra, mert a BCG-oltasa nem akar gyogyulni, mar 2x is kifakadt, igy inkabb megmutattam. Nos, a fiatalember sulya body+pelusban (nameg kaja utan feloraval..) 8750g
Es en meg aggodtam, hogy fogyott a hasmars miatt.. Igy 2 het alatt 250g-ot hizott. Viszont nyult is a 2 het alatt 3cm-t, most 64cm a hossza.
2 napja rag mindent, ujjat, ujjamat, allamat, vallamat stb
Veszelyben van minden, ami a szaja kozelebe kerul
Gyuszko fiam jolvan, ma vittunk finomsagokat az oviba, hadd legyen jo nevnapja
Heppi,
A vers nyugodtan atkoltheto, mi is atirtuk parszor a veget
Orsinak jobbulast!
Kata,
Lassan ugy erzem, hogy te vmi unnepre egy ataludt ejszakat kernel..
Hidd el, hogy megertem, annak ellenere, hogy eddig nekem meg sikerult megusznom a dolgot, azert este 8tol hajnali 5ig nagyjabol nyugi van nalunk..
Tali ugyben irtam a masik topikban, addig meg majd hivlak, ha tudok infot
Betti,
Nyugosseg
Sajnos most igencsak ismeros a helyzet.. mondjuk mostanaban viszont azt is tudom, hogy mikor, milyen front van (hala parom idojaras-maniajanak), igy foghatom arra
Most epp kettos fronthatas, hadd oruljon az, aki mindegyikre erzekeny
Momo,
Zsebi nemsemmi..
De hogy meg mindig tart tolem, azt nem gondoltam volna, bar mondtad, hogy idegen-undora van mindegyiknek ilyen idosen
Mesi tunder, a sok nyal pedig igenis hozzatartozik a dolgokhoz
A fiam is ilyen volt, el is neveztuk kulso-emesztesu gyereknek
Na, most ennyit, ezt is szakaszokban irtam, Zolika epp a nemalvas vilagrekordjat keszul megdonteni, ugyhogy elegge maceras ez a nap is..
Puszi,
Mica