Új privát üzeneted érkezett!

Kata!

Köszönöm a lapotKép!
Ha lesz időm küldök én is, ha nem akkor itt kívánok mindenkinek nagyon kellemes húsvétot annyi locsolóval és felhajtással amennyire vágytok!

Eddig most voltak először az erkélyre kipakolva. Ki van bélelve két réteg szőnyeggel, Kevin alá meg egy négyrét hajtott pokróc is volt mégKép.
Mendi javulgat, köszi! De azért még taknyosKép
Én nem voltam a Lidl-ben elvből nem megyek be oda soha!
Remélem mostmár hogy nyuszika megajándékozott a digi-géppel, bombázol te is képekkel a gyerekekről!Kép

No, még egy nagyon-nagyon fontos dolog amit kétszer is elfelejtettem telefonban:

Heppi!
Nagyon boldog 2.szülinapot kívánunk Orsinak!!!
Kép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Csak kutyafuttaban, es roviden, mert a mai zuros nap utan vegre megyek aludni, ramfer.
Szoval ma Zolika delutanra kisse bezsongott, aludni nem akart, millio poziciot es helyet kiprobaltam, hogy lekossem, allando foglalkozast igenyelt, szoval kicsit elfaradtam..

Kata,
Nem en kaptam, en adtamKép Szoval a parome az idojosKép Ezaltal kozosKépKép
Egyenlore sajnos meg mindig esofelhoket jelezKép
DigigepKépKép Johetnek a kepek, alig varjukKép
Husvet utan megint elkerem mar a baratnom gepet, hogy lathassatok pocak-hercegetKép

Betti,
Nagyon jo a napozos-szellozos megoldasKép A morzsas arcu Kevin plane tetszettKép

Heppi,
Eljen a nagylanyod, Boldog Szulinapot neki!Kép

Boldog husveti unnepet mindenkinek!! Juhejj, reggel nem 5kor, hanem 6kor fogok kelni ora szerint?Kép Hacsak a fiam is at nem all...KépKépKép

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Mica!
Ja,hogy párod ajándéka úgy párod ajándéka?!Ok,most már képben vagyok!Kép
Akkor tök jó,mert megkérdezhetem,hogy hol vetted és mennyiért?Ruszlánt is nagyon érdekli.Kép
Remélem Zolikának ma jobb napja van!
Tudod már,hogy ott leszel-e a talin?Arra gondoltam,hogy Veletek semmiképp nem is tudtam volna menni,mert nem fértünk volna el.

Heppi!
Én is Boldog Szülinapot kívánok Orsinak!Kép

Betti!
Akkor hagyjuk ezt a Lidl-t.Kép
Na,tippelek:1.Torres Dániel,vagy 2.Palcsó Tamás?Éppen a végére estem a Tv elé,sajnáltam a srácot,aki kiesett.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Szióka!

Mica!
Nem örülök hogy nyűgi napotok voltKép.Remélem ma már elmúlt!
Átállt Zoli nyári időszámításra?

Kata!
Mivel ha jól emlékszem nem láttad a páromat még élőben, így elnézem neked a TOrres Danis tippetKép
Igen, Palcsó Tomi a kedvencem!
Egyébként így megáról szólva elképesztő, mert előre meg volt írva egy blogban, hogy most Bálint Ádám esik ki és tényleg! A lista szerint Caramel nyer, Gabi második és Tomi a harmadik lesz.. hát kíváncsi leszek..
De nekem ez a zsűri-döntés abszolút nem teccik,mert így sok nyomoronc bennmaradt már! Ok nélkül, úgy hogy a végén is sztem olyannak van nagy esélye akit a zsűri szeret,nem a nép aki majd ezreket költ egy cd-re..
ahh, na, megyek aludni..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Szia Betti!

A Szulák műsorában volt a Settenkedő(???)és mondta,hogy Nála a Caramel a befutó,de ugyebár igazán nem akar senkit befolyásolni...ahhoz képest,hogy csak most láttam kb.fél órát a műsorból,egész szakértő leszek!Kép
Ennek a Bálint Ádámnak nagyon szép szemei vannak!KépKár,hogy kiesett,lehet,hogy néztem volna!Kép
Férjedet nem láttam élőben,csak képen.A Palcsó Tomi is szimpi!KépHány éves?
Holnap gondolj kicsi rám,Anyóshoz megyünk szülinapjára,remélem kellőképpen össze tudom szorítani a fogaimat!Ha nem,akkor lesz -ereszd el a hajamat!Kép
Hát,nem foglak Benneteket túl sok képpel bombázni,mert megfigyeltem,hogy az én képeim képesek napokra elnépteleníteni addig nyüzsgő topikokat!Kép

Jó éjt!

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Kata,
Tali ugyben meg nincs fejlemeny, majd talan par nappal elotte leszek biztos a dologbanKép amugy meg megoldottuk volna, hogy elferjunkKép
Az idojaras-jelzot neten rendeltem, van sokfeleKép pl. a www.conrad.hu-n is lehet talalni, arban es tudasban ezerfele..
Zolika egesz jo lurko most, remelem igy marad.Kép
Tegnap puceran produkalta azt a sulyt, amit kedden a tanacsadason mertek ruhasanKép
Kepeket meg kerunk!!KépKép

Betti,
Atallas jol ment, egyenlore atallt o is, nem fel6kor, hanem fel7kor keltKép Remelem igy maradKép
A nyugis nap eltunt, tegnap tunder volt, imadta az apjat is, vegre latta ot is, es tudott vele foglalkozni az apja isKép

Fiuk most Szolnokon, bar jonnek haza, mert nem mennek locsolkodni, Gyuszko ejszaka-hajnalban rosszul volt, hanyt szegenykem. Este mondta a telefonba, hogy faj a pocijaKép Eljen, beszedte a virust, vagy ez a resz csak most jott ki rajta.. remelem, hogy Zolika vedett lesz ellene..

