Sziasztok!
Reményeim szerint most végig tudok írni egy hozzászólást..
Szóval.. Kevin még mindig iszonyú nyűgi a foga miatt, én nem emlékszek hogy Mendi ennyire szenvedt volna a felső fogakkal
. A lényeg hogy határozottan elegem van már a fogzásból, pedig még hol a vége?
Meg úgy általában az emberekből is, hogy mindig én szívok mások hülyeségén, meg mindig én vagyok mindennek az oka, meg én vok idegbeteg, akihez nem lehet szólni se? Bár lehet benne valami, de azé nem hiszem hogy az esetek 100%-ában mindennek én vagyok az oka..
Kicsit elegem van ahogy látjátok
MOst épp a lányom ment be a félórája ordító fiamhoz..
na, haggyuk..
Kata!
A háromhós oltás a legrosszabb, nekem mindkettőt az viselte meg legjobban
De már csak két ilyen alkalom aztán 10hónap pihi -vagy nálatok 9
-
Éjszaka Kevin is szopizik rendesen, ő se az a cicin cumizós típus, vagy szopizik vagy nem, de inkább igen. Sajna ébredés elleni szert én se ismerek, de ha rálelek ígérem megosztom veled
Dentinox gélt használjuk.. tegnap a chamomillát nem tudtam beadni neki, mert feszt kiverte a kezemből.. csak hogy jó legyen..
Hátam? fáj, de esélyem sincs mostmár masszázsra se.. mindig van vmi ezzel a rohadt házzal is, szóval anyagiakban is kaki a helyzet, meg már arcom sincs menni..
Majd elmúlik..
Heppi!
Te aztán szigorú vagy
. Én nem bánnám ha Kev inna akár cumisüvegből is, csak igyon. Ugyanis nem hajlandó inni
egy ideig bevált a csőröspohár, de most semmi. Pohárból próbálgattam, az teccik neki hogy idétlenkedünk, és 5*cserélünk közben bodyt..
Éjszakai szopiról meg inkább semmit se szólok, hasonlóan vélekedek mint Kata, hozzátéve hogy napi 5*csókolgatnám a földet, ha a fiam négyóránként enne csak éjjel, meg nappal is
Momo!
Azért ez a 10-12 órás esti nyugi se piskóta
. El tudnám viselni. Már ajánlottam néhányszor, de most megint, néha cserélhetnénk legkisebb gyereket, én aludnék, neked beállna a tejtermelés
Hú, nem semmi ez a horrorsztori
szegény lány
Jah, és képzeld el a szorítást, fejforgatást úgy, hogy alul felül fogakkal ékel a csemete..
Jó ez a hozzátápi, mintha a fiamat látnám, mindenben könyékig jár..
Még mindig gyönyörű a lányod!
Nálunk nem szólnak, hanem üvöltenek egy kis mamiért..
jah, öngyilok.. már lassan hét lóval se tarthatnak vissza..