Hát lányok, itt van a régen ígért pocim, megpróbáltam a legelőnyösebb pozícióból fényképezni
, ha szemből fényképeztem volna, láthattátok volna, a derakamon hullámzó úszógumi nyomait
bár szerintem így is láthatjátok!
Sajnos nem vagyok olyan feszes szikár alkat mint Mea
Bodza!
Na most mondd, hogy kicsi a hasad
Elnémultál mi??? Nagyon is szép, nagy hasad van
Nagyobb mint az enyém!Ez tuti!
Nézd meg jobban a képemet, vedd le a derekmból azt az 5cm zsírpárnát, ami a bugyim fölött kitüremkedit
és már jó régóta ott tanyázik, hogy a bánatos ménykű vitte vóna el valahová jó messzire
Ja és ez ugye 18+1 kori kép
Penna, Anikó!
Köszönöm a további infót kocsi témában!
Engem az új kocsi hidegen hagy, ugyanis amint kigurulsz vele a szalonból 10%-ot bukik az ember
Ezért én mindenképpen 1-2 éves használtat akarok. Meg hát építkezünk is, a páromét is le akrjuk cserélni, úgyhogy megtámadjuk valamelyik bankot a jövő héten
A Senicet ismerem, a férjemnek volt, nekem az is jó, igazából az Opel Zafira ami bejön(férjemnek az is volt), de műszakilag elég régi konstrukció, sok a bibi vele, mindenki szabadulni akar tőle, 2 oldal hirdetés van belőle a képes autóban.
Azért akarok egyből egyterűt, mert nem akarok 3-4 évig autóval foglalkozni, és addigra talán jön a kistesó is
Mea!
Én is nagyon szorítok holnapra!
A mozgás miatt meg ne izgulj, az én Johnsonos babakönyvem szerint az első babánál gyakran csak a 20. hét környékén érzik a mamák a babát!
Egyébként én is valami csoda lehetek, mert kb 1 hete én olyan határozottan érzem, hogy semmivel se tudnám összekeverni,sem hasonlítani, csak úgy hogy valami mozog bennem!
Úgyhogy a dokik néha félrebeszélnek!
Ma pl tuti hogy a lábával is rugdald a bal oldalon a kezével meg dörömbölt a jobb oldalon
Na most mondja valaki, hogy nem őt éreztem
Nemesek!
Csömörön építkezünk, és teljesen bele vagyok izgulva a témába.....most kezdem igazán élvezni, eddig olyan nyűgnek éreztem a statikai munkálatokat, most viszont jön az én időm, az én feladatom ugyanis a belső terek kialakítása, bútorozás, stílus a színek stb...szerencsére van segítségem is egy 50 éves jó fej stylelist- belsőépítész nőci aki mindenféle jótanáccsal ellát és fogja a kezem
Prüntyi!
Az Istvánban 13-án indul egy 6 foglalkozásos szülés felkészítő!
Ha minden jól megy és eljutok oda, akkor én is akarok menni!
na eldugultam
Jó éjt mindenkinek!