Puszi,
Mica

Ui: jah, el is felejtettem, vasarnap lesz a kereszteloje Zolikanak, es csak megkapja az Istvan nevet is, mert nincs Zoltan nevu szent..Kép
mica

Sziasztok,

Csak roviden:
tegnap a nagyfiam hazatert, egybol ment aludni, elegge elesett allapotban volt. Ebredes utan egsz jol volt, pici laza volt, az lement hoemelkedesre, aztan mint derult egbol a villamcsapas, rajott a hidegrazas, es 7-8 perc alatt elerte a 39.77-es homersekletet.. kup, hutofurdo azonnal.. utana bementek az ugyeletre, egyeb tunet nincs, ugyhogy eljen az influenza.. ma egesz jol van, eddig nincs laza se, jol van, hangulata oke, csak etvagya nincs, de ez varhato volt..
Most imadkozom, hogy Zolika ne szedje be a virust, probalom oket kuloniteni, en meg folyamatosan kezmosas, es nem-puszilgatas allapotban vagyok.

Nah, ennyi, ebredezes, kajaido vanKép

Mica
mica

Szia Mica!

Szegény Gyuszkó,jobbulást kívánok Neki!!!Próbáld ki az Oscillo-t,ártani biztos nem fog!
Hogy sikerült a keresztelő?Hányan voltatok?Minden érdekel!KépKép is van?
Mikor Raul nagyon lázas volt nem nagyon sikerült Patriktól elkülönítenem,de nem kapta el,remélem Zolika sem fogja.Ja,és adtam Patriknak is az Oscillo-t,fél tubussal.
Valószínűleg jön Anyu,mikor Ruszlán nem lesz itthon,úgyhogy ha mentek a talira és esetleg beférnénk Patrikkal szólsz majd?

Betti!
Nagyon eltűntél.Kép
Minden rendben?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Csak roviden, ma irtam volna, de nem lehetett, eljen a babanet... remelem az utolso szerveratallasuk volt.

Kata,
Gyuszko szerintem nem influenzas, hanem ez a hasmeneses-hanyasos virus.. hanyas volt, laz volt, hasmenes most van.
Keresztelo vasarnap lesz, remelem kep is lesz majd, mert a batyamnak ugyan van digigepe, de miutan o a keresztapa, igy nehezen fotozhat..Kép
Tali ugyben egyeztetunk majd, addig meg sokminden lehet, elnezve az elmult 4 napomat..
Viszont!!: ma megkaptam a fiamtol elete elso, hangos kacagasatKép Rajott, hogy ez nagyon tetszik nekem, igy, amikor epp jokedvu volt, akkor kacagott nekemKép Ezek foleg kaja utani, telipocak pillanatok voltakKép

Betti,
Merre jarsz?

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok

Rohannom kell, mert ma megyünk öthós oltásra, de muszáj feltennem a szülinapi fotókat Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Mica,
ezt a nyavalyát Timi is átvészelte már, de két nap tombolás után szerencsére gyorsan elmúltKép
Ha Zolika eljutott már a hangos kacajig, akkor már a "visítok, mert de szép hangom is van" sincs már messzeKép
Vasárnapi keresztelőhöz meg szép időt kívánok nektekKép
Ha szépen megkérlek, megnéznéd majd nekem az ovitokban, hogy mikor lesz a beiratkozás! Idén már nem menekül Timi maca, én biza beadom őnaccságátKép

Heppi,
már megint lekésve, de Nagyon Boldog 2. szülinapot Orsinak!Kép
Kép

Magunkról majd máskor, mert ledőlök a székről a fáradtságtólKép

Momo

Momo
momo

Momo,

Gyuszko egyenlore erdekesen van, tegnap hasmenes, ejszaka kicsit hoemelkedes, reggel is, aztan most egesz nap semmi. Viszont vegre kajal jobban, rafert mar, 2 napja szinte csak iszik. Mondjuk megertem, nem is eroltetem a kajat.
Zolika igy is neha hangoskodik, imadja hallatni a hangjatKép Tiszta dumagepKép Hat nem tudom, hogy honnan orokolteKép Gyuszkonal total nem emlekszem ennyi dumalasraKép A legjobb az, amikor cicizes kozben is mondjaKép
Joidot koszi, rankferneKép
Ovinak utananezek, amint eljutok vegre egy egeszseges gyerekkel az oviig..Kép Itt az egeszsegesen van a hangsulyom, az iden voltunk mar eleget betegszabin vele, johete itt is egy jo passz..Kép

Tobbiek hova tuntek? Betti? Kata?
Ezerjo, remelem, hogy csak idod nincs, es nem gond van, hogy nem irsz.

Puszi,
Mica
mica

Sziasztok!

Nem semmi,már csoda,ha van babanet.Nektek is az a borzalom jött be tegnap?Kép

Momo!
Majd ha tudsz egy kis időt szakítani,írjál,hogy vagytok!!!Csajok jól vannak?Mesi eszik?Te hogy bírod a mindennapokat?

Heppi!
Fiúk hogy viselték a szurit?
Nagyon tetszik Orsi tortája,de még jobban,ahogy Ő ragyog az örömtől!Kép

Mica!
Aranyos lehet a kis kacagód!Kép
Patrik mostanában úgy rikoltozik,mint egy kis papagáj,jókat derülünk rajta.
Most pár éjszakája jobban alszik,már "csak"kétszer ébred.Kép
Sokan lesztek a keresztelőn?

Betti!
Csak annyit írj legalább,hogy jól vagytok-e!

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Kata,

Milyen borzalom? Nekem vagy bejott jol a babanet, vagy csak a forraskodja...mi volt az?

A keresztelon lesz kb. 30 fo, ebbol ugy 20 lesz a kajalason, hidegtalas ebed lesz.
Zolika tovabbra is alszik ejszaka, csak 1-2x kelek hozza, mert mocorog, de szerintem nelkulem is visszaaludna. Reggel 6kor ebred kaja miattKép Viszont akkor sem ordiba van, hanem meg mosolyog is ram, es cuppog ezzerrelKép

Nah, nezem a csaladot, nagyfiam lusta oltozni.

Puszi,
Mica
mica

HÉÉÉÉÉ KIHALT A TOPIK????

Kép Kép Kép Kép Kép

HEPPI

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi,

Hat azert nem teljesen, de kicsit veszteglunk, ugy latom.
Nekem tegnap nem volt idom mar irni, mert a kisebbik fiam kitoltotte az idomet, szepen osszeszedett vmit, vagy megfazott, de lazas lett estere, es volt egy kis hasmenese is. Meg jo, hogy keresztelo utan jott ki rajta..
Kepek majd lesznek, csak parom laptopjan vannak, remelem, hogy legkesobb estere tudok feltenni parat beloleKép

Pindurim most is lazas, nem veszesen, de azert adnek neki kupot.. azert csak adnek, mert folyton kikakaljaKép Igy maradt a Panadol szirup, remelem eleg lesz neki. Most aludt el, hatha laz nelkul ebred, a Panadolnak hatnia kell mar (leteveskor se ereztem mar olyan melegnek).

Most puszi, szaladok pakolni, mert tegnap ota romokban all minden, ahogy hazaertunk es kipakoltunk, ugy van minden..

Mica
mica

Sziasztok,

Ime a kepek:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Es Gyuszko se maradjon ki:
Kép

Mica
mica

Sziasztok!

Megvok én is, csak idő/babanet hiányában nem jöttem/jövök.

Mica!
Gratula a keresztelőhöz, vagy nem is tom mit szoktak ilyenkor mondani..
Editéknek -vagyis Annának- is aznap volt, mint Zolinak.

Kata!
Köszi a hiányolást, remélem jól vagytok!

Heppi!
Jók a képek nagyon! Nah, aztán gondoltam hogy pont az ünnepi vacsiba zavarunk bele a pelenkaüggyel.. bocsi!!KépKép
és köszönöm!

Rólunk.. mit írjak? HÁrom napig csak fényképen láttam az uramat, eladtak egy üzemanyagkutat jajgatánban, aztán azt mentek szerelgetni eccer Orosházára, másszor meg Hajdúakármire.. szóval sirály volt.. a gyerekek elég nehezen bírták.. úgyhogy le a kalappal azok előtt akinek még ennyit sincs otthon a férjük!
Kevinnek egy hete jött ki a 3. foga, most a 4.el küzd. Nemtom mit írtam már hogy mit tud, de a mostani teljesítményei: egyedül felül, támasztás nélkül ül, szabályosan mászik -négykéztérden-, feltérdel, és feláll. Nah, dicsekvésből ennyiKép
Mendinek is jön az utsó foga, szegénykémKép
Velem semmi különös, fáj a fogamKép, jövő hétre beütemezek egy teljes vérképet, mert egyre valószínűbb a pajzsmirigy-túlműködés, és ijesztgetnek itt rákkal meg miegyéb..
a szapora pulzus megvan -nyugalmi állapotban116- fogyás szintén -ennek pedig örülökKép- úszóguminyak, nemkapoklevegőtérzés meg miegyéb.. nem is untatlak ezekkel titeket..
mivel más egyéb meg nem jut eszembe megyek is..
talán rakok képet még majd
de lehet csak a képtárba, majd meglátjuk

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok,

Betti,
Sajnos az elmult idoszakban a babanet tenyleg nem allt a helyzet magaslatan, remeljuk, hogy vegre helyrehozzak a dolgokat..
Kevin nagyon ugyes!!KépKép Azert nem semmi, hogy mennyire fejlodikKép Most aztan maszkalhacc utana mindenuveKép FogacskakKép Remelem, hogy ez nem kinozza annyira, mint az elsok.
Mendinek is sok puszi, ne fajjon a fogzas.. halistennek egy ideig nem lesz mar ilyen gondja, ha tenyleg az utolso jon. Nagyobbik keresztlanyom most csereli a tejfogait, olyan aranyos a vanfog-nincsfog-nincsfog-vanfog fogsorralKép
FogfajasKép Hat az nem jo.. sajnos nekem is egyre kozelibb az az idopont, amikor nem huzhatom tovabb a fogorvosi vizitet, mert kulonben ido elott protkom lesz. De sajnos en csinalhatok barmit, naponta 20x is moshatnam a fogaimat, akkor is tonkremennenek, sajnos ebben eleg sok genetikai oroksegem elojott.
A pajzsmirigy dolgot ne halogasd, mert nem jo a szervezetnek a tulmukodes. A karogokra ne hallgass, rak csak igen ritkan van ilyenbol, en mar csak tudom, tuleltem egy pajzsmirigy problemat es rakot isKép A cegledi doki, bar fura alak, de nagyon jo orvosilag.

Kata, ha jol olvastam egy masik topikban, akkor most kicsit kikeszult, ugyanis meghalt az a neni, aki Raulra is szokott vigyazni, amikor neki dolga volt. Oda is csak ennyit irt.

Tobbiekrol nincs infom.

Zolika annyiban mar jobban van, hogy ma laz/hoemelkedes nelkul ebredt es eddig igy is maradt, a pocija meg nincs rendben, tegnap meg turheto volt, ma mar nagyon higat alkotott, ugyhogy kapta a bizmutos gyogyszert, amit a dokino felirt neki. Egyebkent jo hangulatu, kicsit faradtabb, mert a pocija neha nem hagyja jol aludni. Kajalasba is beleszol ez a dolog, reggel nagyot evett, aztan 9kor csak eppen belenyalt a dologba (szerintem csak ivott, mert csak elotejet szopizott, igy hosszu ido utan eloszor nekialltam lefejni a cicit..), most delben eleg turhetoen kajalt. Remelem, hogy hamar tul lesz ezen...

Puszi,
Mica
mica

Mica,
fejni én is fejek, de én azért, mert egy mellből már kevés a tejcsi, a másikat viszont nem fogadja el, csak a tartalmát üvegből...ÁÁÁÁÁÁÁÁ. Viszont így elég pöpecül hízik legalábbKép
Keresztelőtök melyik templomban volt? Csak azért kérdem, mert nekünk a római kat.-ban és ott egy öreg, mogorva és kissé szenilis bácsi volt anno 2002.-ben.
Kispasinak jobbulást, szerencsére ők jobban viselik ezeket az anyatejnek köszönhetőenKép

Betti,
ez a pajzsmirigy dolog elég rosszul hangzik, ne halasztgasd tovább a kivizslatást, már csak a magad megnyugtatása érdekében sem.
Kevin tudományához gratula, tényleg fergetegesen fejlődik a kiskrapekKép
Férjnélkülözés ügyben én elbújok jó mélyre,mert az enyém elég ritkán tűnik csak el, délután meg teper haza a munkából már 4-korKép

Már megint rohannom kell, pedig azért lenne még mit írnomKép

Momo

Momo
momo

Sziasztok,

Heppi,
Nem is irtad, fiuk jol viseletek az oltast?

Momo,
Ejnye, ez a Mesi milyen valogatos a kaja-csomagolasbanKép Ne hizlald a lanyt, meg a vegen nem lesz barbiebabaKép
Keresztelonk Szolnokon volt, a gorog-katolikus templomban. Nekunk ilyen spec. vallasunk vanKép
Zolika koszi, de meg minig pelusfogyaszto, szerintem arra palyazik/palyazott, hogy fussunk ki a midi-pelusokbolt, mert o mar maxi meretben van a sulya szerintKép Jah, suly, hetfon mertem csupaszon, 8,5kg folott vagyunk egy picivel..Kép

Na megyek, nezem paromat, vegre szabadnapja van, atlag hajnali 6tol este 6-7ig nem szoktam latni hetkozben..

Mica
mica

Sziasztok!

Ittvagyok,megvagyok.Közben túlestem a nyamvadt influenzán,még köhögök,de lázam már nincs végre,most reménykedek,hogy a gyerekek nem kapták el.Alig mozdulok ki itthonról és mégis minden megtalál.
Eléggé letaglózott az ismerősünk halála is.Kép

Mica!
Gratulálok a keresztelőhöz!KépLátom a szenteltvíznek nem örült túlzottan a nagyfiú!Kép
Gyuszkó jó nagyot nőtt,mióta nem láttam!
Zolika már teljesen jól van?

Momo!
Ha jól értem,akkor rendeződni látszik Mesi evése-hízása?

Betti!
Kevin nagyon ügyes már!KépNagyon kínlódik megint a fogzás miatt?
Neked fáj még a fogad?
Reménykedek benne,hogy Anyu el tud jönni jövő héten és nem leszek egyedül a fiúkkal.
Tettél képeket valahová?

Patrik felébredt.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Kata,
Orulok, hogy jelentkeztelKép BetegsegKép Sajnos az otthonlevoknek hazhoz hozzak a bacikat, lasd nagyfiu, ferj.. tapasztalomKép
Zolika a keresztelon nem orult semminek, nemhogy a viznekKép Azota szegeny riadozosabb, egy kohontestol, hangosabb kezpuszitol oltari orditast kepes csapni..Kép Nade hatha ez is elmulik, mar talan kevesbe erzekeny ma. Hasikaja meg mindig szalad, nem tudom, lehet, hogy kibufizi a gyogyszert? Delben mar megprobalom kaja es sok bufi utan beadni neki, bar o kepes barmikor bukni egy kicsit, a kovetkezo kaja elott isKép
Gyuszko hatalmas tenyleg, 1 honap alatt 2cm-t nott, most 104cmKép Es komolyodik is, es a beszede is tisztul vegre. Jot tesz neki, ha egy kicsit massal is van (husvetkor Anyosomeknal), olyankor mindig alakul a kiejteseKép

Most hirtelen ennyi, lassan kel a lurkoKép

Puszi,
Mica
mica

Kata,
én is úgy tapasztalom, ahhoz nem kell kimozdulni se, hogy a rossz dolgok megtaláljanakKép Nekem pl. most küldte vissza a cégem az adóbevalláshoz leadott papírjaim egy részét, hogy ők ezt nem tudják beépíteni a bevallásomba, viszont önadózó már nem lehetek, mert januárban nem ezt nyilatkoztam (igazán szólhattak volna, mert én már január elején leadtam a cuccot). Így most leadják ők sz..ul megcsinálva a bevallásomat, én meg csinálhatok utána önrevíziót...mondanom se kell, iszonyú pipa vagyok a tb-sre Kép
Hát Mesi evése nem egy csúcs, de már van napirendünk, amit viszonylag normálisan tart. Délelőtt van elég tejcsi a kedvenc cicijében, akkor eléldegél azon, délutánra meg a másikből összefejegetek annyi pótlást, ami cumisüvegből beletölthető a gyerekbeKép

Mica,
akkor most már kevésbé aggódok Timi beszédén, mert ő is gyilkolja kicsit a magyar hangokatKép Gyuszkót nem figyeltem, amikor néha meglátogattatok minket, de ezek szerint van reményKép
Szegény Zolika még mindíg fogyózik?Kép Tényleg, a hasmars miatt kajáért is gyakrabban jelentkezik, vagy tűr békésen?
Láttad (de főleg hallottad) volna Timi keresztelőjétKép, a pap szerint remek kórustag válik majd belőleKép A gyerek ordításán kívül gyakorlatilag semmit nem hallottunk.
Ez a riadozás a hirtelen zajoktól meg szerintem ilyen korban normális, legalábbis az enyémek mind átestek rajta. Aztán 7-8 hósan meg jött a nagy idegenundor, ami nálunk úgy 2 évig is eltart gyerekenkéntKépKép

Ezerjóról nem tudtok valamit? Nagyon aggasztó, hogy így csöndben van...

Nálunk semmi extra, ma bementem kocsival meg 3 gyerekkel a központi játszótérre, hogy rég nem látott barátnémat és ugyancsak 3 csemetéjét üdvözöljemKép Találka sikeresnek mondható, bár egy külső szemlélő jókat derülhetett szerencsétlenkedésünkön a 6 eléggé kiskorúvalKép
Meg lehet ezt is szokniKép
Úgy néz ki, 2 hét múlva kezdődik a terasz és kerítés építés, kicsit lúdbőrözik a hátam tőle, de ez talán most nem tart olyan sokáig, mint az elmúlt években és végre szépek leszünkKép Kár, hogy kölcsön kell kérnünk hozzáKép
Mesi fejlődik, újabban a kutyázásban éli ki magátKép De szegény akkorákat tud még pofára esni, hogy csak úgy csattan, még szerencse, hogy elég jól viseli a kudarcotKép
Nagyobbak elvannak, a jóidő kicsalogatta őket az udvarra, szinte egész nap ott legeltetem a társulatotKép És végre egyre gyakrabban kapom azon magam, hogy együtt játszanak egy hang nélkül...olyan jóóóóóKép

Momo

Momo
momo

Szia Momo,

A beszed miatt ne aggodj, a kiscsoportban meg jocskan elnezik a dolgot, hiszen meg csak kicsikKép Jah, beiratas, majus 2-13ig van a Napsugar oviban (Pesti ut 29.), vinni kell a lurko anyakonyvi kivonatat es a lakcimkartyajat.
Zolika koszoni, de ugy nez ki, hogy a fogyozas vegere ertKép Legalabbis nekem ugy tunik, hogy ami a pelusban van, az inkabb a regi jo anyatejes szeklet es nem fosiKép Eddig zold-barna es hig volt, most sargult, es nem higKép Az nem zavar, hogy tobbszor van, bar ilyet lassan 1 honapja nem csinalt, atallt a 2 naponkenti nagydologra. Kajaugyileg eddig ugy nez ki, hogy 1,5 nap volt, amikor beleszolt az etvagyaba is a dolog, azota kajal rendesen, muszaj is gyurni most a cicit, mert azok meg ma mondtak azt, hogy eddig nem kellett annyi, hat pihenjunk egy kicsit.. majd visszatornassza a lurko, nem feltemKép Ma jo napja volt, sokat aludt, szerintem a gyogyulas miatt. En csak neztem, hogy a lurko aludt 2.5 orat, felkelt, kajalt es felora mulva nyafizik, ami nekem almos hangnak tunt.. hat probaljuk meg, mondtam magamban, es lam, a lurko elaludt pillanatok alattKép
Mesi tunderi lehet, Gyuszko is imadott kutyazni, de o foleg akkor csinalta, amikor vmit fejlodott, tehat az ulni-tanulas, felallas es jaras elott pl.Kép
A sok gyerekben az a jo, hogy nem kell jatszoterre menni, van jatszotarsKép Na, csak ezert meg nem szulok megegyetKépKépKép

Na, megyek aludni, regen volt reggel fel6Kép

Mica
mica

Sziasztok!

Csak be szeretnék jelentkezni mint új felhasználó..
pofám leszakad hogy újra kellett regisztrálnom a .... babanetes kedveskék miatt..

Úgyhogy Heppinek üzenem ha újra regisztrál akkor tud jönni ő is..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

De ahogy látom Micát és Momot is elérte a végzet, profil helyett:
A kért profil többé nem létezik. A profilt létrehozó felhasználó töröltetett a rendszerből.

Ha lenyugodtam majd jövök..

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Tud még meglepetést okozni a BabanetKép

Látod Betti,engem is és mindenkit utolért a végzet.Kíváncsi vagyok még mi lesz!Azért gyere majd!Kép

Mica!
Jó,hogy Zolika kilábal most már ebből a betegségből!!
Én is sokszor tapasztaltam,mikor Raul kisebb volt,hogy sokat változott a beszéde,ha vendégeink voltak,vagy mi utaztunk valahová.
Mostanában is tapasztalom ezt,csak az ovi hatására nem mindig előnyére változnak a kifejezések...Kép
Tali-ügyben tudsz valamit mondani?

Momo!
Hát nem csodálom,hogy pipa vagy a TB-sre!!!Én is az lennék!
Ez a pocsék tényleg,hogy az ember alig teszi ki a lábát és mégis fel tudják bosszantani/elszomorítani.Kép
Még jó,hogy vannak a gyerekek!Kép
Lehet,hogy sűrűbben kéne taliznotok a barátnőddel,a gyerkőcök is biztos élveznék!
Emlékszem,én is meglepődtem,mikor Raul már eljátszott nélkülem is időnként,és nem valami disznóságot csinált,ha nagy volt a csend!Kép

Ezerjó!
Ha olvasol minket légyszi írj pár sort,hogy jól vagy-e!Kép

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

csak egy próba, hogy mi van Kép
heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Látom nincs túl nagy nyüzsi.Kép

Patrik megint nyűgös időszakában van,csak tudnám mitől.
Holnap Anyósom meglátogat minket,biztos két hét után már nagyon hiányoznak Neki a gyerekek.Kép

Hát,magammal nem szívesen levelezek,Heppi,mivel Te sem voltál bőbeszédű,így eldugulok.Kép

Kellemes hétvégét mindenkinek!Kép

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Csak megint beregisztráltam, oszt csináltam egy próbát, hogy mivanmá'.

Naszóval:
5hós oltás annyira nem volt vészes, egész délután aludtak, mint a tej.
Gábor a mai napon hivatalosan is kétfogúvá vált. Viktornak is nagyon duzzad már az ínye, még kb két hetet adok, és ő sem lesz többé fogatlan.
Orsi tegnap estére betaknyosodott, néha sírva ébred, aztán elég nehezen visszaalszik. Nyűgös is ezerrel, és most persze a srácok nyafogása is jobban zavar. Mongyuk annyi jó, hogy legalább esik az eső, és amiatt nincs lelkifurdim, hogy nem megyünk jáccóterezni --- beteg gyereket amúgy sem vinnék. Most is üvöltenek a srácok, úgyhogy hirtelen felindulásból ennyi Kép

Ja, még egy kérés Katához és Micához Kép
Tudtok olyan pársoros (4-6) versikét anyák napjára, amit Orsival megtaníthatok (nagyiknak fog szólni)?

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Csak egy rövidke..
Elég zűrösek a napjaink mostanság..
mitisírjak?
hát ha már fog, akkor mondom , Kevin immár alul három+felül egy fogú, az ugye összesen négy eddigKép
És napok óta lázas miatta, vagyis nem láz,inkább csak hőemelkedés, mert max 37.6 neki, dehát elég az isKép
MÉrni is mérném már szivesen, de semmi kedvem órákat várni a tanácsadáson.. a szomszédasszonytól sincs idegem elkérni a mérleget, úgyhogy ez van..

na, ennyi időm volt, nyűglődés van..

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

De jó,hogy végre nem csak én írok!!!Kép

Heppi!
Mi még csak -egy hó csúszással-a négy hónapos oltásra megyünk Patrikkal,de már előre rettegek,hogy megint megkínlódunk.Kép
Örülök,hogy a fiúk ilyen jól viselték!Kaptak kúpot?
Orsinak adod végül is az Oscillo-t?(Engem sajna nem védett meg az influenzától.Kép
Gratula Gábor fogacskáihoz!Nagyon megkínozták?
Patrikom még fogatlan.Kép
Most nem jut eszembe ilyen vers,ha igen,akkor leírom.Kép

Betti!
Mi a helyzet a szopival?Éjszakáitok?
Patrik két napja megint másfél,-két óránként eszik éjjel,nappal.KépAzt hiszem,bármennyire is szeretném kihúzni 6 hós koráig a hozzátápit,nem fogom bírni.Ilyenkor mindig arra gondolok,hogy tuti éhes állandan,kevés a tej,végül is már 8 kiló fölött van a súlya.
Panadolt adsz Kevinnek?Jó sok foga van már!Kép
Neked fáj még a fogad?
Vérvétel mikor lesz?
Tettél új képeket valahová?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Csak roviden most, leszek majd meg, csak nyugosen kel a fiam..

Heppi,
Versike:
Az en szivem kis ora,
Szeretet a rugoja.
Mindig csak azt ketyegi,
Edesanyat szereti.

Az Edesanya szo lecserelhetoKép Ez volt a bolcsiben a kedvenc versukKép

Most pussz, majd jovok es regelekKép

Mica
mica

Sziasztok!

Kata!
Ezeken az oltásokon muszáj túlesni, én legalábbis mindig így fogtam fel.
Szopival kapcsolatban nem tudlak jóval kecsegtetni, azt viszont bátran állíthatom, hogy ha 8 kiló felett van a fiad akkor ne gondold hogy kevés a tejed. Eccerűen nekünk olyan gyerekünk van, akinek nagyobb szüksége van az anya közelségére, ezért szopiznak többet, nem azért mert nem elég a tej!
Nálam a hozzátápi sem hozott csak egy kis lelki megnyugvást, mert Kevin ugyanolyan sűrűn eszik mint előtte. Aztán kitaláltam hogy mostmár nem váltott mellből fogok szoptatni - nemtom eddig miért nem így csináltam??- és most nappal kicsit ritkultak a szopik, meg hát ha nagyon nyűgi ugye a fogacska miatt, akkor jólesik neki rágni egy fél kiflit, ezekkel már kiváltok néha komfortszopit. Viszont a déli kaján hiába eszik meg 3dl!! főzeléket, nem alszik el szopi nélkül. Tehát láthatod, hogy nem mindig az éhség miatt esznek ezek a srácok! Legalábbis nem hiszem hogy 3 -volt mikor majd 4dl - főzi mellett éhezne..Kép
Szóval ez van. Nappal kicsit ritkultak a szopik, de éjjel én is sűrűn kelek hozzá, átlagban egy-másfél óránként, most hogy fogzik félóránként kb. akkor mikor nem éri el egyedül a cicimet.. -még jó hogy utálok az oldalamon feküdni..-
Panadolt csak a láza miatt adok neki, Dentinox-al kenjük neki. Ez a felső nagyon megkínozta, és most jön a másik melletteKép szegényke..
Ráadásul kék-zöld, mert mindig elesikKép
Most éppen nem fáj a fogam, de nem ártana már elmennem mert megint addigra jutok el, mire már húzni kellKép
Vérvétel .. fogalmam sincs, hiába károgok itt ezeknek hogy vegyenek má ki szabit, mert muszáj volna.. úgy néz ki nem hatok meg vele senkit..
MÉg nem raktam képeket, ide akartam, de ugye a babanet..
majd szólok ha lesz vholKép

Mica!
Jó ez a kis versikeKép
Nekem egyik gyerek se kutyázik, szinte nemrég hallottam ezt a szót, és csak lestemKépKép
mikor már négykézlábraálltak, mindkettő simán elindult vakvilágnak, nem rugórudizottKép

Betti

KépKép
KépKép
szabobetti

ez a babanet direkt fel akar bosszantani Kép

írtam egy tök hosszút és elszállt, most meg már üvöltenek a srácok Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Csajok,
most én vagyok a hülye???? De nekem valaki visszaadta a profilomatKép

Majd jövök, ha lesz időm...

Momo
momo

Nem tévedtem, az előző üzim is elment simánKép Úgy látszik, valami jó is történik ma velemKép

Momo

De azért most kétszer is visszadobott, hogy ne legyen minden tökéletesKép

Momo
momo

Sziasztok!

Úgy látszik aki régi nick-kel regisztrált újra,annak elveszett a sok hozzászólása és marad kezdő.Bár nem tudom érdemes-e logikát keresni ebben a Babanetes káoszban.Kép

Betti!
Én is úgy vagyok vele,hogy túl kell esni az oltásokon,Raulnál nem is volt gond,csak pici nyűgösség,néha egy kis láz.De most a védőnő is azt mondta,hogy valami nem stimmelt...meglátjuk mi lesz a következőnél.
Éjjel megint keltünk kb.százszor.Ő ilyenkor nem csak cumizik,hanem szopik rendesen,akár két cicit is kiürít.
Kíváncsi vagyok hol lesz először foga,én még mindig nem látok sehol semmit az ínyén.
Dentinox gélt használsz,vagy oldatot?
Azért remélem el tudsz majd jutni a vérvételre!
Hátad?

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Most csak kíváncsiságból hogy visszaadta e nekem is a dolgaimat..

Egyébként Kevin mérhetetlen nyűgös, nem tudom meddig bíromKép

KépKép
KépKép
szabobetti

Na akkor most én is teszek egy próbát

Tehát ami az előbb elszállt:
Orsi elég jól viseli a betegséget. Étvágya nem zuhant, persze kevesebbet eszik, hiszen nem kap levegőt, és hamarabb elfárad. Azért ma is lecsusszant egy nagy adag cs.májgaluska leves sok zöldséggel. Tegnap délutánra lett 38,1 a láza fülben, úgyhogy adtam neki panadol szirupot, ami elalvás előtt pont jóljött --- igazán nagyot aludtak apájával. Reggel este kap Oscillo-t, meg Cebiont, sok narancsot, és legalább félliter zöldteát próbálok belenyomni (ehhez jön még a reggeli és esti 2-2 dl kakaó), szóval nem félek, hogy kevés folyadékot kap. No és persze árgus szemekkel figyelem a fiúkat, hátha rajtuk is kitörne a kórság --- eddig még semmi jelét sem látom.
Sőt, rájöttem még vmire a hétvégén. Ugye nálunk az éjszakai két evés úgy van, hogy vmelyik fölébred olyan éjfél körül, akkor fogom, és a másikat is megetetem, majd 3 körül ébrednek megint, akkor újra szopi, és reggelig csönd van. Majd már a nagy dumálásra megy be hozzájuk Peti olyan ¾ hét körül, hátára fordítja őket, és így még elvannak kb egy órát beszélgetve. Tehát olyan fél nyolcig ágyban lehetek. Na a lényeg, hogy arra jöttem rá, hogy a szopikat lehet csúsztatni, csak a dudut kell visszaadni, picit simogatni őket, és simán visszaalszanak éjjel, nem kell egyből cicire dobni a társaságot. Így tehát most már olyan 1 körül esznek, és nagyjából 4-kor. Későbbre nem is akarom húzni, hiszen így teljesen egyenletesen 4óránként szopiznak éjjel-nappal. Viszont így lassanként hátha elhagynának egy szopit anélkül hogy üveghez és teához kéne nyúlnom. Orsi úgy szokott le az éjszakai szopiról, hogy kész volt a teás üveg, és azt kapta. Kb egy hét alatt el is maradt az éjszakai ébredés, és csak nappal szopizott (3 hós koráig --- tehát nem biztos, hogy ez az üdvözítő módszer). A fiúknál szeretném, ha egyáltalán nem ismernék meg a cumisüveget, és hát éjjel pohárból szerencsétlenkedni… akkor már inkább a szopi.

Nos és akkor lássuk, én visszaminősültem-e már az új felhasználóból?

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Azért tegyük hozzá, hogy eleve word-ben írtam meg a hsz-t, és kb 5ször kellett idemásolnom, mire elküldte Kép

heppi
KépKép
KépKép
heppi

eme legutóbbit szintén

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Heppi!

Ezt a négyóránkénti szopit hallani..Az hogy leírtad, meg hogy tényleg így is van, felér egy gyilkossági kísérlettelKépKép
nem is tudtam hogy Orsi beteg! Pedig penteken semmi nem látszott rajtaKép
Jobbulást neki!

KépKép
KépKép
szabobetti

Sziasztok!

Úgy látom, mindenki visszakapja lassacskán a jól megérdemelt titulusátKép Remélem, most már vége ennek a káosznak, mert nagyon uncsiKép

Heppi,
lányodnak jobbulástKép Nem tudom, nektek milyen fülhőmérőtök van (a miénk Braun), de nekem az összehasonlító mérések szerint ez a módszer nagyon csal. Tavaly a párom tüdőgyuszija kapcsán volt alkalmam a normál, hónaljban használt lázmérőt és a fülhőmérőt összekalibrálni, és meglepő értékek jöttek ki minden előírás betartása ellenére: a hónaljhoz képest 7-8 tizeddel többet mér a "füles".Kép Én azóta csak 38,soknál kezdek el lázcsillapító után kapkodni, addig a természetre bízom, és a módszer eddig jónak tűnik. Nem belekotyogni akartam, csak megosztom veletek is e meglepő felfedezést, mert ugyi nem mindegy, mikor adja az ember a gyogyitKép Aztán lehet, hogy csak én vagyok ilyen analfabéta a Braunnal...
Srácok menetrendje annyira ideális, hogy én is marha irígy lettem ám. Nálunk az éjjeli 10-12 órás kihagyás miatt nappal nem győzök szoptatni és fejni is, ami azért elég káosz három, rendszerint valamiért hangosan nyafizó lyány mellettKép

Betti,
tudom, nem vígasz, de Mesi is baromi nyűgös ma, tegnap meg Zsebi volt kibírhatatlan kis boszorkány. A tegnap este csúcspontja az volt, hogy kevéssel a beszállás után elcsúszott a kádban és el is merült az orra hegyéigKép Ordítás, kihalászás, azonnali hajszárítás, öltözés pizsibe, gyerek átmenetileg megnyugodott. Aztán a gyerekszobából lelkesen csattogott vissza a fürdőbe, amikor a fürdő vizes kövén ismét dobott egy baromi nagy hátastKépKép Én már csak visszafogottan röhögtem kínomban. Ma Mesi produkál hajmeresztőt, még szerencse, hogy nem tud járniKép
Hogy Kevin milyen gyorsan elcápásodottKép Mesi közel a 7 hónaphoz még mindíg abszolút öreganyósra vette a figurát...viszont ínnyel már majdnem úgy szorít, mintha foga lenne, és közben tekergeti is a fejét, szóval annyira nem hávájKép

Kata,
ha szabad belekotyiznom, szerintem se kevés a kaja Patriknak, csak ő ilyen. Zsebi se volt egy éjjeli alvóbajnok, de még ha éhezett is, nem fogadott el semmit tejen kívül 8 hónapig, és tisztességgel hízott közbenKép

Nálunk semmi izgi nem történik mostanság, építkezés is csak jövő héttől borzolja az idegeimet.
Na és akkor két kép:
Hozzátápi apamódraKép
Kép
És az a bizonyos kutyázás...a rengeteg nyálat ne tessék nézni, hozzátartozik a nagy buzgalomhozKép
Kép

Momo

Momo
momo

Azért ez a piszok babanet néhány hozzászólást elvett az életemből számozásilag...ma ilyen kukacos napom vanKép

Momo
momo

Sziasztok!

Heppi!
Örülnék,ha a szopit csak egy órával tudnám csúsztatni...de éjjel még a fél óra csúsztatás is nagyon jó lenne.Kép
Gondolkodtam már ezen az éjjeli más folyadékon,de hasonló okokból nem valósítottam meg.
Orsinak jobbulást!

Momo!
A -Zsebi a fürdőben-c.horror nem lehetett semmi!Kép
Mesi igazi nagylány már.Szerintem a férjedre kellene bízni a hozzátáolálást!Kép
Nálunk is indul hamarosan a terasz befejezése,betonozás megvan,a vasak is,úgyhogy nem olyan nagy munka,de azért munka.

Patrik nyafizik.

Puszi.

Kata

Kép
Kép
ruszlána

Sziasztok,

Momo,
Köszi a fülhőmérős tapasztalataidat. Mongyuk alap esetben még ekkor sem adtam volna neki semmit, de nagyon nyűgös volt, jóval túl voltunk már az alvás-kezdete időponton (talán ezért is volt nyűgös) és inkább adtam. Asszem egy adag panadol nem a világ, és így az én lelkem is megnyugodott --- meg tudod, Orsi mindent elfogad, ami kanálból jön Kép Szóval mondom, alap esetben még ekkor sem adtam volna neki semmit. Egyébként néha megerőszakolom, és hónaljban is mérem a lázát, de ott sincs neki. És azt úgy úúúúútálja, hogy ihaj. A kúp nála már háromemberes akció lenne, szal azt inkább meg sem próbálom Kép
Zsebi alakítása valszeg Oscar-t érdemelt volna Kép Bocsi, de így elmesélve ....
Legkisebbed gyönyörű, és ha a három kiskori képet egymás mellé teszem a fejemben, lazán rámondanám, hogy ikrek Kép

Betti,
Öngyi szándékodról szeretnélek lebeszélni --- NE TEDD!!! Kép Orsin a betegség egyik pillanatról a másikra jött, ma sem tudom, hogy összeszedte, vagy csak meghűlt vhol (jáccótér, fürdővíz, stb). Viszont ma éjjel már határozott javulást véltem felfedezni. A lefekvés előtti porszívózás után egész éjjel az orrán vette a levegőt, és emlékeim szerint nem szörcsögött --- talán mégis hat az Oscillo+Cebion?
Mongyuk az orrhang még megvan, viszont nagy buzgalommal tanulja a Mica féle versikét Kép Picit átírtam az utolsó sort
"Mamit nagyon szereti"-re (ugye nem haragszol, de ugye ez csak a nagyiknak, dédiknek lesz...)

Na, szólnak a srácok, hogy induljon már a nap, hiszen már majd' egy órája ébren vannak Kép

heppi

heppi
KépKép
KépKép
heppi

HÚÚÚÚ aZZZZannnnyát

elsőre elment

heppi
KépKép
KépKép
heppi

Sziasztok!

Reményeim szerint most végig tudok írni egy hozzászólást..
Szóval.. Kevin még mindig iszonyú nyűgi a foga miatt, én nem emlékszek hogy Mendi ennyire szenvedt volna a felső fogakkalKép. A lényeg hogy határozottan elegem van már a fogzásból, pedig még hol a vége?
Meg úgy általában az emberekből is, hogy mindig én szívok mások hülyeségén, meg mindig én vagyok mindennek az oka, meg én vok idegbeteg, akihez nem lehet szólni se? Bár lehet benne valami, de azé nem hiszem hogy az esetek 100%-ában mindennek én vagyok az oka..
Kicsit elegem van ahogy látjátokKép
MOst épp a lányom ment be a félórája ordító fiamhoz..
na, haggyuk..

Kata!
A háromhós oltás a legrosszabb, nekem mindkettőt az viselte meg legjobbanKép De már csak két ilyen alkalom aztán 10hónap pihi -vagy nálatok 9Kép-
Éjszaka Kevin is szopizik rendesen, ő se az a cicin cumizós típus, vagy szopizik vagy nem, de inkább igen. Sajna ébredés elleni szert én se ismerek, de ha rálelek ígérem megosztom veled Kép
Dentinox gélt használjuk.. tegnap a chamomillát nem tudtam beadni neki, mert feszt kiverte a kezemből.. csak hogy jó legyen..
Hátam? fáj, de esélyem sincs mostmár masszázsra se.. mindig van vmi ezzel a rohadt házzal is, szóval anyagiakban is kaki a helyzet, meg már arcom sincs menni..
Majd elmúlik..

Heppi!
Te aztán szigorú vagyKép. Én nem bánnám ha Kev inna akár cumisüvegből is, csak igyon. Ugyanis nem hajlandó inniKép egy ideig bevált a csőröspohár, de most semmi. Pohárból próbálgattam, az teccik neki hogy idétlenkedünk, és 5*cserélünk közben bodyt..
Éjszakai szopiról meg inkább semmit se szólok, hasonlóan vélekedek mint Kata, hozzátéve hogy napi 5*csókolgatnám a földet, ha a fiam négyóránként enne csak éjjel, meg nappal isKép

Momo!
Azért ez a 10-12 órás esti nyugi se piskótaKép. El tudnám viselni. Már ajánlottam néhányszor, de most megint, néha cserélhetnénk legkisebb gyereket, én aludnék, neked beállna a tejtermelésKép
Hú, nem semmi ez a horrorsztoriKép szegény lányKép
Jah, és képzeld el a szorítást, fejforgatást úgy, hogy alul felül fogakkal ékel a csemete..Kép
Jó ez a hozzátápi, mintha a fiamat látnám, mindenben könyékig jár..
Még mindig gyönyörű a lányod!

Nálunk nem szólnak, hanem üvöltenek egy kis mamiért..
jah, öngyilok.. már lassan hét lóval se tarthatnak vissza..

Kép

KépKép
KépKép
szabobetti

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?